Čamac Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 ja sam da je yoshimura za mojga baje še enkrat dražja :closedeyes: če so ti nov motor kupli pa ti ja ne bo pretežko vsaj za izpuh si sam zaslužit denar ;) :lol1: :lol1: Ajde majstor :lol1: , fsm, lahko noč * :winkiss: :winkiss: . ajde čao lepi :D nočko :winkiss:
vRider Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Dej si tak auspuh kot ga ma tale... :rolleyes:
vRider Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 jst si morm mal poste nabit :whistle:
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 če so ti nov motor kupli pa ti ja ne bo pretežko vsaj za izpuh si sam zaslužit denar ;) oooo ta je pa bla nizka :wacko: če bi si ti iz tako žuljavimi rokami prislužu motor kokr sm si ga jst bi mi lohk sploh kej reku, sam si si ga pomoje tud ti nis pa zato bolš da se mi zdj opravičš :P jst si morm mal poste nabit :whistle: nabiji ti babe ne pa poste :winkiss:
vRider Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 oooo ta je pa bla nizka :wacko: če bi si ti iz tako žuljavimi rokami prislužu motor kokr sm si ga jst bi mi lohk sploh kej reku, sam si si ga pomoje tud ti nis pa zato bolš da se mi zdj opravičš :Pnabiji ti babe ne pa poste :winkiss: Zakaj nebi oboje? :lol: Komu od tuki gor so tastari kupl motor?... Jst sm 3 mesece pošten garal da sm dobu pare... pa še zdej delam...se počutm k zamorc :P
k0ci Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 tipični slovenci ja haha :D si me spomnil na dogodivščino v šoli: prfoksa za slovenščino reče da slovenski jezik in slovenci z njim definitivno izumiramo, pa reče sošolec: ni res profesorica, ima nas mnogo :kva2: :lol1:
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Zakaj nebi oboje? :lol: Komu od tuki gor so tastari kupl motor?... Jst sm 3 mesece pošten garal da sm dobu pare... pa še zdej delam...se počutm k zamorc :P men so mal posodl, niso mi ga pa kupl :closedeyes:
_N3jC_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 kva a ste šli že usi spat :whistle:
Schmid87 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 sm lih ustov hehehe si pa zgodn :D
NejcZ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Alo močvirniki, zdejle počasi se js pa še en frend z Tomosom spravima proti Ljubljani. Če kje opazite 2 tomosa kr pridte bliz :whistle: Pa lep dan vsem :)
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Zakaj nebi oboje? :lol: Komu od tuki gor so tastari kupl motor?... Jst sm 3 mesece pošten garal da sm dobu pare... pa še zdej delam...se počutm k zamorc :P dobr mas ti placan siht da si u treh mescah monstra zasluzu... ( a slucajn pr fotru delas pa te mal bol placa kot obicajno)... jest sm pa 125ko nasparov :) je sicer trajal ene 8let (tko nism prej nc vedu kaj bi z dnarjam...) pa se zepnino sm zacev dobivat sele pr 16ih pa se to zlo slabo.... poj smo pa to prodal pa ene 3 mesce delal... pa je to kr je... zej pa skos vec delam pa dnar ostaja :rolleyes: uuuu pa zimske gume sm ucer gor dav :) se sneg nej pade poj se bomo pa vozil :)
_Fingi_ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 dobr mas ti placan siht da si u treh mescah monstra zasluzu... ( a slucajn pr fotru delas pa te mal bol placa kot obicajno)... jest sm pa 125ko nasparov :) je sicer trajal ene 8let (tko nism prej nc vedu kaj bi z dnarjam...) pa se zepnino sm zacev dobivat sele pr 16ih pa se to zlo slabo.... poj smo pa to prodal pa ene 3 mesce delal... pa je to kr je... zej pa skos vec delam pa dnar ostaja :rolleyes: uuuu pa zimske gume sm ucer gor dav :) se sneg nej pade poj se bomo pa vozil :) Tole si mi pa z jezika uzev. Sej ponavad je tko. Jamrajo kako so delali, cele 3 mesce, da so zaslužil za motor(ja itak, v 3eh mescih 5-10k€)
JMatic Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ja no..jest naprimer sm u mescu pa pol zasluzu skor jurja pa pol...pa nisem lih neke visoke place. tko da recimo ene 4 jurje v treh msecih se da...
