Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=JOB6VitGeDc :grim
Schmid87 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hehe, kamera nima dost fps-jov da bi tekoč posnela.. that's fast :P
JeRn3j Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 zanimiva muska jst bi reku da je Edith piaf nism pa šour :whistle:
biker125 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Še 1 ura pa sn zaklučo z šolo :worship: !
NejcZ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Nekateri smo že doma.. :whistle:
JeRn3j Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 nekateri smo že cel dan doma :naughty: pa smo spal do 12ih :naughty: .... legalno :naughty:
norc 16 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) evo eno osebo ko se ji malo spi naj se sama prepozna vglavnem direkt v šolo je zjutraj prišo http://www.youtube.com/watch?v=GQnl75kfCII Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil norc 16
pupika123 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 k0ci ... Banovci so zaprti ... ka če bi lahk js domo priso? Obljubim da bom priden :wub: (pisem iz njenga ... ) AbNormaln :winkiss:
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 nejko; mislim, da je mitofrik že napisal, da tolmačite površno; da ne dodam še kaj.udoben dom-a imate klimatizirano kuhinjo? lahko bi kupil C-280 cdi, v tovarni so mi ponudili ceno znatno pod uradno ;ozrl sem se na bistveno in nabavil raje opel GTC (1.9 dizel z DPF). a ti maš pa prav povsod zveze? :D @ brodar; kako je z denarjem od matexa prej ne vem, vem pa da je 2 mesca delov na hondi poštenih 8 ur na dan (občasno tudi med vikendi)... kar je kar veliko naneslo :) če se motim, se tudi opravičujem :) no saj konc koncev sploh ni važno ;) na kakšni hondi pa si matex to delal? http://www.youtube.com/watch?v=JOB6VitGeDc :grim kaj si nor kaka sreča hahaha nejko kaj si v zeleno pobarval to je od kocija hahahha :kva2: :D opice :D HAHAHAHAHAHHAA :lol1: :lol1: :lol1: :evilgrin: dober zvok v notranjosti :P
reesko Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 alo orgazm kva je zdej z motorjem???a bo kej al ne bo?
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ne glede katerega 600 kubičnega japonskega supersport vrstnega štirivaljnika boš kupo, pomembno je samo da NE kupiš ZX-6R, GSX-R600 ali YZF-R6
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 to je od kocija ...je rekel pešec
_N3jC_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 alo orgazm kva je zdej z motorjem???a bo kej al ne bo? Ja učer je že pršov v slovenijo, sm ga šov pogledat je tok lep :wub: uzet ga pa še nism hotu ker more še zrihtat papirje in ne bom prej dnarja daju dokler ne bo papirjev...domov pride po počitncah :D evo še kkšna fotka od njega Aja resko a greš dons kej v fana??
reesko Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 orgazm pretepu te bom k boš meu tok lep motor :D :D :D :D ammm pomoje da ne ker ma sošolc brzdej dons...oz mata dva vsak na svojem mestu pa nevem kam bi šou :P
Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 če se motim, se tudi opravičujem :) no saj konc koncev sploh ni važno ;) na kakšni hondi pa si matex to delal? Na AC Honda sem delal, pripravljal nova vozila. :closedeyes:
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 uf orazem zadek mi je všeč :P jaz bi tudi mel pokrov sedeža :rolleyes:
_N3jC_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 orgazm pretepu te bom k boš meu tok lep motor :D :D :D :D ammm pomoje da ne ker ma sošolc brzdej dons...oz mata dva vsak na svojem mestu pa nevem kam bi šou :P Kr tepu bi ti aaa...no sej boš dubu za en krog hehe :naughty: Ja škoda ane k ne greš...sm mislu d bomo šli spet kej skup na pičke :kva2: uf orazem zadek mi je všeč :P jaz bi tudi mel pokrov sedeža :rolleyes: hehe pr suzukiju je to original, bi mogu suzukija kupt ne pa hondo :whistle:
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Kr tepu bi ti aaa...no sej boš dubu za en krog hehe :naughty: Ja škoda ane k ne greš...sm mislu d bomo šli spet kej skup na pičke :kva2: hehe pr suzukiju je to original, bi mogu suzukija kupt ne pa hondo :whistle: hmm samo kaj pa vem če zna reesko to vozit... ne ne honda je najjača od teh 4 japoncev :P
_N3jC_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hmm samo kaj pa vem če zna reesko to vozit... ne ne honda je najjača od teh 4 japoncev :P no ja sej bi blo res za razmislt a bi mu dau al ne haha mah itaq so usi štirje ful dobri, važn je sam od okusa ker je kkšnmu od uzuni ušeč...mi začetniki bi razliko v vožnji bol težko opazl...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se