Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ewo fantje, situacija je sledeča ... za mene je zaenkrat sezone konc ... namreč glih pred domom, ko se pripelem iz krožnega, hočm dat v drugo ... crkne kuplonga, utrgalo je zajlo zgor pri ročki ... (da ne govorim kk fajn ga je blo tišat v klanc domo pa v garažo pol) ... sreča da se je to zgodlo pr manši hitrosti :doze: ....

zdej me pa zanima ... a je to pod garancijo, da pošlejo novo zajlo, da mi to serviser nardi??? kolk priblizno stane nova?

sploh nemorm vrjet kk je lahk zajlo vtrgalo ... TOMOS pač :headbang:

tudi meni se je na cagivi enkrat ftrgala zajla enih 15 km od doma... sva se ravno s kukecom vozla :) pa sem se pač brez kuplonke domov pelal, ne bi ti blo treba tišat :) pač če se kje ustaviš na kakšnem semaforu ali kaj ga pač malo porineš in malo cuka ko spelješ to pa je vse :) pa na nekih vreu obratih speljuješ pa šaltaš da ravno ne uničiš vsega hehe :)

Objavljeno

hahaha, tak je enkrat en v extremu muval, :lol1: ej smo umirali od smeha,sem še meu posnetega na telefonu sam sem nekje zgubo filmček..

Objavljeno
Uf, a že 2 mesca je od takrat :)

V njegovi situaciji ne, smo bli pod klancom :D

pa bi se obrnili iz klanca dol in ne bi rabli niti porivat... če pa ste bli še na ravnem pod klancom pa ravno tak ne bi smelo bit panike...

Objavljeno

Na zbilah maš takoj pod klancem parkirišče, levo, ko je pa ravnina je pa pesek. Tako da... sej reesko ve kako ga je na tistmu pesku vžigat na porivanje :whistle: :whistle:

Objavljeno
boš samo na pisti spomladi :naughty: , povej kdaj letiva na Panonio

:OK: :OK: če si zainteresiran bova letela, mam zlo željo jit enkrat gor...pa še kkšn tle k ma 600 d bomo kdaj skup na kkšno progo res šli, da ne bodo sam besede :grim lohk gremo dele za nov let na jura racing v Valencio :kva2: bi bilo lepo ja :lol:

Objavljeno
Na zbilah maš takoj pod klancem parkirišče, levo, ko je pa ravnina je pa pesek. Tako da... sej reesko ve kako ga je na tistmu pesku vžigat na porivanje :whistle: :whistle:

:evilgrin: :evilgrin:

ma kurac je k spustiš sklopko pa ti blokira gumo :D

Objavljeno

Se je že komu nardilo.. peljem, vidim d na nasprotnem pasu začne en prehitevat, ok mal prbremzam za vsak slučaj, je on mimo pa začne še en fukjen debil prehitevat k ni hudič da me nebi vidu pa bi komot nazaj zavil, a ne ne, zakaj, mater mu *****.. gre prehitevat na polno, js pa sm na srečo sfural po tisti tanki bankini pa se pol še 100 metrov lovil da nebi v jeben grabn zapelal :headbang: Ljudje počas niso več normalni fak!

Objavljeno
ewo fantje, situacija je sledeča ... za mene je zaenkrat sezone konc ... namreč glih pred domom, ko se pripelem iz krožnega, hočm dat v drugo ... crkne kuplonga, utrgalo je zajlo zgor pri ročki ... (da ne govorim kk fajn ga je blo tišat v klanc domo pa v garažo pol) ... sreča da se je to zgodlo pr manši hitrosti :doze: ....

zdej me pa zanima ... a je to pod garancijo, da pošlejo novo zajlo, da mi to serviser nardi??? kolk priblizno stane nova?

sploh nemorm vrjet kk je lahk zajlo vtrgalo ... TOMOS pač :headbang:

to ni take panike, men je na jawi vsake kvatre ftrgalo zajlo, zaj je mam poln kurac popravljat in se pač furam brez zajle, ga pač malo porinem pa je to to...

