Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
hmm samo kaj pa vem če zna reesko to vozit...

ne ne honda je najjača od teh 4 japoncev :P

:closedeyes: its true :closedeyes:

Objavljeno
hmm samo kaj pa vem če zna reesko to vozit...

ne ne honda je najjača od teh 4 japoncev :P

prav imaš, honda je najjača...

Objavljeno

...razvalina

lepo koci da se strinjaš

jah sej se morm ka pa čem, kar je res je res

Objavljeno
ti lahko zehaš ko si nisi enga evra sam zaslužo, naj se pogovarjajo o tem če imajo dosti za povedat in se ob tem dobro počutijo

...razvalina

Hehe, kr zabil :D

Objavljeno
...razvalina

.....peder (ritopik en)

Čamac pa res ni razvalina :closedeyes:

Objavljeno
...razvalina

jaz sem razvalina?

Objavljeno
jaz sem razvalina?

govoril sem za hondo, če nisi videl sem pri prvem delu: honda je najjača pustil tri pikice-->... in dokončal z besedo ...razvalina :naughty:

Objavljeno
ne glede katerega 600 kubičnega japonskega supersport vrstnega štirivaljnika boš kupo, pomembno je samo da NE kupiš ZX-6R, GSX-R600 ali YZF-R6

torej če tega ne kupiš ti ostane še samo moped cbr

Ja učer je že pršov v slovenijo, sm ga šov pogledat je tok lep :wub: uzet ga pa še nism hotu ker more še zrihtat papirje in ne bom prej dnarja daju dokler ne bo papirjev...domov pride po počitncah :D

evo še kkšna fotka od njega

post-10671-1193407711_thumb.jpg

post-10671-1193407736_thumb.jpg

post-10671-1193407769_thumb.jpg

Aja resko a greš dons kej v fana??

ufff ufff nenormalno ugledn, prefinjen, elitn, mislim da se je tale suzuki zavihtel na drugo mesto moje top 4 lestvice ss cestakov...hehe...honda še vedno počiva zasidrana na zadnjem mestu

sej tudi je, sem gledal še par drugih primerjav, in je dejansko odzadi, sicer praktično neopazno ampak je... če bi postavili na stezo 4 enako dobre voznike, ali pa bi naprimer en dober vozil vse 4, bi iz honde bojda najmanj iztisnil...hehe

Objavljeno
sej tudi je, sem gledal še par drugih primerjav, in je dejansko odzadi, sicer praktično neopazno ampak je... če bi postavili na stezo 4 enako dobre voznike, ali pa bi naprimer en dober vozil vse 4, bi iz honde bojda najmanj iztisnil...hehe

ravno zaradi tega mi je jasno zakaj je kawl na zadnjem mestu: honda ti dejansko pomaga da si hitrejši :lol1: pač jebat ga kar je premočno je premočno, honda pa je pač umirjena in normalno vozna že pri 15 letih

slabe bremze na kawlnu :hmm: : normalno da je težko ustavit to brutalno moč

Objavljeno (popravljeno)
ne glede katerega 600 kubičnega japonskega supersport vrstnega štirivaljnika boš kupo, pomembno je samo da NE kupiš ZX-6R, GSX-R600 ali YZF-R6

za crknt smesnmo...sj zarad mene se lahko gremo s5 mito vs rs fore....

sam k cbra nima za burek

:)

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno
wanna race :grim ?

noben problem :yea1:

drugo leto proti koncu počitnic gremo enkrat skup dol na grobnik, čim več nas gre bolje bo

Objavljeno

mogocfe nekoc ko bom dobr voznik hehe :o

drugo leto proti koncu počitnic gremo enkrat skup dol na grobnik, čim več nas gre bolje bo

to lahko...Čamac ne zamert, tist post ni biu tebi uperjen :)

Objavljeno
govoril sem za hondo, če nisi videl sem pri prvem delu: honda je najjača pustil tri pikice-->... in dokončal z besedo ...razvalina :naughty:

aha no to še požerem, jaz tut mam dosti za povedat čez ninjo hehe

torej če tega ne kupiš ti ostane še samo moped cbr

ufff ufff nenormalno ugledn, prefinjen, elitn, mislim da se je tale suzuki zavihtel na drugo mesto moje top 4 lestvice ss cestakov...hehe...honda še vedno počiva zasidrana na zadnjem mestu

pri meni pa je suzuki na drugem mestu res pa je da so na moji lestvici samo tri stopnje... prvo mesto si delita CBR in R6 (seveda 2006+ letnik), na drugem mestu suzuki in na tretjem kawasaki.

