k0ci Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 tako kot jas sedaj :whistle: :winkiss: no ja če še nisi vidu imaš že od včeraj spet omogočen account torej plin :D ah dej dej to je lari fari, so že vsi pogruntal da samo dnar stran mečeš
reesko Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 no ja če še nisi vidu imaš že od včeraj spet omogočen accountah dej dej to je lari fari, so že vsi pogruntal da samo dnar stran mečeš ah če je pa pršparu pr kombiju :P sori gixxer nism se mogu zadržat :P
totalnoAbNormaln Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 (popravljeno) no ja če še nisi vidu imaš že od včeraj spet omogočen account mah bv ... sam tejk da morm iz mozille na explorerja hodit na motosvet pa se tu prijavlat pa an mozilli piškotke dov brisat, da sm lahk spt na mozilli na motosveto ... :trance_33_sleep: The error returned was: Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on 4 Nov 2007 @ 22:11. Popravljeno Oktober 29, 2007. Popravil totalnoAbNormaln
Ven0m Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 (popravljeno) ne ne sej kul :P k si biu tok vljuden do naju uglednežev ti ni treba...za ostale nizkotneže pa velja to da mi ga nauš ti ugledno potegnu... :winkiss: :P Popravljeno Oktober 29, 2007. Popravil Ven0m
JeRn3j Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Ma matex ne sekiri se če ti žre ole...to je normalno k sm se zanimu za tvojo cbro tkrt k jo je nejc isto tm serviseru k jst, je serviser reku da je to normalno da žre če jo spodobno vozš (kar pomen da teraš, kar je to logično za SS motor da ga, če ne je brez veze da maš SS) tle so vrjetno bl eni pussyi pa ne vejo kko se SS motor voz :P zato jim pa nč olja ne žre ni normalno da tok olja pije
Stroj Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Ewo mal promocije: Na pet minuta se ljubav nedaje sve sto je vrijedno treba da traje ja sam ziv to imaj u vidu nisam Ikona na tvome zidu Ja kada volim, volim do daske da ljubav glumim to nema sanse a ti se izgleda neznosti bojis kao kip predamnom stojis Ponoc i podne, istok i zapad suprotne strane spremne za napad to vise vjeruj ne moze tako nemoj da cekas vrijeme je zlato Ko krst i amin hvala i molim moramo biti jer ja te volim nezno me zagrli i poljubac daj mi kad ljubav uzmes ljubav i vrati Ne skreci pogled ja tebi pricam ne zelim samu tebe da vidjam suzama samo ti tugu pojis bolje za srecu sada se boris Ja kada volim, volim do daske da ljubav glumim to nema sanse a ti se izgleda neznosti bojis kao kip predamnom stojis
reesko Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 još malo Dobro jutro nikome to su prve reci sto ces sutra reci dobro jutro nikome kad me moje milo tu ne bude bilo Bog nek' ti je upomoc dobro jutro nikom, nikom laku noc Ne racunaj na moje drugarstvo ako prodas nase malo carstvo a sta cu ti kad takav si osveta se kazu sluzi hladna a ja ne mogu jer mnogo sam gladna a sta cu ti kad takav si Moram jos nocas da te kaznim velikim praznim krevetom jer s tobom samo treba strogo k'o sa malim detetom
Matex_46 Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 ni normalno da tok olja pije :grim je ja (drugače sem samo dolil eno malenkost, tako da je na FUL)
k0ci Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 :grim je ja (drugače sem samo dolil eno malenkost, tako da je na FUL) se mi zdi da sem tebe dans vidu na troli (1) mal pred deseto :hmm: nek tam pr hotelu lev pršu gor :?
