Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Nove gume so še bolj nevarne.Gume se lesketajo zarad kemičnih sledi, ko gumo kuhajo v kalupu in ta plast je drseča.To ne pomen, da boš kr takoj odletu v prvem ovinku ampak je treba lepo in postopma spucat ta "sloj" dol :) odletiš pa, če takoj z novimi gumami pretiravaš in se nagibaš do roba .)

Utekanje cca. 25km, takoj ko pridejo iz tovarne, potem pa ima da držijo.

Objavljeno
Utekanje cca. 25km, takoj ko pridejo iz tovarne, potem pa ima da držijo.

Genau ;)

Objavljeno
uuu meni se zdi ugodna cena ;) zdaj nisem ravno finančno močen ampak za 250€ pa si jih bom tudi jaz do naslednje sezone ali pa najkasneje nekje v naslednji sezoni omislil ;) prej bi pa še rad menjal kombinezon, kupil srebrn vizir za čelado, drug izpuh, športni filter, uredil zadeve z blokado in papirji s 25kw :) potem pa sledijo stvari kot so poliestri, stabilizator, pokrov sedeža,... :D nikoli ni konca, saj je fajn da je vedno nekaj treba kupit ampak ni fajn ko vedno zmečeš do zadnjega evra vse v motor pa si zaradi tega prikrajšan kje drugje :) verjetno mi že tako paše ker se tudi najbolj razveselim ko kupim kaj za motor ali opremo,... karkoli povezano z mojim motociklizmom :D

kaj drugje, kaj morš fanta v kino peljat al kaj :kva2:

ampak sta pa smešna, .......jst bom poču od smeha če padeta maturo :lol1:

no no, ti pa kar tiho glede mature .)

jaz pa nisem ravno za v Hall of Fame. :rolleyes: :rolleyes:

M-tech se ob padcu odprejo kot vrata gostilne. Za Arlen in Berik je treba imeti višino; manjšim ljudem stojijo kot vreča krompirja (sem probal na sebi ravno letos spomladi). Še Girox ni bil zadovoljen (kljub temu, da je zelo velik in ima dobre proporce); ko sva šla skupaj malo po trgovinah v Italiji.

zato pa smo manekeni, z manekenskimi merami, da lahko imamo najboljše in najlepše kombinezone .) :D

Objavljeno
no no, ti pa kar tiho glede mature .)

jaz sem maturo opravil in je ne bom rabil nikoli več

zato pa smo manekeni, z manekenskimi merami, da lahko imamo najboljše in najlepše kombinezone .) :D

le zakaj ga potem še nimaš

Objavljeno (popravljeno)
le zakaj ga potem še nimaš

ker mi ati pa mamica nočeta kupit :kva2: :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno (popravljeno)
pa ga kupi sam, kot smo si ga nekateri

očitno nisi razumel sarkazma....eni smo si pa motor sami kupli btw (oziroma sn verjetno kar edini tu na tem delu foruma ki sem si v celoti s svojim denarjem kupo)

Objavljeno

sem razumel kot da mi mečeš pod noge da so mi kupili starši, ti povem da do zdaj mi starši niso niti enkrat dali denarja za motor, razen ko sem bil mlajši sem kdaj pa kdaj dobil za bencin, in registracijo so mi tidu plačali (za skuterja-->15k sit), ta motor ki ga imam zdaj sem si kupil sam, prav tako kompletno opremo

Objavljeno
sem razumel kot da mi mečeš pod noge da so mi kupili starši, ti povem da do zdaj mi starši niso niti enkrat dali denarja za motor, razen ko sem bil mlajši sem kdaj pa kdaj dobil za bencin, in registracijo so mi tidu plačali (za skuterja-->15k sit), ta motor ki ga imam zdaj sem si kupil sam, prav tako kompletno opremo

kupiti si motor s svojim denarjem, se ne smatra denarja ki ga dobiš za rojstne dneve, razne birme, od babic, dedekov...ampak denar, ki si ga prislužil izključno z trdim delom, kar pa ne verjamem da si si ti za ta motor v celoti sam prislužil....ker vem kaka jeba je nabrat 5100 evrov, oz 4500 (600 sn mel od rojstnega dneva zato ne štejem), ti pa kolk vem si dal še preko 6000 za motor, in preprosto ne morn verjet da si si ti v celoti ta dnar zaslužil z delom, ker sem jaz pol leta delal za motor, zadnja dva mesca celo dvojni šiht, pa še vseeno nisem uspel do konca vrnit staršem ki so mi avgusta ko sem kupoval pač posodli, ker je bla vredi šansa za nakup ( ostala sta še mi dva obroka po 500 evrov za vrnit), zato zdaj mogoče razumeš zakaj še nimam opreme, gum, itd... če pa je tebi uspelo si cel motor zaslužit z svojim delom, ter zraven še opremo (kar dvomim), pa lahko rečem samo tole :worship: ....ker jaz sem pošteno garal za ta motor čez počitnice, in zdaj čez zimo bom ob vsaki prosti priliki še za opremo, in res vem kaj si pomeni zaslužit neko stvar....verjetno bolje od večine....aja pa čamac lahko potrdi to kar sem rekel, če mislite da valim buče :D

Objavljeno
očitno nisi razumel sarkazma....eni smo si pa motor sami kupli btw (oziroma sn verjetno kar edini tu na tem delu foruma ki sem si v celoti s svojim denarjem kupo)

A zato so ostali na tem delu foruma manj vredni? :?

