_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 kaj zaj norček, pol ure sn vido da si tu visel, verjetno ves rdeč, in si se htel razpizdit na mene, samo kaj ko je razdalja med tvojo jezo ki jo hočeš "izliti" v post, ter tvojo pismenostjo tako velika, da si žal obupal...škoda res, da ne morš povedat kaj te muči :cry: :lol1:
norc 16 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 kak te ti veš da jaz težko sledim če se še nisma niti srečala....pa mene ne bk če razbijem motor, kot verjetno naprimer tebe, ko ga žgeš po mrzlem asfaltu s starimi gumami, pa delaš z motorjem ko svija s kurbusom, ga navijaš do blokade mrzlega in podobno (tak sn vsaj slišal)...ko bom pa jaz pripravljen in mel nadrkan motor in ko bom mel vso opremo, pa lahko kdaj gremo na kako furo, pa da pokažeš kaki as si....aja pa tisto ni bla žaljivka, ampak fora, ker mi je fajn ko vedno zagrabiš na prvo ponujeno kost in se razpizdiš haha.... ja po mesti se pa vozit 210 je tudi ful priporočljivo.............pa vsi tisti ko so se z mano vozli kdaj vejo kak se pelam pa marsi kdo ve da ni vse v kubikih in moči pa jaz se peljem tam hitro ko vem da se lahko. pa moja mofa ni mrzla gonjena. kaj se pa mojih gum tiče so pa 2 al 3 mesece stare. res da so že malo v pizdi samo piknejo še vseeno. glej nekatere dvignejo take stvari ko mi rečeš stara rajngla ker to ni več navadni hec temu se reče podcenjevanje človeka. glej eni si rajše kupimo opremo pa vse pol pa kupimo motor z tistim denarjem kot ga imamo pa kaj če je 9 let star glavno da ima malo km prevoženih pa da leti. pa moja 400ka me je prišla lepih 4200 eurov tak da zato bi kupil si tudi lahko lepo 600ko samo pač z fotrom sma prišla do tega zaključka da sem premladi za 120 konjev.
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 haha ma norc_16 prav :D najprej štalca pol pa kravca :D
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 ja po mesti se pa vozit 210 je tudi ful priporočljivo.............pa vsi tisti ko so se z mano vozli kdaj vejo kak se pelam pa marsi kdo ve da ni vse v kubikih in moči pa jaz se peljem tam hitro ko vem da se lahko. pa moja mofa ni mrzla gonjena. kaj se pa mojih gum tiče so pa 2 al 3 mesece stare. res da so že malo v pizdi samo piknejo še vseeno.glej nekatere dvignejo take stvari ko mi rečeš stara rajngla ker to ni več navadni hec temu se reče podcenjevanje človeka. glej eni si rajše kupimo opremo pa vse pol pa kupimo motor z tistim denarjem kot ga imamo pa kaj če je 9 let star glavno da ima malo km prevoženih pa da leti. pa moja 400ka me je prišla lepih 4200 eurov tak da zato bi kupil si tudi lahko lepo 600ko samo pač z fotrom sma prišla do tega zaključka da sem premladi za 120 konjev. sploh ni važn kok maš konjev ampak kko maš v glav pošlihtan :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) ja po mesti se pa vozit 210 je tudi ful priporočljivo.............pa vsi tisti ko so se z mano vozli kdaj vejo kak se pelam pa marsi kdo ve da ni vse v kubikih in moči pa jaz se peljem tam hitro ko vem da se lahko. pa moja mofa ni mrzla gonjena. kaj se pa mojih gum tiče so pa 2 al 3 mesece stare. res da so že malo v pizdi samo piknejo še vseeno.glej nekatere dvignejo take stvari ko mi rečeš stara rajngla ker to ni več navadni hec temu se reče podcenjevanje človeka. glej eni si rajše kupimo opremo pa vse pol pa kupimo motor z tistim denarjem kot ga imamo pa kaj če je 9 let star glavno da ima malo km prevoženih pa da leti. pa moja 400ka me je prišla lepih 4200 eurov tak da zato bi kupil si tudi lahko lepo 600ko samo pač z fotrom sma prišla do tega zaključka da sem premladi za 120 konjev. 1. najprej čestitam za ta post, porabil si celih 32 minut in 45s za dva odstavka :worship: 2. 210 sn se pelal po koroškem mostu, in ne po mestu... 3. ne govori da si si kupil, če so ti stari kupli .) 4. ne da se mi več ubadat s tabo, ker si očitno zafrustriranec ki ne razume malo črnega humorja, ter takoj vse vzame kot osebno žalitev...btw- poglej kakšne sma si prej s čamčijem pisala in ni blo nobene zamere... p.s: predlagam da si malo pogledaš učebnik za drugi razred devetletke , ter si vsaj osnove postavljanja ločil pogledaš, če ti že besedotvorje dela take preglavice :D .) Popravljeno November 1, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 haha ma norc_16 prav :D najprej štalca pol pa kravca :D tipični slovenci ja haha :D
