antares Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 K0ci, kaj pomeni tisti tr00? Moj prijatelj ima v garaži vedno Ducatije (je italijan), ko se gre peljati in ne kazati pa vsa leta vzame iz garaže Hondo ali Yamaho. Nov 1098 daje občutek protiletalske strojnice, katere dolgotrajnejšega obratovanje železne cevčice okvirja ne bodo prav dolgo vzdržale. to je najbolj kvaliteten in dodelan model doslej.
k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 @abnormaln: ni panike, 11krat si se usral, 11 dni v banovce :winkiss: @antares: tr00->true->res, ravilno, se strinjam,...
Stroj Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 ni panike, 11krat si se usral, 11 dni v banovce :winkiss: Mene pa ni treba :whistle: prosm :cry:
k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 ja pa ni treba drugič prec zravn stopt ko se take bedarije delajo, in to za vse velja, in zate risko
reesko Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 ja pa ni treba drugič prec zravn stopt ko se take bedarije delajo, in to za vse velja, in zate risko kaj sm pa jst kriv? jst sm čist pridn fantek
k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 dobr veš za kaj gre, zadnjič pri matexu si tut ti bil zraven, in stroj
reesko Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 dobr veš za kaj gre, zadnjič pri matexu si tut ti bil zraven, in stroj jst pa ne! :P
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Žlahten zvok Ducatijevih sklopk zmore posnemati samo avtohtona bolgarska koza, ki ščije na pločevinasto streho barake daleč pod skalno stezico. hahahahahahaahhahaahahahahahhaahhahaah
Stroj Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 hahahahahahaahhahaahahahahahhaahhahaah Nejko prisega na 4valjnike
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Nejko prisega na 4valjnike absolutno
reesko Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Nejko prisega na 4valjnike nejko ma malega lulčeka (manj od 30cm) ;)
Roky Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 @abnormaln: ni panike, 11krat si se usral, 11 dni v banovce :winkiss: Končno...kva mu sploh je? Hoče pozornost akva :headbang: k0ci kje se boš zdej kej vozu k je Mobikrog zaprt ? Začetek naslednje sezone bi se lahk zmenil za kšn Novi Marof, če so ti tud mal bolj zaprte progre všeč :) jest grem sigurn.
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 nejko ma malega lulčeka (manj od 30cm) ;) 29,99 cm :D :naughty:
Stroj Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 29,99 cm :D :naughty: 29,9999999999999999999999999999993 cm da smo čist natančni
k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Končno...kva mu sploh je? Hoče pozornost akva :headbang: k0ci kje se boš zdej kej vozu k je Mobikrog zaprt ? Začetek naslednje sezone bi se lahk zmenil za kšn Novi Marof, če so ti tud mal bolj zaprte progre všeč :) jest grem sigurn. ja seveda tut novi marof pride v igro, sploh pa itq drug let dobim izpit tk d ne bo panike; pa tut grobnik mi ne uide :yes:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Končno...kva mu sploh je? Hoče pozornost akva :headbang: k0ci kje se boš zdej kej vozu k je Mobikrog zaprt ? Začetek naslednje sezone bi se lahk zmenil za kšn Novi Marof, če so ti tud mal bolj zaprte progre všeč :) jest grem sigurn. ne ne, novi marof je drugo leto za naju s čamčijom rezerviran, vi se pa kar dalje tam naganjajte po tistih šoderjamah v stilu mobikroga :D
k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 jao prov smešni ste k mate tok čez mobija za povedat, a ga še vidl niste :headbang:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 jao prov smešni ste k mate tok čez mobija za povedat, a ga še vidl niste :headbang: slike povejo vse, v živo je verjetno še hujše :D
k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 no bom drugo leto vidu rejserja nejkota kako se pelje po marofu :naughty: če ti je izpod časti pridt na mobija in tko govort ko da furamo cross tam potem moraš hudičevo dobro peljat
antares Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 domnevam, da ste teh skoraj 30 namerili v mirujočem stanju (akcijskih komisijskih packarij se ne tolmači na očeh cele države)
Aless Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Prov fajni je (bil) :whistle: x2
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 (popravljeno) no bom drugo leto vidu rejserja nejkota kako se pelje po marofu :naughty: če ti je izpod časti pridt na mobija in tko govort ko da furamo cross tam potem moraš hudičevo dobro peljat evo drugo leto, na konc sezone se lahko zmenimo za eno privat dirko na marofu ali kje drugje....prej ne, ker priznam da sem trenutno slab voznik na motorju proti vam, saj imam verjetno 8938932 krat manj izkušenj in manj kilometrine z ss motorji kot vi....bom pa ga nadrkal naslednjo leto in na koncu sezone se bomo dobili in tudi tekmovali, ko bomo meli vsaj približno kolk tolk podobne kilometrine na takih motorjih, če vam je do tega seveda....dokler pa jaz neom mel občutka da kolk tolk obvladam motor, pa ne mislim hodit z vami dirkat, ker sn preveč garal za ta motor in ga nočem prvo leto že razbit...za mene mi je itak vseeno hehe....razbil pa bi 100% ga, ker sem preveč fukjen da bi normalno vozo in bi me pol vsi meli za pussyja....zato bom raje še en čas počakal in vas tačas podjebaval tu na forumu... :D ...aja pa ne govorim da je mobi kurc zato, ker bi mi blo izpod časti ali pa bi jaz dobro peljal, temveč za to, ker zgleda skrajno neurejen, da bi jaz tam divjal z motorjem Popravljeno Oktober 24, 2007. Popravil _Nejko_
k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 no ja če še ne veš je bil mobikrog ravno zaradi tega idealen za nabiranje izkušenj, in dosti kar sem jih slišal tam so rekli da če se znaš tukaj dobro peljat potem znaš skoraj povsod ker je mobi res bil poln presenečenj, grbin, flik,...tako da mi nikakor ni žal da sem se imel možnost vozit tam :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se