C4V4L13R Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Tako ma moja mt, modre barve. Bertone? 1,8 116KM al 1,8 125KM al 2.0 147KM al 2.0 turbo 200KM ? :D kter letnik? ma ja stokrat boljše polo ko pa neki smart, zdaj se boš lahko vsaj normalno vozo pa če boš šou kam na morje kako prtljago pa 4 pičke zraun hehe...glede mature se pa ne obremenjuj, ker je v resnici 100krat manj hudo kot te zaj vsi učitli strašijo....jaz sem osebno mislo da neom mature naredo, ker me ni blo praktično nič v šoli, na koncu pa sploh nič ker sem delal od konc aprila dalje, pol pa sem brez problema naredo, z samo eno dvojko (slov), ostale je blo vse precej boljše....tak da tu ni panike, še več cajta boš mel kot ostali, ker boš fertik en mesec prej s poukom.... mah ja sj...menda ne bo tako hudo, kt pravjo... kavalir: KLIK izgleda da mv agusti ni všeč v novem mestu, no poslikal si jo zdaj pa lahko gre naprej :D aja pa nikol ne bo dobo tega dnara, ker dobiš novo F4 1000 za 14.000 €, te 750ke pa se po italiji prodajajo tut po 6.000 € sem že videl take letnike... ja, pa res je že v prodaji. morm bratranca zaslišat, kaj je zdej to cena je pa res mau visoka...tam...za ene 8-9 jurjev bi bla bl realna po mojem mogoče je pa sm tolk dau gor, da vid če se da zaslužt
pehy Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Kaj Čamči si se naspal? Pri španščini pa biologiji si mi bil neke bogi :zzz: :lol: :lol1: .
k0ci Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 ja, pa res je že v prodaji. morm bratranca zaslišat, kaj je zdej tocena je pa res mau visoka...tam...za ene 8-9 jurjev bi bla bl realna po mojem mogoče je pa sm tolk dau gor, da vid če se da zaslužt ja kakor jaz vem bo še ene par mtorjev uvozil v slovenijo ter prodal in kupil 1098
Čamac Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 (popravljeno) Kaj Čamči si se naspal? Pri španščini pa biologiji si mi bil neke bogi :zzz: :lol: :lol1: . ja sem se ja :D oni pir me je zjebal v glavnem odmoru mi je samo vroče postalo pol pa težka glava pa zaspan med poukom :D ja kakor jaz vem bo še ene par mtorjev uvozil v slovenijo ter prodal in kupil 1098 pametno pa čeprav pobira moje ideje :D nejko maš kako punco mogoče? :P Popravljeno Oktober 18, 2007. Popravil k0ci
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 auuuu kaka slikicaaaa od moje ljubezni in tistega priveska ki se naslanja na njo....hehehehe .)
kukec1 Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 no pa da vam pokažem 2 stroja... za eno vem da jo je kupil od enga italjanskega dirkača, katera mu je bila podarjena...motor ima 23km ja 23km in ne 23k km :D, kje pa je drugo ojagal pa pojma nimam.. sta pa obe 1000... čamac :o p.s se opravičujem, slike so slabe, telefon, mrak, čez steklo slikano..
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 ma kdo kako pametno vezje oz shemo za kak audio ojačevalec ??lahk je hišni al pa za avto :) sm iskal na netu pa same bedarije pm :D
C4V4L13R Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=8lN1bG8YSZU...ted&search= :D že staro, ampak upali :worship:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 ma kdo kako pametno vezje oz shemo za kak audio ojačevalec ??lahk je hišni al pa za avto :) sm iskal na netu pa same bedarije pm :D Evo na TEMULE linku maš ojačevalce za kitaro :whistle: tko, miljondvesto jih je :rolleyes: TUKILE maš tud zanimiva vezja... enga se tud jest postopam lott, pa nimam časa :blush: je gor vezje za 1.5kW ojačevalc... :devil: :devil: LAHKO POGLEDAŠ ŠE SEMLE se tud najde par dobrih shem toj to B) :D
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Evo na TEMULE linku maš ojačevalce za kitaro :whistle: tko, miljondvesto jih je :rolleyes:TUKILE maš tud zanimiva vezja... enga se tud jest postopam lott, pa nimam časa :blush: je gor vezje za 1.5kW ojačevalc... :devil: :devil: LAHKO POGLEDAŠ ŠE SEMLE se tud najde par dobrih shem toj to B) :D fingi hvala ti :winkiss: ko se viimo kaj maš pivičko v dobrem :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 fingi hvala ti :winkiss: ko se viimo kaj maš pivičko v dobrem :D ni panike :OK: :OK: haha, pol se pa res kej mormo O:-) :P
Jerry_exc Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 fingi a ti je un 1.5kW Amp. sam zarad tega k tko lepo v rdeci zravn pise "This project describes an amplifier, power supply and tests procedures that are all inherently dangerous. Nothing described in this article should even be considered unless you are fully experienced, know exactly what you are doing, and are willing to take full 100% responsibility for what you do!"
