JMatic Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 a je že kdo probal tiste nastavitve ki je nekdo nalepil link v temi novi marof in so bilo za vse te motorje nastavitve ? ne znam :stupid:
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 jaz sem ziher zraven, zdaj pa že itak komaj čakam pomlad da probam nove gume pa si nastavim motor tak kot meni paše, zdaj ni ravno po mojem okusu ker še nisem nič spreminjal a je že kdo probal tiste nastavitve ki je nekdo nalepil link v temi novi marof in so bilo za vse te motorje nastavitve ? jst sm enkrat nalimal nastavitve, mislim da od strani sportrider al neki podobnega, jaz sem si nastavil kot imajo opisano pa je bolje za na pisto, za cesto pa je slabše, mi večkrat na zadnje kolo dviga čez neravnine (namesto da bi se amortizer posedel se dvigne prednji konec)
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 aja JeRn3j ko boš kaj gledal tukaj... predvidevam da te bo tole zanimalo NINJA
Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 noben problem :yea1: drugo leto proti koncu počitnic gremo enkrat skup dol na grobnik, čim več nas gre bolje bo BOMBA :worship: :kva2: tako kot je k0ci rekel, več nas bo, bol se bomo mel :kva2:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 aja JeRn3j ko boš kaj gledal tukaj... predvidevam da te bo tole zanimalo NINJA keri te ma to v mariboru, kot vidim na slikah, mi zgleda da je to nekje na studencih...
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 BOMBA :worship: :kva2: tako kot je k0ci rekel, več nas bo, bol se bomo mel :kva2: mi se pa že prej, spomladi mormo kaj dobit, pa ko bo đeri motor nabavo, pa gremo malo mi 4-je ga trgat okoli, pa malo do morja pa tak... :D
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 pa to itaq do morja, sam da izpit dobim bom takoj dol letu
JMatic Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 pa to itaq do morja, sam da izpit dobim bom takoj dol letu jest ga dobim u sredo hehe :)
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 jaz pa avgusta dobim za 25kw pa še motor morem spravit na 25kw pa sem z vami haha :D jaz se verjetno spomladi neom najbolj do morja pa ne vem kam vse še vozo brez izpita ;)
norc 16 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 keri te ma to v mariboru, kot vidim na slikah, mi zgleda da je to nekje na studencih... vidim oglas sem celi mastn to bi jaz mel cena solidna pokličem zvem motor ima 45k km ne hvala nasvidenje
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 pa to itaq do morja, sam da izpit dobim bom takoj dol letu enako hehe... aja đeri naj te opozorim, ker vem da nameravaš kupit 03 ali 04 ninjo, da je ena bistvena razlika med njima... , 03 ma okol 188 kil suhe teže, medtem ko 04 med 163-170 (različni podatki), sicer mi ni jasno kak je možno da taka vlka razlika v masi, če sta praktično enaka motorja
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 vidim oglas sem celi mastn to bi jaz mel cena solidna pokličem zvem motor ima 45k km ne hvala nasvidenje hahaha, ravno zaj sma se s čamacom menla o tem, pa sma se čudla zakaj tak nizka cena, ker motor lepo zgleda, pa sma rekla da nima kje 50 tisoč prevoženih haha...
k0ci Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 masa je enaka vendar si ti pomoje videl dva različna podatka, eno je suha masa in eno masa motorja pripravljenega za vožnjo (bencin, olje, voda, zavorno olje)
Matex_46 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 hahaha, ravno zaj sma se s čamacom menla o tem, pa sma se čudla zakaj tak nizka cena, ker motor lepo zgleda, pa sma rekla da nima kje 50 tisoč prevoženih haha... ja, saj realno stanje, glede na to, da se na sezono naredi 15k-20k km
vRider Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Hehe... če bo sreča bo do decembra nov motor že v moji garaži :D Ne bo Aprilia Shiver ampak je Ducati Monster S2R 800... (vem, da vsakih 5 sekund nov motor gledam, ampak ta je pa zdej res pravi!!! Kaj morm, sm pač bike whore :P ) Zdej sam odvisno od tega, do kdaj mi bo uspel zbrat še 1000 eur... motor me bo itak počaku, ker je od znanca... :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 masa je enaka vendar si ti pomoje videl dva različna podatka, eno je suha masa in eno masa motorja pripravljenega za vožnjo (bencin, olje, voda, zavorno olje) nope narobe, vsepovsod sn gledal suho težo, in tudi na raznih straneh kjer kaže lastnosti sem zasledil takšne številke....aja pa baje ma tudi frk, ki ma 03 letnik zapisano v prometni 188kg...pa baje tudi v manualu pišeda je takšna suha teža- meni piše v manualu 167 kg, v prometni pa 174kg... ja, saj realno stanje, glede na to, da se na sezono naredi 15k-20k km ja realno, če ti stari davajo za bencin, in gume in se lahko voziš kolk ti paše.... pardon- dry weight mi piše v manualu 161 kg....frk, da ko boš gor, poglej kolk tebi piše v manualu kolk maš suhe teže, ker me res zanima glede te razlike...
