Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) mam pa ultra jebački nosilec tablice ha :D cel dopoldan sem ga delal :P nosilec dpm race,doma spedenan (obrezan in brušen s flekserco), odstranil sem navadno lučko za osvetljevanje tablice in namesto nje dal iz rizominega nosilca lučko z LED diodami, ki lepo belo osvetljuje tablico, smerokazi rizoma, nastavljiv kot tablice :) Popravljeno November 1, 2007. Popravil Čamac
kukec1 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 zaj pa še samo pokrov čez sedež, pa zadnje stopalke in nosilce dol....
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 zaj pa še samo pokrov čez sedež, pa zadnje stopalke in nosilce dol.... točno tak ja :D pa še športni filter pa kaki dobri poliestri, no ali pa tudi originali :)
Aless Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaY!!! :yea1: :yea1: :yea1: Motor je že v garaži, nalepka je na motorju (25kw), certifikat mam... samo še prepis uredim in motor je uradno moj!!!!!!!!! :yea1: ...a sm zdej prvi ducatist od (bivših) 125k? :hmm: kaj pa mas zaenga....jaz pa nimam nobene nalepke za 25kW....je sicer mehanik tam spraseval ce je nalepka pa so mu rekli da ce ni zravn blokade da ni :D.... @Čamac....da mi cimprej das dbkillerje iz lonca ven!!!!!!!!!!!!!!! Popravljeno November 1, 2007. Popravil justaboy
Matex_46 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaY!!! :yea1: :yea1: :yea1: Motor je že v garaži, nalepka je na motorju (25kw), certifikat mam... samo še prepis uredim in motor je uradno moj!!!!!!!!! :yea1: ...a sm zdej prvi ducatist od (bivših) 125k? :hmm: Čestitke, no zdaj pa se postavi proti enemu japoncu iste kubature v 400m drag race pa boš videl "real men ride twins" hehe, hec, še enkrat čestitke
reesko Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 no fantje mal prekinjam tole temo kar pač govorite...sm se mal na matevža spomnu dons...tko da sej ne da bi vas hotu morit...sam pač lepo je če bi se spet kej šlo h njemu kšno svečko pristavt... MTE rip :closedeyes:
norc 16 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) točno tak ja :D pa še športni filter pa kaki dobri poliestri, no ali pa tudi originali :) kaj če bi db kilera vun fukno. to se uporablja smao na dan ko se gre na registracijo Popravljeno November 1, 2007. Popravil norc 16
Aless Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 grafpoglejte na graf, samo z slip on auspuhom ma skor 8 KM več tak da.. je verjetno razlika med dpm pa akrapotom..... da ne bo ki res :lol1: s kompletom ja...kar lahko tud iz lastnih izkusenj povem,da se ful pozna @Čamac evo ti
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) @Čamac....da mi cimprej das dbkillerje iz lonca ven!!!!!!!!!!!!!!! jaja saj pa danes sem komaj do konca vse skup gor naredo :) pa že zdaj ma dober zvok :rolleyes: kaj če bi db kilera vun fukno. to se uporablja smao na dan ko se gre na registracijo saj bom dal no če mam komaj en dan tak :D še enkrat povem da že ma dober zvok :P da ne bo ki res :lol1: s kompletom ja...kar lahko tud iz lastnih izkusenj povem,da se ful pozna@Čamac evo ti kaj si ti obkrožo... aja šraufeke za dušilec ven hehe :D saj drugače ne bi blo treba, bi jih sam tudi našel :D no morem pa priznat da še nisem niti nič gledal kak je kaj not dano ampak drugje kot tukaj se tak ne da tak da se najbrž tu ven porebe dušilec ja da to dvoje odšraufaš pa ven potegneš kaj te vem morem it malo pogledat :D samo če še to ven poberem potem bo nejca sram zraven ker že zdaj ni več nič od akrapota za slišat :P Popravljeno November 1, 2007. Popravil Čamac
