Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
no ja če še ne veš je bil mobikrog ravno zaradi tega idealen za nabiranje izkušenj, in dosti kar sem jih slišal tam so rekli da če se znaš tukaj dobro peljat potem znaš skoraj povsod ker je mobi res bil poln presenečenj, grbin, flik,...tako da mi nikakor ni žal da sem se imel možnost vozit tam :worship:

jebeš tako nabiranje izkušenj, če potem razbijem motor...novi marof je prav tako za nabiranje izkušenj, s tem da je 100krat bolj porihtan, zatorej bom jaz naslednje leto vikende vrjetno kar tam preživel :D

Objavljeno
no ja če še ne veš je bil mobikrog ravno zaradi tega idealen za nabiranje izkušenj, in dosti kar sem jih slišal tam so rekli da če se znaš tukaj dobro peljat potem znaš skoraj povsod ker je mobi res bil poln presenečenj, grbin, flik,...tako da mi nikakor ni žal da sem se imel možnost vozit tam :worship:

sam res hudo....dobr je izkušnje nabirat na sfukanem terenu...da se ja razbiješ pa zjebeš motor :worship: :worship:

Objavljeno
sam res hudo....dobr je izkušnje nabirat na sfukanem terenu...da se ja razbiješ pa zjebeš motor :worship: :worship:

no sej takim ko mamice pa ateki kupijo motor, se verjetno to zdi zabavno....

Objavljeno

no ne vem na koga je to letelo ampak jaz nisem med njimi

Objavljeno
no sej takim ko mamice pa ateki kupijo motor, se verjetno to zdi zabavno....

pa dobr če odvzamemo materialno škodo...a zdej si bomo pa nalival olje pa potresal pesek pa kolenčkal po tem...pol bomo pa si rekl..matr če smo tole "fronto" preživel pol smo pa res pravi motoRisti :headbang: :headbang:

Objavljeno
pa dobr če odvzamemo materialno škodo...a zdej si bomo pa nalival olje pa potresal pesek pa kolenčkal po tem...pol bomo pa si rekl..matr če smo tole "fronto" preživel pol smo pa res pravi motoRisti :headbang: :headbang:

aja po ridah je pa dobr kolenčkat a :headbang: pa da zraven še enega motorista pokosiš je tut super :kva2:

Objavljeno

Ride hard :evilgrin: Tista z oljem je bla res prfuknena....bolnik kdor je to naredu

Objavljeno
aja po ridah je pa dobr kolenčkat a :headbang: pa da zraven še enega motorista pokosiš je tut super :kva2:

tud na mobiju se jih je velik sfukal....

pa koci nimam nč prot teb...sam ti povem da k se razbiješ ti bom plosku..in to samo zato ker se ti zdi smešen moj padec ;) jih je velik padl na tem mestu k jst ;)

pa še zmer sm mnenja da je azbita tvoja izjava o tem da je dobro sde vozt po flikah itd ker s tem pridobivaš izkušnje ;) mal se zamisl dr. NO

Objavljeno

dobra hehe :worship:

Objavljeno

pa koci nimam nč prot teb...sam ti povem da k se razbiješ ti bom plosku..in to samo zato ker se ti zdi smešen moj padec ;) jih je velik padl na tem mestu k jst ;)

pa še zmer sm mnenja da je azbita tvoja izjava o tem da je dobro sde vozt po flikah itd ker s tem pridobivaš izkušnje ;) mal se zamisl dr. NO

:yes:, podpis :yes:

Objavljeno

sej jst tut nimam nč proti teb da ne boš kej mislu, in ni mi smešn tvoj padec ampak ko tko govorite vsi o mobiju pol greste pa na cesto kolenčkat pa se razsujete, pa tistga smejkota sm dal na konc zarad tistga R-ja povdarjenega

Objavljeno
sej jst tut nimam nč proti teb da ne boš kej mislu, in ni mi smešn tvoj padec ampak ko tko govorite vsi o mobiju pol greste pa na cesto kolenčkat pa se razsujete, pa tistga smejkota sm dal na konc zarad tistga R-ja povdarjenega

tvoja izjava je dejansko pRfuknena da je velik folka rekl da če ste to preživel da pol boste pa še drugo...to se sliš če ste to SLABINO preživel pol boste tud ostalo(vsaj jst si tko razlagam) ...zakaj si pol ne daš 10let starih gum gor pa greš kolenčkat kje k sm šou jst..pa itak boš preživeu...itak se vozš po mobiju... ;)

mobi zakon :worship:

Objavljeno

hahahahhaha, koci, danes pa te je risko potolkel, glede na ono tvojo prejšnjo izjavo o mobiju, ki res ni bla ravno na mestu... :D

Objavljeno
tvoja izjava je dejansko pRfuknena da je velik folka rekl da če ste to preživel da pol boste pa še drugo...to se sliš če ste to SLABINO preživel pol boste tud ostalo(vsaj jst si tko razlagam) ...zakaj si pol ne daš 10let starih gum gor pa greš kolenčkat kje k sm šou jst..pa itak boš preživeu...itak se vozš po mobiju... ;)

