NejcZ Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Vse najboljše vsem ki praznujete!
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 no sa bracom sva se odločila da bova mal muske "zavrtela" k mate lih usi neke brzdeje :P da kr začnem :P Od halala imam ruke u zagrljaj da te prime dozivi me kao svoga ne padaj na moje ime Opusti se ne ustezi ozbiljan sam nije sala dozivi me kao svoga dusa prica iz Kemala Ref. 2x Poslusaj me kad ti kazem daj odrasti nisi mala mjesto ti je pored mene sto si srce zakljucala I ja mogu slab da budem i da volim kad to hocu srusi jednom mit do meni nisi zena za samocu Opusti se ne ustezi ozbiljan sam nije sala dozivi me kao svoga dusa prica iz Kemala Ref. 2x brate nadaljuj... :evilgrin:
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 no sa bracom sva se odločila da bova mal muske "zavrtela" k mate lih usi neke brzdeje :P brate nadaljuj... :evilgrin: Z veseljem ;) Mile Kitić - Milioni kamioni Pazi dobro, pazi, mala mnogo si slobode dala nemoj da se vatrom igras sa mnom poigras Nemoj, mala, nemoj, rode mene zednog preko vode nemoj da se sa mnom teras da ne preteras Ref. 2x Milioni, kamioni, avioni, sampioni sve sam ja, sve sam to prosao i gnjavaze, sitne laze, trikotaze, tetovaze sve me to, sve me to kostalo Pazi dobro, bas si lepa nije svaka ljubav slepa nemoj mnogo da se hvalis da ne zazalis Nemoj, mala, nemoj, tako sa mnom nikad nije lako nemoj mnogo da se kockas da ne prokockas Ref. 4x
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Pali mali Daj ucuti, ne hvali se, isti si k'o svi jesi dobar, jesi zgodan ne i najbolji a ja nisam kao druge da ti verujem za takvog ne bi otkopcala dugme s kosulje Ref. Tebi su mane najbolje izdanje sve sto ti kazem u dve reci stane ma pali mali nisi ti moj tip ne, ne moraces jos da rastes pa da pridjes mi Daj ucuti, ne hvali se, dosta mi te je takvih meni barem deset dnevno prilaze a ja nisam kao druge sve vas odbijam za takve ne bih pokvarila ruz sa usana Ref. 2x Ref. 2x
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Indy - relativno Dobar si, nikad nisam porekla i sve sto znam ja sam kod tebe pekla al' zato ti pod noge necu pasti zelim te, isti osecam zanos al' ne dam ti da, da to predje u haos kad me otvoris u trenucima strasti Ref. Al' relativno je sve, ko to radi lepse trebalo bi da spavamo jos cesce da budem sigurna da sam te zavolela zato uzimaj me protiv moje volje u pauzama i kad mi je s drugim bolje jer jaca sam od bola, ja sam tvoja skola Volim te, mozda sam ti i rekla al' zato se ne bih sebe odrekla vodila makar ljubav sa sobom sama ne misli da sam ko sve poklekla iako sam te u svom srcu zatekla i u krevetu ja sam rodjena dama
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak bas se vidi da si lak Nista licno, nista licno Dobro te znam, dobro te znam ti bi broj da ti dam pa bi onda nesto vise ja sam sama, ti si sam al' necu da ti dam Necu da ti dam, vidi koji si blam koji si blam, dobro te znam dobro te znam ne nisam ja od juce i sve muske price znam meni isto tako zvuce daj ostavi me sad budi dobro kuce Kola, stan, kola, stan ti si jedini osiguran nece moci, nece moci da ti se posreci ove noci Jer kod mene s' tim ne mozes proci nisam pijana i nece moci nisam ni luda nece moci dobro te znam nece moci Ref. 2x Stigli smo na sedmi sprat stigla si na sedmi sprat nista licno, nista licno, nista licno al' meni nesto drugo fali ego ti je veliki a obraz ti je mali nista licno znaj ti nisi nivo moj, ti nisi nivo moj Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Ref. Sedmi sprat i mrak u stanu znam da imas to u planu da mi pokazes kol'ko si jak tako si lak Ref. 2x
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Indy - da mi zavidiš Da mi ljubav ruke veze nemam druga posla ja duge veze mi ne leze za to nemam vremena Da se nisam cuvala odavno bih se udala da se nisam stedela kod kuce bih sad sedela Ref. Izlazim, ne dolazim pored tebe samo prolazim varam te, ne varam te i mogu sama da se pazim Izlazim, ne dolazim pored tebe samo prolazim vidis me pa ne vidis i mozes samo da mi zavidis Nisam luda, nisam mala zato svima kazem ne sto bih ruku nekom dala da mi sutra uzme dve
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Dara Bubamara Raskidam Na noz tvog prezira sam se spotakla i pala jos jedan rez novost mi nije pa sam ustala okrenula se nisam ni da te pogledam da me vrag ne potera, da s tobom krenem iz nova Ref. Od zelja umorna da budem voljena s tobom raskidam u srce olovo da me je pogodilo ja bih prezivela, ja bih prezivela U moru tvojih hirova sam se gusila jos jedna laz na lazi navikla pa produzila okrenula se nisam ni da te pogledam da me vrag ne potera, da s tobom krenem iz nova Ref. Ref. kaj je fantje? a bojo kej zaplesal al ne?
