Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Zakaj nebi oboje? :lol:

Komu od tuki gor so tastari kupl motor?...

Jst sm 3 mesece pošten garal da sm dobu pare... pa še zdej delam...se počutm k zamorc :P

Jz sm si ga sam kupu...nek sm tak našparal...nek je pa druga zgodba ki je žal bl tko ilegalna :D

Objavljeno
ej a lahko prosm napisete ime firme k popravlja arai celade.

lp

navaden bor Boh

faq.png

Objavljeno
zakaj si morte skoz neki očitat pa gledat en drugmu kaj je dobu pa kaj kupu sam?

pač če majo starci ppare je razumljivo da ma sine dobr motor...če pa nimajo pa pač si bo sine sam mogu prislužt al pa ne bo nč..jebiga svet je krut ;)

pa če jst prou vem si je orgazm večino če ne use sam prslužu...itak je pa še zmer v dolgovih pr fotru tko da konec koncev si bo sam kupu use ;)

Evo resko je prov povedu...ne bom trdiu da sm si ga čist sam kupu, k če ne bi meu tko uredu tastarih da bi dnar posodl, pa če nebi biu fotr tud sam motorist vrjetn nebi meu tazga motorja :) je pa tko jst sm si hotu drugač kupt motor za tok dnarja kokr sm ga meu sam pa to je blo že tud pr 125, sam pol fotr zmer reče zkva nebi dau še neki zravn pa bi meu velik bolši motor, pa laži bom prodau pa usaj vem da motor ni biu nikol na tleh pa nč .) čist tko BTW bom mogu pa use kar so mi posodl vrnt, da si ne bo kdo kej mislu ;)

Objavljeno

ej s tem vračanjem denarja pa usi tok prbijate da je kr hudo :glare:

a pol sm jst edini tukej gor k mi dajo dnar pa mi ga ni treba vrnt al kako :glare:

ma ne prbijat no

Objavljeno (popravljeno)

a pol sm jst edini tukej gor k mi dajo dnar pa mi ga ni treba vrnt al kako :glare:

ma ne prbijat no

Ej prsežm ti, da morm skor do tolarja use vrnt kar mi posodjo pa tud če traja to 3 leta :closedeyes: vem pa kako je če ti tastari nočjo posodt niti centa, kar pa vrjetn tle ni nobenga tazga, ker pol pomoje skor nuben nebi meu motorja .)sploh pa ne zdj k je treba še v šolo hodt

Popravljeno . Popravil _OrAzEm_
Objavljeno

Jest čez 9 dni(plača pa to) vrnem zadnjih 100€ od 700 k mi jh je fotr posodu za motor. Tk da, bo 100% moj :closedeyes: ^_^

Objavljeno

js pa kar sm zaslužu polet sm dau za izpit, motor je pa zavarovalnica pokrila :D

Objavljeno
dobr mas ti placan siht da si u treh mescah monstra zasluzu... ( a slucajn pr fotru delas pa te mal bol placa kot obicajno)... jest sm pa 125ko nasparov :) je sicer trajal ene 8let (tko nism prej nc vedu kaj bi z dnarjam...) pa se zepnino sm zacev dobivat sele pr 16ih pa se to zlo slabo.... poj smo pa to prodal pa ene 3 mesce delal... pa je to kr je... zej pa skos vec delam pa dnar ostaja :rolleyes:

uuuu pa zimske gume sm ucer gor dav :) se sneg nej pade poj se bomo pa vozil :)

Sej nism v 3 mescih zaslužu vsega... večino, pa en mesec sm 2 šihta delu... pa monster ni nov, stra je dve leti in ma prevoženih 4000km... zanj sem pa dal 6500EUR. :naughty:

Sam res...a gremo pozimi nekam en krog... na kredarico :lol: Jst bom svojo varadero najbrž kr obdržu....

Objavljeno
Sej nism v 3 mescih zaslužu vsega... večino, pa en mesec sm 2 šihta delu... pa monster ni nov, stra je dve leti in ma prevoženih 4000km... zanj sem pa dal 6500EUR. :naughty:

Sam res...a gremo pozimi nekam en krog... na kredarico :lol: Jst bom svojo varadero najbrž kr obdržu....

To res ne vem kva je fora da boš obdržu varadero...sam padala mu bo cena :closedeyes: če že mislš met neki za zravn po rajš prodej pa kup kkšn cross al pa supermoto...

Objavljeno

Potem se že nisi pretegnu če si lohka delov po 2 šihta ti ni blo hudga da si preživu

Objavljeno

ma ne prbijat no

amm đeri...ne posplošuj...men so že miljonkrat posodil denar pa sm ga mogz zmer vrnt do ZADNJEGA CENTA nazaj ;) sam zdej k pa mt vid pač da mi bi pa že loh kdaj pa kdaj kej dala mi pa zelo popupča tko da se stvari obračajo na bolše...no ja da ji rečm če mi za motor posod mi sam šamar stisne :P

za avto bo pa bolj "radodarna" :naughty: :naughty:

Objavljeno

sin po poklicu :whistle: :lol1:

ej pa kva a res noben ne ve firme kjer serviserajo ARAI?

mwa Boh

Objavljeno

mwa Boh

je tvoja služba ja

Objavljeno (popravljeno)

ma ne prbijat no

men, če majo stari namen dat dnar, če ga majo seveda, mi ga dajo ne pa posodjo. sam problem je, k ponavad sm js bl pr dnarju k oni :whistle:

torej, če bi mel dnarja polne koše, bi mi verjetno prvoščil en motorin/avto...stvar je v tem, da se moram(o) borit za dnarjem, ker ga ni na pretek, ne ker ga nebi hotl dat od sebe .)

