Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Je je, MOVISTAR-ka :grim

:grrr za moje okuse ni kj bliz r6 ki :grrr

Objavljeno
:grrr za moje okuse ni kj bliz r6 ki :grrr

R6 - cafe, Movistar - racetrack :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
R6 - cafe, Movistar - racetrack :krneki:

heh ja :rolleyes: o tem bi se dal kr razpravlat :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
movistar je PREVEČ huda ;)

zaenkrat še ni lepše blo...

so še lepše poslikave so :yea1:

post-9362-1193246780_thumb.jpg

post-9362-1193246804_thumb.jpg

post-9362-1193246830_thumb.jpg

Objavljeno
HRc mi je pa grda k svina...resno...bruham k jo vidm

repsol pa movistar sta top ;)

sicer ma pa vsak svoj okus....

no movistarka men osebno ni kaj preveč všeč, te če že mi je navadna cbr bolj od 600k, je pa zato repsolka nenormalno lepaaaa, in bo po vsej verjetnosti moj naslednji motor, ko mi bo ninja in njen nikakvi navor dopizdla :naughty: :D

...aja matex, ne bit zdaj jezn ker sn reko da mi ni všeč movistar, si mi pa zato ti tolko bolj uhuhu :wub: .) :lol1:

Objavljeno

:lol1: ti si kupu cestaka in se misliš z navorom vozit, pa ti si pravi rejsr :kva2:

drugič kup čoperja :winkiss:

Objavljeno
:lol1: ti si kupu cestaka in se misliš z navorom vozit, pa ti si pravi rejsr :kva2:

drugič kup čoperja :winkiss:

rekel sem, malo več navora, ker 600-ke ga nimajo...sej po eni strani je filing ful, ko se ji zmeša pri 8k rpm, samo včasih bi mi vseeno malo bolj pasalo da že od začetka pune vleče tak ko 1000-ke...no sej ne pravim zdaj, ampak čez par let ko se bom navado 600-ke mi bo ziher pasal kaki cestak z malo več navora...

Objavljeno

sam ta nicoletti pa je zakon :D ko bo kaki dnar (cez paaar let :D ) bom pa kupo plastike za Rizlo :D

Objavljeno (popravljeno)
za moje pojme ni lepšiga motorja od tanove R6 ke :worship:

061208005.jpg

meni je tudi nova R6 fuuul všeč :D seveda črna :evilgrin: ampak naslednji motor bo vsekakor ducati ali mv agusta... čeprav mi je ljubši zvok V2 torej ducati :) edina možnost da bi mel naslednjega spet japonca je cbr 1000 rr al pa da bi slučajno menjal če bi mel 1.500 € preveč to hondo za novo R6 kar pa se najbrž ne bo zgodilo :)

ne ne najlepša ninja je tista ko je kukec dal enkrat slike, tudi zeleno bela in ta model ampak dosti lepša od te... ta ma neke kičaste napise pa nalepke

no movistarka men osebno ni kaj preveč všeč, te če že mi je navadna cbr bolj od 600k, je pa zato repsolka nenormalno lepaaaa, in bo po vsej verjetnosti moj naslednji motor, ko mi bo ninja in njen nikakvi navor dopizdla :naughty: :D

...aja matex, ne bit zdaj jezn ker sn reko da mi ni všeč movistar, si mi pa zato ti tolko bolj uhuhu :wub: .) :lol1:

zgleda boš ti tut kupu ducatija (navor). no saj zarečenega kruha se največ poje :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
rekel sem, malo več navora, ker 600-ke ga nimajo...sej po eni strani je filing ful, ko se ji zmeša pri 8k rpm, samo včasih bi mi vseeno malo bolj pasalo da že od začetka pune vleče tak ko 1000-ke...no sej ne pravim zdaj, ampak čez par let ko se bom navado 600-ke mi bo ziher pasal kaki cestak z malo več navora...

sej ni trba lih 1000 če češ met navor, sem peljal od justaboy-a F-ko pa ti povem je čist drug motor za peljat ko ninja, tisto pa res vleče že od začetka, sam pol ni tistga bum-a pri 8k rpm

Objavljeno
meni je tudi nova R6 fuuul všeč :D seveda črna :evilgrin: ampak naslednji motor bo vsekakor ducati ali mv agusta... čeprav mi je ljubši zvok V2 torej ducati :) edina možnost da bi mel naslednjega spet japonca je cbr 1000 rr al pa da bi slučajno menjal če bi mel 1.500 € preveč to hondo za novo R6 kar pa se najbrž ne bo zgodilo :)

ne ne najlepša ninja je tista ko je kukec dal enkrat slike, tudi zeleno bela in ta model ampak dosti lepša od te... ta ma neke kičaste napise pa nalepke

zgleda boš ti tut kupu ducatija. no saj zarečenega kruha se največ poje :P

reko sem malo več navora, v stilu 1000k kot so r1, cbr 1000rr,...nisem pa reko da bi mel 200+ kilskega dizla, in plačal zanj trojno ceno, glede na vrednost...če bi že mel italijana bi to bla mv agusta, če pa že ducati pa edino desmosedici, ki je edini pravi motor od ducatija....samo mislim da bom kar na japoncih ostal :D

Objavljeno
sam ta nicoletti pa je zakon :D ko bo kaki dnar (cez paaar let :D ) bom pa kupo plastike za Rizlo :D

