Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ja, ja...sj to, da mi pač človek, ki ve kje iskat predvsem, najde 2 al pa 3 avte, pol že ni problem jit iskat, bi mi to že uredil, silom prilke je tud kamion pr hiši tako da...

js bi se že zapelu v nemčijo al pa italijo, če bi biu 100% da bom neki najdu...da pa zdej zapravm 500€ za pot, pa najdem nič...

Objavljeno

Čist tko povem nategujejo na veliko in tut te k dol prpelejo tko da mal pazte, pa špegle si nabavte da si avto ogledaš tko kt se zagre , pa mal zdrave kmečke pameti priporočam :rolleyes:

Objavljeno
to vas ucijo na faksu?

muhafčikarem šipšanjon buljet?

stare slike...

ja folk, js bi nujno rabu, da mi mal pogleda gor, če bi se dalo kj dobit zame. namreč en znanc, k se s tem ukvarja, je dobu gor golfa 2003 letnik za 5jurjev, pr nas cena okol 9. pa me zanima če bi mi lahko pogledov pa se mal pozanimov za kak avto zame :D

nejko PM pišem?

@kukec:

a tipa kar tako pokličeš pa vprašaš al kko? poznaš ti mogoče, bi blo mal lažje?

hahaha, ne ne hecal sn se ;) ...aja lahko pa mi napišeš kakšen ljubezenski verz če hočeš ja :wub: :lol1:

Objavljeno
hahaha, ne ne hecal sn se ;) ...aja lahko pa mi napišeš kakšen ljubezenski verz če hočeš ja :wub: :lol1:

Še zdej nisi povedu kakšna se ti je zdela una pesmca k sm jo zate napisu :closedeyes:

Objavljeno
Še zdej nisi povedu kakšna se ti je zdela una pesmca k sm jo zate napisu :closedeyes:

kera, kera, nisn nič vidooo :eek: :kva2:

Objavljeno

a jebo te nejko :D

jas pa že čis navdušen :D

ne resno boysi, za zdej sm sicer isku neki 5000-6000€ letnik 2001+ pa ne več kot 100 konjev načeloma, zaradi registracije. sicer za smarta me še vedno malo drži :D (jebi ga poceni ga je met, ko moped :whistle: ), ko sm pa zvedu kok pocen je un tip golfa dobu, me je pa orenk prjelo, če bi se dalo zrihtat roadsterja iz njemačke za tak dnar...samo dvomim. avto je res fenomenaln...

ja no, bi pa v upoštev pršla še astra bertone, ampak samo 1,6 al pa 1,8 pa zdej me je dobr justaboy spomnu na civica coupe. ma sej veste kako je :D mal bl športno mi leži, samo nebi rad tud plačeval ko nor, tako da razni v-teci odpadejo pa to ne :D

za kaj manjšega bi pa tle pogledu polota recimo 1,4 al pa obično astro pa vectre so mi tud všeč. golfa pa nebi enostavno zato, ker ga ma čisto vsaka tadruga bajta v sloveniji.

zdej pa ker ne vem kako bo s financami, moram še doma mal stare pobarat, kaj pravijo, foter začel nekaj jamrat, tako da vprašanje če se budžet ne bo omejil na kakih 3-4k, potem bom pa že najdu tu kaj pametnega.

torej pobje, če kdo koga pozna, da bi mal pobrsku po njemačkoj se priporočam :D

Objavljeno
kera, kera, nisn nič vidooo :eek: :kva2:

Dej ne deli se....če ti ni bla všeč mi povej ne pa da mi lažeš v obraz :cry: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno

ne resno boysi, za zdej sm sicer isku neki 5000-6000€ letnik 2001+ pa ne več kot 100 konjev načeloma, zaradi registracije. sicer za smarta me še vedno malo drži :D (jebi ga poceni ga je met, ko moped :whistle: ), ko sm pa zvedu kok pocen je un tip golfa dobu, me je pa orenk prjelo, če bi se dalo zrihtat roadsterja iz njemačke za tak dnar...samo dvomim. avto je res fenomenaln...

ja no, bi pa v upoštev pršla še astra bertone, ampak samo 1,6 al pa 1,8 pa zdej me je dobr justaboy spomnu na civica coupe. ma sej veste kako je :D mal bl športno mi leži, samo nebi rad tud plačeval ko nor, tako da razni v-teci odpadejo pa to ne :D

za kaj manjšega bi pa tle pogledu polota recimo 1,4 al pa obično astro pa vectre so mi tud všeč. golfa pa nebi enostavno zato, ker ga ma čisto vsaka tadruga bajta v sloveniji.

zdej pa ker ne vem kako bo s financami, moram še doma mal stare pobarat, kaj pravijo, foter začel nekaj jamrat, tako da vprašanje če se budžet ne bo omejil na kakih 3-4k, potem bom pa že najdu tu kaj pametnega.

sej pa lahko daš zablokirat na 25 kw haha :lol1: .)