sicer pa ne vem zakaj spet ta tema, a že nismo vsega predebatiral o tem kurčevem dnarju :headbang:

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno
...no ja da ji rečm če mi za motor posod mi sam šamar stisne :P

je ugotovila da ni to zate :D :lol1:

Objavljeno
men, če majo stari namen dat dnar, če ga majo seveda, mi ga dajo ne pa posodjo. sam problem je, k ponavad sm js bl pr dnarju k oni :whistle:

evo izgleda sva jst pa ti izjeme tukej.... usi ostali reveži morjo pa do centa vračat :P

ne vem no... jst še zmer pravm da nekateri mal prbijate da bi v bolši luči izpadli češ: " sm motor čisto sam plačov"

jst pa tk povem dnarja nimam, če hočm motor dobit mi bodo starci denar dali, vračov jim ne bom ker nimam od nikjer

LP :winkiss:

Objavljeno

mwa Boh

ponavad tam kjer prodajajo arai ke majo tud servise, kaj pravš :whistle:

no na ostal del vprašanja ti bo pa stric google_logo_halloween.jpg povedo ;)

Objavljeno
je ugotovila da ni to zate :D :lol1:

pedr :P

kva si ti tok veseu s temi slikami od gugla? :D

Objavljeno
ja no..jest naprimer sm u mescu pa pol zasluzu skor jurja pa pol...pa nisem lih neke visoke place. tko da recimo ene 4 jurje v treh msecih se da...

jap se da, ampak druga več ne vidiš ko šiht...

Evo resko je prov povedu...ne bom trdiu da sm si ga čist sam kupu, k če ne bi meu tko uredu tastarih da bi dnar posodl, pa če nebi biu fotr tud sam motorist vrjetn nebi meu tazga motorja :) je pa tko jst sm si hotu drugač kupt motor za tok dnarja kokr sm ga meu sam pa to je blo že tud pr 125, sam pol fotr zmer reče zkva nebi dau še neki zravn pa bi meu velik bolši motor, pa laži bom prodau pa usaj vem da motor ni biu nikol na tleh pa nč .) čist tko BTW bom mogu pa use kar so mi posodl vrnt, da si ne bo kdo kej mislu ;)

tako je, zarad tega so tud meni posodli, ker sn si najprej mislo kupit staro rs 250, pa so rekli, če sn že tak fukjen z motori, naj si raje kupim pošten motor...

Ej prsežm ti, da morm skor do tolarja use vrnt kar mi posodjo pa tud če traja to 3 leta :closedeyes: vem pa kako je če ti tastari nočjo posodt niti centa, kar pa vrjetn tle ni nobenga tazga, ker pol pomoje skor nuben nebi meu motorja .)sploh pa ne zdj k je treba še v šolo hodt

uff to še gre, bad je ko ti rečejo da morš do februarja vrnit hehe...sreča ni več tak dosti...

ma zaj pa res tak ko je reko kavalir, nehajmo že s tem kdo si je kaj sam kupo, itak smo že stokrat premleli to temo, pa se raje enkrat spomladi vsi skup dobimo na kakem pikniku, tak ko smo lani meli še "pokojni klub" sršeni, ampak bi pač zdaj bil piknik ex 125-karjev in 125 karjev hehe...lani smo štajerci organizirali, mislim da je kar lepo izpadlo, letos pa ste ostali na vrsti, tak da organizirajte kaj....

drugač pa morn povedat, da ninji nič ne manjka tudi ko je zunaj 6 stopinj, se prav lepo vrti v obrate in uničuje večerni mir tu v bližji okolici maribora, meni pa tud ni mrzlo, važno da mi je toplo pri srcu ko slišim kak prede na obratih- beri: se zverinsko dere, tak da še naglušne ome skočijo iz pojstle gledat kaj je tu čudo hihih .)

Objavljeno

Se ve da Jurcek. Ti nimas starsev? Moja sluzba je vratar. Ti je pa nimas =) slik slak korencek

lp česen Boh

Objavljeno
ma zaj pa res tak ko je reko kavalir, nehajmo že s tem kdo si je kaj sam kupo, itak smo že stokrat premleli to temo, pa se raje enkrat spomladi vsi skup dobimo na kakem pikniku, tak ko smo lani meli še "pokojni klub" sršeni, ampak bi pač zdaj bil piknik ex 125-karjev in 125 karjev hehe...lani smo štajerci organizirali, mislim da je kar lepo izpadlo, letos pa ste ostali na vrsti, tak da organizirajte kaj....

hehe nismo še v letu 2008 :whistle:

Objavljeno

uff ka ksem nor v totem mrazi se grem vozit pred 15 minutami prišo domu mrzlo je ko hudič. čeprav nisem nič čutil da bi me zeblo adrenalin dela svoje.

PS!mislim da sem končal za letos

Objavljeno

nejko nisi ti nekaj omenjal kak se boš šoli posveto ne pa da vsak dan tu poste nabijaš ? :D :D joK3 :rolleyes:

Objavljeno
nejko nisi ti nekaj omenjal kak se boš šoli posveto ne pa da vsak dan tu poste nabijaš ? :D :D joK3 :rolleyes:

pa kaj bi rad, dans sn se 2 uri učil v knjižnici dopoldan...drugač pa zaj ko so počitnice pa niam predavanj še malo izkoristim, nasledni tedn me pa res več ne bo... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!