Objavljeno
A zato so ostali na tem delu foruma manj vredni? :?

no manj vredni, to glih ne, ampak lahko se zajebavajo z raznimi poliestri, dirkajo po šodrastem mobiju,....ker očitno si niso sami zaslužli motorja in se lahko potem izdrkavajo s takimi pizdarijami...no sej jaz niam proti nobenmu nič, če ti stari vse kupijo itak super, jaz pač nimam te sreče....samo me pa razpizdi ko mi kdo reče, kaj si še nisi gum porihtal, kaj še nimaš opreme, itd...in to ponavadi taki, ko jim je vse k riti prinešeno, in pač ne razumejo, da je tudi za 120 evrov za zadnjo gumo se treba par vikendov zjutraj vstat in it delat kake selitve....

Objavljeno

yeah...right ...

Objavljeno
yeah...right ...

saj sem rekel...vprašaj čamaca če ne verjameš da sem si kupo sam

Objavljeno
kupiti si motor s svojim denarjem, se ne smatra denarja ki ga dobiš za rojstne dneve, razne birme, od babic, dedekov...

aja ne čigav pa je ta denar, od države :hmm: prav tako je moj kot tisti ki sem si ga sam ˝pridelal˝ + dobil od zavarovalnice od nesreče 2k€ pa hodil na šiht pa pametno obrnil denar od prodaje skuterja --->4 leta starega skuterja prodal za 320k, kupil 4 krkine delnice (po 80k) in počakal 2 leti.....ta čas so delnice zrasle na 1k€ (240k)-->krat 4 je to skoraj milijon sit.......tako da sem si motor kupil sam.............ampak veš kako pravijo, kdor nima v glavi ima v petah :yes:

Objavljeno (popravljeno)
aja ne čigav pa je ta denar, od države :hmm: prav tako je moj kot tisti ki sem si ga sam ˝pridelal˝ + dobil od zavarovalnice od nesreče 2k€ pa hodil na šiht pa pametno obrnil denar od prodaje skuterja --->4 leta starega skuterja prodal za 320k, kupil 4 krkine delnice (po 80k) in počakal 2 leti.....ta čas so delnice zrasle na 1k€ (240k)-->krat 4 je to skoraj milijon sit.......tako da sem si motor kupil sam.............ampak veš kako pravijo, kdor nima v glavi ima v petah :yes:

1. a to od nesreče je za tebe v glavi imeti... :worship:

2. skuterja so ti verjetno kupili, ali si ga dobil za kakšno birmo (jaz nisem imel možnosti nikakršnega biznisa za obračat, ker nisem imel ničesar za prodat)

3. glede delnic se ne bom spuščal v detajle, ker verjetno so ti pri tem krepko starši pomagali, ker ne verjamem da se 16-letnik kar tako spušča v delničarstvo, pa tudi v delnice jaz ne bi mogle vlagat, ker sem praktično štartal iz nule, in sem hotel imeti motor letos ne čez par let in medtem tvegat kaj se bo zgodilo z kupljenimi delnicami, torej je bil edini način da delam ko budalo, ali pa kradem-raje sn se odločo za prvo varjanto...

zaključek: torej si bolj bogo zaslužil za motor, kakor sem tudi predvideval :yes:

Objavljeno

lej no tko je: denar sem zaslužil in ni važn kako, važn da mam motor, sigurn pa ne bom šel garat zaradi tega da bi se potem lahko sam sebi in drugim smilil kako delam kot črna živina in tukaj gor jokcal kako mi je hudo, če pa je tebi ql pa tut prav

Objavljeno

@Reesko:

nekej zate :naughty:

post-12378-1193337189.jpg

:lol1: :lol1:

Objavljeno
saj sem rekel...vprašaj čamaca če ne verjameš da sem si kupo sam

pravim ti da nisi edini,....

