reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 to ja! volite zmagota da bo istra naša! pa da bomo lahko pili pa vozli! to ja! da gremo takoj v vojno s hrvati in s celim balkanom da nas takoj pojejo! vi ki boste pa volili za to ste pa polnoletni in se boste šli v istro strelat...jst bom pa pol vaše motorje pobrau k vs bojo use pobil... dejmo mal bl realne met fantje...
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Pa vse cigane bi nateral :worship:
oranzni Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 on bi vsaj red naredo pa direkten človek je. vse pove naravnost ne pa peretle ko je neki solatar.
JMatic Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 on bi vsaj red naredo pa direkten človek je. vse pove naravnost ne pa peretle ko je neki solatar. ja sej to je lepo...sam on v vsakem primeru izvrze idiotizem....izvzamem to kar je rekel o ciganih.. to se strinjam hehe
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 on bi vsaj red naredo pa direkten človek je. vse pove naravnost ne pa peretle ko je neki solatar. učasih je bolš če si tiho ;) lih nekje umes more bit..da usako neumnost poveš k ti pride na pamet tud ni dobr..
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 pa kaj se tle kregate o teh volitvah gnilih :headbang: če damo vseh teh sedem kandidatov (al kok jih že je) skup ne naredimo enega normalnega ......na koncu bo pa itak peturlinčič zmagu
k0ci Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 najbolj glupo pa se mi zdi da gre kandidirat pečaričeva :headbang: pa ne moreš kandidirat za predsednico če si na vozičku halo :slap: sej ne da imam kak slabšalen odnos do invalidov, ampak to preprosto ne gre skup
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 najbolj glupo pa se mi zdi da gre kandidirat pečaričeva :headbang: pa ne moreš kandidirat za predsednico če si na vozičku halo :slap: sej ne da imam kak slabšalen odnos do invalidov, ampak to preprosto ne gre skup Točn to.....kako bo vodila državo če še sebe komi rihta
_LuX_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 najbolj glupo pa se mi zdi da gre kandidirat pečaričeva :headbang: pa ne moreš kandidirat za predsednico če si na vozičku halo :slap: sej ne da imam kak slabšalen odnos do invalidov, ampak to preprosto ne gre skup Ma to se za moje pojme norca dela iz nas da gre kandidirat, ne more bit invalid predsednik države. Drugač pa kwa se sploh kregate itak noben od kandidatov ne bo nč pametnga naredu.
NejcZ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Ma to se za moje pojme norca dela iz nas da gre kandidirat, ne more bit invalid predsednik države. Drugač pa kwa se sploh kregate itak noben od kandidatov ne bo nč pametnga naredu. Jelinčič bi :whistle: :worship:
Schmid87 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Jelinčič bi :whistle: :worship: :yea1: on saj BI kj naredu.. ostali neb NČ :D
Čamac Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) že spet se po zadnjih par prebranih straneh strinjam samo z reeskotom :) pravi butli ste s tem jelinčičom res... ti oranžni pa si tak zmagal ja s krkom pa cresom pa istro bravo :worship: idi se ti raje v piran kopat... čeprav vem da taki ki najbolj pljuvate potem silite na pag pa s sabo krompir pa pijačo vozite samo še manjka da keri omeni karantanijo pol pa pomoje en mesec ne pridem na forum ker se lahko samo kregam še Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 že spet se po zadnjih par prebranih straneh strinjam samo z reeskotom :) pravi butli ste s tem jelinčičom res... ti oranžni pa si tak zmagal ja s krkom pa cresom pa istro bravo :worship: idi se ti raje v piran kopat... čeprav vem da taki ki najbolj pljuvate potem silite na pag pa s sabo krompir pa pijačo vozite samo še manjka da keri omeni karantanijo pol pa pomoje en mesec ne pridem na forum ker se lahko samo kregam še hehehe...popolnoma isto mnenje :D se nama vid da sva iz prefinjenih šol :evilgrin:
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 že spet se po zadnjih par prebranih straneh strinjam samo z reeskotom :) pravi butli ste s tem jelinčičom res... ti oranžni pa si tak zmagal ja s krkom pa cresom pa istro bravo :worship: idi se ti raje v piran kopat... čeprav vem da taki ki najbolj pljuvate potem silite na pag pa s sabo krompir pa pijačo vozite samo še manjka da keri omeni karantanijo pol pa pomoje en mesec ne pridem na forum ker se lahko samo kregam še Hahahaha karantanija ja.......pol bo še kšn hitlerja vn prvleku pa Tu je Slo :D se nama vid da sva iz prefinjenih šol :evilgrin: Pššššššt ti tamo :winkiss:
reesko Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Hahahaha karantanija ja.......pol bo še kšn hitlerja vn prvleku pa Tu je Slo :DPššššššt ti tamo :winkiss: hehe tole s prefinjenimi šolami sm mogu napisat hehehehehehehhe :D drgač je šala to... :D :D
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 hehe tole s prefinjenimi šolami sm mogu napisat hehehehehehehhe :Ddrgač je šala to... :D :D Take izjave so mi res simpatične.......prefinjene šole
JeRn3j Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 ......na koncu bo pa itak peturlinčič zmagu ej stari tk sm tud jst mislu... sam po vseh rezultatih ko sm gledov je Turk vodil za 10% več kot peterle... tko da 2 krog bo turk peterle, kjer pa ni nujno da bo peterle dobu.... bo še zanimiv :D
Čamac Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 hehehe...popolnoma isto mnenje :Dse nama vid da sva iz prefinjenih šol :evilgrin: ja valda saj pa midva se vedno strinjava :D za šole pa je tak več kot jasno ja :P Hahahaha karantanija ja.......pol bo še kšn hitlerja vn prvleku pa Tu je Slo :DPššššššt ti tamo :winkiss: jajajajaja tipično :D
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 pri naslednjih volitvah bom šo js lepo kandidirat :D zmaga mi nea more uit :D sj me bote podpirali fantje ne ? :D eh itq so vsi politiki isti...prvo oblubljajo kak bojo vse pošlihtali pol pa samo dnar vlečejo v svoje blagajne pa se izgovarjajo na vse mogoče druge stvari...vsi so isti...tisti ko vlko govorijo malo nardijo...
JeRn3j Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 pri naslednjih volitvah bom šo js lepo kandidirat :D zmaga mi nea more uit :D sj me bote podpirali fantje ne ? :D eh itq so vsi politiki isti...prvo oblubljajo kak bojo vse pošlihtali pol pa samo dnar vlečejo v svoje blagajne pa se izgovarjajo na vse mogoče druge stvari...vsi so isti...tisti ko vlko govorijo malo nardijo... sam če bo pol benz pol 0.5€ 2 L pa motori pol cenejš :P pol maš moj glas
Čamac Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 pri naslednjih volitvah bom šo js lepo kandidirat :D zmaga mi nea more uit :D sj me bote podpirali fantje ne ? :D eh itq so vsi politiki isti...prvo oblubljajo kak bojo vse pošlihtali pol pa samo dnar vlečejo v svoje blagajne pa se izgovarjajo na vse mogoče druge stvari...vsi so isti...tisti ko vlko govorijo malo nardijo... tebe bomo volili, če boš pošlihtal asfalt na cestah, obcestne ograje,... za drugo se mi tak jebe
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) tebe bomo volili, če boš pošlihtal asfalt na cestah, obcestne ograje,... za drugo se mi tak jebe a mi daš lupčka gugugu??? :lol: Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil _Nejko_
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 a mi daš lupčka gugugu??? :lol: hahahahahahhhaaa :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se