Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

alo fantje kaj pravite na to...

KLIK

neke posnetke sem na youtube gledal pa morem rečt da da presenetljivo dober zvok...

Objavljeno (popravljeno)

zgleda dobro :D ma tota firma kako www?

aja samo so itak samo za hondo :D

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno
Ma matex ne sekiri se če ti žre ole...to je normalno k sm se zanimu za tvojo cbro tkrt k jo je nejc isto tm serviseru k jst, je serviser reku da je to normalno da žre če jo spodobno vozš (kar pomen da teraš, kar je to logično za SS motor da ga, če ne je brez veze da maš SS) tle so vrjetno bl eni pussyi pa ne vejo kko se SS motor voz :P zato jim pa nč olja ne žre

:blush: hvala za info. :wub:

KLIK

neke posnetke sem na youtube gledal pa morem rečt da da presenetljivo dober zvok...

Najverjetneje kakšnih performancov iz tega izpuha ne boš dobil, poleg tega mi pa deluje še enkrat težji od stock pa še stock lepše izgleda, vsaj meni, če že o tem govorimo (osebno mnenje). Kupi Leo ali pa Akrapota :grim

Objavljeno
:blush: hvala za info. :wub:

Najverjetneje kakšnih performancov iz tega izpuha ne boš dobil, poleg tega mi pa deluje še enkrat težji od stock pa še stock lepše izgleda, vsaj meni, če že o tem govorimo (osebno mnenje). Kupi Leo ali pa Akrapota :grim

kolikor vem iz nobenega slip-ona ne dobiš ravno perfomansov ampak daš to gor kvečjemu zarad zvoka :) in zvok se mi zdi da da dober pa tudi lepši mi je od originala :) glede teže pa ne verjamem da je težji ampak prej lažji :)

Objavljeno

KLIK

kupi ga ni vsakdanji ror. pa še cena normalizirana samo če ima homologacijo še treba neki najd način kak ga čist odpreš gor

Objavljeno

KLIK

prvo ga pa se vprasaj za keri letnik je...03-04 ali 05-06

Objavljeno

predelana fiesta ST :naughty:

glacfiestatunefeat.jpg

Objavljeno

v Fotošopu ja.. ST je pa drgač itak zakon avto, pa 230 konjev fjan vleče :krneki:

Objavljeno

V fotošopo je ja ...

Sej je ž v osnovi nora ;)

Objavljeno
Nov GT-R...cena za EU je predvidena 60.000€

drobiž, pa še lep ni :closedeyes:

Objavljeno
v Fotošopu ja.. ST je pa drgač itak zakon avto, pa 230 konjev fjan vleče :krneki:

fiesta jih ma 150.....225 jih ma focus pa mondeo

Objavljeno

Pardon, mislim sem focusa st... :unsure: Se posipam z pepelom :rolleyes:

Objavljeno
Ma matex ne sekiri se če ti žre ole...to je normalno k sm se zanimu za tvojo cbro tkrt k jo je nejc isto tm serviseru k jst, je serviser reku da je to normalno da žre če jo spodobno vozš (kar pomen da teraš, kar je to logično za SS motor da ga, če ne je brez veze da maš SS) tle so vrjetno bl eni pussyi pa ne vejo kko se SS motor voz :P zato jim pa nč olja ne žre

ali pa to ja...

prvo ga pa se vprasaj za keri letnik je...03-04 ali 05-06

vem vem bom zdaj poklical :)

@norc16 glede homologacije izpuha, najbrž mora res imeti še nepotrebno navlako da ga gre homologirati ampak kako to ven spravit da se bo auspuh drl tak kot se je treba? jaz ne mislim novega rora rezat

Objavljeno

post-5337-1193597591_thumb.jpg

čej ta nevesta pička.. poj pa tut nevem no.. :D men ne zgleda.. k en zjeban transvestit je.. :D zih sta bla v mladosti najbolša kolega.

Objavljeno

pa še zvok...

še je zraven nekaj posnetkov istega lastnika s tem izpuhom, malo prečekirajte :P

Objavljeno
pa še zvok...

še je zraven nekaj posnetkov istega lastnika s tem izpuhom, malo prečekirajte :P

Kak ga to vreže :P

Objavljeno

bi mi lahko kdo povedo kak se najlazje pride k sternu v kranj?....da ne bom lutal pa iskal po kranju

Objavljeno
post-5337-1193597591_thumb.jpg

čej ta nevesta pička.. poj pa tut nevem no.. :D men ne zgleda.. k en zjeban transvestit je.. :D zih sta bla v mladosti najbolša kolega.

kdaj se je pa poroču, drugač pa nč čudnga če ne bi bil un transvestit :D

Objavljeno
??

ja da žre olje samo tistim ki spodobno vozijo :) nam pussyjem ki ne znamo vozit ss motorjev pa pač olja ne pije ;) saj si tako povedal al ne? me prav zanima koliko bo tebi pil nov gsx-r :) pomoje nič kar bo po tvojem prepričanju pomenilo da si slab voznik :) jaz pa ne vidim neke povezave med "spodobno vožnjo" in pitjem olja ;) če je lepo delano z motorjem in je tudi lepo servisiran pa da nima ravno 100.000 prevoženih, tudi olja ne spije dosti ;)

Objavljeno
pa še zvok...

ni resn....niti na enem videi ni stisno blokade :P

Objavljeno (popravljeno)
Kak ga to vreže :P

je kar velika razlika v primerjavi z originalom, a ne?

zdaj sem se prav navdušo čeprav bi blo bolj pametno da raje kupim blokado pa porihtam papirje al pa kaj takega :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Justaboy, ubistvu to ni v kranju, ampak v čirčah - ena vas zraven.

Odvisno od kje boš šel. Če greš iz ljublane, pa naprej čez medvode(pač, stara cesta) greš skozi naravnost, in prideš na labore, tam maš pa odcep desno dol, pa samo čez en doolg, velik most, na koncu je pa križišče, pa zaviješ desno, se pelješ kak kilometr, pa maš na desni servis, ob cesti, samo je malo skrit.

Če greš pa po avtocesti, greš pa v šenčurju dol, proti kranju, prideš do rondoja(tam k je tud merkator center, merkur...) in greš ven na tretjem izvozu, smer škofja loka se mi zdi da je. Pa naravnost čez polje, pa prideš do že prej omenjenega križišča, samo da tukej zaviješ pa levo. Pa kilometr naprej, in je na desni strani trgovina. Ti dam še zemljevid.

post-11961-1193598793_thumb.jpg

Objavljeno
je kar velika razlika v primerjavi z originalom, a ne?

zdaj sem se prav navdušo čeprav bi blo bolj pametno da raje kupim blokado pa porihtam papirje al pa kaj takega :P

Dej ti raj blokado res.....pol boš lahko vsaj kero turo do lj naredu al pa do morja. :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!