Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
debeli uglednež je prezaposlen z kopičenjem nasičenih maščob v svoje telo, zato dokler se mu trigliceridi ne nakopičijo v jetrih, za ponovno 100% zvišanje holesterola v krvi, žal ne bo dosegljiv :cry:...gre za rutinsko kopičenje zaloge za t.i. ozimnico

hahahah :D umiram :D :D

ej bojsi...a ve kdo kej o čip tuningu? kok približn pride? recmo iz 110 na 150 KM dizla seveda :P kurilc.press :P

Objavljeno (popravljeno)

rsr motorsport

pa poglej za točno določeno mašino, kolk ti bodo optimalno vn stisnli in kolk te bo koštalo.

je vse odvisno, za katero mašino gre in kolk je močna. recimo vw-jevi tdi-ji majo največji chiptuning potencial

samo, če boš šou potem moč merit, pred tunanjem pa ne, potem ne boš vedu al je blo realno al ne. ker je možno, da avto že zj nima polne moči in je nemogoče dobit obljubljeno moč. zato je dobr nardit meritve pred tunanjem in po tunanju, zato, da ti njim ne moreš očitat oz. šele takrat lahko vidš, če so te zajebal...

seveda pa to še dodatno košta

Popravljeno . Popravil C4V4L13R
Objavljeno
rsr motorsport

pa poglej za točno določeno mašino, kolk ti bodo optimalno vn stisnli in kolk te bo koštalo.

eee kle mi je stric reku da on zmer kle pelje...hvala =*

Objavljeno

p.s

če avto nima turbine, nima smisla čipat

(kak sdi al pa atmosferski bencinci)

Objavljeno
p.s

če avto nima turbine, nima smisla čipat

(kak sdi al pa atmosferski bencinci)

ne ne bo tdi...110 -140 al pa 115 -150

hihi kok sm pametn zdej k mi je kukec use že razložu :P

Objavljeno
Waaa....glas k APN6 :lol1:

ti najprej kup motor pol pa govor :winkiss:

Objavljeno
uglednež gre zmeraj po diplomatski poti...

pa saj vsi vejo da je najina ljubezen večna :winkiss:

ej ta drug uglednež( debeluhar seveda) pomagaj mi :P NE elita me napada :P

evo me :D pustite vsi mojega reeskota na miru, ker se ve, kak zadeve stojijo da ne bom jaz zdaj nov krog v slikarju narisal :P med geniji in norci je še čisto majhen prostor ampak se na tem krogu ne vidi ker od skoraj 7 milijard ljudi normalno da se ne vidi da 2 človeka prestavljata novo skupino... tu not sva pa jaz in reesko, neka nova vrsta, če po domače povem nekaj takšnega kot "prefinjeni geniji"

debeli uglednež je prezaposlen z kopičenjem nasičenih maščob v svoje telo, zato dokler se mu trigliceridi ne nakopičijo v jetrih, za ponovno 100% zvišanje holesterola v krvi, žal ne bo dosegljiv :cry:...gre za rutinsko kopičenje zaloge za t.i. ozimnico

ohhh bravo da poznaš osnove biologije iz prvega letnika :worship: o debelosti pa raje ne bi... ;)

Objavljeno
hahahah :D umiram :D :D

ej bojsi...a ve kdo kej o čip tuningu? kok približn pride? recmo iz 110 na 150 KM dizla seveda :P kurilc.press :P

primer: mi imamo audi a4 1,9 tdi (130KM), bratov prijatelj ima enakega audija s čipom, baje izmerjeno nekaj čez 170KM ;)

Objavljeno
ti najprej kup motor pol pa govor :winkiss:

sm mu že jst povedu da je isti k use PIČKE...use pičke k jih poznam( s tem mislm in ženske in pussye) misljo da je to skuter sound ;) to ni..to je GP sound ;) k sm prvič pršu v šolo z motorjem so misnli da bo zvok k 600 SS pa pač ni...je zelo lep zvok ;)

evo me :D pustite vsi mojega reeskota na miru, ker se ve, kak zadeve stojijo da ne bom jaz zdaj nov krog v slikarju narisal :P med geniji in norci je še čisto majhen prostor ampak se na tem krogu ne vidi ker od skoraj 7 milijard ljudi normalno da se ne vidi da 2 človeka prestavljata novo skupino... tu not sva pa jaz in reesko, neka nova vrsta, če po domače povem nekaj takšnega kot "prefinjeni geniji"

ohhh bravo da poznaš osnove biologije iz prvega letnika :worship: o debelosti pa raje ne bi... ;)

heheheheh :D tako tako ;)