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 jaja saj pa danes sem komaj do konca vse skup gor naredo :) pa že zdaj ma dober zvok :rolleyes: saj bom dal no če mam komaj en dan tak :D še enkrat povem da že ma dober zvok :P kaj si ti obkrožo... aja šraufeke za dušilec ven hehe :D saj drugače ne bi blo treba, bi jih sam tudi našel :D no morem pa priznat da še nisem niti nič gledal kak je kaj not dano ampak drugje kot tukaj se tak ne da tak da se najbrž tu ven porebe dušilec ja da to dvoje odšraufaš pa ven potegneš kaj te vem morem it malo pogledat :D samo če še to ven poberem potem bo nejca sram zraven ker že zdaj ni več nič od akrapota za slišat :P oh oh oh, da se nebom zjokal, zvok maš taki ko prej na mitotu, prdalica neka :D ...sej drugač pa ti povem, da lepo držiš 200m varnostno razdaljo za mano, da ti ne bi ta cbr pogorela ko dol šaltam in švigne plamen odzadaj ven...aja, sn se spomno---kakšna varnostna razdalja neki, cbr bolj itak ne gre... :P
Schmid87 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 YaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaY!!! :yea1: :yea1: :yea1: Motor je že v garaži, nalepka je na motorju (25kw), certifikat mam... samo še prepis uredim in motor je uradno moj!!!!!!!!! :yea1: ...a sm zdej prvi ducatist od (bivših) 125k? :hmm: čestitke!! :D
Schmid87 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 neke spoka ja :Dsigurno napaka, 8KM lahko da edino komplet celotni izpuh :) še par slikic od danes :P ne morm se nagledat auspuha ^_^ :wub: :wub:
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 oh oh oh, da se nebom zjokal, zvok maš taki ko prej na mitotu, prdalica neka :D ...sej drugač pa ti povem, da lepo držiš 200m varnostno razdaljo za mano, da ti ne bi ta cbr pogorela ko dol šaltam in švigne plamen odzadaj ven...aja, sn se spomno---kakšna varnostna razdalja neki, cbr bolj itak ne gre... :P ahhh ohhh ti najbrž vsak dan sanjaš teh par iskric s svojega izpuha? poka tudi meni, pomoje bi brez dušilca isto sekal ogenj ampak jaz imam dve luknji... aha dva ognja toreeej :D ne morm se nagledat auspuha ^_^ :wub: :wub: pir v dobrem :D
pehy Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 pir v dobrem :D O men je tut ful lepi auspuh. :wub: O men je tut ful lepi auspuh. :wub: Kaj za to dobim dva pira? :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) ahhh ohhh ti najbrž vsak dan sanjaš teh par iskric s svojega izpuha? poka tudi meni, pomoje bi brez dušilca isto sekal ogenj ampak jaz imam dve luknji... aha dva ognja toreeej :Dpir v dobrem :D nevem če ti kaj poka, ogenj ti tud nič ne seka ven, tisti dve luknji sta pa itak samo šminka, se si sam vido da je ena vlka luknja noter pa pol razdeljena oz. prekrita s tema dvema... pa ena moja vlka luknja na akrapotu je za šest totih tvojih miniaturnih... sploh pa nima smisla to nekaj primerjave davat, ker se dobro ve kdo je no.1 kar se tiče auspuhov v svetu, ostali lahko samo še ostanke pobirate...blizu bi bil kvečjemu kakšen leo vinć, ali jošimurić, ti pa mi nea zaj z nekim dpm makaronarskim ko ga ribiči v benetkah skup šraufajo :D :D ...nea me jezi raje da neom naslednjič metkov od zračne not v auspuh nasul, pa boš vsakič ko bom dol šaltal dobil eno svinčeno porcijo v cbr.... :D .) O men je tut ful lepi auspuh. :wub: O men je tut ful lepi auspuh. :wub: Kaj za to dobim dva pira? :D HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA :worship: ok...(men je tut ful lepi auspuh) X 12 Popravljeno November 1, 2007. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) O men je tut ful lepi auspuh. :wub: O men je tut ful lepi auspuh. :wub: Kaj za to dobim dva pira? :D če bi ti lahko spil 2 pira bi bla druga pesem ja :D Popravljeno November 1, 2007. Popravil Čamac
