_N3jC_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 A ma kdo kej pojma kok bi kkšn takle izpuh dnarja pršov??
vRider Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Hehe... prednik Monstra :naughty: early_monster.bmp
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 mitofreak še z moje strani vse naj naj ;) :winkiss:
frk Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 brodar ninja stoji na stojalih.. spredna valčka obrni tak ko sem reko pa bo fiksno stala, vsaj ninja je fiksna.. evo mojo ljubico pripravljeno na zimsko spanje :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 brodar ninja stoji na stojalih.. spredna valčka obrni tak ko sem reko pa bo fiksno stala, vsaj ninja je fiksna.. evo mojo ljubico pripravljeno na zimsko spanje :D Noro lepa :yes:
JMatic Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 hvala vsem za lepe želje...žal ne morm vseh citirat...hvala :) fala fantki fala :) že prepozno za pijani BDAy....sem že biu pijan hahaha :(..... med faxom lol :)
pehy Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 brodar ninja stoji na stojalih.. spredna valčka obrni tak ko sem reko pa bo fiksno stala, vsaj ninja je fiksna.. evo mojo ljubico pripravljeno na zimsko spanje :D Res je lepa ja. Jaz tak vem zakaj jo maš poleg skrinje. Da vsakič ko boš šel po meso, boš jo lahko gledal pa se slinil zraven :lol1: . Je tak?
frk Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Res je lepa ja. Jaz tak vem zakaj jo maš poleg skrinje. Da vsakič ko boš šel po meso, boš jo lahko gledal pa se slinil zraven :lol1: . Je tak? pri babici stoji v kleti, tak da jaz nebom hodo po meso tja :D
Matex_46 Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 lezi zavr :P njegova baka ga bo vsak dan nažigala do blokade :evilgrin:
Aless Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 @frk to stojalo ti je Čamac zrihtal?kolko te je prslo?
reesko Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 @frk to stojalo ti je Čamac zrihtal?kolko te je prslo? čamac je prefinjeni oderuh :)
kukec1 Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 stojalo stane 25€, prišlo ga je 50€ :D prefinjenec zrihtal popust.... :D zaj bo tak počasi prišo iz garaže ven, če je auspuh dobo. usta bo menda do uh gor mel :D
DIESEL Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 brodar ninja stoji na stojalih.. spredna valčka obrni tak ko sem reko pa bo fiksno stala, vsaj ninja je fiksna.. evo mojo ljubico pripravljeno na zimsko spanje :D res je dober ;)
pehy Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 stojalo stane 25€, prišlo ga je 50€ :D prefinjenec zrihtal popust.... :D zaj bo tak počasi prišo iz garaže ven, če je auspuh dobo. usta bo menda do uh gor mel :D Kaj do uh, okrog glave. Zaj bo auspuh gor naredo pol pa bo že "šilil" po ulici :D Čamčy veš kaj mislim :D. pri babici stoji v kleti, tak da jaz nebom hodo po meso tja :D Ja saj, ti boš babici rekel da greš motor gledat, pol boš pa že zrezke pa pečenko vzel s skrinje. Pa spodaj poglej, če ma ki kaki dnar skrit.
Stroj Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Miloš Bojanić - Ludilo......ena nejkotovih najljubših :D Ref. A ona igra, vrti se kao cigra meni se pije zato sto moja nije a ona igra, vrti se kao cigra zadnje mi pice, do zore moja bice Drustvo se skupilo, vino nas ubilo skocili svi na sto, pocelo je ludilo sviraci ko i ja, pali na kolena casama vidim dno, pocelo je ludilo Ref. Nevreme napolju, ide mi na volju nebo se spustilo, pocelo je ludilo casa se razbila, ona je zgazila sve ume pa i to, pocelo je ludilo Ref. Ref.
reesko Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 promocija Danas mi je depresivan dan niceg lepog da se setim a kad u proslost pogledam samo te u svom bolu osetim (2x) Ref. Otrov si u mojoj krvi da te zaboravim, ja to ne umem ma gde bio nek ti bude lepo jer ja vise ni sebe ne razumem Otrov si u mojoj krvi da te zaboravim, ja to ne umem ma gde bio nek ti bude lepo jer ja vise ni sebe ne razumem a falis mi, dobro znam danas mi je depresivan dan Danas mi je depresivan dan nikog nema da me smiri a sve bih dala, dobro znas da te vratim da prezivim
Stroj Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 Mile - Zemljotres Koliko tuge, koliko vina treba zbog tebe ja da prolijem vino je vino, tuga je tuga kako cu da se ubijem Ovo su moji drugovi oni me nebi lagali oni su moja potvrda da si mene, da si mene varala Ref. 2x U ocima krijem bes u grudima zemljotres u zemlju bih propao samo kad bi mogao ti si mene lagala ti si mene varala Nijedna ljubav, nijedna vise nece mi kao ova znaciti bilo je lepo, lepo a slepo do groba ces me boleti Ovo su moji drugovi oni me nebi lagali oni su moja potvrda da si mene, da si mene varala Ref.
kukec1 Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 fantje, kaj pijete, častim... kelnarca je že tukaj, tak da hitro povejte :D
Stroj Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 fantje, kaj pijete, častim... kelnarca je že tukaj, tak da hitro povejte :D 5x B-52
_LuX_ Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 5x B-52 če jih pa ti 5 spiješ pa da živ ostaneš :worship: :worship:
Stroj Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 če jih pa ti 5 spiješ pa da živ ostaneš :worship: :worship: Zadnič sm 3 zadru pa liter vina pa sm normalno funkcioneru....sej bomo probal. Drgač pa risko je edini k ve mojo mejo :P
Gixxer Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 ma jaz sem tud ze 9 al 10 B-52tk spil, pa ni blo neke sile...to so bli cajti ja, ko smo hodli od lokala do lokala pa pili :D sao saj toti shooter ni neke jake mocn ne...me bol vseka ce neko konkretno vino pijem pa pol kako jeger kolo na vrh, ce se spominjamo Cornerja nekaj casa nazaj :D
Stroj Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 ma jaz sem tud ze 9 al 10 B-52tk spil, pa ni blo neke sile...to so bli cajti ja, ko smo hodli od lokala do lokala pa pili :D sao saj toti shooter ni neke jake mocn ne...me bol vseka ce neko konkretno vino pijem pa pol kako jeger kolo na vrh, ce se spominjamo Cornerja nekaj casa nazaj :D Ewo ti en recept da obležiš pod mizo: 2x veliko pivo, 7-8 tekil, 5 slamerjev......sporoči kako bo šlo aja pa eksat morš vse
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se