C4V4L13R Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Hotu je povedat, da motor ni osnovno sredstvo za živlenje.Je še hrana,obleka,stanovanje,ipd :trance_33_sleep: pa smo spet tam! pol pa res škoda, da delajo lepe pa dobre avtomobile, res škoda, da delajo motorje, res škoda, da delajo diskoteke, res škoda, da delajo kafiče... mislm...ko, da je življenje res samo tisto osnovno. tudi brez stvari, ki nam delajo samo veselje se ne da živet in ni življenja, zato jih js glih tko štejem pod osnovna sredstva za življenje
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Hotu je povedat, da motor ni osnovno sredstvo za živlenje.Je še hrana,obleka,stanovanje,ipd :trance_33_sleep: to vem ja, ampak sej sem rekel, v tem trenutku kaj mi je bistveno...za ostalo res lahko rečem da sn srečn da starši skrbijo, ampak za tisto kar mi res pomeni pa ne...vem pa da bom mogo enkrat tudi sam za tisto osnovno skrbet, sej zato pa delam in se tudi učim oz. zdaj študiram, da bi enkrat ne bo treba za take stvari sem mučit kot je hrana, obleke,... :D
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 pa smo spet tam!pol pa res škoda, da delajo lepe pa dobre avtomobile, res škoda, da delajo motorje, res škoda, da delajo diskoteke, res škoda, da delajo kafiče... mislm...ko, da je življenje res samo tisto osnovno. tudi brez stvari, ki nam delajo samo veselje se ne da živet in ni življenja, zato jih js glih tko štejem pod osnovna sredstva za življenje Kva se pizdiš,človek :trance_33_sleep: Je Nejko lepo odgovoru na tale tvoj post...Ti jih šteješ ja, velik otrok po svetu pa šteje kot osnovno sredstvo en obrok dnevno, zato bod veseu da maš to kar maš :headbang:
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 lol...vi spodbijate en druzga heh :) antares je pac hotu povedat da nevemkakšno mučno služenje denarja in nevemkakšno odrekanje pac v teh letih ni..ne bom reku normalno...ampak...ni v navadi...in da pač te skrbi pa pogovore spravte za pol ko boste se mel za kej mučt in KO bo odrekanje obvezno..ampak ocitno tuki eni in isti skos mislete prevec ozko..no pa sj..sj stese otroc tko da ni panike
antares Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Bistveno je, da ima človek udoben dom, da se ne stiska v majhnem, da je toplo pozimi in hladno poleti; da se mu ni treba tresti za golo preživetje;... človeška domišljija sicer res zlahka pretvori utvaro v obsesijo (obstoja posameznika).
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Bistveno je, da ima človek udoben dom, da se ne stiska v majhnem, da je toplo pozimi in hladno poleti; da se mu ni treba tresti za golo preživetje;...človeška domišljija sicer res zlahka pretvori utvaro v obsesijo (obstoja posameznika). to kar si rekel, bi blo dovolj enemu navadnemu niti malo ambicioznemu človeku, ki se pač sprijazni z golim povprečjem...nekateri pač imamo malo višje cilje, kot je topel dom in hrana...to je itak samoumevno da mora bit...vem pa, da se eni borijo za te osnovne stvari, meni se pač ni treba hvalabogu, in upam da se mi niti nikol ne bo....
Matex_46 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: daj ti pa ne zehaj fizik, pa idi dalje hiperkocko sestavlat :D
Čamac Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: ti lahko zehaš ko si nisi enga evra sam zaslužo, naj se pogovarjajo o tem če imajo dosti za povedat in se ob tem dobro počutijo Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil Čamac
C4V4L13R Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Kva se pizdiš,človek :trance_33_sleep: Je Nejko lepo odgovoru na tale tvoj post...Ti jih šteješ ja, velik otrok po svetu pa šteje kot osnovno sredstvo en obrok dnevno, zato bod veseu da maš to kar maš :headbang: sej se ne pizdim. lej...vsakemu svoje. sam ne mi rečt, da je teb prioriteta hrana pa stanovanje pa to. mi (bom reku bol na splošno) živimo v dokaj bogatem svetu, zato je to bolj kot ne samoumevno, zato strmimo k luksuznim dobrinam, ki nam pomenijo veliko. ravno tako, kot nekemu otroku ogromno pomeni samo žoga ali pa bonbon, ki ga dobi od tujca. samo tu se o tem ne moremo pogovarjat. ti se ravno tko steguješ samo za tistim, kar ti pomeni neko zadovoljstvo. močno dvomim in nikoli ti en bom vrjeu, da te ob mescu skrbi, al boš na toplem, al boš meu kj za jest... pa ne me narobe razumet. sam sem ZELO; ZELO srečen (mogoče niti ne vem kolko sem lahko srečen, tako kot nihče na tem forumu ne), da za vse tisto najnujnejše poskrbijo starši. to kar si rekel, bi blo dovolj enemu navadnemu niti malo ambicioznemu človeku, ki se pač sprijazni z golim povprečjem...nekateri pač imamo malo višje cilje, kot je topel dom in hrana...to je itak samoumevno da mora bit...vem pa, da se eni borijo za te osnovne stvari, meni se pač ni treba hvalabogu, in upam da se mi niti nikol ne bo.... :closedeyes: Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil C4V4L13R
antares Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 nejko; mislim, da je mitofrik že napisal, da tolmačite površno; da ne dodam še kaj. udoben dom-a imate klimatizirano kuhinjo? lahko bi kupil C-280 cdi, v tovarni so mi ponudili ceno znatno pod uradno ;ozrl sem se na bistveno in nabavil raje opel GTC (1.9 dizel z DPF).
