Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Dej ti raj blokado res.....pol boš lahko vsaj kero turo do lj naredu al pa do morja. :D

vikaj ga ker je uglednež ;)

Objavljeno

še vedno sem pri izpuhu zdaj sem malo gledal je kar cenejši od ostalih

dpm...250€

leo vince...405€

akrapovič...395€ (tisti navadni okrogli)

je pa mi ta dpm drugi najlepši izpuh, najlepši pa je tisti akrapovič ki ima samo konec karbonski in je kot hexagonal za cbr ampak mislim da ni za dobit samo slip-ona ampak komplet :) najboljši zvok pa ima leo vince titanium pa tudi ta dpm mi je zelo všeč ;) nazadnje ko pa sem slišal akrapota na cbrki pa nisem bil preveč navdušen :)

Objavljeno
ja da žre olje samo tistim ki spodobno vozijo :) nam pussyjem ki ne znamo vozit ss motorjev pa pač olja ne pije ;) saj si tako povedal al ne? me prav zanima koliko bo tebi pil nov gsx-r :) pomoje nič kar bo po tvojem prepričanju pomenilo da si slab voznik :) jaz pa ne vidim neke povezave med "spodobno vožnjo" in pitjem olja ;) če je lepo delano z motorjem in je tudi lepo servisiran pa da nima ravno 100.000 prevoženih, tudi olja ne spije dosti ;)

Biu je drugač hec to :closedeyes: za gsxa ne vem kok mi bo piu hehe...sam verjem pa da ima iz pitjem olja največ veze kko ga vozš in kok ga tišiš...

Objavljeno
Dej ti raj blokado res.....pol boš lahko vsaj kero turo do lj naredu al pa do morja. :D

eh to še mam čas :P

right back at ya :D

Objavljeno

spis enga malega (ki zelo očitno ni slovenc) v 4. razredu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

(pardon če je ž blo objavleno)

dsc041821.jpg

Objavljeno
Biu je drugač hec to :closedeyes: za gsxa ne vem kok mi bo piu hehe...sam verjem pa da ima iz pitjem olja največ veze kko ga vozš in kok ga tišiš...

po mojem pa ni največja razlika v odpiranju plina ampak bolj v tem če ga tišiš ko ga lahko (ko je segret,... ) kot pa to koliko ga tišiš :) konc koncev so ti motorji narejeni za tišanje in ne bi smelo bit drastičnih sprememb pri pitju olja zaradi tega :)

Objavljeno
spis enga malega (ki zelo očitno ni slovenc) v 4. razredu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

dsc041821.jpg

hahahahahahahahha kaki čagatorrr :D :worship: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Vas tudi spoštovani gospod?

eh to še mam čas :P

right back at ya :D

Se Vam globoko opravičujem, čisto sem se spozabil gospod. Obljubljam Vam, da se ne bo več ponovilo

Objavljeno

dsc041821.jpg

prfoksa tud ne zna pisat, spodej je 2x napisala skopo :lol1:

Objavljeno

ne ne sej kul :P k si biu tok vljuden do naju uglednežev ti ni treba...za ostale nizkotneže pa velja to

Objavljeno
prfoksa tud ne zna pisat, spodej je 2x napisala skopo :lol1:

Dones so šole res čist u pizdi.....tamalga napizdijo k govori resnico :nono:

Objavljeno (popravljeno)
Justaboy, ubistvu to ni v kranju, ampak v čirčah - ena vas zraven.

Odvisno od kje boš šel. Če greš iz ljublane, pa naprej čez medvode(pač, stara cesta) greš skozi naravnost, in prideš na labore, tam maš pa odcep desno dol, pa samo čez en doolg, velik most, na koncu je pa križišče, pa zaviješ desno, se pelješ kak kilometr, pa maš na desni servis, ob cesti, samo je malo skrit.