Objavljeno (popravljeno)
no manj vredni, to glih ne, ampak lahko se zajebavajo z raznimi poliestri, dirkajo po šodrastem mobiju,....ker očitno si niso sami zaslužli motorja in se lahko potem izdrkavajo s takimi pizdarijami...no sej jaz niam proti nobenmu nič, če ti stari vse kupijo itak super, jaz pač nimam te sreče....samo me pa razpizdi ko mi kdo reče, kaj si še nisi gum porihtal, kaj še nimaš opreme, itd...in to ponavadi taki, ko jim je vse k riti prinešeno, in pač ne razumejo, da je tudi za 120 evrov za zadnjo gumo se treba par vikendov zjutraj vstat in it delat kake selitve....

Vedno mečeš kost temu Mobikrogu.Kje nej se pa folk voz.A je bolj, da se na Mariji reki,Ridah,Rakitni...vozjo, kjer je večja možnost, da enmu dopizdi pa polije olje, te presenet v tem času kakšno listje na cesti,veja,pesek,kamen,....a je bolš it na Mobikrog, kjer lahko voziš kakor ti paše (ostro,sproščeno,... ) in tudi, če slučajno padeš, padeš v dokaj kontroliranih okoliščinah, na cesti pa lahko veliiiik prej odletiš kot na MK, če nisi previdn,sploh pa če voziš po robu .) Škoda, ker je MK zaprt, kajti lahko bi si ga najprej v živo ogledal in potem govoril čez njega, nevem zakaj je potem tolk folka vozilo ob vikendih gor, če je tok zanič.Pa mislm, da noben ni padu zarad tistga plevela (ki je itak izven linije) ampak bolj zarad svojih napak,ki bi jih tud na cesti lahko naredu ampak tam bi se lahko končalo tragično.Jebiga, živimo v Sloveniji,katere vlada rajš kupuje tanke,avione,avtomobile,senzorje za meritev svinca v zraku (pa čeprav imajo v Mežiški dolini otroci smrtno količino svinca v krvi - starši pa plačujejo 30€ za pregled krvi,država pa kup senzor svinca v zraku,svinec se pa v resnici nahaja v mivki,zemlji,... ) kot pa, da bi odstopili adrenalina željnim kos zemlje in nekaj asfalta...ampak se vedno najde en naravovarstvenik, ki zagovarja, da na tem območju živi ogrožena vrsta bolhe....fuck it, sprjaznmo se s tem kar mamo :trance_33_sleep:

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

najbolj primerna za naganjanje je ziher cesta na mariborsko pohorje :worship: to je pa res top in nimaš kaj proti njej

Objavljeno

lej Nejko...verjamem, da ti je hudo in ti gre v nos, da nekaterim zadeve letijo mufte, sam pa moraš oreng švicat, pol te pa še za tisto jebejo, k si si sam prslužu. čist totalno te zastopm, ker sm tud sam pošteno prdelov svoj prejšn motor, glih tako za recimo 90% bencina. no pa da ne bom lagou so mi opremo kupil stari starši, pa registracijo mi je za 1 leto fotr plaču.

če so pa si nekateri nabavl motorje pač z delnicami, ipak so ble to njihove delnice, pa dobr tud s podarjenim dnarjem. sej ni vse samo v tem, kolk dnarja DOBIŠ, ampak tud ni lahko dnarja OBDRŽAT. tako da vsakemu tle gor, k si je sam motor nabavu, svaka čast.

samo včasih pa moraš kakšno stvar pač tud v zakup vzet, kej dol pogoltnt pa rečt jebi ga, če ne moreš, ne moreš. js tud nism šou zj motorja kupt, bom šou na avto, ker pač rabim tud streho pa brisalc. pa bom pou dau sam, pou pa stari, hvalabogu, pa čeprov bo name pisan in vem, da ko ga bom prodal, bo dnar moj. samo še vedno vem, da ga bom mnogo bolj cenu, ko pa marsikater. in vsakemu bom lahko mirne duše pogledu v oči, in nihče mi ne bo mogu rečt, kaj sm dobu, tako kot ti zdej drugim govoriš.

mej v glavi to, da si sam pošteno zaslužu zadevo in maš čisto vest. naj te to rine naprej, ne pa da te tlačijo ostali, ki si niso vsega prislužili sami.

Objavljeno (popravljeno)
lej no tko je: denar sem zaslužil in ni važn kako, važn da mam motor, sigurn pa ne bom šel garat zaradi tega da bi se potem lahko sam sebi in drugim smilil kako delam kot črna živina in tukaj gor jokcal kako mi je hudo, če pa je tebi ql pa tut prav

sej ne jokcam, edino kar je me včasih razpizdi ko eni tak lahkotno govorijo kaj si bojo vse nabavli, pa vse bi blo v redu in pram me nič ne moti, naj ma folk dnar, samo me pa razpizdi, ko mi pol reče keri, joj kaj ti pa je da še nisi gum menjal, pa opreme nabavo (v stilu-sej to je praktično zastonj)...pa da neoš mislo, vsakemu privoščim dober motor, pa četudi ni centa dal za njega, me pa moti odnos ki ga majo eni do dololočenih zadev, ko jim v bistvu sploh ni jasno kaj je življenje in majo vse k riti prinešeno...pa ne leti to na tebe ampak pač na splošno....itak pa na koncu se je brezveze kregat, kak si je kdo motor kupo, glavno da jih mamo in uživamo na njih...priznam da sem malo preveč že zatežil glede tega, da ne bo zaj zgledalo da se tak sekiram glede tega hehe, edino povem pač včasih malo kaj mi gre na kurac ne....

