Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
kolko vem ti na homlogaciji gledajo samo tiste dele za katere si se najvo se pravi če ti prideš an homologacijo zaradi blokade ti gledajo samo blokado in jih drugo ne zanima.. je pa res da tehničnega ne narediš če nimaš akrapota vpisanega :P

al pa gres nekam kjer ves da je tip motorist..pa prides cez tut ce mas arrow race gor :)

Objavljeno
al pa gres nekam kjer ves da je tip motorist..pa prides cez tut ce mas arrow race gor :)

Čist slučajno maš tud ti arrowa gor :whistle:

Objavljeno
ne gre za ožemanje tko k si reesko ti mislu...

gre zato da pridejo prevoženi kilometri tukej do izraza ,

torej 34.000 ... je že kr pošteno....

pač jebat ga navad se vedno več bo pila

taki kilometri niso lih ekstremni :D da bi zarad kilometrine motor tok piu... ampak pri tem igra vlogo tut način vožnje (ožemanje mrzuga motorja itd.) sam itak BMK k bote usi pametni da ni to to B)

moj ma 27k km, pa niti kaplce olja ne spije ;)

Objavljeno (popravljeno)

če že..... R6 je zadaj

se pravi -----> razlike praktično ni

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno

če že..... R6 je zadaj

se pravi -----> razlike praktično ni

Morš upoštevat tud skill voznika....ni vse odvisno samo od motorja. Če bi že iskal prealno primerjavo, bi mogu 1 voznik z obema motorjema narest hitri krog. To bi bil dokaj realn pokazatelj

Objavljeno
risko... neki druzga je blo mišlen ;)

čamči, sej si zdej zajeban k maš cbro...

vrtecpress

ah veš da sem :D ne bodi jezn jaz se samo šalim :krneki:

jaz in čamy sva največja ugledneža

ohh ahhh ihhh :P

Objavljeno
Morš upoštevat tud skill voznika....ni vse odvisno samo od motorja. Če bi že iskal prealno primerjavo, bi mogu 1 voznik z obema motorjema narest hitri krog. To bi bil dokaj realn pokazatelj

Seveda, logično, samo bi vseeno te razlike bile zanemarljivo majhne, razen, če bi se šlo za nek ultra-super-duper racing, ker bi stotinke, če ne tisočinke pokazale kakšen je score.

Objavljeno (popravljeno)

evo pubeci, jaz vas za nekaj časa zapuščam (verjetno do spomladi), ker mam obveznosti čez glavo, in mi to nabijanje na motosvetu vzame preveč časa, zato se bom kar odjavil za en čas dol...pridem mogoče kaj vmes pogledat, če bom mel kakšno vprašanje glede motorja zdaj čez zimo ko mislim malo porihtat stvari, drugač pa mojih vsakodnevnih "veleumnih" izjav nekaj časa več ne bo, pa tud na msn-ju me ne bo več, razn če bo res kaj nujnega...tisti ki me bote kaj rabli mate itak mojo cifro, no pa sej tu pa tam bom prišo pogledat sem gor al pa na msn....

drugače pa: sayonara do spomladi :D :yea1:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

uuu ded se je odločo da prvi letnik naredi :D

Objavljeno (popravljeno)
uuu ded se je odločo da prvi letnik naredi :D

ne naredi, naredi z povprečno oceno več kot 8 :yes:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
evo pubeci, jaz vas za nekaj časa zapuščam (verjetno do spomladi), ker mam obveznosti čez glavo, in mi to nabijanje na motosvetu vzame preveč časa, zato se bom kar odjavil za en čas dol...pridem mogoče kaj vmes pogledat, če bom mel kakšno vprašanje glede motorja zdaj čez zimo ko mislim malo porihtat stvari, drugač pa mojih vsakodnevnih "veleumnih" izjav nekaj časa več ne bo, pa tud na msn-ju me ne bo več, razn če bo res kaj nujnega...tisti ki me bote kaj rabli mate itak mojo cifro, no pa sej tu pa tam bom prišo pogledat sem gor al pa na msn....

