Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
pa kaj bi rad, dans sn se 2 uri učil v knjižnici dopoldan...drugač pa zaj ko so počitnice pa niam predavanj še malo izkoristim, nasledni tedn me pa res več ne bo... :D

uff si pridn ja :D

Objavljeno (popravljeno)
Sej nism v 3 mescih zaslužu vsega... večino, pa en mesec sm 2 šihta delu... pa monster ni nov, stra je dve leti in ma prevoženih 4000km... zanj sem pa dal 6500EUR. :naughty:

Sam res...a gremo pozimi nekam en krog... na kredarico :lol: Jst bom svojo varadero najbrž kr obdržu....

haha oni ma dva praktično nova motora pa reče da si jih je sam zaslužo :worship:

za avto bo pa bolj "radodarna" :naughty: :naughty:

a mama je radodarna :whistle:

uff ka ksem nor v totem mrazi se grem vozit pred 15 minutami prišo domu mrzlo je ko hudič. čeprav nisem nič čutil da bi me zeblo adrenalin dela svoje.

PS!mislim da sem končal za letos

in gume držijo al kak si vozo?

nejko nisi ti nekaj omenjal kak se boš šoli posveto ne pa da vsak dan tu poste nabijaš ? :D :D joK3 :rolleyes:

ti pa kolko sem vido maš na avtonetu tvojo nsrko... zakaj za vraga to prodajaš? vredna ni niti 300€ kolko sem jo vozo tak da ti raje to mej doma pa jo do konca razjebi ;)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
haha oni ma dva praktično nova motora pa reče da si jih je sam zaslužo :worship:

ti pa kolko sem vido maš na avtonetu tvojo nsrko... zakaj za vraga to prodajaš? vredna ni niti 300€ kolko sem jo vozo tak da ti raje to mej doma pa jo do konca razjebi ;)

še dobro da si se dul dosti pelal ne ? :D tistih 100 metrov pa še to se nisi prek 30 pelal :D

Objavljeno
še dobro da si se dul dosti pelal ne ? :D tistih 100 metrov pa še to se nisi prek 30 pelal :D

čist dovolj je blo tistih 100 metrov, sem mislo peš nazaj prit :D čez 30 pa se nisn pelal ker je že pri 30 vse tak treslo da če bi še malo dal gasa bi razpadlo :D hehe šala :P malo resnice pa je le v njej :blush:

Objavljeno
čist dovolj je blo tistih 100 metrov, sem mislo peš nazaj prit :D

hehe.

Alo mojster, ti si knjigi že prebral? Pa kaj pišemo vse drugi teden? Esej pa še kaj?

Objavljeno
hehe.

Alo mojster, ti si knjigi že prebral? Pa kaj pišemo vse drugi teden? Esej pa še kaj?

aaaa si že pri šoli ti ha sredi počitnic ti ne da mira :whistle: ja saj boljše da se začneš zaj učit da boš te toto dvojko dobo :P ja esej pišemo ja pa nič več kolko vem? sem prebral že jaz prej to ja :D

Objavljeno
aaaa si že pri šoli ti ha sredi počitnic ti ne da mira :whistle: ja saj boljše da se začneš zaj učit da boš te toto dvojko dobo :P ja esej pišemo ja pa nič več kolko vem? sem prebral že jaz prej to ja :D

Ja bo treba začet malo migat. Ja pri Wozniakovi so bli eseji 3, pri Svetelu 2. Zdaj bomo vidli kak bo. Za tebe tak vem da maš že rezervirano 4, že zarad tistega kar si ji počel, pa da te lahko zdaj ona Renatek kliče. skos ko te pogleda se nasmeji, verjetno ji že začne brnet spodaj :D.

A si že prebral, da nista ki skupaj, pa ti je še vse razložla vmes. Te pa mi malo povej o čem se gre Saloma, jaz sem začel brat pa nea neke feršteham :D.

Kaj pa ni neke Zalarca govorla o biologiji v petek po počitnicah. Sistematiko živali pa to?

Objavljeno

ma zdaj ko sem domu šau sem bil malo pozn pa sem 2 krat probal stabilnot mofe v ovinku in presenečen še gre na koleno brez problema. drugač pa sem na izi fural

Objavljeno

ja, fajn bi blo met kako srečanje an :D

lani oz. letos al kko že sicer ni blo mogoče, ker so doma mal zajebal...no za spomladi bi se blo dobro kj zmenit...dolenjce sm js probu neki aktivirat že za kako skupno furco, sam ni blo nobenga navdušenja...mogoče bo za kako požrtijo hehe

ka pravte dolenčki kokr nas je?

