Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hmm samo kaj pa vem če zna reesko to vozit... ne ne honda je najjača od teh 4 japoncev :P :closedeyes: its true :closedeyes:
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hmm samo kaj pa vem če zna reesko to vozit... ne ne honda je najjača od teh 4 japoncev :P prav imaš, honda je najjača...
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 prav imaš, honda je najjača... lepo koci da se strinjaš
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ...razvalina lepo koci da se strinjaš jah sej se morm ka pa čem, kar je res je res
Stroj Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ti lahko zehaš ko si nisi enga evra sam zaslužo, naj se pogovarjajo o tem če imajo dosti za povedat in se ob tem dobro počutijo ...razvalinajah sej se morm ka pa čem, kar je res je res Hehe, kr zabil :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ...razvalinajah sej se morm ka pa čem, kar je res je res .....peder (ritopik en) Čamac pa res ni razvalina :closedeyes:
_N3jC_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 haha sam ne vem kko da je honda pol na vseh testih bol uzadi :whistle: http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/moto-testi/prim...zf_r6-2078.aspx
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ...razvalinajah sej se morm ka pa čem, kar je res je res jaz sem razvalina?
Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 jaz sem razvalina? :angry: :glare: ja no, k0ci v banovce :lol:
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 jaz sem razvalina? govoril sem za hondo, če nisi videl sem pri prvem delu: honda je najjača pustil tri pikice-->... in dokončal z besedo ...razvalina :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ne glede katerega 600 kubičnega japonskega supersport vrstnega štirivaljnika boš kupo, pomembno je samo da NE kupiš ZX-6R, GSX-R600 ali YZF-R6 torej če tega ne kupiš ti ostane še samo moped cbr Ja učer je že pršov v slovenijo, sm ga šov pogledat je tok lep :wub: uzet ga pa še nism hotu ker more še zrihtat papirje in ne bom prej dnarja daju dokler ne bo papirjev...domov pride po počitncah :D evo še kkšna fotka od njega Aja resko a greš dons kej v fana?? ufff ufff nenormalno ugledn, prefinjen, elitn, mislim da se je tale suzuki zavihtel na drugo mesto moje top 4 lestvice ss cestakov...hehe...honda še vedno počiva zasidrana na zadnjem mestu haha sam ne vem kko da je honda pol na vseh testih bol uzadi :whistle: http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/moto-testi/prim...zf_r6-2078.aspx sej tudi je, sem gledal še par drugih primerjav, in je dejansko odzadi, sicer praktično neopazno ampak je... če bi postavili na stezo 4 enako dobre voznike, ali pa bi naprimer en dober vozil vse 4, bi iz honde bojda najmanj iztisnil...hehe
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 sej tudi je, sem gledal še par drugih primerjav, in je dejansko odzadi, sicer praktično neopazno ampak je... če bi postavili na stezo 4 enako dobre voznike, ali pa bi naprimer en dober vozil vse 4, bi iz honde bojda najmanj iztisnil...hehe ravno zaradi tega mi je jasno zakaj je kawl na zadnjem mestu: honda ti dejansko pomaga da si hitrejši :lol1: pač jebat ga kar je premočno je premočno, honda pa je pač umirjena in normalno vozna že pri 15 letih slabe bremze na kawlnu :hmm: : normalno da je težko ustavit to brutalno moč
JMatic Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) ne glede katerega 600 kubičnega japonskega supersport vrstnega štirivaljnika boš kupo, pomembno je samo da NE kupiš ZX-6R, GSX-R600 ali YZF-R6 za crknt smesnmo...sj zarad mene se lahko gremo s5 mito vs rs fore.... sam k cbra nima za burek :) Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil mitofreak
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 wanna race :grim ? noben problem :yea1: drugo leto proti koncu počitnic gremo enkrat skup dol na grobnik, čim več nas gre bolje bo
JMatic Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 mogocfe nekoc ko bom dobr voznik hehe :o noben problem :yea1: drugo leto proti koncu počitnic gremo enkrat skup dol na grobnik, čim več nas gre bolje bo to lahko...Čamac ne zamert, tist post ni biu tebi uperjen :)
