reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 ajde umerta se vidva s tem že no no ;) imava pravico tole pisat...še eno tako pa te bova tožla ;) ker imava pravico poslušat musko k jo hočva...tale tema je pa itak za neumnosti tako da prosm umakni se ;) :winkiss: dokler je še čas :evilgrin: Jovan Perisic Ljubavi Kako da usne naviknem na poljupce drugih zena kako, kad sebi zovu me ja pozelim da me nema I lutam svojim beznadjem samo da tebe ne nadjem jer nemam pravo, znam u oci da te pogledam Ref. Ljubavi, ma kol'ko da sam gresio jos sam te vise voleo veruj mi, zivot bih menjao za cas samo da ti opet cujem glas Ljubavi, ako i sada lazem te nek ostanem vecno nem veruj mi, za sva vremena samo tvoj bio sam i ostajem, ljubavi Kako da telo naviknem na dodir drugih zena kako, kad sebi zovu me ja pozelim da me nema I sve mi jedno kad si s njim kako da zivot potrosim jer nemam pravo, znam za srecu da te upitam Ref. 2x aja brate...tale je jača k tvoja :D
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 ajde umerta se vidva s tem že Demokracija al kako :doze: Še ena klasika.........zašto baš ti Zasto bas ti, moja ikono sa zida sahrani me, tako izdade bez stida zasto bas ti, pored koje sam se kleo zivot mi pretvori u pepeo (2x) Ref. Tebi za koju sam stvorio sve sve sto si htela i dalo ti se tebi zbog koje sam sada na dnu dao sam da mi crnu krojis sudbinu Zasto bas ti, da me ponizis zbog njega unistis me, lako predjes preko svega zasto bas ti, kojoj sve sam nekad bio kazi mi gde sam to pogresio Ref. 3x
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Še ena klasika.........zašto baš ti sine reci ti njoj da je mile car :D Danijel Djuric Boginja K'o od zlata planina, kao ruza kada cveta bila si i ostala sve bogatsvo ovog sveta. Nosim te u grudima, jos si reka koja tece cekam da se pojavis, cekam cekam svako vece. Ref.: (x2) Moja si boginja, bila i ostala nevina, nevina, kao krila andjela. Nikad nisam pruzio ljubav nekoj drugoj zeni, bila si i ostala sve sto zivot znaci meni. Pored moga jastuka, tvoja je vencanica kad bi se pojavila, pored mene opet zaspala. Ref. (x4)
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Mile Kitić - plava ciganka Zasto dugu crnu kosu ti si skratila nije valjda da bi se od mene sakrila zasto dugu crnu kosu plavo oboji skini sminku, umij lice, lose ti stoji Ref. Plava ciganko, plava ciganko ceo grad zbog tebe zna me u crno si zavila me Plava ciganko, plava ciganko crna ili plava bila gresna si ma kakva bila Ako crna nisi mogla verna ostati neces ni sad tako plava bolja postati ako mene nisi mogla vise voleti covek budi pa mi priznaj, sve cu podneti Ref.
k0ci Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 pa pišta to en drugmu na msn majmuna :headbang: je pa res težko tle copy paste delat, sama kej napišta
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 na tega pa ceu fan tko skače da se vse v ljubljani trese ;) Nedeljko Bajic Baja Disco Moja je mala ko vatra ziva a ja je volim najvise na svetu tako zestoka ko ofanziva uvek u pokretu U diskoteci ili u stanu nijednog trena, nikad mira nema u ritmu hoda ko navijena kao u struju ukljucena Ref. 2x Disco, disco, ona voli disco taj joj ritam prija, taj ritam joj godi disco, disco, i kad ljubav vodi od jutra do sutra, to je sad u modi Moja je mala u punoj formi u njoj sve kljuca od adrenalina uvek u trendu, u svom fazonu jedinstvena i jedina Ref. 4x
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Dara Bubamara - dodirni me Ref. Dodirni me prstom po telu, imaj me celu opusti se skini do koze, strasti me loze briga me sad mi se mazi neka si sa njom Ma dodirni me gori mi telo, vece je vrelo opusti se zelim te jako, sa njom cu lako reci joj nocas dragi bices samo moj U klubu ludilo, ulazis sa njom i nije neka do mene prazan stol sedi, lepi moj hemija je to nije slucajno sto smo blizu cela vrela sam hajde, okom daj mi znak Ref. Sampanjac otvaras, meni nazdravljas to joj smeta, nije njena noc sluti, bices moj bolja sam od nje jasno joj je sve, za to cuti moje telo vatra je, gori da me dotaknes Ref.
