Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
hehe če pa je svetovn pes :P Ultra naguban, kot stara babica, ki bi dočakala 500 let :D

Sej u bistvu je to ena najstarejših pasem na svetu......ps je svetovn, ampak peder tok prdi :P

Objavljeno
dobr si tole naredu edino tisti lok ko prvo kolo drži imaš nizko, jaz ga imam tak visoko da pride skoraj do blatnika

srebrn ziher :OK:

.....

sem prvo mislo,...samo pol je blo tak cist vredi...pa se tisti lok smo ze taki nasli,samo razsirit ga je blo treba

Objavljeno
uff.. nebi rad bil na njegovem mestu...

http://youtube.com/watch?v=Q4k9JGsjZGM

primitivci da večjih ni, le to lahko rečem...te viole in ostale takozvane lokal patriote bi v eno jamo dolgo en meter in globoko kilometer not fukno pa žive zasipal, ker to je res podn od ljudi, dno družbene lestvice, kup razpuščene drhali ki pretepa in ustrahuje ljudi, ker pač navijajo za drugi klub...isto velja za dragonse in ostale "navijače", samo te naše viole so pa največji primitivci kaj je možno :headbang: me zanima kolko od teh tako zvanih ultra pretepačev, ki so glavni ko jih je 20 na kupu kot cigani, bi upalo it ena na ena v ring s kom ko vsaj malo obvlada...verjetno bi jih prešteli na prste ene roke...

Objavljeno
primitivci da večjih ni, le to lahko rečem...te viole in ostale takozvane lokal patriote bi v eno jamo dolgo en meter in globoko kilometer not fukno pa žive zasipal, ker to je res podn od ljudi, dno družbene lestvice, kup razpuščene drhali ki pretepa in ustrahuje ljudi, ker pač navijajo za drugi klub...isto velja za dragonse in ostale "navijače", samo te naše viole so pa največji primitivci kaj je možno :headbang: me zanima kolko od teh tako zvanih ultra pretepačev, ki so glavni ko jih je 20 na kupu kot cigani, bi upalo it ena na ena v ring s kom ko vsaj malo obvlada...verjetno bi jih prešteli na prste ene roke...

to ti pa dam prav!

sej tisti ko se znajo tepst jih lahko prešteješ na prste, ostali pa so sami taki, ki jim manjka nekaj v glavi in z bejzbolkami in ostalim priročnim materjalom maha po ljudeh...

sem bil priča pretepu doli na lentu.. dragonsov ene 40, viol pa vsaj polovica manj.. in dragonsi so spizdli, pa ne zato ker so pičke ampak zato ker ne kvarijo svojga ugleda in se ne spuščajo na nivo viol....

Objavljeno (popravljeno)
to ti pa dam prav!

sej tisti ko se znajo tepst jih lahko prešteješ na prste, ostali pa so sami taki, ki jim manjka nekaj v glavi in z bejzbolkami in ostalim priročnim materjalom maha po ljudeh...

sem bil priča pretepu doli na lentu.. dragonsov ene 40, viol pa vsaj polovica manj.. in dragonsi so spizdli, pa ne zato ker so pičke ampak zato ker ne kvarijo svojga ugleda in se ne spuščajo na nivo viol....

ma daj tote viole so sami gusteki na kupu, če vsem skup sešteješ iq, nimajo več kot povprečna januarska temperatura na grenlandiji :D

jaz bi dal vse tote viole na probo v tujsko legijo, verjetno bi po prvem tednu vsi spakirali kovčke, ker bi jim rekli, da punc žal ne sprejemajo v to vojsko

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

če maribor zmaga razbijejo maribor od sreče če pa zgubijo ga pa zarad jeze....isti kurac ker na koncu bo maribor razbit hehe :krneki: :whistle:

Objavljeno
Evo, k se se šli honda-suzuki-kawasaki-yamaha...

honda sucks haha :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

:worship:

drgač so pa olimpija (dragonsi) isto sranje drugo pakovanje

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

ma ne bit taki no... že itak pri avtomobilizmu nimajo hondašev glih pri srcu....

