Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
to ja! volite zmagota da bo istra naša! pa da bomo lahko pili pa vozli!

to ja! da gremo takoj v vojno s hrvati in s celim balkanom da nas takoj pojejo! vi ki boste pa volili za to ste pa polnoletni in se boste šli v istro strelat...jst bom pa pol vaše motorje pobrau k vs bojo use pobil...

dejmo mal bl realne met fantje...

Objavljeno

Pa vse cigane bi nateral :worship:

Objavljeno

on bi vsaj red naredo pa direkten človek je. vse pove naravnost ne pa peretle ko je neki solatar.

Objavljeno
on bi vsaj red naredo pa direkten človek je. vse pove naravnost ne pa peretle ko je neki solatar.

ja sej to je lepo...sam on v vsakem primeru izvrze idiotizem....izvzamem to kar je rekel o ciganih.. to se strinjam hehe

Objavljeno

učasih je bolš če si tiho ;) lih nekje umes more bit..da usako neumnost poveš k ti pride na pamet tud ni dobr..

Objavljeno

pa kaj se tle kregate o teh volitvah gnilih :headbang: če damo vseh teh sedem kandidatov (al kok jih že je) skup ne naredimo enega normalnega

......na koncu bo pa itak peturlinčič zmagu

Objavljeno

i love risko :wub:

---

post-11619-1192994091.jpg

Objavljeno

hahahah :D

umiram od smeha :D

Objavljeno

najbolj glupo pa se mi zdi da gre kandidirat pečaričeva :headbang:

pa ne moreš kandidirat za predsednico če si na vozičku halo :slap: sej ne da imam kak slabšalen odnos do invalidov, ampak to preprosto ne gre skup

Objavljeno

pa ne moreš kandidirat za predsednico če si na vozičku halo :slap: sej ne da imam kak slabšalen odnos do invalidov, ampak to preprosto ne gre skup

Točn to.....kako bo vodila državo če še sebe komi rihta

Objavljeno

Ma to se za moje pojme norca dela iz nas da gre kandidirat, ne more bit invalid predsednik države. Drugač pa kwa se sploh kregate itak noben od kandidatov ne bo nč pametnga naredu.

Objavljeno
Ma to se za moje pojme norca dela iz nas da gre kandidirat, ne more bit invalid predsednik države. Drugač pa kwa se sploh kregate itak noben od kandidatov ne bo nč pametnga naredu.

Jelinčič bi :whistle: :worship:

Objavljeno
Jelinčič bi :whistle: :worship:

:yea1:

on saj BI kj naredu.. ostali neb NČ :D

Objavljeno (popravljeno)

že spet se po zadnjih par prebranih straneh strinjam samo z reeskotom :) pravi butli ste s tem jelinčičom res...

ti oranžni pa si tak zmagal ja s krkom pa cresom pa istro bravo :worship: idi se ti raje v piran kopat... čeprav vem da taki ki najbolj pljuvate potem silite na pag pa s sabo krompir pa pijačo vozite

samo še manjka da keri omeni karantanijo pol pa pomoje en mesec ne pridem na forum ker se lahko samo kregam še

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
že spet se po zadnjih par prebranih straneh strinjam samo z reeskotom :) pravi butli ste s tem jelinčičom res...

ti oranžni pa si tak zmagal ja s krkom pa cresom pa istro bravo :worship: idi se ti raje v piran kopat... čeprav vem da taki ki najbolj pljuvate potem silite na pag pa s sabo krompir pa pijačo vozite

samo še manjka da keri omeni karantanijo pol pa pomoje en mesec ne pridem na forum ker se lahko samo kregam še

hehehe...popolnoma isto mnenje :D

se nama vid da sva iz prefinjenih šol :evilgrin:

Objavljeno

Hahahaha karantanija ja.......pol bo še kšn hitlerja vn prvleku pa Tu je Slo :D

Pššššššt ti tamo :winkiss:

Objavljeno

hehe tole s prefinjenimi šolami sm mogu napisat hehehehehehehhe :D

drgač je šala to...

:D :D

Objavljeno
hehe tole s prefinjenimi šolami sm mogu napisat hehehehehehehhe :D

drgač je šala to...

:D :D

Take izjave so mi res simpatične.......prefinjene šole

Objavljeno
......na koncu bo pa itak peturlinčič zmagu

ej stari tk sm tud jst mislu... sam po vseh rezultatih ko sm gledov je Turk vodil za 10% več kot peterle... tko da 2 krog bo turk peterle, kjer pa ni nujno da bo peterle dobu.... bo še zanimiv :D

Objavljeno
hehehe...popolnoma isto mnenje :D

ja valda saj pa midva se vedno strinjava :D za šole pa je tak več kot jasno ja :P

jajajajaja tipično :D

Objavljeno

pri naslednjih volitvah bom šo js lepo kandidirat :D zmaga mi nea more uit :D sj me bote podpirali fantje ne ? :D eh itq so vsi politiki isti...prvo oblubljajo kak bojo vse pošlihtali pol pa samo dnar vlečejo v svoje blagajne pa se izgovarjajo na vse mogoče druge stvari...vsi so isti...tisti ko vlko govorijo malo nardijo...

Objavljeno
pri naslednjih volitvah bom šo js lepo kandidirat :D zmaga mi nea more uit :D sj me bote podpirali fantje ne ? :D eh itq so vsi politiki isti...prvo oblubljajo kak bojo vse pošlihtali pol pa samo dnar vlečejo v svoje blagajne pa se izgovarjajo na vse mogoče druge stvari...vsi so isti...tisti ko vlko govorijo malo nardijo...

sam če bo pol benz pol 0.5€ 2 L pa motori pol cenejš :P pol maš moj glas

Objavljeno

tebe bomo volili, če boš pošlihtal asfalt na cestah, obcestne ograje,... za drugo se mi tak jebe

Objavljeno (popravljeno)
tebe bomo volili, če boš pošlihtal asfalt na cestah, obcestne ograje,... za drugo se mi tak jebe

a mi daš lupčka gugugu???

post-11619-1192995986_thumb.jpg

:lol:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
a mi daš lupčka gugugu???

post-11619-1192995986_thumb.jpg

:lol:

hahahahahahhhaaa :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!