k0ci Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 čamac in ostali ki vas to zanima, mi je nicoleti odpisal kar se tiče poliestrov za 250€!!!! se dobi nebarvan komplet, sicer je to cena za zx6r 2005 ampak mislim da ne bi smelo bit velik razlike za druge modele :yea1: mislim da bom imel kmalu doma poliestre ne pretiravi da so 10let stare gume ble... dam si takoj glavo stran če so ble res... moje so ble stare k zemla pa so ble 5 let stare :whistle: pa tut z 5 let starimi ne morš it kolenčkat no, najprej je treba poskrbet za dobre pogoje (brezhiben motor in gume) potem se pa lahko greš igrat
Schmid87 Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 čamac in ostali ki vas to zanima, mi je nicoleti odpisal kar se tiče poliestrov za 250€!!!! se dobi nebarvan komplet, sicer je to cena za zx6r 2005 ampak mislim da ne bi smelo bit velik razlike za druge modele :yea1: mislim da bom imel kmalu doma poliestre se splača kupt to za na dirkališe :) če glih pride do padca.. maš original še zmer cele plastike.
reesko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 hahahaha reesko to ti je pa zabou :lol1: :lol1: :lol1: tud ti si odletu...in to s popolnoma novimi gumami...loh tud gume sustijo a ;) ne pretiravi da so 10let stare gume ble... dam si takoj glavo stran če so ble res... moje so ble stare k zemla pa so ble 5 let stare :whistle: niso ble 10let..več k 5let pa zihr...se je vidl kok se ogrejejo k se eno uro vozš gor pa dol po ridah pa so še zmer hladne k led ;)
Stroj Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 niso ble 10let..več k 5let pa zihr...se je vidl kok se ogrejejo k se eno uro vozš gor pa dol po ridah pa so še zmer hladne k led ;) You're as cold as ice :D niso ble 10let..več k 5let pa zihr...se je vidl kok se ogrejejo k se eno uro vozš gor pa dol po ridah pa so še zmer hladne k led ;) You're as cold as ice :D Sicer pa so kermiju tud nove pirellike spustile. Pa vsi vemo da so top gume to
DreamRider Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 LP vsem skupi, am sm nov član, pa mam velik uprašanj kar se tiče supermotorjev, tk, da bm kr velik sprašvov:D Honda Varadero XL 125 V 2007
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 LP vsem skupi, am sm nov član, pa mam velik uprašanj kar se tiče supermotorjev, tk, da bm kr velik sprašvov:D Honda Varadero XL 125 V 2007 wtf, so supermotorji??? si mogoče mislil supermototi, supersport motorji???....supermotor pa ma samo superbabica :D :lol1:
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) čamac in ostali ki vas to zanima, mi je nicoleti odpisal kar se tiče poliestrov za 250€!!!! se dobi nebarvan komplet, sicer je to cena za zx6r 2005 ampak mislim da ne bi smelo bit velik razlike za druge modele :yea1: mislim da bom imel kmalu doma poliestre pa tut z 5 let starimi ne morš it kolenčkat no, najprej je treba poskrbet za dobre pogoje (brezhiben motor in gume) potem se pa lahko greš igrat uuu meni se zdi ugodna cena ;) zdaj nisem ravno finančno močen ampak za 250€ pa si jih bom tudi jaz do naslednje sezone ali pa najkasneje nekje v naslednji sezoni omislil ;) prej bi pa še rad menjal kombinezon, kupil srebrn vizir za čelado, drug izpuh, športni filter, uredil zadeve z blokado in papirji s 25kw :) potem pa sledijo stvari kot so poliestri, stabilizator, pokrov sedeža,... :D nikoli ni konca, saj je fajn da je vedno nekaj treba kupit ampak ni fajn ko vedno zmečeš do zadnjega evra vse v motor pa si zaradi tega prikrajšan kje drugje :) verjetno mi že tako paše ker se tudi najbolj razveselim ko kupim kaj za motor ali opremo,... karkoli povezano z mojim motociklizmom :D Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 @čamac samo še vozt se nauč pa bo :naughty:
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) @čamac samo še vozt se nauč pa bo :naughty: vsakič ko se človek vozi z motorjem se uči kakšne nove lekcije ker nikoli ne moremo do potankosti obvladovat situacije, motorja in vseh dejavnikov, kar tudi pomeni da nikoli ne moremo vsega vedeti in popolno voziti :) jaz se učim in se tudi bom vedno učil voziti :) ti pa si zgleda bil brezupen primer pa si raje prodal kot pa da bi metal čas stran z neperspektivnim učenjem :D je reko reesko iz te moke ne bo kruha pa dal motor na avtonet :P Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 vsakič ko se človek vozi z motorjem se uči kakšne nove lekcije ker nikoli ne moremo do potankosti obvladovat situacije, motorja in vseh dejavnikov, kar tudi pomeni da nikoli ne moremo vsega vedeti in popolno voziti :) jaz se učim in se tudi bom vedno učil voziti :) ti pa si zgleda bil brezupen primer pa si raje prodal kot pa da bi metal čas stran z neperspektivnim učenjem :D je reko reesko iz te moke ne bo kruha pa dal motor na avtonet :P kako lepo povedano...se vidi da sva prefinjena :worship:
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 kako lepo povedano...se vidi da sva prefinjena :worship: jajaja če sovražnika ne moreš premagati, se mu pridruži :P hehe ne saj ne hec hec res je prefinjena ko hudič :evilgrin:
reesko Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 jajaja če sovražnika ne moreš premagati, se mu pridruži :P hehe ne saj ne hec hec res je prefinjena ko hudič :evilgrin: prefinjeni se ne spuščamo v kreg...torej malo provokacije je lahko..teli nizkotneži bi pa že vile vn iz štale vlekl pa za nama skakal... fantje ostanimo prefinjeni! LP, g. prefinjeni
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 prefinjeni se ne spuščamo v kreg...torej malo provokacije je lahko..teli nizkotneži bi pa že vile vn iz štale vlekl pa za nama skakal...fantje ostanimo prefinjeni! LP, g. prefinjeni hahahaha :D :D :D oziroma hihihi saj se ne rabimo krohotat kot barbari :rolleyes: z navedenim se strinjam v vseh ozirih, lep pozdrav in srečno Čamac ČAMAC
Stroj Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 hahahaha :D :D :D oziroma hihihi saj se ne rabimo krohotat kot barbari :rolleyes: z navedenim se strinjam v vseh ozirih, lep pozdrav in srečno Čamac ČAMAC Pozivam vse ostale člane MS, da dajo Čamaca in reesko na ignore listo. S tem jima bomo naredili uslugo, saj ne bomo mogli več brati objav, ki jih ne razumemo in nismo vredni da bi jih razumeli.
