Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
važno da si ti rezultat 1098-krat prevero na kalkulatoru, ki sem te ga jaz naučil uporabljat namesto tistih vrstic s kroglicami, ki jih potiskaš levo, desno in si pomagaš pri osnovnih računskih operacijah :P

Hehe, zaj pa že ležim haha.

Najprej sem s kalkulatorjem 3x izračunal in res pride 8,34.

Potem pa sem še preveril s tem http://images.baby-center.si/01/0018/0024/...icle_173026.jpg

4 +4 = 8, pa potem še 17 + 17, samo tukaj sem pri štetju zmotil :headbang: :slap: . No potem sem se skoncentriral in naštel 34 obročkov. B)

Objavljeno
Hehe, zaj pa že ležim haha.

Najprej sem s kalkulatorjem 3x izračunal in res pride 8,34.

Potem pa sem še preveril s tem http://images.baby-center.si/01/0018/0024/...icle_173026.jpg

4 +4 = 8, pa potem še 17 + 17, samo tukaj sem pri štetju zmotil :headbang: :slap: . No potem sem se skoncentriral in naštel 34 obročkov. B)

eee bravo sem jaz vedel da bo nekaj s tebe pa čeprav pomočnik pomočnika pomivalca oken na gusteku nekje v avstriji

Objavljeno
jebemo glede tega šiljenja da ne moreš met mira... :P rajši nejcu reči naj šili da bo lahko kozarce dvigoval :D

Eh nejca ne reši šiljenje. Veš kaj morma naret. Škripec gor na strop, tam zvežeš pri ročaju pa pol okrog njegove noge. Pol pa ko bo stel pit, pa samo nogo stegne.

Eh :headbang: , pa kaj se jaz tu mučim s fiziko, če tak mam hakl.

Slamico mu bom kupo!

Objavljeno (popravljeno)
eee bravo sem jaz vedel da bo nekaj s tebe pa čeprav pomočnik pomočnika pomivalca oken na gusteku nekje v avstriji

Ne ti meni Avstrije žalit (piši jo z veliko začetnico!).

Tam, ko je odbeljeno, mislim da nekaj manjka, nek pomožni glagol (al kak se že reče) si, boš,...

Pa nisem pomočnik pomočniku pomivalca oken, ampak sem pomočnik pomočniku pomočnika pomivalca oken.

Jaz vsaj delam nekaj na gusteku in za to dobim plačano, ti si pa pod prisilo hodil tja, imel samo stroške, fantje in punce so se ti smejali (čeprav za brezveze, tak ko jaz :D). A nima veze, glavno da si pike nakrampal skupaj, oz. ne vem če si jih sploh nakrampal, verjetno so ti jih na koncu kar dali, samo da se te znebijo :D.

Popravljeno . Popravil pehy
Objavljeno (popravljeno)
Eh nejca ne reši šiljenje. Veš kaj morma naret. Škripec gor na strop, tam zvežeš pri ročaju pa pol okrog njegove noge. Pol pa ko bo stel pit, pa samo nogo stegne.

Eh :headbang: , pa kaj se jaz tu mučim s fiziko, če tak mam hakl.

Slamico mu bom kupo!

hahha ko sem bral sem ravno že mislo napisat kaj neke študiraš pa hočeš pogruntat tak maš hakl pol pa naprej preberem da si že sam to napisal pa tisto o slamici :D eee proti koncu posta vedno prideš k pameti :D

Ne ti meni Avstrije žalit (piši jo z veliko začetnico!).

Tam, ko je odbeljeno, mislim da nekaj manjka, nek pomožni glagol (al kak se že reče) si, boš,...

Pa nisem pomočnik pomočniku pomivalca oken, ampak sem pomočnik pomočniku pomočnika pomivalca oken.

Jaz vsaj delam nekaj na gusteku in za to dobim plačano, ti si pa pod prisilo hodil tja, imel samo stroške, fantje in punce so se ti smejali (čeprav za brezveze, tak ko jaz :D). A nima veze, glavno da si pike nakrampal skupaj, oz. ne vem če si jih sploh nakrampal, verjetno so ti jih na koncu kar dali, samo da se te znebijo :D.

eee bravo za ta globokoumni post pa da me ti učiš slovenščine, ko še nikoli nisem dobo manj ko 4 men se zdi :D

pa še par tvojih cvetk iz esejev:

"ni imela ne želje ne volje"

"ljubila radolfeja"

"op polnoči"

...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Čestitke, no zdaj pa se postavi proti enemu japoncu iste kubature v 400m drag race pa boš videl "real men ride twins"

hehe, hec, še enkrat čestitke

Vem da nimam za burek proti inline motorju z isto kubaturo... S2R 800 ima končno neki čez 220, pospeške ima ene 4 sekunde... mene zrajca že videz in občutek v-twina :evilgrin:

Japonci so hitrejši, italijani imajo pa dušo ;) :yes:

Objavljeno

sm že me top 20 piscev današnjega dne :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

_OrAzEm_ :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Vem da nimam za burek proti inline motorju z isto kubaturo... S2R 800 ima končno neki čez 220, pospeške ima ene 4 sekunde... mene zrajca že videz in občutek v-twina :evilgrin:

dej kako sliko nalimi da vidmo :D

Objavljeno

no zdj pa nujno se gremo enkrat mal pelat...usaj do morja :lol:

Objavljeno

in končno senzacionalni 500ti post :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno (popravljeno)
Japonci so hitrejši, italijani imajo pa dušo ;) :yes:i

sem že skoraj napisal popolnoma se strinjam ker sem prebral samo tisto o duši pri italijanih pa nekaj v zvezi z japonci, potem pa sem videl da si napisal, da so japonci hitrejši pa sem si oddahnil, da še nisem oddal posta :D nič niso hitrejši ;) glede duše pa se strinjam