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 nejko; mislim, da je mitofrik že napisal, da tolmačite površno; da ne dodam še kaj.udoben dom-a imate klimatizirano kuhinjo? lahko bi kupil C-280 cdi, v tovarni so mi ponudili ceno znatno pod uradno ;ozrl sem se na bistveno in nabavil raje opel GTC (1.9 dizel z DPF). mah glej ne da se mi zaj ubadat s takimi stvari, pa kaj komu kaj pomeni v življenju in kaj je vredno sej nisn filozof jebemo..pač vsak ma svoje cilje in ambicije in to je to....zdaj pa grem raje vaje za tehniško dok. in opisno geometrijo delat, ker to družboslovje danes na forumu ne je že izčrpalo...ga bo spet dovolj za en cajt hehe
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Res bi lahko zamenjal temo - sej smo na motoforumu ne na Lady :)
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Res bi lahko zamenjal temo - sej smo na motoforumu ne na Lady :) tako je, blo je dovolj za en cajt, naj se filozofi pa sociologi s tem ukvarjajo, mi je že žal da sn sploh načel tako temo, ker pol tu ni več ne konca ne kraja ko si vsak po svoje vse predstavlja...jebeš tako, raje mam eksaktne vede :D
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Na cajte prov pogrešam irency oz. njene dialoge :whistle:
Matex_46 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 daj ti pa ne zehaj fizik, pa idi dalje hiperkocko sestavlat :D :P ti lahko zehaš ko si nisi enga evra sam zaslužo, naj se pogovarjajo o tem če imajo dosti za povedat in se ob tem dobro počutijo :grim jaz sem vse sam kupil :yes:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :P :grim jaz sem vse sam kupil :yes: :lol1:
Matex_46 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 :lol1: Poglejte fantje tako je, bedni ste pa ne samo enkrat, ampak šestkrat - pogovarjate se kot kaksni otroci, kdo ima boljsega actionman-a, gremo nazaj, k starim dobrim temam. Kje so vsi gayi danes? :unsure:
Ven0m Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Kje so vsi gayi danes? :unsure: Muckam se u postelji :naughty: ...šola ju3 :winkiss:
Matex_46 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Muckam se u postelji :naughty: ...šola ju3 :winkiss: :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Poglejte fantje tako je, bedni ste pa ne samo enkrat, ampak šestkrat - pogovarjate se kot kaksni otroci, kdo ima boljsega actionman-a, gremo nazaj, k starim dobrim temam. Kje so vsi gayi danes? :unsure: maš prav, eni že spijo, eni pa smo pridni (že šestič sem si našel G-točko v ritni odprtini in to z krtačo za WC školjko) haha
Schmid87 Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Poglejte fantje tako je, bedni ste pa ne samo enkrat, ampak šestkrat - pogovarjate se kot kaksni otroci, kdo ima boljsega actionman-a, gremo nazaj, k starim dobrim temam. Kje so vsi gayi danes? :unsure: :yea1: oila Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil FiFtY_
JeRn3j Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 razumem nejkota čeprov sm na drugačnem kot on jst nimam dnarja, kot ga tudi pač ne morm tok zaslužit... vsaj v 2 mescih, zato so (mi) bodo tako rs ko kot ninjo kupil starši. sm jim iz srca hvaležn ampak nažalost se jim drugače kot s pomočjo doma (kopanje rovov (fotrove ideje), pucanje avta, štrihanje ograj...) ne morm odkupiti... težko pa verjamem oz. imate nekateri srečo večjo ko pamet da pr 18ih letih cca. 6000€ zberete za motor... svaka čast :worship: men to ne rata... jebatga @ brodar; kako je z denarjem od matexa prej ne vem, vem pa da je 2 mesca delov na hondi poštenih 8 ur na dan (občasno tudi med vikendi)... kar je kar veliko naneslo :)
Irencko Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hey ho ritke :naughty: kva j zdj, kej novga tle notr?
Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 razumem nejkota čeprov sm na drugačnem kot on jst nimam dnarja, kot ga tudi pač ne morm tok zaslužit... vsaj v 2 mescih, zato so (mi) bodo tako rs ko kot ninjo kupil starši. sm jim iz srca hvaležn ampak nažalost se jim drugače kot s pomočjo doma (kopanje rovov (fotrove ideje), pucanje avta, štrihanje ograj...) ne morm odkupiti... težko pa verjamem oz. imate nekateri srečo večjo ko pamet da pr 18ih letih cca. 6000€ zberete za motor... svaka čast :worship: men to ne rata... jebatga @ brodar; kako je z denarjem od matexa prej ne vem, vem pa da je 2 mesca delov na hondi poštenih 8 ur na dan (občasno tudi med vikendi)... kar je kar veliko naneslo :) Res je, no zdaj pa zaključimo s tem, važno je, da se vsi veselo peljemo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se