Schmid87 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 a mi daš lupčka gugugu??? :lol: funny
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 sam če bo pol benz pol 0.5€ 2 L pa motori pol cenejš :P pol maš moj glas tebe bomo volili, če boš pošlihtal asfalt na cestah, obcestne ograje,... za drugo se mi tak jebe dečki vse bomo porihtali :D :naughty:
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 dečki vse bomo porihtali :D :naughty: Na naslednih volitvah maš moj glas :D
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Na naslednih volitvah maš moj glas :D fajn :D za vsakega ko bo glasoval ma 1 pir v dobrem :D :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) ja duhec, če boš kandidiral, morš met tudi primerno sliko in slogan zraun, zatorej: OBKORŽITE 1, ZA DUHECAAAA iz aušvica, v boljši jutri!!!! Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil _Nejko_
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 ja duhec, če boš kandidiral, morš met tudi primerno sliko in slogan zraun, zatorej: OBKORŽITE 1, ZA DUHECAAAA iz aušvica, v boljši jutri!!!! Ne ne....moto more bit bolj dodelan
_Fingi_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Fantje, fajn se mejte, grem jest v bosno s šolo :rolleyes: Jebemo, da ns niso mogl kam drgm poslt... uživejte, pa po pamet, zdej k je bl hladno :whistle: fajn motorčke pucejte :evilgrin: :evilgrin: cauuu :004 :004 :004 :004 :004
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Fantje, fajn se mejte, grem jest v bosno s šolo :rolleyes: Jebemo, da ns niso mogl kam drgm poslt... uživejte, pa po pamet, zdej k je bl hladno :whistle: fajn motorčke pucejte :evilgrin: :evilgrin: cauuu :004 :004 :004 :004 :004 boji srečn da ste šli v bosno, pil in jedel boš nonstop zastonj, dobro in prekomerno, sploh če se boš spoznal s kakimi domačini, če pa boš se spoznal s kakimi domačinkami, pa boš še ti mel kaj pojedenega :D
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 boji srečn da ste šli v bosno, pil in jedel boš nonstop zastonj, dobro in prekomerno, sploh če se boš spoznal s kakimi domačini, če pa boš se spoznal s kakimi domačinkami, pa boš še ti mel kaj pojedenega :D Mi idemo u ćevapćnico.... :grim
Gixxer Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 pri naslednjih volitvah bom šo js lepo kandidirat :D zmaga mi nea more uit :D sj me bote podpirali fantje ne ? :D eh itq so vsi politiki isti...prvo oblubljajo kak bojo vse pošlihtali pol pa samo dnar vlečejo v svoje blagajne pa se izgovarjajo na vse mogoče druge stvari...vsi so isti...tisti ko vlko govorijo malo nardijo... a ti nebi isto delal :P :D
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Mi idemo u ćevapćnico.... :grim ćevapđionicu s reče hehe.....
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 ja duhec, če boš kandidiral, morš met tudi primerno sliko in slogan zraun, zatorej: OBKORŽITE 1, ZA DUHECAAAA iz aušvica, v boljši jutri!!!! :lol1: :slap: a ti nebi isto delal :P :D Hmmm nevem :D težko rečem ker še nism biu v takem položaju pa niti nebom... :D
GrCaR Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 kaj zaj, ste ze sli volit :P :D uf sj res.. treba it še volt dons :D JELIČNIČ! :D krsitev volilnega molka, ampak jaaaaaaaa :D :D ZMAGO ZMAGO ZMAGO :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: govorim o volitvah :D peterletu bo še trda predla... ker ga turk zaenkrat lepo vodi :D ZMAGO za PREDSEDNIKA :worship: ah kurac, nč ne bo s tega :BUA:
Schmid87 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Fantje, fajn se mejte, grem jest v bosno s šolo :rolleyes: Jebemo, da ns niso mogl kam drgm poslt... uživejte, pa po pamet, zdej k je bl hladno :whistle: fajn motorčke pucejte :evilgrin: :evilgrin: cauuu :004 :004 :004 :004 :004 čevapčiči.. njami :D
Roky Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 ZMAGO za PREDSEDNIKA :worship: ah kurac, nč ne bo s tega :BUA: O ata Grčar sej uglasu :P
Čamac Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 ja duhec, če boš kandidiral, morš met tudi primerno sliko in slogan zraun, zatorej: OBKORŽITE 1, ZA DUHECAAAA iz aušvica, v boljši jutri!!!! hahahahahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
antares Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 ZMAGO za PREDSEDNIKA :worship: Gornji konec Slovenije ima očitno zelo gostilniška merila; Jelinčič je pri Štajercih (volilni rezultati) skorajda zmagal v prvem krogu. Antares
antares Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Slika pove vse :D Še dobro, da sem bil včeraj preveč zaposlen z bolj pomembnimi opravki, da bi se udeležil volitev; sem čistil okenska stekla vse do večera. Antares
Čamac Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Gornji konec Slovenije ima očitno zelo gostilniška merila; Jelinčič je pri Štajercih (volilni rezultati) skorajda zmagal v prvem krogu. Antares žalostno
NejcZ Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Edino pravilno. Škoda da ni prišel naprej..
Noiser69 Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 uuuu ker lepotec je na simpatijah ... KLIK mar ni to mad_driver ??? :lol1:
pehy Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 žalostno Žalosten boš ti jutri, ko dobimo matematiko pa fiziko nazaj :P . Samo te bom jaz potolažil, ne čamči :wub: ? Nekaj še mi moraš povedati ne? :naughty: Pošlji pm, ker mi msn ne dela. @ Nejko: Čevapđionica :worship: :lol: . Majstore odkod ti ideje?
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Žalosten boš ti jutri, ko dobimo matematiko pa fiziko nazaj :P .Samo te bom jaz potolažil, ne čamči :wub: ? Nekaj še mi moraš povedati ne? :naughty: Pošlji pm, ker mi msn ne dela. @ Nejko: Čevapđionica :worship: :lol: . Majstore odkod ti ideje? ...dolgoletno druženje z delikventi :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se