Objavljeno
sm mu že jst povedu da je isti k use PIČKE...use pičke k jih poznam( s tem mislm in ženske in pussye) misljo da je to skuter sound ;) to ni..to je GP sound ;) k sm prvič pršu v šolo z motorjem so misnli da bo zvok k 600 SS pa pač ni...je zelo lep zvok ;)

:worship:

Objavljeno (popravljeno)
:worship:

hehe :P sej vem da se usi strinjajo :P

razn pussy 4T driverjev...125 klaso sm mislu seveda :P najbl bedn mi je pa 4T 125 zvok...k hoče neki bit pa je ubistvu en navadn KURAC :D

ja ja koci vem da so grde besede...ampak vem da boš preslišu to ker si meu ti sam 125 2T in se strinjaš z mano :P

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno (popravljeno)

lepo povedano :worship: :worship:

ps: + to drugo tudi :yea1:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno
debeli uglednež je prezaposlen z kopičenjem nasičenih maščob v svoje telo, zato dokler se mu trigliceridi ne nakopičijo v jetrih, za ponovno 100% zvišanje holesterola v krvi, žal ne bo dosegljiv :cry: ...gre za rutinsko kopičenje zaloge za t.i. ozimnico

Tako je, se strinjam :D. Dans nas je v šoli skoraj pojedo (mislim naše sendviče), pol pa je še spraševal, če gre kdo na kosilo z njim, ker ga "kao" nima doma. Samo ga je ziher mel, tak da je dvojno kosilo jedel.

Saj prav, ga vsaj zeblo ne bo pozimi.

Alo frk kaj boma naredla, naju ne štejejo med ugledneže, pa nič ne zaostajama za Čamčijem?

Objavljeno
Tako je, se strinjam :D. Dans nas je v šoli skoraj pojedo (mislim naše sendviče), pol pa je še spraševal, če gre kdo na kosilo z njim, ker ga "kao" nima doma. Samo ga je ziher mel, tak da je dvojno kosilo jedel.

Saj prav, ga vsaj zeblo ne bo pozimi.

Alo frk kaj boma naredla, naju ne štejejo med ugledneže, pa nič ne zaostajama za Čamčijem?

joj ti pa samo nehaj ko ne moreš pira spit... :P pojedel ti nisem nič, na kosilo pa sem šel ker ga nisem imel doma :D vidva s frkom pa ne bosta nič naredla ker nista ugledneža in vaju zato tut ne štejeva z reeskotom sem :D frk že zarad ninje ne more bit ugledn ker ga zaradi tega uvrščamo v rajo, ti pa si tak cel smešn :D

ps: @Nejko ko smo ravno pri šoli... včeraj sem se pogovarjal s punco ki se je v tretjem letniku prepisala iz naše šole na vašo in sem jo vprašal kak je kaj pa če je lažje in je rekla: "ful je fajn pa... ...itak valda da je lažje..." ;)

Objavljeno

aha že razumem, nekako tako praviš:

post-9362-1194281391_thumb.jpg

hehe :P sej vem da se usi strinjajo :P

razn pussy 4T driverjev...125 klaso sm mislu seveda :P najbl bedn mi je pa 4T 125 zvok...k hoče neki bit pa je ubistvu en navadn KURAC :D

ja ja koci vem da so grde besede...ampak vem da boš preslišu to ker si meu ti sam 125 2T in se strinjaš z mano :P

sej to je čist res :lol:

Objavljeno (popravljeno)
joj ti pa samo nehaj ko ne moreš pira spit... :P pojedel ti nisem nič, na kosilo pa sem šel ker ga nisem imel doma :D vidva s frkom pa ne bosta nič naredla ker nista ugledneža in vaju zato tut ne štejeva z reeskotom sem :D frk že zarad ninje ne more bit ugledn ker ga zaradi tega uvrščamo v rajo, ti pa si tak cel smešn :D

ps: @Nejko ko smo ravno pri šoli... včeraj sem se pogovarjal s punco ki se je v tretjem letniku prepisala iz naše šole na vašo in sem jo vprašal kak je kaj pa če je lažje in je rekla: "ful je fajn pa... ...itak valda da je lažje..." ;)

1. NE blebetaj nekaj na pamet, sem ti že rekel, da lahko. Si videl že na lastna ušesa, (lani pred božičem, ko Nejc ni mogo, sma mi2 sama tisto pila). Pa saj vseeno, pir mi že tak pri uhah ven gleda, jaz sn zaj na špricerjih.