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Kolo :yea1: Fazlija - dušo prodana Stojis hladna ko kip dok lazni osmijeh te odaje nekad si bila moj tip sad dusa sto se prodaje Ne zalis vise za tim sto ljubav nekad se zvalo sutra ces bilo s kim jasno je, to se znalo Ref. 2x Hej duso prodana rano moja ziva kome li si odana ko mi te sakriva Varas se, ja nisam lud zivotu lako se predajes ulica sad ti je drug nista mi vise ne dajes
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Sasa Miranovic Ponoc i podne Na pet minuta se ljubav nedaje sve sto je vrijedno treba da traje ja sam ziv to imaj u vidu nisam Ikona na tvome zidu Ja kada volim, volim do daske da ljubav glumim to nema sanse a ti se izgleda neznosti bojis kao kip predamnom stojis Ref. Ponoc i podne, istok i zapad suprotne strane spremne za napad to vise vjeruj ne moze tako nemoj da cekas vrijeme je zlato Ko krst i amin hvala i molim moramo biti jer ja te volim nezno me zagrli i poljubac daj mi kad ljubav uzmes ljubav i vrati Ne skreci pogled ja tebi pricam ne zelim samu tebe da vidjam suzama samo ti tugu pojis bolje za srecu sada se boris Ja kada volim, volim do daske da ljubav glumim to nema sanse a ti se izgleda neznosti bojis kao kip predamnom stojis Ref. 2x kolo koloooo :D
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Fazlija - ewp majko sina tvoga Ref. 2x Evo majko sina tvoga sedam dana pijanoga nema vise burme tvoje nema vise drage moje Sta cu reci majci sto sam se napio gdje je burma sto sam je tebi poklonio Kako da joj kazem da si me prodala ona se nadala a ti me varala Ref. 2x Sta cu reci majci sto sam se napio gdje je burma sto sam je tebi poklonio Burmu sam propio ljubav izgubio tvoju zelju majko nisam ispunio Ref. 2x
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Tanja Savic Tako mlada Tako mlada, tako mlada nocu sama lutam ja zar ne zvuci ko balada moja biografija Zauvek cu da te volim vec sam cula to pa te pitam, da l' to vazi i kad je gotovo Da li ispod crnog oka lazna zvezda sja prepuna je takvih moja biografija Ref. Tako mlada, tako mlada nocu sama lutam ja zar ne zvuci ko balada moja biografija Tako mlada, tako mlada moj je princ vec neciji nema ljubavi u mojoj kratkoj biografiji u mojoj kratkoj biografiji Ne zalim se sto mi rusis do detinjstva most zao mi je sto mi oci gube nevinost Pa vec vidim da ti reci nisu iskrene previse je to za moje nezne godine Ref. 2x
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Fazlija i Jana - Godina Sta god da se dogodi iduce godine nije za mene sta god da se dogodi ne moze da pogodi srce zene kada jednom uvene Sta god da se dogodi od sad pa zauvijek bice za mene sta god da se dogodi ne moze da pogodi onog kome zivot ledja okrene Ref. Godina 2003 moja nesreca u njoj sam izgubila koga sam ljubila Godina 2003 bez proljeca prokleta bila nikad se ne ponovila Kad god budu pevali pesme o ljubavi ja cu plakati pesme dusa ne slusa i nece da ozdravi zna da vise nece voleti Kad god budu svirali pjesme o ljubavi ja cu razbiti kada covjek zavoli pa se onda razboli pjesma ga moze ubiti Ref. 2x
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Lepa Brena Mile voli disko Malo selo, zelen lug kraj Morave disko klub zove dragi svaki cas hajmo, mala, u diskac Ref. 2x Mile voli disko, disko a ja kolo sumadinsko da budemo blisko, blisko harmonika svira disko Oj, moj Mile, budi drug zaboravi disko klub pa me vodi, luce belo ko i dosad na poselo Ref. 2x Hoce Mile, necu ja svako svoje zelje zna sad za ljubav malo mira harmonika disko svira Ref. 2x
kukec1 Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Braća bez gaća Moja Rajka Bolje da sam 'ladna govna jeo nego sto sam tebe Rajka sreo svo ti mleko pokipi po ploci u sta gledas, jebem te u oci Moja Rajka corava i gluva nasta lici da te Bog sacuva nisam pijan da se zenim trebo trezan vidim kako sa najebo Bolje da sam na tvrd kurac seo nego sto sam s' tobom 'leba jeo bolesna si, kazes da se vadis sto po kuci bas nista ne radis Bolje da sam svoj bubreg prodao nego sto sam s' tobom izdrzao tuci cu te dok te ne oderem i na grob ti se slatko poserem
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Lepa Brena Izdajice S' tobom neka krenu oluje i gromovi kraj mene sve ranjene i rasuti domovi Nisi mi ni ovo crno ispod nokta ti si me prodao mrzim da te se setim mrzim zemlju kojom si hodao Ref. Nek' idu, nek' idu bez traga sve tvoje prevare i pobede i sudbina kleta sto me tebi odvede i smrt bi me mozda manje bolela izdajice sto sam te volela S' tobom neka podju kise i snegovi sve one ostavljene svi tvoji grehovi Nisi mi ni ovo crno ispod nokta ti si me prodao mrzim da te se setim mrzim zemlju kojom si hodao Ref.