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 govoril sem za hondo, če nisi videl sem pri prvem delu: honda je najjača pustil tri pikice-->... in dokončal z besedo ...razvalina :naughty: aha no to še požerem, jaz tut mam dosti za povedat čez ninjo hehe torej če tega ne kupiš ti ostane še samo moped cbrufff ufff nenormalno ugledn, prefinjen, elitn, mislim da se je tale suzuki zavihtel na drugo mesto moje top 4 lestvice ss cestakov...hehe...honda še vedno počiva zasidrana na zadnjem mestu sej tudi je, sem gledal še par drugih primerjav, in je dejansko odzadi, sicer praktično neopazno ampak je... če bi postavili na stezo 4 enako dobre voznike, ali pa bi naprimer en dober vozil vse 4, bi iz honde bojda najmanj iztisnil...hehe pri meni pa je suzuki na drugem mestu res pa je da so na moji lestvici samo tri stopnje... prvo mesto si delita CBR in R6 (seveda 2006+ letnik), na drugem mestu suzuki in na tretjem kawasaki. če pa gledamo modele okrog 2004,2005 pa ostajajo štiri mesta: 1.) honda 2.) yamaha 3.) suzuki 4.) kawasaki no no nejko glede testa... lepo piše da je ninja ZADNJA, najslabša, najbolj poceni/cenena,... :P
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 aha no to še požerem, jaz tut mam dosti za povedat čez ninjo hehepri meni pa je suzuki na drugem mestu res pa je da so na moji lestvici samo tri stopnje... prvo mesto si delita CBR in R6 (seveda 2006+ letnik), na drugem mestu suzuki in na tretjem kawasaki. če pa gledamo modele okrog 2004,2005 pa ostajajo štiri mesta: 1.) honda 2.) yamaha 3.) suzuki 4.) kawasaki no no nejko glede testa... lepo piše da je ninja ZADNJA, najslabša, najbolj poceni/cenena,... :P no no sem že povedal zakaj: pussy riders at work :kva2:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ravno zaradi tega mi je jasno zakaj je kawl na zadnjem mestu: honda ti dejansko pomaga da si hitrejši :lol1: pač jebat ga kar je premočno je premočno, honda pa je pač umirjena in normalno vozna že pri 15 letih slabe bremze na kawlnu :hmm: : normalno da je težko ustavit to brutalno moč hehe, končno se strinjama :OK: aja no pa tu je na zadnjem mestu itak ninja 05 letnik, kar potrjuje moje občutke, ko sem reko da se mi je zdela 04 bolj okretna ko sem jo vozo kot pa 05...če bi bla 04 tu noter, bi itak zmagala hehe...ma kdo kake primerjalne teste 04 letnikov
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 noben problem :yea1: drugo leto proti koncu počitnic gremo enkrat skup dol na grobnik, čim več nas gre bolje bo jaz sem zraven ;) mogocfe nekoc ko bom dobr voznik hehe :oto lahko...Čamac ne zamert, tist post ni biu tebi uperjen :) ni problema :P
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 e take rabmo :worship: čamac, mitofreak,.......no kje ste zdej tisti ki ste glasni, gremo al ne :naughty:
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hehe, končno se strinjama :OK: aja no pa tu je na zadnjem mestu itak ninja 05 letnik, kar potrjuje moje občutke, ko sem reko da se mi je zdela 04 bolj okretna ko sem jo vozo kot pa 05...če bi bla 04 tu noter, bi itak zmagala hehe...ma kdo kake primerjalne teste 04 letnikov pa pol ne honde zraven štet, ker 04 letnik je drugačen model od moje in ima slabše bremze, vzmetenje,... pa še grši izpuh, poslikavo, plastike (stranske pri riti in sprednja pri lučeh)
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) e take rabmo :worship: čamac, mitofreak,.......no kje ste zdej tisti ki ste glasni, gremo al ne :naughty: jaz sem ziher zraven, zdaj pa že itak komaj čakam pomlad da probam nove gume pa si nastavim motor tak kot meni paše, zdaj ni ravno po mojem okusu ker še nisem nič spreminjal a je že kdo probal tiste nastavitve ki je nekdo nalepil link v temi novi marof in so bilo za vse te motorje nastavitve ? Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil Čamac
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 e take rabmo :worship: čamac, mitofreak,.......no kje ste zdej tisti ki ste glasni, gremo al ne :naughty: jaz sem tudi zraun, samo kot sem že rekel, najprej morn vredi nadrkat motor, pol pa z veseljem... :D pa pol ne honde zraven štet, ker 04 letnik je drugačen model od moje in ima slabše bremze, vzmetenje,... pa še grši izpuh, poslikavo, plastike (stranske pri riti in sprednja pri lučeh) ja se vidi da so pri hondi eno leto odzadi s tehnologijo :lol1:
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ja tolko so odzadaj da bojo iz SBK-ja počasi izstopli ker ne gre napredek nikamor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se