reesko Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 se mi zdi da sem tebe dans vidu na troli (1) mal pred deseto :hmm: nek tam pr hotelu lev pršu gor :? hahaha žabar :D
totalnoAbNormaln Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 Ewo neki slik iz Golice dans ... :OK: :winkiss:
Matex_46 Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 se mi zdi da sem tebe dans vidu na troli (1) mal pred deseto :hmm: nek tam pr hotelu lev pršu gor :? Možno ja :D , naslednjič me pocukaj za rokav :D
Aless Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 glih sem se vrno iz kranja kjer so mi vstavli blokado.....delali so 2 uri ceprav je dela za 1 uro....sem pa lahko zraven gledal,tak da bom lahko sam ven vzel :P :D.....sprobal pa se nisem kak leti....sem se pa se uspel danes prijavit na homologacijo,tak da zdaj samo pocakam da mi poslejo domov,da bom lahko od 6.4.2008 legalen na cesti :D
DIESEL Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 in kak zgleda ta zadeva :D je kompliciran al ni
Gixxer Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 in kak zgleda ta zadeva :D je kompliciran al ni :grrr
Aless Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 in kak zgleda ta zadeva :D je kompliciran al ni cist na izi je....na spomlad ko bom servis naredo bom se to sproti ven vzel
Čamac Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 hahaha, kaj si ti spet nekega mačka v žaklju kupo na silo, raje bi malo počakal pa kupo neki spodobn auspuh ne pa to kuj neke haha...novi auspuh si boš kupo pa še vedno bo 636 krat slabši ko moj :lol1: ....evo s tem postom da razjezim čamaca se jaz poslavljam, pa vas pridem kaj obiskat če bo višek časa(kar pa ne bo) hehe :yea1: bomo vidli če boš še mel vedno jači zvok ;) si ziher da je za 05-06,ker od starih ne pase.... @mitofreak hvala 90% sem da je za 05,06 model in ne za 03,04 :) če pa slučajno ni pa ga pač takoj dalje prodam ;) brodar... STOJALA!!!! pridi na msn denar je pobrau zdej pa ste prst v rit dobil :Pvidš to nas pa učijo na prefinjenih šolah :worship: hahaha :D torej plin :D in kako boš potem preverjal tlak v gumah in ga tudi sproti spreminjal po potrebi (jih kdaj malo bolj napolnil, če boš šel na kakšno progo na primer malo spustil,... ) s tem boš mel samo več preglavic kot pa koristi ;) lepo daj zrak not pa lahko delaš z njim kaj hočeš pol pravš da se boš miljonkrat bolš pelu al kako? hahahahaha :D glih sem se vrno iz kranja kjer so mi vstavli blokado.....delali so 2 uri ceprav je dela za 1 uro....sem pa lahko zraven gledal,tak da bom lahko sam ven vzel :P :D.....sprobal pa se nisem kak leti....sem se pa se uspel danes prijavit na homologacijo,tak da zdaj samo pocakam da mi poslejo domov,da bom lahko od 6.4.2008 legalen na cesti :D ej veš kaj me zanima... ko bom jaz to delal in se bom prijavo na homologacijo... a lahko kr naenkrat naredim homologacijo za blokado in tudi za izpuh? pomeni to tudi dvojno ceno?
Aless Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 ....ej veš kaj me zanima... ko bom jaz to delal in se bom prijavo na homologacijo... a lahko kr naenkrat naredim homologacijo za blokado in tudi za izpuh? pomeni to tudi dvojno ceno? prijavis se lahko na oboje ja....za ceno pa ne vem,mislim da mors vsako posebej placat,samo da je prva polna cena,za vsako drugo predelavo pa je nekaj manj
norc 16 Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 in kako boš potem preverjal tlak v gumah in ga tudi sproti spreminjal po potrebi (jih kdaj malo bolj napolnil, če boš šel na kakšno progo na primer malo spustil,... ) s tem boš mel samo več preglavic kot pa koristi ;) lepo daj zrak not pa lahko ti sploh veš zakaj je plin v gumah da se ti nena z tem ko se guma segreva povišuje tlak. zato pa nekateri spustijo ven tlak ko so na pisti da ko se segreje ni guma pod prevelikim pritiskom ne se delat pametnega če neveš zakaj služi :P
Čamac Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 ne glede al je plin al zrak ga je treba redno kontrolirat in po potrebi tudi dopumpat... kar je pri plinu malo težje RAZEN če lahko dopolniš plin z zrakom kar pa ne vem ker nimam nobenih izkušenj ?! glede spuščanja gum... nisem imel toliko v mislih zaradi temperaturnih razlik in povišanja tlaka ampak recimo primer ko imaš gume že praktično hin pa se še voziš z njimi pa niso več kar so bile pa tudi ne držijo dobro pa lahko malo spustiš gume in vseeno bolje drži kot če bi bile fejst napumpane ne glede na temperaturo kje se zdaj ne razumeva?
Aless Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 prevec se v podrobnosti spuscate :P....vozi dok ni guma hin pa dok ni prevec prazna,...ce pa gre vmes malo poprek pa tud ni take sile :D
Čamac Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 evo... ta model akrapota mi je daleč najlepši za na hondo cbr :) nato mi je po videzu na drugem mestu najbolj všeč DPM, katerega imam naročenega :) zelo pa mi je všeč rezki zvok leo vince titaniuma :P no da se vrnem k temu kaj sem htel povedat :D KLIK to mi je ta ultra lepi akrapo za na cbr... in nisem še zasledil nikjer takšnega slip-ona... a je to možno dobiti kupiti samo komplet, se pravi s krivinami prevec se v podrobnosti spuscate :P....vozi dok ni guma hin pa dok ni prevec prazna,...ce pa gre vmes malo poprek pa tud ni take sile :D eh jaz to samo pišem, se ne spuščam v detajle ker sem amater, ne profesionalec
k0ci Objavljeno Oktober 29, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2007 kolikor sem gledal se da ta izpuh dobiti samo s krivinami
kukec1 Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Mnogo let je od takrat kar zapel si zadnjikrat brez slovesa si odšel, zlati glas je onemel. A še v naših srcih si pesem tvoja še živi in spomin ne bo zbledel v pesmih večno boš živel.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se