Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
ja, samo kaj ko je zmanjka pri 8 k rpm, pa premalo konjev je to, pa sploh ni cestak in ostalo kaj je za cesto namenjeno sploh ne gledam (razni nakedi, sm, streetfighterji so meni ološ).... zato pa pravim najjače so ss 4 valjne 1000-ke, ko majo vrei navor, super vozne lastnosti, vrtijo se tudi kar fajn v obrate, pa seveda đingiskanova konjenica pod nogami :D

5k rpm ;)

oz. od 5,5k naprej je rdeče

post-12378-1193250923_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno
@Čamac: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1689106 :wub:

Tale Ducati je dost poceni v primerjavi z drugimi. Spomladi nameravam kupit neki tazga, če pa ne bo dnara za Ducatija bom pa Ninjo 6 (l. 2007). :rolleyes:

Ko ste imeli prej debato o blažilnikih krmila me zanima če obstajajo za RS 250, ker kle mi pa takoj če je mal sfukana cesta začne trest balanco, tko da mam tole namen kupit?

meni se ne zdi prav nic poceni....za 1x vec dobis skor cist novga 1098 :D

Objavljeno (popravljeno)
@Čamac: http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1689106 :wub:

Tale Ducati je dost poceni v primerjavi z drugimi. Spomladi nameravam kupit neki tazga, če pa ne bo dnara za Ducatija bom pa Ninjo 6 (l. 2007). :rolleyes:

Ko ste imeli prej debato o blažilnikih krmila me zanima če obstajajo za RS 250, ker kle mi pa takoj če je mal sfukana cesta začne trest balanco, tko da mam tole namen kupit?

ja sem ga že gledal... lep je res pa dost poceni :) a kr na tisoč bi ti šel? jaz bi mel pa 749 dark :P no vidiš če ne bo dnara pa japonec identično je blo pri meni, ker za ta denar nisem dobil ducatija 749 pa je zdaj honda, naslednji pa italijan :) dobil bi sicer kako 748 ampak nisem hotel pod 2003 letnik :) ker če bi kupo dost starega ducatija pa bi še mel kje probleme z njim pa ni toliko denarja še za vzdrževanje oz. popravila, potem pa res mam raje hondo 2005 pa še v 600 klasi mi je najlepša :) pa 600 klase tudi nisem hotel spustit... nazaj nanjo pa se iz 750 ne bi več vračal pa imam zdaj 600 in je to to :) lepo postopoma :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
5k rpm ;)

oz. od 5,5k naprej je rdeče

haha, ojoj pol pa je res to ko pravi dizl....

ja sem ga že gledal... lep je res pa dost poceni :) a kr na tisoč bi ti šel? jaz bi mel pa 749 dark :P no vidiš če ne bo dnara pa japonec identično je blo pri meni, ker za ta denar nisem dobil ducatija 749 pa je zdaj honda, naslednji pa italijan :) dobil bi sicer kako 748 ampak nisem hotel pod 2003 letnik :) ker če bi kupo dost starega ducatija pa bi še mel kje probleme z njim pa ni toliko denarja še za vzdrževanje oz. popravila, potem pa res mam raje hondo 2005 pa še v 600 klasi mi je najlepša :) pa 600 klase tudi nisem hotel spustit... nazaj nanjo pa se iz 750 ne bi več vračal pa imam zdaj 600 in je to to :) lepo postopoma :P

ja kaj na tisoč, če pa je dizl to, sej vidiš kolk konjev ma haha, ko navadni 600 ss motorji....ducati 999 = 600ss japanac :D

Objavljeno

mislim da ce bos so iz 600rr na 749 da bos razocaran.... :D

Objavljeno

ja kaj na tisoč, če pa je dizl to, sej vidiš kolk konjev ma haha, ko navadni 600 ss motorji....ducati 999 = 600ss japanac :D

jebali te toti tvoji konji kaj si obseden z njimi... ni vse v konjih ;)

Objavljeno

še vedno je tisto pravi občutek, ko se vse trese okoli :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

če bi mel dovolj denarja bi že šel zdaj pa bom kr ostal na cbrki ;) pa zdaj sem ravno gume nove kupo pa še kake spremembe pridejo malo po malo pa je ne mislim prodajat zdaj tak da jo mislim še kr par let met :rolleyes:

Objavljeno
še vedno je tisto pravi občutek, ko se vse trese okoli :evilgrin:

ohhhh lepo žvenketanje suhe sklopke, grmenje dvovaljnika, termignoni ohhh ahhh ihhhh :wub:

Objavljeno

:yes: , se popolnoma strinjam

Objavljeno

a si sploh že kdaj slišal kako ropota suha sklopka

Objavljeno

Je res da ma malo konjev, sam to je 2 valjnik... Jaz bi ga dal v vsakem primeru še malo stunirat, pa je takoj 10km več. Če bi imel res velik denarja bi si kupil tega: :wub:

post-10859-1193252170_thumb.jpg

Objavljeno

pa ne ravno najgršega :headbang:

ali 916 ali 1098, .....ravno ta mi je grd :SS

Objavljeno

Žlahten zvok Ducatijevih sklopk zmore posnemati samo avtohtona bolgarska koza, ki ščije na pločevinasto streho barake daleč pod skalno stezico.

Objavljeno

Ma to je krneki, zdej bom pa še ropotanje sklopke poslušal al kaj? Krneki :whistle:

Objavljeno
Žlahten zvok Ducatijevih sklopk zmore posnemati samo avtohtona bolgarska koza, ki ščije na pločevinasto streho barake daleč pod skalno stezico.

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
a si sploh že kdaj slišal kako ropota suha sklopka

da in bilo mi je všeč

Je res da ma malo konjev, sam to je 2 valjnik... Jaz bi ga dal v vsakem primeru še malo stunirat, pa je takoj 10km več. Če bi imel res velik denarja bi si kupil tega: :wub:

pa še bonus: kot lastnik 999R bi zdaj imel prednost v vrsti med potencialnimi kupci Desmosedicija :P

Objavljeno

To je spet stvar okusa, meni je pa ravno to ''ružlanje'' všeč. Ne zdej mislt, da so mi sam 2 valjniki všeč, tud 4 valjniki in 3 valjniki so zakon, s pravim rororm. :worship:

SS motorji so zakon!!! :worship:

Objavljeno

hahaha, tr00 :worship:

Objavljeno (popravljeno)
Kopiraj me Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
Kopiraj me

kopiram te

Objavljeno
kopiram te

kopiram te

Objavljeno
Kopiraj me

pa kaj boš zdaj še ti začel, zadnjič matex, a moraš tut ti zdaj :angry:

Objavljeno
pa kaj boš zdaj še ti začel, zadnjič matex, a moraš tut ti zdaj :angry:

oprosti :cry: :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!