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 (popravljeno) pa pišta to en drugmu na msn majmuna :headbang: je pa res težko tle copy paste delat, sama kej napišta a če bi bla pa kera druga muska bi blo uredu?sma povej...dans sva midva diđeja tko da če maš kero željo povej ti jo zavrtiva :D in ne naju klicat majmuna...da ne boš sam sebe odpelju v banovce :D Juice Kes kolica Ref. Kes, kolica i smekerica kes, kolica i vazna lica kes kolica i laganica kes kolica i smekerica Panduri nas startuju non stop jer to je hip hop misle ima da se ljava pdo ima se kesa brdo zbog slave u zivotu sve mi je ludo svaka pica samo zeli tvrdo Karijera bice cudo jer bembara kotrlja ledja cuva mi rulja stomak gija mi zulja ide pancir pa sulja cuva se kes ko bulja ne izlazim iz steka Bombo kluba Treba mi hladan konjak da predahnem malo zovem ribu, 'alo na seks mi dodji, zdravo obrnem jos koji fon kombinacija par rodjen sam za tu pricu za prevaru sam car Odemo u striptiz bar teca ima neke seme, sine Sana i Blek Rouz ostavile su nas neme nemam probleme uvek kralj Beogradske kreme culi ste teme, novi trac bas sad ogovaramo tebe Ma ko ga jebe furam dalje svoj trip trojke, 206-ica, Krajsler Mercedes dzip X5 kriminal, a u pasatu je mrak dobar za gegu na brzaka S klasa laka ko pero Landrover, Micubisi Pajero sad nek pevaju kucke da ne bi ja pevo Kes kolica i smekerica kes kolica i vlazna pica Spustite toke da izvucem line koke i Pacino bi se sad na kes kolica isprimo ja nisam krimos ja sam mladi biznismen ne spavam nijedan tren i dosao sam po svoj plen Ref. Unutra nabudzena zika nije za svakog lika imam kes smekerica sam ja brate, moja spika radi sve zavodljive igracice koje izadju iz kuce da promovisu guzu Zele da me izmuzu za kes za jednu voznju po kraju cujem otkucaje srca satro paznju ne daju njoj je kratka suknjica a ja rolam kolica nemoj nista da mi pricas znam da vlazna ti je pica Ti to zelis muski ja imam kes i smek za svaku u kom si ti fazonu ne smatram te ja za ribu laku cimni neke drugarice javicu se ortaku nisam te upecao na kes, ribo nego na zvaku I kako ti se sad svidja prica rezervoar pun, brz sam pandur moze da ga sisa vuferi ti tresu dupe, visoki te prze djus i Voke vode pricu i svi uz nas se drze Prodji s nama na crveno da malo cimamo plave ko na divljem zapadu ucenili su nam glave rivali smo malo trave idemo po neke cave posle duze pauze primice plejere prave Ove godine izdavaci pobedu slave tiraz je sve veci kes kolica hit pravi pare na racunu cifra skace kao masa ispred bine dvogledom trazim repere s visine Baki, sine Ref. Popravljeno Oktober 31, 2007. Popravil reesko
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 a če bi bla pa kera druga muska bi blo uredu?sma povej...dans sva midva diđeja tko da če maš kero željo povej ti jo zavrtiva :Din ne naju klicat majmuna...da ne boš sam sebe odpelju v banovce :D Po express toboganu :whistle: Dara Bubamara - Folirantu, Prevarantu Hej, folirantu, prevarantu cije ruke na svom vratu opet nosis kao dar hej, vidi datum na svom satu danas nam je mesec dana budi jednom tacan bar Trideset prvi, vuce na prvi svaki mi minut srce mrvi Ref. Ne sekiraj mi ovo srce moje sto bi zbog tebe islo na lomacu ne sekiraj mi ove suze moje jer za tobom cak i suze placu Hej, folirantu, prevarantu ti sto rusis moje snove kada drugoj dajes sve ne, nemoj glavom da se salis znas ti kol'ko meni falis nocas zelim te za dve Trideset prvi, vuce na prvi svaki mi minut srce mrvi Ref. Ne sekiraj mi Ref. 2x
k0ci Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 no v redu vidva kar bodta DJja :evilgrin:
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 no v redu vidva kar bodta DJja :evilgrin: puši puši kociiii, puši koci tiii :D DJ Krmak Pusi pusi Niz kicmu mi prolazi neka cudna struja napolju se sprema kisa i oluja Hajde mala zapalimo vatru ja i ti ne bi li se malo zagrijali mi Ref. 2x Pusi pusi mala pusi mala ti ne dozvoli vatri da se ugasi Napolju je minus deset, hladnoca i zima zagrejmo se mala moja pokraj mog kamina 2x Ref. 2x Nocas cemo biti sami, samo ti i ja zato budi, mala, cigra, sve od sebe daj 2x Ref. 4x