če gledaš da lahko maš kako poslikavo hočeš pa komplet že pobarvanih poleplenih plastik za 600€ niti ni tako drago... če bi mel dnar bi tut jaz kupo še ene plastike ampak mam še milijon drugih stvari pred tem :P

Objavljeno
reko sem malo več navora, v stilu 1000k kot so r1, cbr 1000rr,...nisem pa reko da bi mel 200+ kilskega dizla, in plačal zanj trojno ceno, glede na vrednost...če bi že mel italijana bi to bla mv agusta, če pa že ducati pa edino desmosedici, ki je edini pravi motor od ducatija....samo mislim da bom kar na japoncih ostal :D

desmosedici je sicer bomba ampak ni pa pravi ducati ker je štirivaljnik :angry:

Objavljeno

zato mu tudi rečemo pravi motor in ne DIZL, tak ko ostalim ducatijem :yes: :D

Objavljeno
če gledaš da lahko maš kako poslikavo hočeš pa komplet že pobarvanih poleplenih plastik za 600€ niti ni tako drago... če bi mel dnar bi tut jaz kupo še ene plastike ampak mam še milijon drugih stvari pred tem :P

čak a to za pač okoli 500€ dobiš komplet plastik z nalepkami :eek:

Objavljeno
čak a to za pač okoli 500€ dobiš komplet plastik z nalepkami :eek:

da. maš pa tudi samo barvanje tvojih plastik za okoli 300€ ampak raje dam 200€ zraven pa mam še ene komplet plastike v kaki poslikavi hočeš :naughty:

Objavljeno

kupi mt-01, pa boš meu navor :evilgrin:

Objavljeno

a sam plastik nebarvanih se pa ne da dobit?

ker baje kokr sm slišu na grobniku na dirki z stock motorji ne smeš met poliestrov, je to res :? tako da bi si jaz to poštrihu identično originalu, ker za na pisto je pa res škoda originalov

Objavljeno
a sam plastik nebarvanih se pa ne da dobit?

ker baje kokr sm slišu na grobniku na dirki z stock motorji ne smeš met poliestrov, je to res :? tako da bi si jaz to poštrihu identično originalu, ker za na pisto je pa res škoda originalov

:eek:

Objavljeno
kupi mt-01, pa boš meu navor :evilgrin:

ja, samo kaj ko je zmanjka pri 8 k rpm, pa premalo konjev je to, pa sploh ni cestak in ostalo kaj je za cesto namenjeno sploh ne gledam (razni nakedi, sm, streetfighterji so meni ološ).... zato pa pravim najjače so ss 4 valjne 1000-ke, ko majo vrei navor, super vozne lastnosti, vrtijo se tudi kar fajn v obrate, pa seveda đingiskanova konjenica pod nogami :D

Objavljeno

nevem res ne lej tko sm slišu, sam preverjam če kdo kej več ve, tut meni se zdi to čudno da na pisti ne bi smel met poliestrov

Objavljeno

Dobrodošli na naši uradni strani

ukvarjamo se z:

*

Karbonski in poliestrski izdelki

*

Popravilo originalnik in poliestrskih izdelkov

*

Barvanje v replice SBK,SS in motoGP

*

Proizvodnja nalepk za replice

*

Popravilo posod za gorivo

*

Popravilo aluminjastih delov

*

Popravilo okvirjev

*

Barvanje naked motorje po želji

*

Airbrush barvanje motorjev,čelad..... (Airbrushjure)

*

Strokovna montaža plastik in dodatkov

Torej sklepam da se da naročit samo plastike tudi, ne vem pa cene. Naroči komplet CARBON :P

nevem res ne lej tko sm slišu, sam preverjam če kdo kej več ve, tut meni se zdi to čudno da na pisti ne bi smel met poliestrov

pomoje pa so prej redki tisti, ki vozijo z originali, namreč kolikor gledam imajo vsi poliestre in sem 99% prepričan da to ni res da ne bi smel vozit s poliestri

Objavljeno

sem že poslal mail če se da naročit surovo, nebarvano plastiko

karbona ne bom vzel ker bi rad unikatno pobarval poliestre, drag je, polomi se ob padcu ravno tako kot poliester, brezveze v glavnem, rajši dam tisti denar za en hud paintjob pa nalepke, ki bi si jih seveda dal delat po naročilu, oblikoval pa sam v photoshopu

Objavljeno
HRc mi je pa grda k svina...resno...bruham k jo vidm

repsol pa movistar sta top ;)

sicer ma pa vsak svoj okus....

2007 hrc 1000rr je tud lepa

za moje pojme ni lepšiga motorja od tanove R6 ke :worship:

061208005.jpg

2008,modra z zlatimi feltnami :wub:

te so res lepe ja

2007100538_WMK_01_D16RR.jpg

to je pa ducati ki bi ga res mel :D

Objavljeno

@Čamac: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1689106 :wub:

Tale Ducati je dost poceni v primerjavi z drugimi. Spomladi nameravam kupit neki tazga, če pa ne bo dnara za Ducatija bom pa Ninjo 6 (l. 2007). :rolleyes:

Ko ste imeli prej debato o blažilnikih krmila me zanima če obstajajo za RS 250, ker kle mi pa takoj če je mal sfukana cesta začne trest balanco, tko da mam tole namen kupit?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!