Schmid87 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 ahhahahahahahahahahah dori vici ni kaj :worship: :worship: yap :OK:
vRider Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) Gre kdo od vas na Milanski Moto salon? :hmm: Popravljeno November 4, 2007. Popravil vRider
sky_21 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Gre kdo od vas na Milanski Moto salon? :hmm: Jaz
reesko Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 a ti se z reeskotom družiš? :D rođen brat :winkiss:
kukec1 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Se pogovarjajo trije starejši moški Pravi 70 letnik: S prostato imam grozne tezave, zbudim se ob 6h, ob 7h pa se sele lahko uscijem. Pravi 80 letnik: Crevesje je ze cisto fuc, ob 6h se zbudim pa se do 8h komaj userjem. Doda 90 letnik: Fanta, to ni nic, jaz se ob 6h uscijem, ob 7h userjem in ob 8h zbudim.
Čamac Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Fanta, to ni nic, jaz se ob 6h uscijem, ob 7h userjem in ob 8h zbudim. ko frk :D ko ravno vidim da čita...
frk Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 ko frk :D ko ravno vidim da čita... zai nejkove vice berem pa umiram zrave :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 evo stroj se je odločil da nekaj spesni o sebi: "ja sam rođen u ljubljani, od majke slovenke i oca s juga, imam firmu, puno para, al u srcu, vijećna tugaaaa".....in o svoji ljubezni poje: "ti sad ideš s njim u ŠKUC-a, za tobom mi srce kuca, lijepa ljubljančankoooo---grom te ubioooo!!!
kukec1 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 evo stroj se je odločil da nekaj spesni o sebi: "ja sam rođen u ljubljani, od majke slovenke i oca s juga, imam firmu, puno para, al u srcu, vijećna tugaaaa".....in o svoji ljubezni poje: "ti sad ideš s njim u ŠKUC-a, za tobom mi srce kuca, lijepa ljubljančankoooo---grom te ubioooo!!! haha nekam mi je znano toto besedilo :D
Stroj Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 evo stroj se je odločil da nekaj spesni o sebi: "ja sam rođen u ljubljani, od majke slovenke i oca s juga, imam firmu, puno para, al u srcu, vijećna tugaaaa".....in o svoji ljubezni poje: "ti sad ideš s njim u ŠKUC-a, za tobom mi srce kuca, lijepa ljubljančankoooo---grom te ubioooo!!! Ti si pa skriti talent :winkiss:
totalnoAbNormaln Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) Det je pa ja tak car ... japončkki pač :D :worship: najbolsi je konc :D FRISTAJLOOO :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :lol1: (kera je ž tta pesm?) Popravljeno November 4, 2007. Popravil totalnoAbNormaln
Noiser69 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Det je pa ja tak car ... japončkki pač :D :worship: najbolsi je konc :D FRISTAJLOOO :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :lol1: (kera je ž tta pesm?) kako tele si ti
_Fingi_ Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Haaa, tole pa zmaga :worship: :worship: :worship: :worship: ta tip bi pa mogu zmagat an. Sm ene 5x gledov, pa še nimam dost :worship: :worship:
Noiser69 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 (popravljeno) Haaa, tole pa zmaga :worship: :worship: :worship: :worship: ta tip bi pa mogu zmagat an. Sm ene 5x gledov, pa še nimam dost :worship: :worship: js isto, skos si ga sučem (posnetek, da ne bo pomote :)) ... kda bo mel koncert v Hali Tivoli? :D Popravljeno November 4, 2007. Popravil AbNormaln
Matex_46 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 spomini na lepe časa - prihajajo še lepši :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 js isto, skos si ga sučem (posnetek, da ne bo pomote :)) ... kda bo mel koncert v Hali Tivoli? :D welcome back :whistle: p.s. a je ta tvoj podpis iz delta farce? spomini na lepe časa - prihajajo še lepši :evilgrin: Seksi, res je hudo na prvi slikci k mata motorja tko postavlena da se ne vid tačke :whistle:
JMatic Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 HAHAHAH FRISTAJLO JE ZAKON :)))))))))))))))))))))))))))))))))) sploh remixi ghahahahhaha :) fut fut fut fristajlo
Schmid87 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 p.s. a je ta tvoj podpis iz delta farce? Ass, Gas or Grass, Nobody Rides For Free če mislš to, je blo to če se ne motm v spotu od Blink182 :D so mel na kombiju zadi nalepko k je to pisal :P dvomim pa da si mel v mislih to.. ker mislm da kj tazga ni primern za v delta force :P
_Fingi_ Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 Ass, Gas or Grass,Nobody Rides For Free če mislš to, je blo to če se ne motm v spotu od Blink182 :D so mel na kombiju zadi nalepko k je to pisal :P dvomim pa da si mel v mislih to.. ker mislm da kj tazga ni primern za v delta force :P hehe delta fArce :P en nov film, komedija, k grejo ''vojaki'' kao v irak, pristanejo pa u mehiki... aja to od spota pa nism vedu :blush: tnx za razsvetlenje :P
Schmid87 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 hehe delta fArce :P en nov film, komedija, k grejo ''vojaki'' kao v irak, pristanejo pa u mehiki... aja to od spota pa nism vedu :blush: tnx za razsvetlenje :P my bad :D nism še slišou za ta muvi :D na hitr sm pa prebrou delta force :P my bad.. again :D
JeRn3j Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 kdo je meu najglasnejšo rs ko :whistle:
Schmid87 Objavljeno November 4, 2007 Objavljeno November 4, 2007 kdo je meu najglasnejšo rs ko :whistle: sexy mravlce ^_^ od matexa zvok mi je lepši, k je mal globji :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se