Objavljeno
Ja bo treba začet malo migat. Ja pri Wozniakovi so bli eseji 3, pri Svetelu 2. Zdaj bomo vidli kak bo. Za tebe tak vem da maš že rezervirano 4, že zarad tistega kar si ji počel, pa da te lahko zdaj ona Renatek kliče. skos ko te pogleda se nasmeji, verjetno ji že začne brnet spodaj :D.

A si že prebral, da nista ki skupaj, pa ti je še vse razložla vmes. Te pa mi malo povej o čem se gre Saloma, jaz sem začel brat pa nea neke feršteham :D.

Kaj pa ni neke Zalarca govorla o biologiji v petek po počitnicah. Sistematiko živali pa to?

uf doro da si me spomno, bio tudi pišemo ja :) drugače pa za take reči so PM :D ne moreš smetit v tak resni temi :P

ma zdaj ko sem domu šau sem bil malo pozn pa sem 2 krat probal stabilnot mofe v ovinku in presenečen še gre na koleno brez problema. drugač pa sem na izi fural

te pa tak super če še gre jaz nisem nič probaval

Objavljeno

Ne na tak način k tebe zanima :D

Objavljeno
pozna kdo koga ko uvaza avte iz nemcije?.....

jaz jih ja, kaj rabiš povej???

Objavljeno (popravljeno)

dealer

ded je res fer... sicer pa če ti pa uvozi "nagledan" avto pa itaq nimaš njega krivit....

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno

za te "starejše" avte bolje da si greš sam po njega....

drugač pa pri rdeči sem vido da je euro3 standard... to morš pazit da je.. zadaj mora imet vzglavnike in vsaj dva dvotočkovna pasova...

drugače pa tut sam razmišljam o uvozu vti-ja 99-00 letnik... ker jih pri nas skoraj ni.. tak kot coupejev....

hm provizija.. pojma nimam... nabavi kje avtovleko če poznaš koga, čene pa privat, in preizkušnje, 100€ stanejo..

Objavljeno
nič, kar zastoj ti jo pripelem...

aja- drugač pa poglejte to, tisti model za sintisajzerom je čamacov bratranec iz prištine, ful sta si podobnaa: http://youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg

haha totega bumbara sem že vido...umiral sem :lol1:

Objavljeno
za te "starejše" avte bolje da si greš sam po njega....

drugač pa pri rdeči sem vido da je euro3 standard... to morš pazit da je.. zadaj mora imet vzglavnike in vsaj dva dvotočkovna pasova...

drugače pa tut sam razmišljam o uvozu vti-ja 99-00 letnik... ker jih pri nas skoraj ni.. tak kot coupejev....

hm provizija.. pojma nimam... nabavi kje avtovleko če poznaš koga, čene pa privat, in preizkušnje, 100€ stanejo..

vtija se dosti lazje dobi....malo nazaj se je prodajal en HB 90hp s komplet vti swapom,masina,bremze,....vglavnem vse,pa se poceni registracija je....

drugac pa coupejke se dajo vse od 97 letnika dalje uvozit

Objavljeno

pilju viski tem kokakola, barijoli movilo perdjola...tururururu

Objavljeno
pilju viski tem kokakola, barijoli movilo perdjola...tururururu

to vas ucijo na faksu?

Objavljeno
mito 2008 ....zda je pa res RSka lepsa ko pa mito :D

stare slike...

jaz jih ja, kaj rabiš povej???

dealer

ded je res fer... sicer pa če ti pa uvozi "nagledan" avto pa itaq nimaš njega krivit....

ja folk, js bi nujno rabu, da mi mal pogleda gor, če bi se dalo kj dobit zame. namreč en znanc, k se s tem ukvarja, je dobu gor golfa 2003 letnik za 5jurjev, pr nas cena okol 9. pa me zanima če bi mi lahko pogledov pa se mal pozanimov za kak avto zame :D

nejko PM pišem?

@kukec:

a tipa kar tako pokličeš pa vprašaš al kko? poznaš ti mogoče, bi blo mal lažje?

Objavljeno (popravljeno)

ja pokličeš ga, poveš kak pa kaj.. on itaq pri dealerjih zgoraj kopuje, ne privat....in on pokliče in posreduje tvoje želje...

drugače pa je teh "uvoznikov" ko dreka.....ker stem se najlažje zasluži..

jaz ga ne poznam, je stric pr njemu vzel.. in sta šla skupaj gor....

aja pa za tiste ki kopujete avto od daleč, zazihrajte si najmanj 2 avta za ogled... ker slike in oglasi lahko marsikaj prikrivajo, in prodajalci napak sploh ne omenijo dokler ne prideš v kontakt....

Popravljeno . Popravil kukec1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!