Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

zajebano pa je vse skup ko svija da sploh prideš do tega da lahko menjaš izpuh bom dal jutri fotke... z nejcom sva delala cel popoldan do večera pa še ni novi izpuh gor :) jutri upam da bo vse zrihtano...

Objavljeno
@matex naredi mi uslugo in pripni sliki ki sem ti jih poslal prek mms na forum ker nimam kabla da bi dal slike na računalnik... problem imam v tem da ima original izpuh preko še takšno zaščito kos pločevine da ni vse skupaj prevroče... ta pločevina ne paše na nov izpuh brez nje pa ne vem če lahko dam... ne bi rad da mi stopi vse kable pa plastike ker bi blo prevroče...

no mogoče je pa to razlog da je prejšnji lastnik prodal :rolleyes:

ne ne sej se boš znajdu pa zrihtu, da bo honda lepše zadihala :OK:

Objavljeno
no mogoče je pa to razlog da je prejšnji lastnik prodal :rolleyes:

ne ne sej se boš znajdu pa zrihtu, da bo honda lepše zadihala :OK:

pločevina je kot ulita na serijskem izpuhu... ta nov slip-on pa nima enako speljano in pod enakimi koti in originalna pločevina ne paše gor :) nobene druge nisem dobil zraven tako da predvidevam da lahko dam izpuh gor brez nje? upam da mi ne bo stopilo kablov ki so zelo blizu in kakšne plastike... :unsure: saj danes ne bom več nič šraufal jutri bom se odločo kak pa kaj :)

Objavljeno

Jutr pa v motolegende po čip in certifikat :evilgrin: :naughty:

Objavljeno

ka pa če bi probal kako rešit z alu-folijo, sam kako bi zgledal pol

Objavljeno

hahah

Objavljeno

Češko? :rolleyes:

Objavljeno

@čamac

pa sej un posnetk k je na you tube on tega dpm izpuha na cbrki...un tud nima nobenga pleha nad auspuhom...pa lansk let sm vidu na sejmu v milanu k je mal ta dpm razstavlene izpuhe na motorjih na cbrki ni blo nubenga pleha med plastiko pa auspuhom, tko da pomojem daš lohk kr gor :whistle:

Objavljeno

no ja sam predlog, bol da mal češko zgleda kot da bi ti kaj stopilo, mislil sem če bi cev od izpuha ovil v folijo, in ne poskusil kopirati oblike pleha

drugače pa boš verjetno rabil TOLE

Objavljeno
evo še fotka

post-10671-1193781152_thumb.jpg

post-10671-1193781124_thumb.jpg

uuuu hvala ti maš pijačo v dobrem :D torej lahko dam brez pločevine gor :D razen če majo oni za razstave pa še niso motorja prižgali :D strah me je bilo da se stopi tista guma od kabla na bremzo za zadnjo luč in pa tista od bremze do stopalke bremze :)

Objavljeno (popravljeno)

kaj zdaj dam brez pločevine al ne :unsure: ti na slikah iz sejma nimajo ampak ti še prižgani niso bli... vse slike in posnetek ki sem našel s tem izpuhom pa imajo nekaj vmes... ali pa pletene cevi za bremze, ostale kable pa drugače speljane :unsure:

@ matex hvala ti za slike :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Pomoje da nebi smel stopit k kokr jst vem matex tud nima tega pleha gor...da bi mel pa sam za razstave tko pa ne verjamm...

post-10671-1193781870_thumb.jpg

Objavljeno
Pomoje da nebi smel stopit k kokr jst vem matex tud nima tega pleha gor...da bi mel pa sam za razstave tko pa ne verjamm...

post-10671-1193781870_thumb.jpg

matexov izpuh se ne greje

titanpress

moj pa mislim da je navaden aluminij :unsure:

Objavljeno
kaj zdaj dam brez pločevine al ne :unsure: ti na slikah iz sejma nimajo ampak ti še prižgani niso bli... vse slike in posnetek ki sem našel s tem izpuhom pa imajo nekaj vmes... ali pa pletene cevi za bremze, ostale kable pa drugače speljane :unsure:

@ matex hvala ti za slike :D

malenkost

Objavljeno

težko če je aluminij, prej rostfrej ampak mislim da ne bi smelo bit problema

Objavljeno
težko če je aluminij, prej rostfrej ampak mislim da ne bi smelo bit problema

jaz tudi ne bi dajal gor zaščite

Objavljeno

aja na to pa nism pomislu :krneki: sam res ne verjamm da bi se kr tko stopil

Objavljeno

Tud tko, se veliko manj greje aftermarket kot pa original :worship: tko da, prov velike panike pomoje ni...

Objavljeno

kermi1 use najbolše :drunk: :beer2:

Objavljeno

Kermi, tud z moje strani vse najboljše, nej ti RSka dobr dela :worship: Pa velik srečnih km :beer2: :beer2:

Objavljeno
x2

+1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!