najbolj primerna za naganjanje je ziher cesta na mariborsko pohorje :worship: to je pa res top in nimaš kaj proti njej

heheh, ona je čagatorska

lej Nejko...verjamem, da ti je hudo in ti gre v nos, da nekaterim zadeve letijo mufte, sam pa moraš oreng švicat, pol te pa še za tisto jebejo, k si si sam prslužu. čist totalno te zastopm, ker sm tud sam pošteno prdelov svoj prejšn motor, glih tako za recimo 90% bencina. no pa da ne bom lagou so mi opremo kupil stari starši, pa registracijo mi je za 1 leto fotr plaču.

če so pa si nekateri nabavl motorje pač z delnicami, ipak so ble to njihove delnice, pa dobr tud s podarjenim dnarjem. sej ni vse samo v tem, kolk dnarja DOBIŠ, ampak tud ni lahko dnarja OBDRŽAT. tako da vsakemu tle gor, k si je sam motor nabavu, svaka čast.

samo včasih pa moraš kakšno stvar pač tud v zakup vzet, kej dol pogoltnt pa rečt jebi ga, če ne moreš, ne moreš. js tud nism šou zj motorja kupt, bom šou na avto, ker pač rabim tud streho pa brisalc. pa bom pou dau sam, pou pa stari, hvalabogu, pa čeprov bo name pisan in vem, da ko ga bom prodal, bo dnar moj. samo še vedno vem, da ga bom mnogo bolj cenu, ko pa marsikater. in vsakemu bom lahko mirne duše pogledu v oči, in nihče mi ne bo mogu rečt, kaj sm dobu, tako kot ti zdej drugim govoriš.

mej v glavi to, da si sam pošteno zaslužu zadevo in maš čisto vest. naj te to rine naprej, ne pa da te tlačijo ostali, ki si niso vsega prislužili sami.

ma ja sej maš prav, sej v bistvu se ne obremenjujem glede tega tolko, kar je zdaj mogoče zgledalo da se, ampak pač rad spustim takim ki so filani od spredaj in odzadaj kdaj kako sočno na ta račun, pol pa če zanikajo pa jim pač dokažem z argumenti....sej v bistvo pa tak ko sn že reko, itak je vseeno kdo si je kaj zaslužo, je pa včasih fajn koga zabit na ta račun ko zna bit preveč glasn, o "svojem" motorju....pa ne leti na nikogar posebej, nekateri pa se tak lahko najdete tu noter hehe....

...aja je pa razlika verjetno med mano in tabo cavalier, da jaz ne pogoltnem stvari dol in vse stvari ki jih delam, delam na nož, kar se je zgodlo tudi pri motoru...ampak do zdaj mi je še vse šlo po planih, in dokler mi bo šlo ne bom spreminjal strategije, v stilu da bi si namesto motorja kupil za pol te cene slabši motor ali avto, in ga uporabljal celo leto, vmes si pa privoščil še kakšen dopust...

Objavljeno

Celo življenje, ko vam starši ne bodo več mogli pomagati, se boste imeli za spopadati zase in za preskrbeti svoje otroke. Kaj take žolčne razprave o služenju počnejo v vaših letih? vse samo zaradi predmetov, ki vam za življdnje niso niti bistveni.

temo spreminjate v Kačje ride.

zraven pa še sebe mučite.

Objavljeno
Celo življenje, ko vam starši ne bodo več mogli pomagati, se boste imeli za spopadati zase in za preskrbeti svoje otroke. Kaj take žolčne razprave o služenju počnejo v vaših letih? vse samo zaradi predmetov, ki vam za življdnje niso niti bistveni.

temo spreminjate v Kačje ride.

zraven pa še sebe mučite.

kaj pa če so nam bistveni, in nam v tem trenutku pomenijo zelo zelo dosti....težko ti rečeš kaj je meni bistveno v življenju, če me ne poznaš....

Objavljeno
kaj pa če so nam bistveni, in nam v tem trenutku pomenijo zelo zelo dosti....težko ti rečeš kaj je meni bistveno v življenju, če me ne poznaš....

Hotu je povedat, da motor ni osnovno sredstvo za živlenje.Je še hrana,obleka,stanovanje,ipd :trance_33_sleep:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!