_N3jC_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 :evilgrin: :evilgrin: bi kr meu ja da bi se na vodo vozu :kva2:
Ljubljancan Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) Ja _OrAzEm_, če si pa tko lep B) Drgač je pa tole men najlepš... :worship: Popravljeno November 5, 2007. Popravil Ljubljancan
C4V4L13R Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=22...h&plindex=1
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Ok, vi, k ste bl napaljeni na avtomobile. Iščem en avto, kkšn let, al pa dve nazaj, sm vidu slike od njega, to je pa vse kar mam podatkov. Vem da je bil Ford al pa Shelby, slikan je blo pa v puščavi nek, avto pa vs kromiran... neki športnga uglavnm, zgledal je pa neki na to obliko k kkšn aston martin. A je kdo mogoče vidu te slike, pa da se spomne ker avto, oz. če ma kkšno idejo ker bi to lahko bil? :whistle: :whistle: :unsure: :unsure:
Evil Penguin Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Ej fantje kako pa vi kaj pustite motorje, ko parkirate nekje drugje, kot doma varno v garaži? Zaklepa mrcine z dodatnimi ključavnicami, ali samo pustite z balanco zaklenjeno oz. vzamete samo ključ s sabo?
Roky Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 :) Podobna predelava, sam men je lepša k je nižji :D
NejcZ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Js če sm tule v domačem kraju čist nič ne zaklepam, še ključ mam ponavad notr. Ni najbolj pametno, sam pač sm se tk navadu.. če sm pa kkje drugje tud nč ne zaklenem, edino v Ljublajni sm balanco zaklenu :krneki:
Roky Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Fingi a si ti tole mislu? Sm mal pogledov po disku :) je pa tole Ford Shelby GR1 Concept
JMatic Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Ej fantje kako pa vi kaj pustite motorje, ko parkirate nekje drugje, kot doma varno v garaži? Zaklepa mrcine z dodatnimi ključavnicami, ali samo pustite z balanco zaklenjeno oz. vzamete samo ključ s sabo? pustim zunej..mogoce dam gor XENO
Čamac Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 a je tle že kdo naročeval une nalepke za na rob feltne od unga iz ilirske bistrce (www.nitro.si) me zanima če zravn dobiš tist nastavk za okol vlečt nalepko al ne??pa če kdo ve zakva te strani ni več... jaz bom najbrž dal bele robove gor v prihodnosti :D fantje kakšn se vm kej tale tanov bmw zdi...men je prov fletn :evilgrin: meni ni noben bmw všeč... :evilgrin: :evilgrin: bi kr meu ja da bi se na vodo vozu :kva2: avto bmw mi tudi ni všeč :P Ej fantje kako pa vi kaj pustite motorje, ko parkirate nekje drugje, kot doma varno v garaži? Zaklepa mrcine z dodatnimi ključavnicami, ali samo pustite z balanco zaklenjeno oz. vzamete samo ključ s sabo? disc lock uporabljam
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Je lep ja :photo: o pozdravljen rasist, si prišel malo pogledat, če je kaj čefurjev ali niggerov tukaj....morn te razočarat, sami belci, sicer z niggerji spodaj hehe....
Čamac Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) o pozdravljen rasist, si prišel malo pogledat, če je kaj čefurjev ali niggerov tukaj....morn te razočarat, sami belci, sicer z niggerji spodaj hehe.... hahahahahahahahaha edino gayi so tukaj in zdaj ena pesem za vse njih: http://www.youtube.com/watch?v=2lLIRxDjDa8 Popravljeno November 5, 2007. Popravil Čamac
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Ej fantje kako pa vi kaj pustite motorje, ko parkirate nekje drugje, kot doma varno v garaži? Zaklepa mrcine z dodatnimi ključavnicami, ali samo pustite z balanco zaklenjeno oz. vzamete samo ključ s sabo? jest mam eno debelo ketno... LUMA belance ne zaklepam. Aja, kaj se mi je dons zgodil. prpelem pred šolo, prkiram motor, ga zaklenem za štango... pa grem... in me ob koncu 6e ure kliče frend, k je šu predčasno dam, da mam v motorju kluče :eek: :eek: In dejansko, kluči so bili vseh 6 ur v motorju, pa noben ga ni spizdiv. Uglavnm... mal sm se pa zamislu takrt. Fingi a si ti tole mislu? Sm mal pogledov po disku :) je pa tole Ford Shelby GR1 Concept jaaaaa rokkyy :kva2: :kva2: toj to :wub: :wub: :wub: :wub: Hvala ti :winkiss: :winkiss: :winkiss:
NejcZ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 To se men nonstop dogaja..pa kdo bo te 125-ke krado hehe
Čamac Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 jaz bi se zamislo če bi puščal ključe v motorju pa odklenjenega pa še ga zmeraj noben ne bi hotel ukrast :D
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 jaz bi se zamislo če bi puščal ključe v motorju pa odklenjenega pa še ga zmeraj noben ne bi hotel ukrast :D hahahahahhahahahahahahahaha
Schmid87 Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Ej fantje kako pa vi kaj pustite motorje, ko parkirate nekje drugje, kot doma varno v garaži? Zaklepa mrcine z dodatnimi ključavnicami, ali samo pustite z balanco zaklenjeno oz. vzamete samo ključ s sabo? pač parkiram kluč vn, pa dol z motorja :) skor nkol balance ne zaklenem. no, zdj mi niti ni treba več kluča vn uzemat.. ker nimam sploh klučavnce.. zalaufa na štekarčk :whistle:
reesko Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 hahahahahhahahahahahahahaha texas ranger
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) texas ranger ...any wrong you do, he's gonna see :krneki: Popravljeno November 5, 2007. Popravil _Nejko_
reesko Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 ...any wrong you do, he's gonna see :krneki: 2gi najtežji fax hahahahahhaa
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 2gi najtežji fax hahahahahhaa nerazmišljujoči se piflar na pamet :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se