Dej ti si pa sploh pacient......gume res stare k kurba, ti pa še čist zadovoln gremo do lučin. Pol pa še ja sej jih bom menu pred se sezona začne :D c-c-c

Objavljeno
hahahahhaha, koci, danes pa te je risko potolkel, glede na ono tvojo prejšnjo izjavo o mobiju, ki res ni bla ravno na mestu... :D

povozu k travo na mobiju ;)

Dej ti si pa sploh pacient......gume res stare k kurba, ti pa še čist zadovoln gremo do lučin. Pol pa še ja sej jih bom menu pred se sezona začne :D c-c-c

hehe na napakah se učimo :P

Objavljeno

pa dej nauč se brat no :headbang:

reku sem da če se na mobiju dobr pelješ, potem se boš verjetno tudi drugje znal, ker si pripravljen reagirat na določeno situacijo......pač na mobiju te je lahko presenetila kaka flika ali grbinca in če si tle znal odreagirat boš tudi drugje, kjer tega naj ne bi bilo.........10 let starih guma pa ne dam gor ker nisem bedak, se rajši vozim z busom in hodim peš

na cesti pa ne kolenčkam ker bi rad še nekaj časa živel

pa že vedno ne vem kaj maš tolk za povedat čez mobija, ki je bil n-krat varnejši od rid, ampak tam si pa šel :worship: in končalo se je tako kot se je, zdaj pa razmisli

ni me potolkel in me nikoli ne bo glede tega, ker kdor gre raje na cesto kolenčkat kot na pisto (pa čeprav je v slabem stanju) je zame pacient

Objavljeno
pa dej nauč se brat no :headbang:

reku sem da če se na mobiju dobr pelješ, potem se boš verjetno tudi drugje znal, ker si pripravljen reagirat na določeno situacijo......pač na mobiju te je lahko presenetila kaka flika ali grbinca in če si tle znal odreagirat boš tudi drugje, kjer tega naj ne bi bilo.........10 let starih guma pa ne dam gor ker nisem bedak, se rajši vozim z busom in hodim peš

na cesti pa ne kolenčkam ker bi rad še nekaj časa živel

pa že vedno ne vem kaj maš tolk za povedat čez mobija, ki je bil n-krat varnejši od rid, ampak tam si pa šel :worship: in končalo se je tako kot se je, zdaj pa razmisli

NIČ nimam proti mobiju...sploh še bil nisem tam....proti tvoji izjavi za aktero še zmeraj stojiš imam pa veliko...ampak saj vseeno :D imamo pravico vsak do svojega izražanja...

torej ostajam mnenja da ni najblolj pametno si polivati olje in posipati pesek in se učiti kako odreagirati vtakih situacijah... moje mnenje pač

Objavljeno

pesek je bil vedno pometen, olje spucano z obilo detergenta in vode, ampak na cesti so še vedno bili in bodo avtomobili

Objavljeno
pesek je bil vedno pometen, olje spucano z obilo detergenta in vode, ampak na cesti so še vedno bili in bodo avtomobili

ostanejo pa še vedno grbine ki ti lahko zelo spremenijo obisk na "diRkališču" ;) če veš kaj sm mislu ;)

Objavljeno

dobr vem kaj si mislu, ampak še vedno rajši padem in se odkotalim v travo kot v stebriček ali pod avto/traktor/tovornjak/.....

Objavljeno (popravljeno)
povozu k travo na mobiju ;)

hehe na napakah se učimo :P

hahahhahahaahah

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

sej mogoče ti je smešno nejko, ampak le upaj da se ne boš srečal s kakim stebričkom namesto trave in preživel naslednjo sezono, to želim vsem

Objavljeno (popravljeno)
sej mogoče ti je smešno nejko, ampak le upaj da se ne boš srečal s kakim stebričkom namesto trave in preživel naslednjo sezono, to želim vsem

jaz tudi, ampak veš kako je to- ko kupiš tak motor, dobiš 90% riziko da enkrat ali večkrat odletiš gratis v paketu hehe... jaz vem, da slejkoprej bom padel, tudi na 125-ki sem treščil, enkrat celo kar pošteno, upam edino da bo pri temle motorju nastradale le plastike, nikol pa ne morš vedet vnaprej...sicer pa rad mam adrenalin in tveganje- ne samo na motorju, ker se občasno ukvarjam tudi z drugimi adrenalinskimi športi pač vzamem razne nesreče v zakup....upam le da preživim tja do 30-ega leta, ko upam da me bo ta norost počasi minla :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

hahahaha reesko to ti je pa zabou :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
...zakaj si pol ne daš 10let starih gum gor pa greš kolenčkat kje k sm šou jst..pa itak boš preživeu...itak se vozš po mobiju... ;)

ne pretiravi da so 10let stare gume ble... dam si takoj glavo stran če so ble res...

moje so ble stare k zemla pa so ble 5 let stare :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!