Čamac Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 oooo ta je pa bla nizka :wacko: če bi si ti iz tako žuljavimi rokami prislužu motor kokr sm si ga jst bi mi lohk sploh kej reku, sam si si ga pomoje tud ti nis pa zato bolš da se mi zdj opravičš :Pnabiji ti babe ne pa poste :winkiss: ah to pa ti skoraj ne verjamem, sem se kar nagaral za motor ;) pa še vedno si ga nisem sam kupil ampak so mi dali starši zraven... tak da novega gsxrja si bolj težko ti sam zaslužo :) Zakaj nebi oboje? :lol: Komu od tuki gor so tastari kupl motor?... Jst sm 3 mesece pošten garal da sm dobu pare... pa še zdej delam...se počutm k zamorc :P jaja seveda ti si si sam zaslužil novega ducatija ;) Nejko je delal dva šihta, nočne in dnevne skupaj pa spal par ur na dan popoldan pred nočno pa si je kupo tisto rabljeno jajco od ninje, ne pa ducatija ;) Alo močvirniki, zdejle počasi se js pa še en frend z Tomosom spravima proti Ljubljani. Če kje opazite 2 tomosa kr pridte bliz :whistle: Pa lep dan vsem :) ah ki je še to ko bosta vidva prispela v lj :evilgrin: :rolleyes:
_Fingi_ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 (popravljeno) ja no..jest naprimer sm u mescu pa pol zasluzu skor jurja pa pol...pa nisem lih neke visoke place. tko da recimo ene 4 jurje v treh msecih se da... Fletno... jest na mesc med počitncam dobim okoli 650€ :blush: :unsure: Čamac, lepo si to napisal :worship: se kr z vsem strinjam. Popravljeno November 2, 2007. Popravil _Fingi_
reesko Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 zakaj si morte skoz neki očitat pa gledat en drugmu kaj je dobu pa kaj kupu sam? pač če majo starci ppare je razumljivo da ma sine dobr motor...če pa nimajo pa pač si bo sine sam mogu prislužt al pa ne bo nč..jebiga svet je krut ;) pa če jst prou vem si je orgazm večino če ne use sam prslužu...itak je pa še zmer v dolgovih pr fotru tko da konec koncev si bo sam kupu use ;)
_Fingi_ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 zakaj si morte skoz neki očitat pa gledat en drugmu kaj je dobu pa kaj kupu sam?pač če majo starci ppare je razumljivo da ma sine dobr motor...če pa nimajo pa pač si bo sine sam mogu prislužt al pa ne bo nč..jebiga svet je krut ;) pa če jst prou vem si je orgazm večino če ne use sam prslužu...itak je pa še zmer v dolgovih pr fotru tko da konec koncev si bo sam kupu use ;) Sej je razumljivo da bo potem mel motor. Tud noben mu ni fouš, jest sm še vesel za njega, valda. Samo, ne pa govort potem da v 3eh mesecih zaslužiš za tak motor.
Jerry_exc Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ja no..jest naprimer sm u mescu pa pol zasluzu skor jurja pa pol...pa nisem lih neke visoke place. tko da recimo ene 4 jurje v treh msecih se da... ja dobr ti k se prodajas :winkiss: :whistle: :evilgrin:
JMatic Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ja no... sj bom pomoje nehou...me ze mal pece :)
reesko Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Sej je razumljivo da bo potem mel motor. Tud noben mu ni fouš, jest sm še vesel za njega, valda.Samo, ne pa govort potem da v 3eh mesecih zaslužiš za tak motor. dobr to maš prou..to me najbl razjezi...če ga je dobu nej bo vsaj tih če se že un k ga nima more zadrževat... jebiga svet je krut :D
Čamac Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Fletno... jest na mesc med počitncam dobim okoli 650€ :blush: :unsure: Čamac, lepo si to napisal :worship: se kr z vsem strinjam. jaz sem v enem mescu pri Davidovem Hramu za 3,5€/h zaslužo 780€ :D res pa je da sem delal vsak dan od jutra do poznih popoldanskih ur pa delo dokaj težko :) Drugače pa ne me narobe razumet, tudi jaz od srca privoščim orazmu nov motor :) oziroma jaz vsem privoščim motorje, več ko nas je na cestah lepše je :D pašemanjopazensibrezizpitaobmnožicidrugihmotoristovpress :P
FlamE#7 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ej a lahko prosm napisete ime firme k popravlja arai celade. lp navaden bor Boh
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se