če pa gledamo modele okrog 2004,2005 pa ostajajo štiri mesta: 1.) honda 2.) yamaha 3.) suzuki 4.) kawasaki

no no nejko glede testa... lepo piše da je ninja ZADNJA, najslabša, najbolj poceni/cenena,... :P

Objavljeno
aha no to še požerem, jaz tut mam dosti za povedat čez ninjo hehe

pri meni pa je suzuki na drugem mestu res pa je da so na moji lestvici samo tri stopnje... prvo mesto si delita CBR in R6 (seveda 2006+ letnik), na drugem mestu suzuki in na tretjem kawasaki.

če pa gledamo modele okrog 2004,2005 pa ostajajo štiri mesta: 1.) honda 2.) yamaha 3.) suzuki 4.) kawasaki

no no nejko glede testa... lepo piše da je ninja ZADNJA, najslabša, najbolj poceni/cenena,... :P

no no sem že povedal zakaj: pussy riders at work :kva2:

Objavljeno
ravno zaradi tega mi je jasno zakaj je kawl na zadnjem mestu: honda ti dejansko pomaga da si hitrejši :lol1: pač jebat ga kar je premočno je premočno, honda pa je pač umirjena in normalno vozna že pri 15 letih

slabe bremze na kawlnu :hmm: : normalno da je težko ustavit to brutalno moč

hehe, končno se strinjama :OK:

aja no pa tu je na zadnjem mestu itak ninja 05 letnik, kar potrjuje moje občutke, ko sem reko da se mi je zdela 04 bolj okretna ko sem jo vozo kot pa 05...če bi bla 04 tu noter, bi itak zmagala hehe...ma kdo kake primerjalne teste 04 letnikov

Objavljeno

jaz sem zraven ;)

mogocfe nekoc ko bom dobr voznik hehe :o

to lahko...Čamac ne zamert, tist post ni biu tebi uperjen :)

ni problema :P

Objavljeno

e take rabmo :worship: čamac, mitofreak,.......no kje ste zdej tisti ki ste glasni, gremo al ne :naughty:

Objavljeno
hehe, končno se strinjama :OK:

aja no pa tu je na zadnjem mestu itak ninja 05 letnik, kar potrjuje moje občutke, ko sem reko da se mi je zdela 04 bolj okretna ko sem jo vozo kot pa 05...če bi bla 04 tu noter, bi itak zmagala hehe...ma kdo kake primerjalne teste 04 letnikov

pa pol ne honde zraven štet, ker 04 letnik je drugačen model od moje in ima slabše bremze, vzmetenje,... pa še grši izpuh, poslikavo, plastike (stranske pri riti in sprednja pri lučeh)

Objavljeno (popravljeno)
e take rabmo :worship: čamac, mitofreak,.......no kje ste zdej tisti ki ste glasni, gremo al ne :naughty:

jaz sem ziher zraven, zdaj pa že itak komaj čakam pomlad da probam nove gume pa si nastavim motor tak kot meni paše, zdaj ni ravno po mojem okusu ker še nisem nič spreminjal

a je že kdo probal tiste nastavitve ki je nekdo nalepil link v temi novi marof in so bilo za vse te motorje nastavitve ?

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

jaz sem tudi zraun, samo kot sem že rekel, najprej morn vredi nadrkat motor, pol pa z veseljem... :D

pa pol ne honde zraven štet, ker 04 letnik je drugačen model od moje in ima slabše bremze, vzmetenje,... pa še grši izpuh, poslikavo, plastike (stranske pri riti in sprednja pri lučeh)

ja se vidi da so pri hondi eno leto odzadi s tehnologijo :lol1:

Objavljeno

ja tolko so odzadaj da bojo iz SBK-ja počasi izstopli ker ne gre napredek nikamor

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!