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 alo reesko, očitno ma stroj res prav... morava najt nekega posrednika za komunikacijo iz njihove strani z nama... se pravi da morava izobrazit enega povprečneža da bo zmožen govorit z nima in jim bo prevajal/pojasnjeval... :P
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 k0ci ko boš naročil/dobil poliestre malo pokaži da vidimo :D zdaj me prav mikajo ti poliestri hehe ampak še nekaj časa ne bo nič z njih
k0ci Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 ampak sta pa smešna, .......jst bom poču od smeha če padeta maturo :lol1:
antares Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 do izvedbe vnebovzetja je še vse okey. :photo:
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) :photo: ja ja slikaj, hall of fame time :D ej antares daj pripni kakšne fotke iz kakšnega dirkališča da vidimo to 2007 R1, krotilca vseh teh konjev pa opremo, da vidimo kateri kombinezon dainese pa imaš ti, ki si goreč privrženec znamke :D saj je meni dainese tudi najljubša znamka opreme, ampak se ne bi branil kakšnega lepega m-techa, arlen nessa, berika,... čeprav najraje pa še vedno dainese :P Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil Čamac
biker125 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 jebeš tako nabiranje izkušenj, če potem razbijem motor...novi marof je prav tako za nabiranje izkušenj, s tem da je 100krat bolj porihtan, zatorej bom jaz naslednje leto vikende vrjetno kar tam preživel :D Jebiga!!! Tud "crashi" so del racinga :evilgrin: .
antares Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 ja ja slikaj, hall of fame time :D ej antares daj pripni kakšne fotke iz kakšnega dirkališča da vidimo to 2007 R1, krotilca vseh teh konjev pa opremo, da vidimo kateri kombinezon dainese pa imaš ti, ki si goreč privrženec znamke :D saj je meni dainese tudi najljubša znamka opreme, ampak se ne bi branil kakšnega lepega m-techa, arlen nessa, berika,... čeprav najraje pa še vedno dainese :P jaz pa nisem ravno za v Hall of Fame. :rolleyes: :rolleyes: M-tech se ob padcu odprejo kot vrata gostilne. Za Arlen in Berik je treba imeti višino; manjšim ljudem stojijo kot vreča krompirja (sem probal na sebi ravno letos spomladi). Še Girox ni bil zadovoljen (kljub temu, da je zelo velik in ima dobre proporce); ko sva šla skupaj malo po trgovinah v Italiji.
antares Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Jebiga!!! Tud "crashi" so del racinga :evilgrin: . Crash Test!! Yes.
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 M-tech se ob padcu odprejo kot vrata gostilne. zakaj pa potem kjerkoli gledam kakšne slike iz dirkališč, dirk,... imajo skoraj vsi m-tech kombinezone :unsure:
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 niso ble 10let..več k 5let pa zihr...se je vidl kok se ogrejejo k se eno uro vozš gor pa dol po ridah pa so še zmer hladne k led ;) Nove gume so še bolj nevarne.Gume se lesketajo zarad kemičnih sledi, ko gumo kuhajo v kalupu in ta plast je drseča.To ne pomen, da boš kr takoj odletu v prvem ovinku ampak je treba lepo in postopma spucat ta "sloj" dol :) odletiš pa, če takoj z novimi gumami pretiravaš in se nagibaš do roba .) LP vsem skupi, am sm nov član, pa mam velik uprašanj kar se tiče supermotorjev, tk, da bm kr velik sprašvov:D Honda Varadero XL 125 V 2007 Ti kr praš, zato smo tukej.Verjetno si mislu supermoto ane :) vsakič ko se človek vozi z motorjem se uči kakšne nove lekcije ker nikoli ne moremo do potankosti obvladovat situacije, motorja in vseh dejavnikov, kar tudi pomeni da nikoli ne moremo vsega vedeti in popolno voziti :) jaz se učim in se tudi bom vedno učil voziti :) ti pa si zgleda bil brezupen primer pa si raje prodal kot pa da bi metal čas stran z neperspektivnim učenjem :D je reko reesko iz te moke ne bo kruha pa dal motor na avtonet :P Čist odvetniška :D
antares Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 zakaj pa potem kjerkoli gledam kakšne slike iz dirkališč, dirk,... imajo skoraj vsi m-tech kombinezone :unsure: Denar; cena.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se