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Bo treba najprej registrirat da bomo šli do morja :unsure:

Objavljeno
hahha ko sem bral sem ravno že mislo napisat kaj neke študiraš pa hočeš pogruntat tak maš hakl pol pa naprej preberem da si že sam to napisal pa tisto o slamici :D eee proti koncu posta vedno prideš k pameti :D

eee bravo za ta globokoumni post pa da me ti učiš slovenščine, ko še nikoli nisem dobo manj ko 4 men se zdi :D

Heh, seveda ker na gusteku, niso poznali manjših ocen. Tu na drugi pa bogve kaj si Wozniakovi delal, da te zdaj Renatek kliče. Bljak si ne upam niti pomislit, ja nizko si se spustil, vse bi naredil, samo da bi mel lepe ocene. Si ko kompot.

Samo problem je, ker pri vseh predmetih to ne gre. reismanca bolj ugledna pa to, si se dve leti jebal z njo, zaj vidim da ti je končno ratalo, totih 65 %, naslednji 75, pa vse do 89 % (ker več bi že blo sumljivo :D). Po mojem si ji edini hodo na obiske ko je bla v bolnici :D.

pa še par tvojih cvetk iz esejev:

"ni imela ne želje ne volje"

"ljubila radolfeja"

"op polnoči"

...

Jebemo mast, v ponedeljek prinesem esej. Če piše ni imela želje in volje, da bi mu vračala ljubezen... Če Gorjup ne zna prebrat, še ne pomeni da sem pol pismen.

Ljubila radolfeja :lol1: napisal sem: ljubila Rodolpheja.

Vidim da je že fajna tema zunaj in ti spomin že peša, zato ti oproščam da si Radolfeja napisal z malo začetnico.

Op polnoči pa samo komentar: Ova noč nije bila moj dan.

Pa zakaj moreš pred vsemi pisat moje neumnosti? :D

Objavljeno

jst bi tud za mojga gsxa kej dodatne opreme pa mi je dnarja zmankal :( lohk bi mi igor zastonj dau auspuh ker bi mu pol reklamo za firmo delu :OK: :OK:

Objavljeno
Heh, seveda ker na gusteku, niso poznali manjših ocen. Tu na drugi pa bogve kaj si Wozniakovi delal, da te zdaj Renatek kliče. Bljak si ne upam niti pomislit, ja nizko si se spustil, vse bi naredil, samo da bi mel lepe ocene. Si ko kompot.

Samo problem je, ker pri vseh predmetih to ne gre. reismanca bolj ugledna pa to, si se dve leti jebal z njo, zaj vidim da ti je končno ratalo, totih 65 %, naslednji 75, pa vse do 89 % (ker več bi že blo sumljivo :D). Po mojem si ji edini hodo na obiske ko je bla v bolnici :D.

Jebemo mast, v ponedeljek prinesem esej. Če piše ni imela želje in volje, da bi mu vračala ljubezen... Če Gorjup ne zna prebrat, še ne pomeni da sem pol pismen.

Ljubila radolfeja :lol1: napisal sem: ljubila Rodolpheja.

Vidim da je že fajna tema zunaj in ti spomin že peša, zato ti oproščam da si Radolfeja napisal z malo začetnico.

Op polnoči pa samo komentar: Ova noč nije bila moj dan.

Pa zakaj moreš pred vsemi pisat moje neumnosti? :D

hahahaa :D no še to odpišem pa grem spat :P nič nisem wozniakovi delal, nisem jaz kriv da je navdušena nad mojim znanjem :D jaz pa naredil vse za lepe ocene ja haha :kva2: Nisem ne Potrč, ne Pehan :P ahh ko smo ravno pri Reismanci, 68% pa res ja :D O eseju pa ne bomo zgubljali besed, Gorjup je že prav prebral, jaz pa tudi vem kako stvari stojijo :P Eh saj nisem pred vsemi napisal :rolleyes: NOČ :winkiss:

jst bi tud za mojga gsxa kej dodatne opreme pa mi je dnarja zmankal :( lohk bi mi igor zastonj dau auspuh ker bi mu pol reklamo za firmo delu :OK: :OK:

yoshimurodajgorpress :grim

Objavljeno

Hehe... na mojga pa obvezno pride Termignoni...samo zarad zvoka :evilgrin: , da bodo sosedom šipe pokale :naughty:

Za bug spoiler pa še ne vem če bi ga dal...

Objavljeno
yoshimurodajgorpress :grim

ja sam da je yoshimura za mojga baje še enkrat dražja :closedeyes:

Objavljeno
hahahaa :D no še to odpišem pa grem spat :P nič nisem wozniakovi delal, nisem jaz kriv da je navdušena nad mojim znanjem :D jaz pa naredil vse za lepe ocene ja haha :kva2: Nisem ne Potrč, ne Pehan :P ahh ko smo ravno pri Reismanci, 68% pa res ja :D O eseju pa ne bomo zgubljali besed, Gorjup je že prav prebral, jaz pa tudi vem kako stvari stojijo :P Eh saj nisem pred vsemi napisal :rolleyes: NOČ :winkiss:

:lol1: :lol1:

Ajde majstor :lol1: , fsm, lahko noč * :winkiss: :winkiss: .

Objavljeno
Hehe... na mojga pa obvezno pride Termignoni...samo zarad zvoka :evilgrin: , da bodo sosedom šipe pokale :naughty:

Za bug spoiler pa še ne vem če bi ga dal...

jebeš te makaronarske jajca :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!