tudi meni se je na cagivi enkrat ftrgala zajla enih 15 km od doma... sva se ravno s kukecom vozla :) pa sem se pač brez kuplonke domov pelal, ne bi ti blo treba tišat :) pač če se kje ustaviš na kakšnem semaforu ali kaj ga pač malo porineš in malo cuka ko spelješ to pa je vse :) pa na nekih vreu obratih speljuješ pa šaltaš da ravno ne uničiš vsega hehe :)

:yes:, sej je čaga to hehe

Objavljeno

res pa je tudi da nikoli nisi nobene zajle z ničemer namazal in ti jih je zato trgalo vsake kvarte :)

Objavljeno
res pa je tudi da nikoli nisi nobene zajle z ničemer namazal in ti jih je zato trgalo vsake kvarte :)

ma boli me dikson, to je motor da se ga zgoni do konca :D

Objavljeno

Ja s čim bi pa blo dobro mazat zajlo? wd40? :)

ke bi pa lahk naročo to zajlo?

Objavljeno

Jest sm na APNu vsak mesec zajle menjal dokler jih nism začev z mastjo mazat.

Objavljeno
Ja s čim bi pa blo dobro mazat zajlo? wd40? :)

ke bi pa lahk naročo to zajlo?

wd 40 karkol...pravjo da če bi zajlo vzdrževau se pravi mazal bi bla loh za miljon let ;)

Objavljeno

Če ni kkšne tovarniške napake, da se drgne ob kkšn rob, kot se rado pr tomosih (50cc) nrdi :whistle:

Objavljeno
wd 40 karkol...pravjo da če bi zajlo vzdrževau se pravi mazal bi bla loh za miljon let ;)

kaj pa milijon pa dve leti tudi?

Objavljeno
kaj pa milijon pa dve leti tudi?

seveda...pa milj burekov plus 2 tudi ;)

Objavljeno
nobel burekov?

a sevedaaa :D

Objavljeno

fingi, morn ti povejat da nea tak slabo zgleda toti tvoj hijosungić, črna barva mu paše, je že ko pravi motor hehe...ampak pazi: rekel sem zgleda, o ostalem ne bi debatirali hehe....

Objavljeno

jaz sem s staro rsko skoraj na morju(Krku) ostal brez zajle...in to zajle za gas,ko sem domov prso je ena zicka se drzala :D

Objavljeno

Jaz že zdaj povem da se avgusta nekam na morje ftrgam z motorjem te ko bom mel 25 kw pa izpit :D kdo je zraven? :P

Objavljeno
Jaz že zdaj povem da se avgusta nekam na morje ftrgam z motorjem te ko bom mel 25 kw pa izpit :D kdo je zraven? :P

jaz komot....morem drugo leto nadoknadit letos izgublenih 6000 km...ko sem bil 2 mesca brez rske....

Objavljeno
jaz komot....morem drugo leto nadoknadit letos izgublenih 6000 km...ko sem bil 2 mesca brez rske....

te bi mogo jaz tak nadoknadit 20.000 km z motorji al kaj če sn s cagivo naredo vse skup 2.500 km pa s hondo 3.000 :D

Objavljeno
fingi, morn ti povejat da nea tak slabo zgleda toti tvoj hijosungić, črna barva mu paše, je že ko pravi motor hehe...ampak pazi: rekel sem zgleda, o ostalem ne bi debatirali hehe....

Hvala :004 :wub:

Vem da o ostalem ne mormo... hyosung pač. Tud če ma komponente dobre, mu ime vse spet zbije. Še vedno mam pa raje xyz firmo kot pa hondo al pa yamaho, pa da zgleda kot moped. Sej, huso, tud nikamr ne gre, samo, saj zgleda mal bol če ne druzga :blush:

Jest šele konc sezone dobim za 25kw :( :cry: :cry:

Objavljeno
Hvala :004 :wub:

Vem da o ostalem ne mormo... hyosung pač. Tud če ma komponente dobre, mu ime vse spet zbije. Še vedno mam pa raje xyz firmo kot pa hondo al pa yamaho, pa da zgleda kot moped. Sej, huso, tud nikamr ne gre, samo, saj zgleda mal bol če ne druzga :blush:

Jest šele konc sezone dobim za 25kw :( :cry: :cry:

sej bo, sej bo, mi smo s tabo :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!