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 sploh ni važn kok maš konjev ampak kko maš v glav pošlihtan :closedeyes: uf orazem, lastnik novega suzukija ti pa maš edini pametni podpis :D HONDA BIKES LOVER :worship:
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 uf orazem, lastnik novega suzukija ti pa maš edini pametni podpis :D HONDA BIKES LOVER :worship: :lol1: :lol1: a veš da na tale podpis sm pa čist pozabu...no sej da te potolažm, če jst nebi tok ugodno dubu novga suzukija bi verjetno uzeu cbr :whistle:
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 :lol1: :lol1: a veš da na tale podpis sm pa čist pozabu...no sej da te potolažm, če jst nebi tok ugodno dubu novga suzukija bi verjetno uzeu cbr :whistle: eeee pa to je to :D zakaj gledaš na dnar cbr je zakonnnn :D ne saj ne hecam se, lep je ta suzuki, želim ti veliko lepih kilometrov z njim :P
norc 16 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 2. 210 sn se pelal po koroškem mostu, in ne po mestu... tolko da sem jaz nor kolko je omejitev čez tisti most. 70 tu neki
pehy Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Morn vrnit za ono prej: 1. najprej čestitam za ta post, porabil si celih 32 minut in 45s za dva odstavka :worship: HAHAHAHA :worship: p.s: predlagam da si malo pogledaš učebnik za drugi razred devetletke , ter si vsaj osnove postavljanja ločil pogledaš, če ti že besedotvorje dela take preglavice :D .) No comment :lol1: če bi ti lahko spil 2 pira bi bla druga pesem ja :D Vic za jurja (oz 4,17 €) to sta glih dva pira. Ker si povedal tak dober vic naslednjič plačam, samo jaz ju sam spijem da ti dokažem da lahko :P :D
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 eeee pa to je to :D zakaj gledaš na dnar cbr je zakonnnn :D ne saj ne hecam se, lep je ta suzuki, želim ti veliko lepih kilometrov z njim :P evo sej zdj sm že podpis že mal popravu hehe drugač bom tist honda bikes lover kr pustu k sm meu hondo pa sm biu zlo zadovoln...pa vrjetn jo bom še kdaj meu k honda je le honda tko da... in kva je zdej iz tvojmu auspuhom, a se plastika že kej topi :P
Aless Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 jaja saj pa danes sem komaj do konca vse skup gor naredo :) pa že zdaj ma dober zvok :rolleyes: saj bom dal no če mam komaj en dan tak :D še enkrat povem da že ma dober zvok :P kaj si ti obkrožo... aja šraufeke za dušilec ven hehe :D saj drugače ne bi blo treba, bi jih sam tudi našel :D no morem pa priznat da še nisem niti nič gledal kak je kaj not dano ampak drugje kot tukaj se tak ne da tak da se najbrž tu ven porebe dušilec ja da to dvoje odšraufaš pa ven potegneš kaj te vem morem it malo pogledat :D samo če še to ven poberem potem bo nejca sram zraven ker že zdaj ni več nič od akrapota za slišat :P se vedno cakamo posnetek :D drugac pa: ste hujsi ko froci v vrtcu ko jim dajo igracke pa poslejo v peskovnik....predlagam da 1x namesto Noviga Marofa zakupmo peskovnik pri najblizjem vrtcu
pehy Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 se vedno cakamo posnetek :D drugac pa: ste hujsi ko froci v vrtcu ko jim dajo igracke pa poslejo v peskovnik....predlagam da 1x namesto Noviga Marofa zakupmo peskovnik pri najblizjem vrtcu Samo pazite na mivko, da ne bo v njej svinca :lol: . Bom pogledal na podstrešju, če še mam kaj lopatk za vas,