2. Opa, jedel si na moj račun, torej si mi pojedel :lol1:

(ššala mala, se pa veš da sn ti pač plačal :D ).

3. Se ne sekirama.

4. Kaj si se v ogledalo gledal, ko si to pisal?

5. S kero punco to?

Eh nea moreš na tretjo hodit. Primer mi dobimo novo telovadnico pa učilnice, njim pa vhodna vrata menjajo :lol1: .

Popravljeno . Popravil pehy
Objavljeno (popravljeno)
1. NE blebetaj nekaj na pamet, sem ti že rekel, da lahko. Si videl že na lastna ušesa, (lani pred božičem, ko Nejc ni mogo, sma mi2 sama tisto pila). Pa saj vseeno, pir mi že tak pri uhah ven gleda, jaz sn zaj na špricerjih.

2. Opa, jedel si na moj račun, torej si mi pojedel :lol1:

(ššala mala, se pa veš da sn ti pač plačal :D ).

3. Se ne sekirama.

4. Kaj si se v ogledalo gledal, ko si to pisal?

5. S kero punco to?

Eh nea moreš na tretjo hodit. Primer mi dobimo novo telovadnico pa učilnice, njim pa vhodna vrata menjajo :lol1: .

ja dobro saj dosti preneseš za teh 50kg :D glede hrane je jasno ja... :D dobro da se ne sekirata :D dvorni norčki so tudi skos veseli :P Nisem se gledal nikamor, gledal sem oblike tankov na ducatijih in hondah in ugotovil da je to stvar na hondi ki mi ne paše... na italijanskih motorjih so taki lepi pokrovi tankov in se tako lepo z nogami oprimeš tu pa kurac nikakva oblika pa je mogoče manj lepo zaradi tega na ovinkih... Res bom mogo na ducatija :D s punco iz sladkega vrha :D

glede telovadnice pa učilnic in vhodnih vrat na trerji --> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

čamac mi je pojedel vse bone, ker mu nisem hotel posoditi indeksa, da bi si šou po hrano z njimi, je debeluhar od jeze in same požrešnosti pojedel kar listkeeee :cry:

Objavljeno

a je tle že kdo naročeval une nalepke za na rob feltne od unga iz ilirske bistrce (www.nitro.si) me zanima če zravn dobiš tist nastavk za okol vlečt nalepko al ne??

pa če kdo ve zakva te strani ni več...

Objavljeno
aha že razumem, nekako tako praviš:

post-9362-1194281391_thumb.jpg

ns je pa nekam mal (norcov) :closedeyes:

Objavljeno

fantje kakšn se vm kej tale tanov bmw zdi...men je prov fletn :evilgrin:

post-10671-1194284155_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)
:D s punco iz sladkega vrha :D

glede telovadnice pa učilnic in vhodnih vrat na trerji --> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

In kaj pravi? Jaz sem se 2 al 3 tedne nazaj meno z njo, pa je rekla ja da je fajn.

Saj jaz sn tut mel 3. gim, najprej naseznamu pred drugo, samo je pol španščina odločla. REAL MADRID je le REAL MADRID :D.

Ja te pa ne veš tega, vrata so bla stara "5353" let in so jim jih pač menjali. Nam pa so naredli celi novi prizidek :D.

čamac mi je pojedel vse bone, ker mu nisem hotel posoditi indeksa, da bi si šou po hrano z njimi, je debeluhar od jeze in same požrešnosti pojedel kar listkeeee :cry:

UF sreča, da mamo mi kartice za malco. Res sama sreča. Čeprav se pri čolnu = čamcu nikol ne ve :D.

Popravljeno . Popravil pehy
Objavljeno
dsc00043.jpg

Je lep ja :photo:

no sej ti ni treba glih mojih slik objavlat...morš prej za dovoljenje uprašat :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!