Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

gheil00rdz :D

Objavljeno
gheil00rdz :D

Eh, vsako zimo je isto...Vsi se popedrajo (mo) med seboj :lol1:

Objavljeno
Vem jst eno boljso....Moja je mala ko vatra iva a ja je volim najvise na svetu tako zestoka ko ofanziva uvek u pokretu :D

disko disko ona voli diskooo :D

Eh, vsako zimo je isto...Vsi se popedrajo (mo) med seboj :lol1:

:evilgrin:

Objavljeno

Točno tako :D

Objavljeno

nč situacija je taka

s čamacom sva ugotovila da sva PREFINJENA DO KONCA...tko da v bodoče naju naslavljajte z "VI"...lepše povedano vikajte naju..

hvala za razumevanje

LP!

Objavljeno (popravljeno)

valdaaaa pa to je toooo :D :worship: torej reesko, kdaj pridete kaj v mb? Pa ne zdaj vsi ljubljančani odgovarjat, ker nisem vseh spraševal, ampak samo reeskota vikam :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
valdaaaa pa to je toooo :D :worship: torej reesko, kdaj pridete kaj v mb? Pa ne zdaj vsi ljubljančani odgovarjat, ker nisem vseh spraševal, ampak samo reeskota vikam :P

hehehe :D

nevm kdaj bom pršu :P

mogoče se kej zmenmo s telimi NIŽJIMI primerki pa pridemo kej gor...sam nevem če bi se jst z njimi družu...če pa eni hodjo na ledino :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
a mislite, da bi to lahko spravo na moj motor? KLIK

pa koji kurac ti bo tole nucal?

Objavljeno
pa koji kurac ti bo tole nucal?

haha kupi ti prvo 600 kubikov pa boš videl, da ga še kako nucaš ;) Pri malo hitrejši vožnji je skoraj nuja :) se vidi, da je mito bil pravi športnik med 125 pa ga je mel že serijsko... Čudno da te jajce nimajo... No saj 2007 CBR ga ma, moja pa še ne...

Objavljeno
haha kupi ti prvo 600 kubikov pa boš videl, da ga še kako nucaš ;) Pri malo hitrejši vožnji je skoraj nuja :) se vidi, da je mito bil pravi športnik med 125 pa ga je mel že serijsko... Čudno da te jajce nimajo... No saj 2007 CBR ga ma, moja pa še ne...

no. 46

:worship:

Objavljeno
no. 46

ti se samo zabavaj ampak na 125ki ko ga ni treba je bil pa je že tam mogoče kdaj prav prišo... tukaj pa bi ga res rabo sploh pri močnih pospeševanjih pa na višjih obratih pa to je motor zelo nemiren, sploh sprednji del in bi ga bil prav vesel :)

Objavljeno
ti se samo zabavaj ampak na 125ki ko ga ni treba je bil pa je že tam mogoče kdaj prav prišo... tukaj pa bi ga res rabo sploh pri močnih pospeševanjih pa na višjih obratih pa to je motor zelo nemiren, sploh sprednji del in bi ga bil prav vesel :)

Res je, čeprav rahle modifikacije pomagajo; nastavitev vzmetja in napumpane gume -> malce pripomore, čeprav tudi sam priznam, da bi stabilizator kar prav prišel.

Objavljeno

sramota :D se moj gixxercek 04 ga ma serijsko :D

Objavljeno (popravljeno)

Kupte taprav motor pa ga bo meu že serijsko :naughty: :kva2:

to ga nima zato k je honda :devil:

Popravljeno . Popravil _OrAzEm_
Objavljeno
Kupte taprav motor pa ga bo meu že serijsko :naughty: :kva2:

to ga nima zato k je honda :devil:

Eh serijski so za en k*****, Honda da vsaj možnost, da lahko izbereš kaj kvalitetnega. Jaz razmišljam o EXTREMEtech TECH 3 .

Aja pa še to, Honda nima tega gor, ker bi bila potem predraga in bi presegla povprečno vrednost (nad 10.000€) 600 kubičnega motocikla - enostavno bi bila predobra, če je že zdaj odlična.

:grim

Objavljeno
no. 46

word :worship:

pr 125ki ga ne rabš nikol

Objavljeno
Aja pa še to, Honda nima tega gor, ker bi bila potem predraga in bi presegla povprečno vrednost (nad 10.000€) 600 kubičnega motocikla - enostavno bi bila predobra, če je že zdaj odlična.

:grim

honda je itak precenjena :)

Objavljeno
honda je itak precenjena :)

če mi pa kdo zna pokazati razliko med katerim koli znanimi SS 600cc motocikli...... vsaj v voznih lastnostih, bi se pa rade volje javil, da mi kdo to osebno pokazal.

Objavljeno
pr 125ki ga ne rabš nikol

o pa še kako ga rabš na cajte :D

pjt se pelat proti Kr.Gori.. ravno v ovinku so grbince.. ni fajn k ti zmetava balanco pa odnese na nasprotn pas :D

Objavljeno

kupi jernej prvo ninjo pa ko jo boš začel malo navijat pa da vidimo če je potreben al ni ;)

Objavljeno

čamac to boš težko spravil na hondo, sploh brez vrtanja lukenj v okvir ne

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!