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 (popravljeno) no v redu vidva kar bodta DJja :evilgrin: Hvala ;) Fazlija - Viski Koka Kola Malo viski, malo Koka Kola Ref. Malo viski, malo Koka Kola dobre zene oko moga stola svi gledaju i svi mi se dive sta im mogu neznaju da zive Nikom nije kao sto je meni zivim zivot brigu na veselje ovako bih do kraja zivota tako mi je svake nedjelje (2x) Ref. 2x Ref. 2x Popravljeno Oktober 31, 2007. Popravil Stroj
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Mitar Miric Cigance Crna kosa, taman ten osmeh kao izmisljen pametna ko pcelica ali ptica selica Mala ostrog jezika svadjalica velika uvukla se ispod koze koliko je volim, Boze Ref. Cigance, cigance da ti kupim zlatno lance pa da s tobom svetom skitam kol'ko kosta, ja ne pitam Cigance, cigance kucni red mi ti zavedi s tobom svaki tren proveden veruj mi da para vredi Ziva vatra, nek se zna zavodnica opasna za nju sale nema jer na sve je spremna Ponos je za naciju uvek je za akciju uvukla se ispod koze koliko je volim, Boze Ref. Luckasta je sto na sat sve mi radi u inat crni biser okeana za moj ukus nema mana Kupila me pogledom nagradila pobedom uvukla se ispod koze koliko je volim, Boze Ref. strojči dober tek =*
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Hvala bato ;) Funky G - Kaži Veruj da vratices se po jos ja porok sam tvoj, nespokoj Ref. 2x Kazi da me nisi voleo kazi da si mi odoleo kazi bilo sta, al' znaj to jos niko me nije preboleo Neka je lepa, ja sam lepsa neka je meka, ja sam meksa to znas i ti neka je mlada, ja sam mladja neka je slatka, ja sam sladja to znas i ti Ref. Neka je hrabra, ja sam smela neka je topla, ja sam vrela to znas i ti neka je vatra, ja sam zega znam da me zelis iznad svega to znas i ti Ref. 2x
pehy Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Mile Kitić - plava ciganka :worship: Ta je tut vredu: Mile Kitič - Šampanjac --> metalac :D Naj še da kdo Daro Bubamaro -Zidovi :worship:
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 :worship: Ta je tut vredu: Mile Kitič - Šampanjac --> metalac :D Naj še da kdo Daro Bubamaro -Zidovi :worship: sm mislu da sm že dau :P Dara Bubamara Zidovi Vrata sam otvorila tamo te je ona ljubila stajala sam, gledala pevala je tuga Nisi se ni pokrio samo si mi hladno rekao s'mesta odlazi kome to pretis, pazi Ref. Ovi zidovi duse imaju vise nego ti soba stidi se i ona kaje se a tebe je zar ne, bas briga Sta je tebi zena ta nekako sam te upitala rekao si sve mi je pevala je tuga Nisi se ni pokrio samo si mi hladno rekao s'mesta odlazi kome to pretis, pazi Ref. 2x Ref. 2x
Aless Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 pa pišta to en drugmu na msn majmuna :headbang: je pa res težko tle copy paste delat, sama kej napišta sej pa toplice vec niso tak drage :D
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 sej pa toplice vec niso tak drage :D Še kšna glasbena želja?
JeRn3j Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 no v redu vidva kar bodta DJja :evilgrin: lohk bi bla dj a v banovcih :evilgrin:
k0ci Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 sej pa toplice vec niso tak drage :D lohk bi bla dj a v banovcih :evilgrin: vse ob svojem času, kdaj, pa je odvisno od njiju :devil:
Stroj Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 lohk bi bla dj a v banovcih :evilgrin: vse ob svojem času, kdaj, pa je odvisno od njiju :devil: Fucking nacissti :trance_33_sleep:
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 lohk bi bla dj a v banovcih :evilgrin: aja' na podlagi česa naju bo pa bannu? vse ob svojem času, kdaj, pa je odvisno od njiju :devil: tišina
vRider Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Hakala - Kafandzijo otvori kafanu :whistle: Slomljeno je srce moje moj se zivot rusi zbog nevjerstva jedne zene nosim bol u dusi Ref. Kafandzijo otvori kafanu vino sipaj da zalijecim ranu bolan sam ti izdaje me snaga umrijecu ti kraj kafanskog praga Ne ljuti se sto te budim volim te k'o brata postao sam rob kafane otvori mi vrata Ref. Gorkog vina naspij' meni ne pitam za cijenu pomozi mi da prebolim laznu ljubav njenu Ref.
reesko Objavljeno Oktober 31, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2007 Hakala - Kafandzijo otvori kafanu :whistle: e tako tako :D dalje momci :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se