Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ravne na Koroškem, Javornik ... ob 8h zjutraj ... :D

ucf-20.10.2007.jpg

c89-20.10-2007.jpg

Objavljeno

Pr nas je pa sam mraz.. snega upam da nebo :trance_33_sleep: Zdejle matematko nardim (če nebom zdej nebom nikol hehe), pol pa se spravim na en krog :whistle:

Objavljeno

Js sm se tut mislo it vozit, ko je tk lpo sonček sjal ... pa ga kr naenkrat začne spiat ... upam da bo popoldne bolš :P

Objavljeno

Pa ja lejga, sploh nevem kaj si mislijo sred poletja sneg dol metat :headbang:

Objavljeno

pr ns smo tud že prve snežinke vidu :D , morm za zimo novo gumo kupt da bom k po snegu pršu

Objavljeno
Ravne na Koroškem, Javornik ... ob 8h zjutraj ... :D

ucf-20.10.2007.jpg

c89-20.10-2007.jpg

uf, lepe fotke ni kj :)

druga mi je huda.. sneg pa sonce :P :worship: nice

Objavljeno
ma , sej mensezdi da obstajajo tud firme k delajo te trafote, pomoje nebi smel bit prov drago? ali pač?

sam problem je, k bi blo število teh navojev okrog jedra XXXXXX :whistle: pomoje no, glede na to, kakšn tok bi šel čez... :rolleyes: :rolleyes:

mogoče bom zdej čez zimo naredu enga, 2x20w rms, al pa 1x 60... bomo vidl kako bo s časom :whistle:

moj sošolec je dal eni firmi za delat trafo za 200w ojačevalec pa je dal mislim da 50 al 60€

Objavljeno
ojejej če že kaj modrega, potem je to yamaha :)

Yamah je rdeča in bela.

Plav je suzuki; če se zleti z njim po tleh postane voznik moder.

Objavljeno

Tu spet sneži :headbang: :D

Objavljeno
Tu spet sneži :headbang: :D

tuki pa piha vetr, pa sonce ga švasa :D

Objavljeno

da se malo spomnim na dobre cajte na mobiju :D....tu sta 2 moji sliki z zadnega dneva na mobikrogu predn so ga do konca zaprli

post-5325-1192878253_thumb.jpg

post-5325-1192878439_thumb.jpg

Objavljeno
da se malo pohvalim

hehe...dobr ga pelješ ja :D :P

Objavljeno

a samo dobro :? poglej po čem pelje in kako :worship:

Objavljeno
Yamah je rdeča in bela.

Plav je suzuki; če se zleti z njim po tleh postane voznik moder.

tvoja yamaha je rdeča in bela ja :) ne saj res saj so rdeče in bele čeprav jih vidim največ modrih...

suzuki pa je belo-plav

Objavljeno
hehe...dobr ga pelješ ja :D :P

drugic ne rabis premenit kaj sem jaz napisal....

zaka tebe takrat ni blo?

Objavljeno

po olju :D

Objavljeno

sem bil, ampak sva se verjento lih zgrešila

sem prišel popoldne okoli pol treh, v nedeljo seveda, v soboto pa me res ni bio, ker sem delal

Objavljeno
po olju :D

po spucanem olju :P

sem bil, ampak sva se verjento lih zgrešila

sem prišel popoldne okoli pol treh, v nedeljo seveda, v soboto pa me res ni bio, ker sem delal

sem bil jaz takrat dol....med pol 4 in pol 5 nekje sem sel...je pa res da sem od 2 do takrat ko sem bil stal celih 10 min :P

Objavljeno
po spucanem olju :P

sem bil jaz takrat dol....med pol 4 in pol 5 nekje sem sel...je pa res da sem od 2 do takrat ko sem bil stal celih 10 min :P

ene parkrat sm še clo js z metlo podrgnu po olju :D 2.ovinek :D več al mn sm sam vodo odstranjevou.. hehe :)

Objavljeno
ene parkrat sm še clo js z metlo podrgnu po olju :D 2.ovinek :D več al mn sm sam vodo odstranjevou.. hehe :)

takrat mi je zal da nisem mogo pridit....je blo drugo delo doma...

Objavljeno
da se malo spomnim na dobre cajte na mobiju :D....tu sta 2 moji sliki z zadnega dneva na mobikrogu predn so ga do konca zaprli

To mi je všeč :D Kolen čist mal vn, ne pa 1m ven od motorja

Objavljeno

če že mobija omenjamo in slike gro fopamo pa še nekaj od mene nažalsot samo toti ovinek ker drugi so bili tisit dan celi v olju,pa še ena iz racelanda v ozadju justaboy. kurba kako lepo vreme je na slikah ne pa zdaj doma zmrzujem ob pogledu ven

post-4575-1192885438_thumb.jpg

post-4575-1192885505_thumb.jpg

Objavljeno

muhahahahha

koneeec sezone :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

pospravte zdej vaše kobile pa v avto :P

Objavljeno
muhahahahha

koneeec sezone :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

pospravte zdej vaše kobile pa v avto :P

ne za dolgo :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!