Gixxer Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 alo folk, kiri yoshimura lonec je lepsi - valjast al trikotni :D ne morem se odlocit :D
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Js: lejga a si mi kupo žarnco? Fotr: sm ja, zmontirat pejt zdej (pridem nazaj) Js: ej, ka če bi js poleti ta motor prodal, pa pol kupo enga k bi ga mel sam tk za kak vikend na kako progo it pa tk? Fotr: a ti že nism povedu, močnejšega motorja ko tole nebo Js: pa sej ne za po cesti no, pa sam bom plaču vse Fotr: sm ti povedu? Js: pol si ga bom pa drugo leto kupo ko bom 18 star! Fotr: sm ti povedu js, dokler te js fotram pa si pod moji strehi nebo močnejšega motorja Fotr ( po 10 sekundah): lahka ti pa Twingota kupim :headbang: :lol1: OMG, Twingo mi še manjka ja :slap: Pizda, zgleda da nebo nč do 18, leta.. :cry: Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil NejcZ
Stafuc Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Js: lejga a si mi kupo žarnco?Fotr: sm ja, zmontirat pejt zdej (pridem nazaj) Js: ej, ka če bi js poleti ta motor prodal, pa pol kupo enga k bi ga mel sam tk za kak vikend na kako progo it pa tk? Fotr: a ti že nism povedu, močnejšega motorja ko tole nebo Js: pa sej ne za po cesti no, pa sam bom plaču vse Fotr: sm ti povedu Js: pol si ga bom pa drugo leto kupo ko bom 18 star! Fotr: sm ti povedu js, dokler te js fotram pa si pod moji strehi nebo močnejšega motorja Fotr ( po 10 sekundah): lahka ti pa Twingota kupim :headbang: :lol1: OMG, Twingo mi še manjka ja :slap: Pizda, zgleda da nebo nč do 18, leta.. :cry: Ja twingo je zakon :lol1: :lol1:
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Twingo ---> za driftanje :D Še za to ni dobr.. ga ma mama :krneki:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Še za to ni dobr.. ga ma mama :krneki: tvingec je res zakon, k ma ful placa :worship: sam prtlažnka nč :headbang: če ma pa še uno , streho , kao open air al kk oni temu rečejo, pač zložliva streha, je pa sploh zakon :worship: :worship:
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) tvingec je res zakon, k ma ful placa :worship: sam prtlažnka nč :headbang: če ma pa še uno , streho , kao open air al kk oni temu rečejo, pač zložliva streha, je pa sploh zakon :worship: :worship: Ma to naš ja :whistle: a je vseeno jajca :trance_33_sleep: Edino če bi bil twingo 2.0 k nebi bil tak "pička look" bi ga pa mel :P Se pravi nebi bil twingo hehe. Bolj me zanima kakšen ford focus st al pa kaki novejši clio.. al pa 10 let stari audi a4 :) Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil NejcZ
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 varnost je pa še slabša k v 10let stari crx
Gixxer Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 kimmmmmmiiiiiiii in feeeeerrrrrrraaaaaaaarrrrrrrriiiiiii jeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D
_LuX_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 kimmmmmmiiiiiiii in feeeeerrrrrrraaaaaaaarrrrrrrriiiiiii jeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :worship: :worship: :worship: :worship:
DIESEL Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 KIMI :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1:
JeRn3j Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 KIMI :worship: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: :worship: :yea1: :yea1: :yea1: ZMAGO ZMAGO ZMAGO :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: govorim o volitvah :D peterletu bo še trda predla... ker ga turk zaenkrat lepo vodi :D
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Sej se bo Jelinčič prtožu :whistle: :worship:
Gixxer Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 jaz samo upam, da tisti ki so se zdaj odlocali med gasparijem pa turkom, grejo pol za enega od teh dveh...da nebo kiri sal volit peterleta :D bomo se an faxu meli verouk :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: MATEX :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
JeRn3j Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 jaz samo upam, da tisti ki so se zdaj odlocali med gasparijem pa turkom, grejo pol za enega od teh dveh...da nebo kiri sal volit peterleta :D bomo se an faxu meli verouk :D ne bomo... vse drugo sam peterle ne :yea1: :yea1: :yea1:
oranzni Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 to ja! volite zmagota da bo istra naša! pa da bomo lahko pili pa vozli!
JeRn3j Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) evo ga Zmago je zmago :yea1: :OK: :worship: to ja! volite zmagota da bo istra naša! pa da bomo lahko pili pa vozli! kak istra še trst gorica cres krk to bo use naše :yea1: Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil JeRn3j
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se