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 nevem če ti kaj poka, ogenj ti tud nič ne seka ven, tisti dve luknji sta pa itak samo šminka, se si sam vido da je ena vlka luknja noter pa pol razdeljena oz. prekrita s tema dvema... pa ena moja vlka luknja na akrapotu je za šest totih tvojih miniaturnih... sploh pa nima smisla to nekaj primerjave davat, ker se dobro ve kdo je no.1 kar se tiče auspuhov v svetu, ostali lahko samo še ostanke pobirate...blizu bi bil kvečjemu kakšen leo vinć, ali jošimurić, ti pa mi nea zaj z nekim dpm makaronarskim ko ga ribiči v benetkah skup šraufajo :D :D ...nea me jezi raje da neom naslednjič metkov od zračne not v auspuh nasul, pa boš vsakič ko bom dol šaltal dobil eno svinčeno porcijo v cbr.... :D .)HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA :worship: ok...(men je tut ful lepi auspuh) X 12 uffff težke besedeeee :D priznaj raje da ma res lep zvok? :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 uffff težke besedeeee :D priznaj raje da ma res lep zvok? :whistle: ma sej pa veš da se zajebavamo, kaj me še zaj ne poznaš al kaj....itak da ma res lep zvok :worship: , kdo pa ma res najlepšejšega pa se tak ve
norc 16 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 nejko pa to z ognjom ko skozi gnjaviš.zarad tega ne bit frajem to je samo pomeni slabo nastavljeni fergiji. meni seka ven ko tankam petrol 95 za en kurac benz ko pa omv 95 al pa 100ko pa prede tak ko more. edino ko dol menjam seka tam pri 8k samo to je normalno
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 nejko pa to z ognjom ko skozi gnjaviš.zarad tega ne bit frajem to je samo pomeni slabo nastavljeni fergiji. meni seka ven ko tankam petrol 95 za en kurac benz ko pa omv 95 al pa 100ko pa prede tak ko more. edino ko dol menjam seka tam pri 8k samo to je normalno dečko jaz mam ajnšpric, nimam jaz take stare kahle ko ti... :D ...glede ognja pa se itak zajebavam malo, da brodarju pač neke nazaj rečem da ne bo prevč glasn hehe...
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 haha nejko a nis ti reku da se morš učit :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 haha nejko a nis ti reku da se morš učit :whistle: dans sn se že malo, pa itak so počitnice pa nimam zdaj faksa, ju3 pa grem zjutraj v knjižnico....tak da zaj lahko, ko bojo pa kolokviji pa izpiti me pa res ne bo...
norc 16 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 dečko jaz mam ajnšpric, nimam jaz take stare kahle ko ti... :D ...glede ognja pa se itak zajebavam malo, da brodarju pač neke nazaj rečem da ne bo prevč glasn hehe... kaj ti misliš da ko je mofa narejena za orginal ror. da pol ko daš športni ror gor nerabiš nič zraven nastavit. pa to nima nobene veze ainšpric gor al dol. na nekaterih je treba nekaterih ne pa take žalivke kot so stare kahle zadrži za sebe. ker toti stari kahli ti težko slediš
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 dans sn se že malo, pa itak so počitnice pa nimam zdaj faksa, ju3 pa grem zjutraj v knjižnico....tak da zaj lahko, ko bojo pa kolokviji pa izpiti me pa res ne bo... ah pomoje da se boš bol težko zadržu hehe
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 kaj ti misliš da ko je mofa narejena za orginal ror. da pol ko daš športni ror gor nerabiš nič zraven nastavit. pa to nima nobene veze ainšpric gor al dol. na nekaterih je treba nekaterih ne pa take žalivke kot so stare kahle zadrži za sebe. ker toti stari kahli ti težko slediš kak te ti veš da jaz težko sledim če se še nisma niti srečala....pa mene ne bk če razbijem motor, kot verjetno naprimer tebe, ko ga žgeš po mrzlem asfaltu s starimi gumami, pa delaš z motorjem ko svija s kurbusom, ga navijaš do blokade mrzlega in podobno (tak sn vsaj slišal)...ko bom pa jaz pripravljen in mel nadrkan motor in ko bom mel vso opremo, pa lahko kdaj gremo na kako furo, pa da pokažeš kaki as si....aja pa tisto ni bla žaljivka, ampak fora, ker mi je fajn ko vedno zagrabiš na prvo ponujeno kost in se razpizdiš haha....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se