Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

nudi keri inštrukcije iz odvodov funkcij, integralov pri matematiki?

se priporočam za vnaprej, če ju3 nebo 2 :D

Objavljeno
meni pa bmwji niso ravno pri srcu...

no glede najjačega avta... to je ford mustang gt, letnik 1967 (znan tudi kot shelby gt 500, eleanor,... ), za njim pa so avti kot so razni aston martini, lamborghiniji in audi S5 :D

kaj te ti noriš z nekim mustangom kaj si bobby sixkiller al odpadnik al kaj...al bi rad bil neki pohorski kavboj...

Objavljeno
hehe usi neki visoko sanjate...taprav avto (oziroma že kombi) je wv bus ---->flower pover

haha hipi :D

kaj te ti noriš z nekim mustangom kaj si bobby sixkiller al odpadnik al kaj...al bi rad bil neki pohorski kavboj...

??? od kje pa to tebi, da je kdo v renegadu vozil ta avto? je pa bil v filmu Gone in 60 seconds :) noro dober avto :D

Kera je najbolša torta? EMO, ker se sama reže

hahaha :worship:

@gixxer evo nekaj za tebe, predvidevam da te zanima --> KLIIIIIK :D

Objavljeno

spaaaaaaaaaaaaaaaaam :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
spaaaaaaaaaaaaaaaaam :evilgrin: :evilgrin:

ooo yeahhh :krneki:

aja pehy ko si ravno tu... ti si tak grdi, da če bi te na njivo postavli bi vrane še lanskoletno koruzo nazaj nosle :D :D :D

zdaj pa naj vsak nadaljuje eno dobro foro :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

ej a kdo ve če je kšna trgovina u ljubljani kjer prodajajo jolly moto avspuhe......sej nebom kupovau sam corso bi si rad neki ogledov hehe

Objavljeno

gre reesko v soboto ven pa zahakla eno ljubljančanko pa si jo pelje ven na klopco (klopca ni bla tak blizu pa je šel s hondo crx vti del sol pač do prve klopce) pa reče kr direkt: "daj mala dajma se dol..." pa reče ona: "eh po horjulu pa tut okoli se govori, da maš tak velikega, to pa ne upam, mogoče je preveč za mene..." pa ji on pravi "eh saj tak vlki pa spet ni. daj no..." pa reče ona: "lahko, ampak sam z usti..." pa reče reesko celi žalosten: "eh, to lahko tut sam..." :P

ej a kdo ve če je kšna trgovina u ljubljani kjer prodajajo jolly moto avspuhe......sej nebom kupovau sam corso bi si rad neki ogledov hehe

to pa ni dober vic :angry:

Objavljeno
gre reesko v soboto ven pa zahakla eno ljubljančanko pa si jo pelje ven na klopco (klopca ni bla tak blizu pa je šel s hondo crx vti del sol pač do prve klopce) pa reče kr direkt: "daj mala dajma se dol..." pa reče ona: "eh po horjulu pa tut okoli se govori, da maš tak velikega, to pa ne upam, mogoče je preveč za mene..." pa ji on pravi "eh saj tak vlki pa spet ni. daj no..." pa reče ona: "lahko, ampak sam z usti..." pa reče reesko celi žalosten: "eh, to lahko tut sam..." :P

haha :D

se pogovarajta prijatla risko pa čamy

pa reče risko...čamy kako da si spau z mojo punco?...pa reče čamy jah mogu sm vidt razliko med mojo pa tvojo...pa mu reče risko...jah zakaj nisi že mene uprašu?bi ti iz prve roke povedu :P

Objavljeno
to pa ni dober vic :angry:

nimam jst 650€ na računu sploh kko nej jih pol dam za corso??

Objavljeno (popravljeno)

@ reesko : midva pa znama zadnji dve strani v drugi štosi prebrat ha :D

nimam jst 650€ na računu sploh kko nej jih pol dam za corso??

nia to veze spljoh mi smo zdaj pri vicih :P

Objavljeno
ooo yeahhh :krneki:

aja pehy ko si ravno tu... ti si tak grdi, da če bi te na njivo postavli bi vrane še lanskoletno koruzo nazaj nosle :D :D :D

zdaj pa naj vsak nadaljuje eno dobro foro :P

a ti si tut današnje vice bral v temi drugi štosi :P

Objavljeno

a res noben neve za kšno trgovino (ja no bistvu sta istak sam čamac pa reesko u tej temi z njunim dialogom :whistle: )

Objavljeno
a res noben neve za kšno trgovino (ja no bistvu sta istak sam čamac pa reesko u tej temi z njunim dialogom :whistle: )

nimaš pr nas tega sranja... le italija ti je varianta

Objavljeno

to pa mislim da bo v sloveniji mission impossible, jaz sem tak slišal, da bi jih naj po naručilu delali, in da nimajo zalog...

Objavljeno
nimaš pr nas tega sranja... le italija ti je varianta

mito je miljonkrat bolši k rs... aprilia so največja jajca

mito :worship:

Objavljeno (popravljeno)

fuck off nekolesar :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
Super design, čudovite vozne lastnosti... Ko pa pridemo do kvalitete pa vzdrževanja pa bi jo najraje z bencinom polil pa vžgal :headbang: Prokleto jajce italijansko :angry:

evo, lepo vam je čamy povedal kaj je mito in ostala makaronijada :lol1:

Objavljeno
a ti si tut današnje vice bral v temi drugi štosi :P

ja :D

točno tak boy :D

evo, lepo vam je čamy povedal kaj je mito in ostala makaronijada :lol1:

haha oni kr še za mene poste piše...

Objavljeno
fuck off nekolesar :D

pizda si prasc :D

namest da bi se kregala mi tko odpišeš :P

sam se prou bolš zastopva odkar sva na hondi :D

HONDA POWER :evilgrin:

Objavljeno
pizda si prasc :D

namest da bi se kregala mi tko odpišeš :P

sam se prou bolš zastopva odkar sva na hondi :D

HONDA POWER :evilgrin:

jst nism na hondi

jst sm na rumenmu kawasakiju zxpešR bumbar :evilgrin: :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

alo gixxer poglej kako stran nazaj sem ti malo prej en link dal, predvidevam da te zanima... (bolj pri dnu strani je menda) str. 1782

Objavljeno
@gixxer evo nekaj za tebe, predvidevam da te zanima --> KLIIIIIK :D

eeeeeeehhhhhh....bom jaz rajsi nasparal 100€ vec, pa kupo yoshimuro...ce ze kopujem, pol bom tisto tapravo...

Objavljeno
jst nism na hondi

jst sm na rumenmu kawasakiju zxpešR bumbar :evilgrin: :headbang:

heheheh :P

polimani z "dak tejpom" a :D

Objavljeno
eeeeeeehhhhhh....bom jaz rajsi nasparal 100€ vec, pa kupo yoshimuro...ce ze kopujem, pol bom tisto tapravo...

zakaj pa pol nisi pri kombinezonu tut tak naredo?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!