drugač pa je yama itaq brez kokurecne, razn pri gp :D

Objavljeno
ma ne bit taki no... že itak pri avtomobilizmu nimajo hondašev glih pri srcu....

mah kurac, zaj še je treba tolčt po hondi dokler mam kawasakija, pol ko bom pa mel hondo repsol (upam), pa mi bo najboljša na svetu .) :D

Objavljeno

:D

post-12378-1193512906.jpg

to sm že zanč za reeskota nalepu, sam ravno ni bla primerna tema, očitno spregledal :D

Objavljeno
:D

post-12378-1193512906.jpg

to sm že zanč za reeskota nalepu, sam ravno ni bla primerna tema, očitno spregledal :D

hahahah pederčina :D

good one đoui :D

Objavljeno (popravljeno)

Fantje, tule ste bl aktivni.. a je možno da men fergazer oz motor dela slabše kot prej z 20mm fergazerjem, zdej mam 26mm zato ker je luknjica v airboxu recimo v razmerju 1:5 z ttisto luknjo na filtru. Mislite da bi blo pametno da js to plastiko mal povrtam? :whistle: Ker pomoje da tud zdej bi rad mel luft, pa ga nima kje dobit... Aja, gre pa za Tomos UT (UltraMotard) 125 :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
Fantje, tule ste bl aktivni.. a je možno da men fergazer oz motor dela slabše kot prej z 20mm fergazerjem, zdej mam 26mm zato ker je luknjica v airboxu recimo v razmerju 1:5 z ttisto luknjo na filtru. Mislite da bi blo pametno da js to plastiko mal povrtam? :whistle: Ker pomoje da tud zdej bi rad mel luft, pa ga nima kje dobit... Aja, gre pa za Tomos UT (UltraMotard) 125 :)

če maš precej večji dovod benza, potem je treba povečat dovod zraka, če ti ne dela dost dobre mešance. ker pol ne moreš nastavt fergija, ker nima od nikor vlečt zraka...verjetno je še najboljša kombinacija fergija s športnim filtrom ;)

moje mnenje

Objavljeno

Športnega filtra nebi dajal gor.

Objavljeno

navrtaj airbox al pa samo pokrov dol vzem, pa probej naštelat, pa boš vidu če je kaka razlika, boš takoj vedu, če je to to

Objavljeno

Pa v primeru da bi kdaj dal nazaj originalni fergazer, to nima veze ane? Itak si vzame tolko zraka kot je naštelan al kko? Da nebi potem še slabo delalo z starim..

Objavljeno
Pa v primeru da bi kdaj dal nazaj originalni fergazer, to nima veze ane? Itak si vzame tolko zraka kot je naštelan al kko? Da nebi potem še slabo delalo z starim..

daš pač pokrov nazaj

samo recimo en frend se voz z ybrjko brez pokrova že skos (original ferg) pa ni nč narobe. sam glas je bolj globok

Objavljeno
daš pač pokrov nazaj

samo recimo en frend se voz z ybrjko brez pokrova že skos (original ferg) pa ni nč narobe. sam glas je bolj globok

Če dam tisti pokrov dol nebo nič drugače.. ker je tistipimpek v airbocxu tak mali da nebi pomagalo.

Objavljeno

pol pa ne vem, more ti pa povedat nekdo, k kej več ve k js...

na tvojem mestu bi zamenjal filter. originalnega pa pač obdržiš, pa daš lahko pol vse skup nazaj.

Objavljeno

kaj mucki. dogaja kaj? bachus pa ta scena? sam so butli tu, niso hotli podalšat za 1h delovnega cajta, ker se ura prestavi....majku jim... ta gams pa dolce vita... v trustu pa je blo vse prazno..... smo spakirali ob enajstih že...so pa žirafe padale v gamsu.. mater kaj dela ta vpliv...

alkohol vsebuje ženski hormon; ne znaš vozit, poleg vsega pa še neumnosti govoriš!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!