drugače pa: sayonara do spomladi :D :yea1:

pohvalno :D

uživi ... pa lpo se uči ... :winkiss:

(čez 1 tedn al pa še prej bo ž gr ko nas/vas bo pogrešo) :P :winkiss:

Objavljeno
pohvalno :D

uživi ... pa lpo se uči ... :winkiss:

(čez 1 tedn al pa še prej bo ž gr ko nas/vas bo pogrešo) :P :winkiss:

ne bom, edino če bom kaj nujno rabo bom kdaj prišo pogledat, aja pa decembra bom 100% prišel na motosvetovo novoletno čago tak ko lani...ampak to se bomo tak še zmenli...drugač pa ja, ne bo me več predvsem zaradi šole, ter zato ker bom mogo vsaki prosti cajt, ko se neom učil izkoristit za delo---do spomladi sem si izračunal moram minimalno zaslužit še dodatnih 1420 evrov, če hočem naslednjo sezono štartat na polno...tak da res ne bo več druga cajta kot pa se učit in delat ter rihtat motor in opremo....ta ms pa mi vzame preveč cajta, zato sn dans zadnjič bolj intenzivno gor....

Objavljeno (popravljeno)

toti homiči so hujši ko pičke glede obnašanja....hvala bogu da ni kaki video polek, ker drugače bi mi tak dan poslabšal

boljše da tam spodaj ne kliknete "sorodni članki"

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno
toti homiči so hujši ko pičke glede obnašanja....hvala bogu da ni kaki video polek, ker drugače bi mi tak dan poslabšal

Men ni jasn kako tak model sploh babo lahko dobi? :trance_33_sleep:

Objavljeno

hahaha :slap: :slap: :slap: :lol1: :lol1: :lol1:

Živita in delata že skupaj, kmalu si bosta nataknila tudi prstana, potem pa bo morda na vrsto prišel čas tudi za otročička. Do takrat pa bo Damjan še naprej ustvarjal glasbene poslastice.

:kva2: :kva2: :kva2: :headbang: :headbang: :headbang:

Matr, baba pa zgleda k transvestit :krneki:

Objavljeno

fajn mu gre ja, glede na okoliščine.. ded ma živilsko šolo za slaščičarja, v prostem času pa je začel pet.. jaz nwm od kod mu tolko keša, če ga po mojem noben ne posluša.... v big bangu so glih pomoje 10 nejgovih cd- jev prodali..

samo kaj mu to pomaga, če se 90% folka dela norca iz njega, on pa se še bolj budali pa pedra...

Objavljeno

http://youtube.com/watch?v=BXYgV8Yd4gY

Vrjetn mu za takele traparije dobr plačajo.Sam pizda tip ni normaln,kašne kretnje ma to, čisti homič :headbang:

Na slovenski glasbeni sceni so zadnje čase popularne samo še budale...Sploh ni več dobre muske, zato pa Italio Dance rula :yea2:

Objavljeno

jaaa :lol1:

Objavljeno

Vrjetn je biu tud novinar homič, da je napisu "poslastice" :D

Objavljeno

uu hitro sem moral nekaj napisat da nisem ostal na številki 666

Objavljeno (popravljeno)
No saj, sem mogoče je bilo res malce nepirmerno vprašajne za v to temo, ker se nihče tu še ne spozna toliko na 600cc SS motorje. Ampak sem že izvedel info., da je za takšne športnike popolnoma normalno, da popije malce olja. Tako, da ni panike :grim

Ma matex ne sekiri se če ti žre ole...to je normalno k sm se zanimu za tvojo cbro tkrt k jo je nejc isto tm serviseru k jst, je serviser reku da je to normalno da žre če jo spodobno vozš (kar pomen da teraš, kar je to logično za SS motor da ga, če ne je brez veze da maš SS) tle so vrjetno bl eni pussyi pa ne vejo kko se SS motor voz :P zato jim pa nč olja ne žre

Popravljeno . Popravil _OrAzEm_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!