Če greš pa po avtocesti, greš pa v šenčurju dol, proti kranju, prideš do rondoja(tam k je tud merkator center, merkur...) in greš ven na tretjem izvozu, smer škofja loka se mi zdi da je. Pa naravnost čez polje, pa prideš do že prej omenjenega križišča, samo da tukej zaviješ pa levo. Pa kilometr naprej, in je na desni strani trgovina. Ti dam še zemljevid.

hvala...bom so kr po stari

hahahaha :lol1:

norc 16....konkurenco si dobo :D:P

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno
Dones so šole res čist u pizdi.....tamalga napizdijo k govori resnico :nono:

sej mile je res car :P

Objavljeno
hvala...bom so kr po stari

hahahaha :lol1:

norc 16....konkurenco si dobo :D:P

kaj je vsi nismo popolni........samo ej kaj pa tota ko sem pisal zdaj spis čisto dvojko to se nedogaja veliko krat. tak da ne me pocenjevat napredujem počasi.

Objavljeno

Se Vam globoko opravičujem, čisto sem se spozabil gospod. Obljubljam Vam, da se ne bo več ponovilo

ooo ti tud znaš slovnično pisat :D

jebemo mater niti centa ne spusti za izpuh :D kaj mogoče kdo ve kje bi lahko dobil kaki cenik kolko sploh ti izpuha kaj stanejo da malo vem kolko je to vredno ta DPM izpuh?

Objavljeno
po mojem pa ni največja razlika v odpiranju plina ampak bolj v tem če ga tišiš ko ga lahko (ko je segret,... ) kot pa to koliko ga tišiš :) konc koncev so ti motorji narejeni za tišanje in ne bi smelo bit drastičnih sprememb pri pitju olja zaradi tega :)

Ja lej men je serivser reku da usak motor k ga tišiš mal žre olje in men se zdi to čist logično :whistle: ne vem sej zato pa maš tud tm skalo da mal preverjaš če ga zmankuje, da doliješ ane...

Objavljeno (popravljeno)
ooo ti tud znaš slovnično pisat :D

jebemo mater niti centa ne spusti za izpuh :D kaj mogoče kdo ve kje bi lahko dobil kaki cenik kolko sploh ti izpuha kaj stanejo da malo vem kolko je to vredno ta DPM izpuh?

Mal sm brskov, kratica DPM pomeni De Pretto Moto...

nekje sem zasledil ceno podobnega izpuha, za Hornet 600 je 400€, za Hornet 900 pa 700€

edit: ta, za CBRo, ima po italjanskem ebay-u nekam nizko ceno..100-160€ :unsure: :unsure:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno

Torej je to poceni za 250 €... bom ga naročo, tolko še ravno mam pač ne bom jakne zimske kupoval, saj upamo da ne bo mrzle zime :P

Objavljeno

nekje sem zasledil ceno podobnega izpuha, za Hornet 600 je 400€, za Hornet 900 pa 700€

edit: ta, za CBRo, ima po italjanskem ebay-u nekam nizko ceno..100-160€ :unsure: :unsure:

jaz sem zdaj našel za 400€

KLIK

pa za 100-160 € misliš ti NOV izpuh?

Objavljeno

Zgleda sm mal na hitr prebral :krneki: my bad :blush:

Stran pa prenavlajo ... tko da ne boš mogel nč pogledat :fredy:

Objavljeno

Mali obvlada pisanje :worship: !!!! Pa še 1-2 je dobo :headbang: . "sine, nea ti njoj da je mile kitic car" :worship: !

Objavljeno

a si ziher da je to pravi pomen kratice :hmm:

kolikor sem gledal ta firma dela dodatno opremo za chooperje

Objavljeno

zdaj sem ga naročo :) izpuh je nov v škatli, nikoli zmontiram, oziroma naročo sem vse skupaj, reče se RACING KIT DPM CBR 600 RR, ki vsebuje ta slip on izpuh, dve takšni športni stopalki, papirje za homologacijo, pokrovčke za na vilice in tisti pleh za pričvrstit izpuh :) se pravi da se bo v kratkem pri meni prodajal nosilec tablice RIZOMA, ki stane nov 100€ :)

Objavljeno
post-5337-1193597591_thumb.jpg

čej ta nevesta pička.. poj pa tut nevem no.. :D men ne zgleda.. k en zjeban transvestit je.. :D zih sta bla v mladosti najbolša kolega.

Še bolj je nabildana ko jaz :D. Kolko ji je ki plačal da sta se "vzela".

@ Nejko: Tak je prav, šola je na prvem mestu :OK: . Pa dosti uspehov ti želim.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!