_Fingi_ Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 fingi a ti je un 1.5kW Amp. sam zarad tega k tko lepo v rdeci zravn pise"This project describes an amplifier, power supply and tests procedures that are all inherently dangerous. Nothing described in this article should even be considered unless you are fully experienced, know exactly what you are doing, and are willing to take full 100% responsibility for what you do!" Hehe :devil: :devil: če ti po pravic povem, me je ful matrov. Sam sm ubupov k sm iskov trafote za to :blush: Mam doma same une iz 220 na 25V :BUA:
_LuX_ Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Hehe :devil: :devil: če ti po pravic povem, me je ful matrov. Sam sm ubupov k sm iskov trafote za to :blush: Mam doma same une iz 220 na 25V :BUA: Fingi kašn trafo pa to rabš, k jest vem da sm mel tacga doma da si lohk nastavu napetost iz 230 na 1,5-12V
_Fingi_ Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Fingi kašn trafo pa to rabš, k jest vem da sm mel tacga doma da si lohk nastavu napetost iz 230 na 1,5-12V Hehe... 135V :whistle: no, se prav, rabu bi okol 100V :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Hehe... 135V :whistle: no, se prav, rabu bi okol 100V :whistle: si že razmišljal da bi si sam zračunal kako jedro rabiš pa kolikšno število kerih navojev žice okrog jedra ? :) pride dost bol poceni :P če še nisi delal pa reči enemu za pomoč pro tem :) lahko lepo nardiš čist poljubno transformiranje napetosti :)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 lej jih štromarje, čist so not padli hehe...
Roky Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 lej jih štromarje, čist so not padli hehe... To je naš kruh :D :D
_LuX_ Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) si že razmišljal da bi si sam zračunal kako jedro rabiš pa kolikšno število kerih navojev žice okrog jedra ? :) pride dost bol poceni :Pče še nisi delal pa reči enemu za pomoč pro tem :) lahko lepo nardiš čist poljubno transformiranje napetosti :) Fingi to zdej glih mi računamo, ti lohk zračunam pa si sam nared :whistle: , sam problem je k je cev klas zabu tko da noben pojma nima :D Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil mad driver
GrCaR Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 sodobn štromar gre u štacuno pa kup dele :lol1: :lol1: :lol1: :P
Jerry_exc Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 sam v teh enacbah mas ti predpostavlen da je trafo. čist praviln... tko da mislm da bi pr lasni izdelavi lahko pršlo do precej odstopanja :closedeyes:
Čamac Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 am fantje če kdo kupuje sem ravno prej videl oglas, pri motorjetu v mb so metzeler m1 znižane iz 390 na 214 € :) pomoje ugodna cena :P no jaz pa tak že mam naročene metzeler m3 iz avtocentra širnik za 240 € :P
brembo Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 sodobn štromar gre u štacuno pa kup dele :lol1: :lol1: :lol1: :P ...razlika med dobrm pa slabm štromarjem?...slabga ubije elektrika...dobrga pa alkohol :rolleyes:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 (popravljeno) si že razmišljal da bi si sam zračunal kako jedro rabiš pa kolikšno število kerih navojev žice okrog jedra ? :) pride dost bol poceni :Pče še nisi delal pa reči enemu za pomoč pro tem :) lahko lepo nardiš čist poljubno transformiranje napetosti :) ma , sej mensezdi da obstajajo tud firme k delajo te trafote, pomoje nebi smel bit prov drago? ali pač? sam problem je, k bi blo število teh navojev okrog jedra XXXXXX :whistle: pomoje no, glede na to, kakšn tok bi šel čez... :rolleyes: :rolleyes: mogoče bom zdej čez zimo naredu enga, 2x20w rms, al pa 1x 60... bomo vidl kako bo s časom :whistle: Popravljeno Oktober 19, 2007. Popravil _Fingi_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se