Čamac Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 k0ci a mi boš odpisal PM al ne boš :D
k0ci Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 a paše nosilec tablice tudi na ninjo? vrjetno ne :hmm: jah glej glede poliestrov, dobiš tisto kar tam piše da dobiš, moraš za vsak motor posebej pogledat, ampak pomoje bi se dalo zment glede lukenj za luči, žmigavce in pokrova sedeža jaz bom dal tko delat da bom mel luknje za luči, ker mislim potem kar gor pustit poliestre, samo zadnji del da bo iz enega kosa, torej brez zadnjega sedeža
Brinx Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ne ne sej kul :P k si biu tok vljuden do naju uglednežev ti ni treba...za ostale nizkotneže pa velja tote reesko cev gik hehe :rolleyes: :headbang:
Stroj Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 te reesko cev gik hehe :rolleyes: :headbang: Hahahahahahahhahaa ne se jebat kdo se gor prjavu :D give it up for brinx :worship:
Čamac Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 a paše nosilec tablice tudi na ninjo? vrjetno ne :hmm: ta rizoma, ki se bo v kratkem prodajal? z belimi ledicami odzgoraj in nastavljivim kotom tablice? :D pomoje da ja :D
k0ci Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ehe :OK: no dej mi prosim ko boš mel čas izmeri razdalje med luknjami za pritrditev, če pa ne bo ql mam pa še zmer svedr O:-)
JMatic Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 bi mi lahko kdo povedo kak se najlazje pride k sternu v kranj?....da ne bom lutal pa iskal po kranju ce se boš znadju http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=ser...rn&tab=maps
_LuX_ Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 evo honda razvila avto ki spreminja barvo :) , kam nas vod ta svet http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&a...&c_id=29290
Brinx Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 Hahahahahahahhahaa ne se jebat kdo se gor prjavu :D give it up for brinx :worship:ej the stroj veš kdo sm jest .. :headbang: ..u pr kerih si ti branu v brezju(fuzbal) :naughty: ..domen sm
Brinx Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ej the stroj veš kdo sm jest .. :headbang: ..u pr kerih si ti branu v brezju(fuzbal) :naughty: ..domen smej dej mi ti svoj msn da te neki prašam glede "motosveta" okej
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 zdaj sem ga naročo :) izpuh je nov v škatli, nikoli zmontiram, oziroma naročo sem vse skupaj, reče se RACING KIT DPM CBR 600 RR, ki vsebuje ta slip on izpuh, dve takšni športni stopalki, papirje za homologacijo, pokrovčke za na vilice in tisti pleh za pričvrstit izpuh :) se pravi da se bo v kratkem pri meni prodajal nosilec tablice RIZOMA, ki stane nov 100€ :) hahaha, kaj si ti spet nekega mačka v žaklju kupo na silo, raje bi malo počakal pa kupo neki spodobn auspuh ne pa to kuj neke haha...novi auspuh si boš kupo pa še vedno bo 636 krat slabši ko moj :lol1: ....evo s tem postom da razjezim čamaca se jaz poslavljam, pa vas pridem kaj obiskat če bo višek časa(kar pa ne bo) hehe :yea1:
k0ci Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ja to zdej kao ni časa :naughty: v resnici boš pa vsak dan hodil gor pod skritim nickom :whistle:
Stroj Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ej dej mi ti svoj msn da te neki prašam glede "motosveta" okej ewo ni problema.... the.stroj@hotmail.com Jst sm pa mislu da je brane to :D
Brinx Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ewo ni problema.... the.stroj@hotmail.comJst sm pa mislu da je brane to :D ne ni brane.. ej tnx sej se po slišva na msn-ju
Aless Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 zdaj sem ga naročo :) izpuh je nov v škatli, nikoli zmontiram, oziroma naročo sem vse skupaj, reče se RACING KIT DPM CBR 600 RR, ki vsebuje ta slip on izpuh, dve takšni športni stopalki, papirje za homologacijo, pokrovčke za na vilice in tisti pleh za pričvrstit izpuh :) se pravi da se bo v kratkem pri meni prodajal nosilec tablice RIZOMA, ki stane nov 100€ :) si ziher da je za 05-06,ker od starih ne pase.... @mitofreak hvala
Brinx Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ewo ni problema.... the.stroj@hotmail.comJst sm pa mislu da je brane to :D tale stroj čit na gikan ta calofduty :naughty: :naughty:
Stroj Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 tale stroj čit na gikan ta calofduty :naughty: :naughty: Hahaha pa ne igram redno že več k 1 let :P
totalnoAbNormaln Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 v resnici boš pa vsak dan hodil gor pod skritim nickom :whistle: tako kot jas sedaj :whistle: :winkiss:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 tako kot jas sedaj :whistle: :winkiss: ooo, a to si ti :eek: :eek: matr, sploh nebi pogruntal, če nebi povedal :kva1: :lol: :P :P
Stroj Objavljeno Oktober 28, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2007 ooo, a to si ti :eek: :eek: matr, sploh nebi pogruntal, če nebi povedal :kva1: :lol: :P :P Lej pa res :whistle: ooo, a to si ti :eek: :eek: matr, sploh nebi pogruntal, če nebi povedal :kva1: :lol: :P :P Lej pa res :whistle: Kako se je dobr zakrinku
totalnoAbNormaln Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Dobro Jutro ... kaj še spite vsi ... so pa ja počitnice ... ura je že 6 ... rana ura ne pade daleč od drevesa :D
Roky Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Eni še spat nismo šli :trance_33_sleep:
NejcZ Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Js sm pa že od 7 pokonc ja :whistle: Tale premik ure me je mal zjebu hehe
Stroj Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Dobro Jutro ... kaj še spite vsi ... so pa ja počitnice ... ura je že 6 ... rana ura ne pade daleč od drevesa :D Eni še spat nismo šli :trance_33_sleep: Js sm pa že od 7 pokonc ja :whistle: Tale premik ure me je mal zjebu hehe SOFTIĆI :whistle:
_LuX_ Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Eni še spat nismo šli :trance_33_sleep: dobar si ti :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se