Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
kermi1 use najbolše :drunk: :beer2:

Vsem hvala za čestitke! :)

Popravljeno . Popravil Kermi1
Objavljeno
aja' na podlagi česa naju bo pa bannu?

kr tko mal k sta dosadna :)

Objavljeno
kr tko mal k sta dosadna :)

muc muc kam gremo dons na kebap begeto :D

Objavljeno

kermi vse najboljše :D

aja fantje prej pol leta niti enga izpuha za cbrko zdaj ko sem ga naročo pa takoj ta lepi gor...

klik

res pa je da je samo rabljen lonec za 250€...

jaz pa sem dobil za 260 s poštnino vred nov komplet, ki so kolikor sem gledal na internetu po 400-500€ : izpuh slip-on (pa še zelo redek je), pokrovčke za na vilice, stopalki, papirje za homologacijo, kovinski pokrovček za olje, nosilec tablice in kos med nosilcem tablice in izpuhom (gor se pričvrsti izpuh) :P

delo poteka v redu, dal sem gor brez tiste zaščite, če bo prevroče bom pač kupil tisto folijo za vročino in jo dal še kjer je blizu izpuh, drugače pa se vleče ker je milijon stvari za rihtat ki vzamejo dosti časa... no danes bo gotovo potem pa prilepim slike :D

Objavljeno

Jst pa sm zdej generalno 250ko začel pucat, tako da je zdej samo okvir, mašina pa vilce skupaj. Ko bom končou bo pa motor kot nov, ker zdej je pod plastikam sam šmer...

Pa a ma to sam RS 250 tako ketno, ker ni nikjer štukana, tako da sploh ne vem kako se jo da narazen, da bi jo spucu? :?

Objavljeno

kermi vse najbolš

ej brodar kva pa maš zaeno fermo izpuha???

Objavljeno (popravljeno)

aja matex

tam v eni temi sm brou da se poraba olja veča zaradi obrabljenih obročkov na batu

to menjej če je poraba res velka

vendar veliko novš prdobu ker cilinder postaja vedno bolj ovalen (ni še krize ker to se zgodi pr 50 000 km + )

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

ja.. obročki se pa znucajo, če ga fejst teraš in, če mrzlega teraš....

Objavljeno
Pa a ma to sam RS 250 tako ketno, ker ni nikjer štukana, tako da sploh ne vem kako se jo da narazen, da bi jo spucu? :?

obstajajo tud neskončne ketne...recmo grčar jo ma na Zju se mi zdi...to vem k smo se z mojo ketno ukvarjal smo ugotovil..pa avtomatiki nimajo šibkega člena :P

Objavljeno
hahaha umiram..

vrjetno ste že vidli ker ni glih novo...

zastava 101

hahaha umiram..

vrjetno ste že vidli ker ni glih novo...

zastava 101

pa važn da je KR tablca :D hah

Objavljeno

lol, pomojem je ova stojedan po dveh letih razpadla, zarad rje :D

:kva2:

Objavljeno
aja matex

tam v eni temi sm brou da se poraba olja veča zaradi obrabljenih obročkov na batu

to menjej če je poraba res velka

vendar veliko novš prdobu ker cilinder postaja vedno bolj ovalen (ni še krize ker to se zgodi pr 50 000 km + )

poraba je bla ekstrmno minimalna, je že vse rešeno, ker je bilo na glavnem servisu vse menjano

Objavljeno
poraba je bla ekstrmno minimalna, je že vse rešeno, ker je bilo na glavnem servisu vse menjano

kaj si celo mašino menju?

Objavljeno

ooooo matex pojej ga :P

dej đeri kam se gre no?

Objavljeno

Po dveh dneh v garaži ugledal sonce :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D oziroma ne ker je večer, no v glavnem ven sem prišo, projekt pa je končan :)

Objavljeno
Po dveh dneh v garaži ugledal sonce :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D oziroma ne ker je večer, no v glavnem ven sem prišo, projekt pa je končan :)

debeluhar kje so slike?

Objavljeno

Komplet vse je bilo pregeldano, cela mašina je bila razstavljena in so zagotovili, da je to normalno. No saj boš sam videl, da boš moral olje dolivat, drugače si pa v manual poglej, kjer izrecno piše, da na vsakih 3000km naj bi bilo potrebno doliti nekaj olja. Še BMW ga pije, valda, da ga bo tudi cebra.

za BMW nisem mislil Big Mexican Woman :P

Objavljeno
ooooo matex pojej ga :P

dej đeri kam se gre no?

jst grem mal u baksusa pogledat

do 10ih ko je đabe ... ne mislm plačevat pa pol da se sam spokamo če bo bedno

Objavljeno

no danes sem tudi jaz malo polepšal motor..........stran sem vzel tiste grde žmigavce in nosilce

post-9362-1193851535_thumb.jpg

post-9362-1193851547_thumb.jpg

post-9362-1193851560_thumb.jpg

Objavljeno

še en lezi zavr :P

Objavljeno

@Čamac....samo jaz bi rajsi na tvojem mestu tega akrapota mel :P....drugac pa daj cimprej slike pa video gor

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!