Objavljeno (popravljeno)
Dej ne deli se....če ti ni bla všeč mi povej ne pa da mi lažeš v obraz :cry: :cry: :cry: :cry:

hahahha to pa zaj umiram, isto si reko ko kaka pička ko je užaljena al pa na gz ko si pišejo, samo da namesto "ni bla všeč"--"je bla všeč" haha :lol1: ....ne pesmi pa res nisn vido majkemi :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
hahahha to pa zaj umiram, isto si reko ko kaka pička ko je užaljena al pa na gz ko si pišejo, samo da namesto "ni bla všeč"--"je bla všeč" haha :lol1: ....ne pesmi pa res nisn vido majkemi :D

Maaaaa hecam te :D sploh ni blo nobene pesmi :P

Objavljeno
@Čamac...prodaj tvoj ror pa kupi pravo robo :D ....

surprise

samo je res poceni ta akrapo :) pa še komplet je lepo da ti malo konje pa to dvigne... :) samo zdaj ne mislim več nič z izpuhi, sem ga komaj kupo in sem zadovoljen :) je pa to bomba ja komplet to se pa že na performancih tut fajn pozna :) glede videza pa... grdi je ko svinja :rolleyes:

nič, kar zastoj ti jo pripelem...

aja- drugač pa poglejte to, tisti model za sintisajzerom je čamacov bratranec iz prištine, ful sta si podobnaa: http://youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg

hahahahhhahahaha kak si nor ti hahahahahahahah :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

to vas ucijo na faksu?

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

ijeeee čamac se zaj šele tolče po glavi ko je vido ta komplet akrapo za 500 eurov, kar je praktično zastonjjjjj....jaooooo čamčiii :headbang:

Objavljeno (popravljeno)
ijeeee čamac se zaj šele tolče po glavi ko je vido ta komplet akrapo za 500 eurov, kar je praktično zastonjjjjj....jaooooo čamčiii :headbang:

vedno to rečeš ha jaz pa se nič ne tolčem po glavi :) niti nimam 500€ da bi komplet kupo čeprav je to zelo poceni za tak komplet :) ti bi že skakal ha ko samo številke vidiš pred sabo konje pa to uuu kolko to dvigne itd :D grd pa je tudi ko pes :D čeprav je grd pa ne rečem da ga ne bi mel :D nikoli ne škodi par konjev viška :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Še to ne izrabite pa bi imeli potem še več konjev ..... :krneki:

ti izrabiš?

Objavljeno
vedno to rečeš ha jaz pa se nič ne tolčem po glavi :) niti nimam 500€ da bi komplet kupo čeprav je to zelo poceni za tak komplet :) ti bi že skakal ha ko samo številke vidiš pred sabo konje pa to uuu kolko to dvigne itd :D grd pa je tudi ko pes :D čeprav je grd pa ne rečem da ga ne bi mel :D nikoli ne škodi par konjev viška :P

tolčeššš se po glaviiiii hahahha

Objavljeno
komur je do smeha naj se smeje, komur je do joka, naj joka

http://www.rtvslo.si/mojvideo/alex/america...-with-subs/793/

js grem pa fuknt bombo na washington...

hahahahahahahahahahahahahah :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: pacienti imbecilski, to ne morš vrjet , najjača je una: star wars posnet po resnični zgodbi :slap: :lol1:

Objavljeno

Hehe, pa tretjo svetovno vojno smo tud že mel :headbang:

Jeba, spau sm cele 4 urce, zdej pa spet na šiht :krneki:

Objavljeno

jao jao... sam dobr... to je itak tko posnet da vprašajo 1000 folka poj pa sam taneumno dajo u film... sm vidu ze iste stvari k po nemci sparsujejo pa so isto neumni... k recejo da je glavn mest nemcije Štokholm pa tak... Pa tud vids kasn folk sprasujejo :) k ga ze od delec vids da ne ve kje je doma

Objavljeno
ja, fajn bi blo met kako srečanje an :D

lani oz. letos al kko že sicer ni blo mogoče, ker so doma mal zajebal...no za spomladi bi se blo dobro kj zmenit...dolenjce sm js probu neki aktivirat že za kako skupno furco, sam ni blo nobenga navdušenja...mogoče bo za kako požrtijo hehe

ka pravte dolenčki kokr nas je?

Vs čas za akcijo :D

ja, ja...sj to, da mi pač človek, ki ve kje iskat predvsem, najde 2 al pa 3 avte, pol že ni problem jit iskat, bi mi to že uredil, silom prilke je tud kamion pr hiši tako da...

js bi se že zapelu v nemčijo al pa italijo, če bi biu 100% da bom neki najdu...da pa zdej zapravm 500€ za pot, pa najdem nič...

Dj še par € pa ti dam svojo ekipo zrawn...ti bojo vse povedal o avtu :D

Če rabš Opel Astra Coupe 2.2 Bertone Svetlo zelene barve za 8000€

Objavljeno
To res ne vem kva je fora da boš obdržu varadero...sam padala mu bo cena :closedeyes: če že mislš met neki za zravn po rajš prodej pa kup kkšn cross al pa supermoto...

Heh... ne vem, prvi motor, itak nimam neke velike denarne krize da bi rabu denar,... pač mi je kul motorček :rolleyes: MOgoče ga bom pa šparu do leta 2050 da bo oldtimer in ga bom takrat prodal za 500.000 eur :lol:

Objavljeno
Heh... ne vem, prvi motor, itak nimam neke velike denarne krize da bi rabu denar,... pač mi je kul motorček :rolleyes: MOgoče ga bom pa šparu do leta 2050 da bo oldtimer in ga bom takrat prodal za 500.000 eur :lol:

aja zdejrabš pa denarno krizo da prodaš motor ki ga NIČ ne uporablaš?

pa ne mi zdej odgovort da se pelješ vsake 14dni..ker to je isto kot NIČ ;) to je če ma človk preveč ;) (in ja na živc si mi stopo zdele)

ne rečm da bi meu eno 125 2T k bi bla res vredna čez 50let pa bi blo res dobr met to čez neki časa...sam s temi jajci k so pa namenjena zgolj čakanju na močnejši motor se pa res ne splača met doma...nevem no...POSEBNEŽ in ja ŽALIM TE :headbang:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!