Čamac Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) masa je enaka vendar si ti pomoje videl dva različna podatka, eno je suha masa in eno masa motorja pripravljenega za vožnjo (bencin, olje, voda, zavorno olje) e to jaz tudi pravim ja, saj realno stanje, glede na to, da se na sezono naredi 15k-20k km ja ne povsod... z mojo hondo je v sezoni 2007 bilo narejenih nekaj čez 3000km ;) še z besedo: tri tisoč (da ne bo kdo narobe prebral kakšnih trideset tisoč ali kaj hehe) Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil Čamac
JeRn3j Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 vidim oglas sem celi mastn to bi jaz mel cena solidna pokličem zvem motor ima 45k km ne hvala nasvidenje ja pa po levem boku motorja ga je še počohal :D matr usi štajerci isto.... počohan :D
JeRn3j Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) ja, saj realno stanje, glede na to, da se na sezono naredi 15k-20k km to je že kr extremno stanje 15-20k km je kr faking velik razn če se 3x na tecn na morje pa nazaj peleš (O - O scena :) ) Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil JeRn3j
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 ja pa po levem boku motorja ga je še počohal :D matr usi štajerci isto.... počohan :D ja sej se vidi da je počohan, ker ni nalepke, pa še odtenek barve je malo drugačni....ampak tega ne glej ker so praktično vsi, ki so bli vsaj malo voženi (moj je tudi btw)
frk Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 nope narobe, vsepovsod sn gledal suho težo, in tudi na raznih straneh kjer kaže lastnosti sem zasledil takšne številke....aja pa baje ma tudi frk, ki ma 03 letnik zapisano v prometni 188kg...pa baje tudi v manualu pišeda je takšna suha teža- meni piše v manualu 167 kg, v prometni pa 174kg...ja realno, če ti stari davajo za bencin, in gume in se lahko voziš kolk ti paše.... pardon- dry weight mi piše v manualu 161 kg....frk, da ko boš gor, poglej kolk tebi piše v manualu kolk maš suhe teže, ker me res zanima glede te razlike... jebo vas kai te mate to neke mopede.. za mojega piše da ma 188kg :D to mi piše v prometni, manualsov pa nimam..
Roky Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Ja učer je že pršov v slovenijo, sm ga šov pogledat je tok lep :wub: uzet ga pa še nism hotu ker more še zrihtat papirje in ne bom prej dnarja daju dokler ne bo papirjev...domov pride po počitncah :D evo še kkšna fotka od njega Orgazm...sej midva sva prjatla ane? :D :D :D Drgač pa zlo lepa Suzika,velik varnih km .) za crknt smesnmo...sj zarad mene se lahko gremo s5 mito vs rs fore.... sam k cbra nima za burek :) wanna race :grim ? Matex, čeprov je pr men tud Honda na prvem mestu,kšn drag z mitofreakom odsvetujem :nono: mitofreak nekej skriva pod plastiko hehehehe :D
JMatic Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 (popravljeno) Orgazm...sej midva sva prjatla ane? :D :D :D Drgač pa zlo lepa Suzika,velik varnih km .)Matex, čeprov je pr men tud Honda na prvem mestu,kšn drag z mitofreakom odsvetujem :nono: mitofreak nekej skriva pod plastiko hehehehe :D who me ? :) skrivam ja... pokvarjen regler haha :) Popravljeno Oktober 26, 2007. Popravil mitofreak
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 jebo vas kai te mate to neke mopede.. za mojega piše da ma 188kg :D to mi piše v prometni, manualsov pa nimam.. no meni pa 174 v manualu, tak da mi ni jasno zakaj taka razlika, če sta v bistvu enaka motorja....
Roky Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 who me ? :) skrivam ja... pokvarjen regler haha :) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se