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Morn vrnit za ono prej: HAHAHAHA :worship: No comment :lol1: Vic za jurja (oz 4,17 €) to sta glih dva pira. Ker si povedal tak dober vic naslednjič plačam, samo jaz ju sam spijem da ti dokažem da lahko :P :D hahahaahhaa :D :D :D te pa raje kupi za 8,34€ da boma mela oba nekaj od tega :D ja že vidim tvoj post zdaj : bravo ker znaš računat te je reismanca naučla al pa neke v tem stilu evo sej zdj sm že podpis že mal popravu hehe drugač bom tist honda bikes lover kr pustu k sm meu hondo pa sm biu zlo zadovoln...pa vrjetn jo bom še kdaj meu k honda je le honda tko da... in kva je zdej iz tvojmu auspuhom, a se plastika že kej topi :P nič se ne topi zaenkrat, funkcionira :D pa lepše je brez nekih zaščit, tak bolj racing pa to :D
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 se vedno cakamo posnetek :Ddrugac pa: ste hujsi ko froci v vrtcu ko jim dajo igracke pa poslejo v peskovnik....predlagam da 1x namesto Noviga Marofa zakupmo peskovnik pri najblizjem vrtcu ja če nimam digitalca, s telefonom pa ni ravno neki zvok kvečjemu vse hrešči pa se ne sliši tisto kar bi se moralo :trance_33_sleep: ob priložnosti bom posnel, tako z dušilcem kot brez :evilgrin: Samo pazite na mivko, da ne bo v njej svinca :lol: .Bom pogledal na podstrešju, če še mam kaj lopatk za vas, eee bravo da spremljaš poročila :D ja ti samo glej, verjetno nimaš samo ene
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) hahahaahhaa :D :D :D te pa raje kupi za 8,34€ da boma mela oba nekaj od tega :D ja že vidim tvoj post zdaj : bravo ker znaš računat te je reismanca naučla al pa neke v tem stilu nič se ne topi zaenkrat, funkcionira :D pa lepše je brez nekih zaščit, tak bolj racing pa to :D No pol pa fajn da uredu dela...ti zdj sam hitr posnem zvok da slišmo končno to čudo :) Popravljeno November 1, 2007. Popravil _OrAzEm_
pehy Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 hahahaahhaa :D :D :D te pa raje kupi za 8,34€ da boma mela oba nekaj od tega :D ja že vidim tvoj post zdaj : bravo ker znaš računat te je reismanca naučla al pa neke v tem stilu Ne ravno tak ampak mi je všeč tvoj način razmišljanja. Tako misilim: bravo ker znaš računat, so te na gusteku vsaj nekaj naučili. :D Sicer si pa dolgo računal, a naj ti bo, glavno da si rezultat dobil pravilen :worship: .
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 No pol pa fajn da uredu dela...ti zdj sam hitr posnem zvok da slišmo končno to čudo :) jaja bom ob priliki :D
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Ne ravno tak ampak mi je všeč tvoj način razmišljanja.Tako misilim: bravo ker znaš računat, so te na gusteku vsaj nekaj naučili. :D Sicer si pa dolgo računal, a naj ti bo, glavno da si rezultat dobil pravilen :worship: . važno da si ti rezultat 1098-krat prevero na kalkulatoru, ki sem te ga jaz naučil uporabljat namesto tistih vrstic s kroglicami, ki jih potiskaš levo, desno in si pomagaš pri osnovnih računskih operacijah :P
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 hehe sam še 11 postov mi manka pa ne bom več vajenc :whistle: dejmo mal nabijat, da še dons napredujem :evilgrin:
pehy Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 (popravljeno) eee bravo da spremljaš poročila :D ja ti samo glej, verjetno nimaš samo ene Ja itak, poročil ne gledam oz. gledam le šport. O tem smo se pri kemijskem krožku pogovarjali :D. Mama je lopatke vrgla stran :cry: , že pred nekaj leti :cry: . Kaj pa zdaj? Čamči maš ti kakšno zame? Aja ti maš samo vlke lopate, pa fajn ošiljene ročaje, ne? :D Popravljeno November 1, 2007. Popravil pehy
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 še 9 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 hehe sam še 11 postov mi manka pa ne bom več vajenc :whistle: dejmo mal nabijat, da še dons napredujem :evilgrin: kako si? :D Ja itak, poročil ne gledam oz. gledam le šport. O tem smo se pri kemijskem krožku pogovarjali :D. Mama je lopatke vrgla stran :cry: , že pred nekaj leti :cry: . Kaj pa zdaj? Čamči maš ti kakšno zame. Aja ti maš samo vlke lopate, pa fajn ošiljene ročaje, ne? :D jebemo glede tega šiljenja da ne moreš met mira... :P rajši nejcu reči naj šili da bo lahko kozarce dvigoval :D
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 kako si? :D sem v redu :D pa ti ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se