Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Heh... ne vem, prvi motor, itak nimam neke velike denarne krize da bi rabu denar,... pač mi je kul motorček :rolleyes: MOgoče ga bom pa šparu do leta 2050 da bo oldtimer in ga bom takrat prodal za 500.000 eur :lol:

raje kupi yamaho rd 500 pa jo doma šparaj :D pa jo boš pol enkrat meni prodal :P meni tudi ni jasno zakaj šparaš to jajco, te si vsaj neki dober motor kupi da ga maš enkrat na mesec za vožnjo :)

a kr sam si se vozo po progi? Zanimivo :D ej glede na to da maš najboljši zvok med 600tkami še malo to posnami pa daj na youtube pa link seveda sem :D aja daj še povej v čem je point tega clockwork pussy? :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
a kr sam si se vozo po progi? Zanimivo :D ej glede na to da maš najboljši zvok med 600tkami še malo to posnami pa daj na youtube pa link seveda sem :D aja daj še povej v čem je point tega clockwork pussy? :D

nobenmu se ni več dal :lol:

dobiš zvok v kratkem

Objavljeno
:lol1: matex maš pa domišljijo :grim

aja jst bom zdj enkrat prodaju gume bridgestone BT014...tko da če bo kdo kej rabu nej pove!!

imaš kaj drugega za prodat 002 ali pa GP (oboje medium, če se da)?

dobr si tole skompaljov :worship:

vozš pa tut lepo :)

hvala

Objavljeno
imaš kaj drugega za prodat 002 ali pa GP (oboje medium, če se da)?

hvala

ja sej jst glih zato prodajam tele k bi kupu 002 :whistle:

Objavljeno
ja sej jst glih zato prodajam tele k bi kupu 002 :whistle:

boš samo na pisti spomladi :naughty: , povej kdaj letiva na Panonio

Objavljeno
Matex,dobr movie :OK:

aha :worship: in tista slika je res dobra ko si dal v fotografije, ko se po prvi pelješ :OK:

Objavljeno
aha :worship: in tista slika je res dobra ko si dal v fotografije, ko se po prvi pelješ :OK:

hvala, k0ci midva se morva pa kdaj na pijaci v Ljubljani dobit.....nujno!

Objavljeno

ewo fantje, situacija je sledeča ... za mene je zaenkrat sezone konc ... namreč glih pred domom, ko se pripelem iz krožnega, hočm dat v drugo ... crkne kuplonga, utrgalo je zajlo zgor pri ročki ... (da ne govorim kk fajn ga je blo tišat v klanc domo pa v garažo pol) ... sreča da se je to zgodlo pr manši hitrosti :doze: ....

zdej me pa zanima ... a je to pod garancijo, da pošlejo novo zajlo, da mi to serviser nardi??? kolk priblizno stane nova?

sploh nemorm vrjet kk je lahk zajlo vtrgalo ... TOMOS pač :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

Ah, zajlo na izi zamenjaš, pomoje da ni več kot 15€. Če je že bla sila bi se komot brez kuplunge tud pelal.. to boš pa ja zrihtal..? V ponedeljek jo kr naročej... nevem kaj si ti delal z zajlo hehe :rolleyes: Zrihtaj uglavnem :) Aja, zajla mislim da je potrošni materjal.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Eh, zajla te pride ~20€... se pa da vozt tud brez sklopke :blush: sam prjatle rabš da te porinejo na začetk :krneki: ni pa lih priporočlivo to :grrr

Men se je to nrdil kkšne 2 mesca nazaj ... pa sm mogu tko prevozt 15km :xx:

Objavljeno
hvala, k0ci midva se morva pa kdaj na pijaci v Ljubljani dobit.....nujno!

noben problem, se še zmenva kdaj pa kje

abnormaln: zajla se je verjetn strgala ker ni bla dost mastna, in se je ob nekaj drgnila, trgala se je pa nitka za nitko.....najbol je da daš kao pod garancijo, če ti pa ne bodo hotl zrihtat pa kar priginal naroč, ker ponavadi tiste ki so narejene po meri (pri kakem majstru) ratajo hitro trde, res najbol da original vzameš

Objavljeno

Kake prjatle, enkrat pa še že poženeš z nogo :whistle:

Objavljeno
Eh, zajla te pride ~20€... se pa da vozt tud brez sklopke :blush: sam prjatle rabš da te porinejo na začetk :krneki: ni pa lih priporočlivo to :grrr

Men se je to nrdil kkšne 2 mesca nazaj ... pa sm mogu tko prevozt 15km :xx:

Uf, a že 2 mesca je od takrat :)

Kake prjatle, enkrat pa še že poženeš z nogo :whistle:

V njegovi situaciji ne, smo bli pod klancom :D

Objavljeno

keep the technoking in frame wienerschnitzel :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

TECHNOVIKING :krneki:

to sm že gledu kaj je sploh fora tega technovikinga?

aja a si najdu une slikce ko sva se zajebavala še z 125kami ... mislm eno si prlepu pod slike tko da predvidevam da si jih najdu

Objavljeno
to sm že gledu kaj je sploh fora tega technovikinga?

aja a si najdu une slikce ko sva se zajebavala še z 125kami ... mislm eno si prlepu pod slike tko da predvidevam da si jih najdu

mam ene posnetke, nimam pa vseh :krneki: ti jih bom poslou prek MSN-ja

Objavljeno
mam ene posnetke, nimam pa vseh :krneki: ti jih bom poslou prek MSN-ja

a ti nism useh poslou :krneki:

kaj pa slikce?

Objavljeno

TECHNOVIKING :krneki:

ta link sm dou pa js zadnč sm gor :D

dost funny tale technoviking ^_^ k sm prvič gledou sm umirou od smeha :D hehe

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!