_Fingi_ Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 bil v vseh treh mestih hehe....najboljši mi je bil sarajevo, budva tudi ful, neum pač tak, prstace majo poceni hehe Hehe, če te kej zanima sm lih stran najdu KLIK , pač to, k so gor dajal ta tedn...kje smo se potepal :rolleyes:
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 (popravljeno) poglejte posnetek kak se kawasaki vžge, grdo :trance_33_sleep: hkrati pa spektakularno kot v filmu od 2:16 naprej Popravljeno Oktober 27, 2007. Popravil Čamac
reesko Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 to mi lahko od tukaj reče samo reesko :blush: sej bom še njega dobo enkrat ko bo kiksno, pa bota na istem haha...tebe sn že izenačo zaj s povprečneži, njega pa še bom... :D jaz in čamac sva najbolj prefinjena...z nama ni šale ;)
vRider Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Fule lep, sam ko vsaj nebi bil dizl.. :whistle: Khm... kaj maš že ti? :rolleyes: Yaaaay... iz motolegend so mi sporočil, da lahk za moj (bodoči) motor zrihtajo blokado (ali pa sam papirje :naughty: ) :OK:
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Khm... kaj maš že ti? :rolleyes: Yaaaay... iz motolegend so mi sporočil, da lahk za moj (bodoči) motor zrihtajo blokado (ali pa sam papirje :naughty: ) :OK: kje pa naj jaz dobim 25kw v prometno brez da kupujem blokado in da jo še ne bi rabo dat vgradit :whistle: al pa če že kupim blokado da je vsaj not ne bi rabil dajat :rolleyes: P.S.: reesko in čamac -> prefinjenca
reesko Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 P.S.: reesko in čamac -> prefinjenca preveč fina
Stroj Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 (popravljeno) jaz in čamac sva najbolj prefinjena...z nama ni šale ;) s čamacom sva prefinjena. Lahko se pa kr pobereta oba2.....tok fina da sta že pokvarjena @reesko: mi smo šli pol učeru u fana :P Popravljeno Oktober 27, 2007. Popravil Stroj
Matex_46 Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 e to jaz tudi pravimja ne povsod... z mojo hondo je v sezoni 2007 bilo narejenih nekaj čez 3000km ;) še z besedo: tri tisoč (da ne bo kdo narobe prebral kakšnih trideset tisoč ali kaj hehe) Jaz sem sezono zaključil s 4000km in bi se še dalo ene par (k)km narediti :) Orgazm...sej midva sva prjatla ane? :D :D :D Drgač pa zlo lepa Suzika,velik varnih km .)Matex, čeprov je pr men tud Honda na prvem mestu,kšn drag z mitofreakom odsvetujem :nono: mitofreak nekej skriva pod plastiko hehehehe :D Sej jaz ne znam dragat, preslabo prestavljam, Honda sploh še nisem nad 8k rpm zavrtel, me je strah :unsure:
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 Jaz sem sezono zaključil s 4000km in bi se še dalo ene par (k)km narediti :)Sej jaz ne znam dragat, preslabo prestavljam, Honda sploh še nisem nad 8k rpm zavrtel, me je strah :unsure: adijooo, čamac ni v celi sezoni tolk prevozo, ko si ti v enem mescu :D
Aless Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 kje pa naj jaz dobim 25kw v prometno brez da kupujem blokado in da jo še ne bi rabo dat vgradit :whistle: al pa če že kupim blokado da je vsaj not ne bi rabil dajat :rolleyes: P.S.: reesko in čamac -> prefinjenca zelo tezko..... drugac pa nekaj "novega"...ni na motorju je pa za motor :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 adijooo, čamac ni v celi sezoni tolk prevozo, ko si ti v enem mescu :D :blush:
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 zelo tezko..... drugac pa nekaj "novega"...ni na motorju je pa za motor :D ee to bi jaz tui rabo prikolco za motor :P drugač pa tam ko maš kolo not vstavljeno oz. vpeto čeprav ni ravno vpeto, daj neke gumice po robih po plehu gor al pa nekaj da neoš po celi gumi rise naredo pa jih zjebal zarad prikolce tak ko majo eni lisaste gume zarad prikolic
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 :blush: sej jaz bi tudi, če bi dnar mel za benz in ostali potrošni material, verjetno bi več bil na motorju ko kje drugje :D
_Fingi_ Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 (popravljeno) Evo, k se se šli honda-suzuki-kawasaki-yamaha... Popravljeno Oktober 27, 2007. Popravil _Fingi_
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 auuuu tik za r6, ki je šele cebra hahah
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 nia veze naj se analitiki s številkami ubadajo, v praksi se pa ve da je honda najjača :P
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 aja še to... kaj mi predlagate: črn vizir za čelado ali srebrn zrcalen vizir? šel bo pa na takole čelado KLIK
Schmid87 Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 js bi dou črnga na tole čelado
Stroj Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 aja še to... kaj mi predlagate: črn vizir za čelado ali srebrn zrcalen vizir? šel bo pa na takole čelado KLIK Srebrn definitivno :grim
k0ci Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 zelo tezko..... drugac pa nekaj "novega"...ni na motorju je pa za motor :D dobr si tole naredu edino tisti lok ko prvo kolo drži imaš nizko, jaz ga imam tak visoko da pride skoraj do blatnika aja še to... kaj mi predlagate: črn vizir za čelado ali srebrn zrcalen vizir? šel bo pa na takole čelado KLIK srebrn ziher :OK: evo še mojo z srebrnim
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 kako lep plišasti kužek :D shar pei morda? :P
k0ci Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 o vidim da poznaš pasmo :worship:
Čamac Objavljeno Oktober 27, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2007 hehe če pa je svetovn pes :P Ultra naguban, kot stara babica, ki bi dočakala 500 let :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se