Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
no meni pa 174 v manualu, tak da mi ni jasno zakaj taka razlika, če sta v bistvu enaka motorja....

poliester naredi to razliko v dodatni teži :)

Objavljeno
BOMBA :worship: :kva2: tako kot je k0ci rekel, več nas bo, bol se bomo mel :kva2:

Jst sm tud zravn :naughty:

Orgazm...sej midva sva prjatla ane? :D :D :D Drgač pa zlo lepa Suzika,velik varnih km .)

Matex, čeprov je pr men tud Honda na prvem mestu,kšn drag z mitofreakom odsvetujem :nono: mitofreak nekej skriva pod plastiko hehehehe :D

Sva sva :winkiss: pa hvala za lepe želje...

Sej k bo motor doma bom naredu še kkšne lepše slike...najverjetneje prvi teden po počitncah al pa pol začetk druzga :evilgrin:

Objavljeno
Ma da prideš poj kšn dan na kavo v Zbilje :)

Uf še dolga je do spomlad a veš k letos ga še ne bom registreru bom počaku do spomlad, pa še blokado morm zrihtat pa use hehe

Objavljeno
Uf še dolga je do spomlad a veš k letos ga še ne bom registreru bom počaku do spomlad, pa še blokado morm zrihtat pa use hehe

Aja hehe, no pa spomlad, sej ni važn,važn je, da prideš :P

Objavljeno (popravljeno)

Zzzzzzzz :whistle:

Popravljeno . Popravil vRider
Objavljeno

Fule lep, sam ko vsaj nebi bil dizl.. :whistle: Tti ovinki pa niso nevemkaj.. tam za ograjo je prepad? :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

post-10915-1193470875_thumb.jpgpost-10915-1193470884_thumb.jpg

post-10915-1193470892_thumb.jpg

evo zdaj že mam tri najljubše barve :P črna, bela in tricolore :wub: pa tudi xerox je noro dober :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Fule lep, sam ko vsaj nebi bil dizl.. :whistle: Tti ovinki pa niso nevemkaj.. tam za ograjo je prepad? :rolleyes:

Sorry Tomos! :kva2:

@Čamac: Un bel je najbolj hud, drgač bo pa drug let take bele barve ducati 848 (nslednjik 749). :naughty:

Objavljeno

Mah kaj, sej za gledat je tud BIOdizl vredu :whistle:

Objavljeno

črni pa rdeč okvir :kva2: , ni lepšega, čeprav mu beli ne zaostaja kaj dosti...

Objavljeno (popravljeno)
zdaj si tak reko ko da maš ti inline 4-stroke fourvalve engine :D

a vrstni 4 taktni, 4 ventilski motor ima???zanimivo hahah :lol1: ....če si misli rečt po angleško 4 valjni, se reče valju cylinder, valve pa je ventil...svaka čast tebi, iz tvoje prefinjene ugledne elitne šole, še osnov angleščine vas niso naučili.... :lol1:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno (popravljeno)
Sorry Tomos! :kva2:

@Čamac: Un bel je najbolj hud, drgač bo pa drug let take bele barve ducati 848 (nslednjik 749). :naughty:

ja ja sem že prebral to za 848 da bo bel :P

a vrstni 4 taktni, 4 ventilski motor ima???zanimivo hahah :lol1: ....če si misli rečt po angleško 4 valjni, se reče valju cylinder, valve pa je ventil...svaka čast tebi, iz tvoje prefinjene ugledne elitne šole, še osnov angleščine vas niso naučili.... :lol1:

haha zajebal sem ja :rolleyes: valve je ventil ja, no saj vsi vemo da sn mislo štirivaljnik :D rana ura še je pa vsi delamo napake :P angleščine pa pomoje več znam ko ti :)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
ja ja sem že prebral to za 848 da bo bel :P

haha zajebal sem ja :rolleyes: valve je ventil ja, no saj vsi vemo da sn mislo štirivaljnik :D

ja ni važno kaj misliš, važno je kaj napišeš, in od zdaj dalje več ne govori da si iz ugledne prefinjene šole, ampak iz navadne štalinke, kjer še profesori ne znajo najbolj pomembnega tujega jezika, kaj šele da bi šmrkavci :D

Objavljeno
ja ni važno kaj misliš, važno je kaj napišeš, in od zdaj dalje več ne govori da si iz ugledne prefinjene šole, ampak iz navadne štalinke, kjer še profesori ne znajo najbolj pomembnega tujega jezika, kaj šele da bi šmrkavci :D

to mi lahko od tukaj reče samo reesko :blush:

Objavljeno
to mi lahko od tukaj reče samo reesko :blush:

sej bom še njega dobo enkrat ko bo kiksno, pa bota na istem haha...tebe sn že izenačo zaj s povprečneži, njega pa še bom... :D

Objavljeno

Fantje, en lep pozdrav vsem :unsure: sm preživu bosno& črno goro...

dol je bil res lep vreme, me je skoz rajcal zarad motorja... pridem nazaj sm, pa skor sneg :blink: :blink:

:004 :004

Objavljeno
Fantje, en lep pozdrav vsem :unsure: sm preživu bosno& črno goro...

dol je bil res lep vreme, me je skoz rajcal zarad motorja... pridem nazaj sm, pa skor sneg :blink: :blink:

:004 :004

če doli je največja čaga, da fukni kake slike, da vidim če si bil kje ko sn jaz bil, črno goro sem po dolgem in počez skoz vdaro, bosno pa tudi....si bil mogoče v kanjonu reke tare v črni gori???

Objavljeno
te pa bomo še mi mogli dol it z motorji :P

Ma, ceste so kkšne tok nore, da dol padeš :worship: :worship: sam, so pa tud ozke na cajte :rolleyes:

če doli je največja čaga, da fukni kake slike, da vidim če si bil kje ko sn jaz bil, črno goro sem po dolgem in počez skoz vdaro, bosno pa tudi....si bil mogoče v kanjonu reke tare v črni gori???

Jah, bli smo po hotelih, Sarajevo, Neum pa Budva.

Am, da bi jest vedu, nismo bli v temu kanjonu.

Objavljeno
Ma, ceste so kkšne tok nore, da dol padeš :worship: :worship: sam, so pa tud ozke na cajte :rolleyes:

Jah, bli smo po hotelih, Sarajevo, Neum pa Budva.

Am, da bi jest vedu, nismo bli v temu kanjonu.

bil v vseh treh mestih hehe....najboljši mi je bil sarajevo, budva tudi ful, neum pač tak, prstace majo poceni hehe

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!