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Kemal Malovčić - Sikter Sikter mala sikter sikter ti i on (2x) Sikter mala sikter nek bude po tvom (2x) On il' ja, budi jednom iskrena on il' ja, jedan ti od nas ne treba ti nemas srca dva da volis momka dva Ref. Sikter mala sikter, sikter ti i on sikter mala sikter nek bude po tvom sikter mala sikter, sikter on i ti sve imala, sve imala nikad ljubavi On il' ja, dokle igra ta on il' ja, jedan od nas otpada ti nemas srca dva da volis momka dva Ref. Ref.
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Dragana Mirkovic Umirem majko Od kada te nema ne mirise cvece sve ljubavi zive samo moja nece Od kada te nema ne mirise cvece meni nema srece Ref. Umirem, umirem majko a ne budi me sta ce mi ovo prolece kad on ne ljubi me Beli narcis vene ti nisi kraj mene sa bolom se topim kako oci sklopim Beli narcis vene ti nisi kraj mene samo uspomene Neka drugi krenu tamo gde smo stali za svu moju tugu i zivot je mali Neka drugi krenu tamo gde smo stali nek me niko ne zali Ref.
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Nemoguce vruce - Idi tata Ti si zavodnik na glasu mnoga srca slomio si stvarno imas nekad to inje u kosi Neke devojke to vole al' ja nisam medju njima ne dozvoli da te blamiram pred svima Udalji se, il' cu napraviti lom na rec mi veruj to cu reci samo jednom Ref. 2x Idi tata cuvaj decu svako svoje ima mislim da ti nije mesto gde je omladina Na pamet mi ne bi palo da ti menjam cerku ti da nekom budes decko mozes, al' u proslom veku Ti si zavodnik na ceni najveci u okolini tek poneka bora bas te zrelim cini Neke devojke to vole al' ja nisam medju njima ne dozvoli da te blamiram pred svima Udalji se, il' cu napraviti lom na rec mi veruj to cu reci samo jednom Ref. 2x Ref. 2x
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Djogani Na silu Pamtim sta sam ti sve oprostila kad si me najvise vredjao a ja te najbolje ugostila na prevare na oba oka zazmurila al' vise ne mogu, sada te ostavljam dok nije kasno ja bih pozurila Ref. Na silu, nista mi ne mozes na silu necu da ostanem na silu mada je to u tvome stilu da pretis da se svetis Na silu, nista mi ne mozes na silu necu da ostanem na silu jaci je ponos moj od bola ma, idi dodjavola Pamtim sve nase svadje i razlike kad si me najvise vredjao ja sam te slavila ko praznike na uvrede osmehom uvek ti vracala al' vise ne mogu, sada te ostavljam dosta sam grehe tvoje placala Ref.
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Jovan Perišić - Moje najmilije (največji hit 2007) Gresan sam prema tebi bio jos uvek skupo placam ceh bez cilja lutam, pogresne ljubim idem iz greha u greh K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ja sam onaj sto uvek uci na greskama svojim Ref. 2x Rado te se setim ljubavi stara jer me svaka nova ljubav razocara jos zaborav vreme donelo mi nije jos o tebi mastam moje najmilije Pola zivota ja bih dao zalio ne bih jedan tren da opet ljubim te oci crne bez njih sam ja izgubljen K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ti si jedini razlog da zivim i postojim Ref. 2x
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se