Čamac Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 uuu kaki đek pa je texaški ranger čak :worship: to pa sem vedno rad gledal :D
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 nerazmišljujoči se piflar na pamet :D pejd rajš v temo od dainesa safety neki tazga povedat kero mastno :P
Ljubljancan Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Glej _Nejko_, kaj ti res ne znaš dat mir? Sm ti lepo povedou, da se na tvoj nivo razmišljanja in zrelosti ne bom spuščal. Če bi mi še rad kaj povedal, pridi u Ljubljano, pa se bova pogovorila, sam zavedaj se, da se zate ne bo končalo rožnato... Glede tega, da misliš, da sem rasist... mam keltski križ v profilu, pa kaj ti sploh veš kaj to pomeni? Če te zanima ti lahko napišem celo stran teksta o tem, ja?! Ostalim se pa oproščam, ker motim debato. LP
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Glej _Nejko_, kaj ti res ne znaš dat mir? Sm ti lepo povedou, da se na tvoj nivo razmišljanja in zrelosti ne bom spuščal. Če bi mi še rad kaj povedal, pridi u Ljubljano, pa se bova pogovorila, sam zavedaj se, da se zate ne bo končalo rožnato... Glede tega, da misliš, da sem rasist... mam keltski križ v profilu, pa kaj ti sploh veš kaj to pomeni? Če te zanima ti lahko napišem celo stran teksta o tem, ja?! Ostalim se pa oproščam, ker motim debato. LP ho ho ho ho, panteri se bote zbrali praviš :lol1:
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Glej _Nejko_, kaj ti res ne znaš dat mir? Sm ti lepo povedou, da se na tvoj nivo razmišljanja in zrelosti ne bom spuščal. Če bi mi še rad kaj povedal, pridi u Ljubljano, pa se bova pogovorila, sam zavedaj se, da se zate ne bo končalo rožnato... Glede tega, da misliš, da sem rasist... mam keltski križ v profilu, pa kaj ti sploh veš kaj to pomeni? Če te zanima ti lahko napišem celo stran teksta o tem, ja?! Ostalim se pa oproščam, ker motim debato. LP a se dobiva jst pa ti? sem istega mnenja kot nejko razn o faksu se ne strinjava ;) če si želiš povej pa se dobimo...pa se bomo mel rožnato... p.s. čakam tekst o križu
Čamac Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 mam keltski križ v profilu, pa kaj ti sploh veš kaj to pomeni? pardon da motim pogovor, ampak da pripomnim... jaz sem ta križ videl samo z napisi white pride world wide... a tvoj znak nima nič s tem?
NejcZ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Hehe, no js stavim motor pa dnar kar ga še mam na Nejkota če se boda dobila.. :rolleyes:
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Hehe, no js stavim motor pa dnar kar ga še mam na Nejkota če se boda dobila.. :rolleyes: hehe ..sej sam če podpis vidmo nam je usem jasn :P uglavnm kle niso dobrodošli naciji..čeprou jih je kr neki predvsem gorencev...sam vsaj zase to držijo ... če boš pa ti kle kej pametn ti a unaprej povem da se ugasn...
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 hehe ..sej sam če podpis vidmo nam je usem jasn :Puglavnm kle niso dobrodošli naciji..čeprou jih je kr neki predvsem gorencev...sam vsaj zase to držijo ... če boš pa ti kle kej pametn ti a unaprej povem da se ugasn... mah pusti ga sej vidiš da je kekec, taki so "najjaći" ko ti prek neta povejo da se ne boš mel rožnato haha :lol1: ....je hodič ko se kekci zberejo ja
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 mah pusti ga sej vidiš da je kekec, taki so "najjaći" ko ti prek neta povejo da se ne boš mel rožnato haha :lol1: ....je hodič ko se kekci zberejo ja čak da stroj pride :D to mu bo dvignl živc : pa ne tvoja izjava...ampak tale bednik nacist
C4V4L13R Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 k0ci dejmo podporo pravi dolenjski (slovenski) besedi :OK: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=24669
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 čak da stroj pride :D to mu bo dvignl živc : pa ne tvoja izjava...ampak tale bednik nacist hahahah jaaa stroj je najjaćiiii, bo mu zapel: a ona igra vrti se kao čigra, meni se pije zato što nacij gnije :D
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 uglavnm...nestrpneže bomo pregnal tko da bomo nestrpni do njih..pa bojo hmal razumel kako je to če si "izobčen" POSEBNEŽI ZABITI :headbang: :headbang:
vRider Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Novi monster... prejšni mi je lepši. :hmm:
Schmid87 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Novi monster... prejšni mi je lepši. :hmm: yap :)
JMatic Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 am...kerga zdj ne maramo? ne sledim glih
vRider Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Ta novi, ima po mojem mnenju preglupo luč :D... preveč je yamahasta, monster mi je hud že zarad une velike okrogle luči, ker je to po mojem mnenju edini motor ki mu taka luč paše. Pa izpuh mi je mal prevelik :trance_33_sleep:
Schmid87 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Ta novi, ima po mojem mnenju preglupo luč :D... preveč je yamahasta, monster mi je hud že zarad une velike okrogle luči, ker je to po mojem mnenju edini motor ki mu taka luč paše. Pa izpuh mi je mal prevelik :trance_33_sleep: sprednjo luč ma kot Shiver :) jah to so pa pač novejši motorji :D "new look". enim odgovarja, enim pa ne :) stvar okusa :D
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 am...kerga zdj ne maramo? ne sledim glih lublančana
Stroj Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 čak da stroj pride :D to mu bo dvignl živc : pa ne tvoja izjava...ampak tale bednik nacist Hehe :D Sej se ve kako se taka srečanja končajo. Ponavad sam gledaš kero špuro nrdi folk :photo:
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 tale Ducati je za moje pojme mal falen. Preveč ''nov''. Te luči mi grejo pa tud v nos, k majo vse čist podobne, od MV Aguste brutale, pa Fz.6, pa tale, še hornet bi mela skor podobno, če nebi mela plastike okol, suzuki Gsr... mah, brezveze :zzz: :zzz:
_Nejkooo_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 lublančana mah sej si je bogi po eni strani, meni se smili....ziher je iz kakšne prave texaške šole (v stilu trgovske ali kovinarske), v življenju se išče, nima pravih ciljev, zdaj pa ga je pač skupina enako imebcilnih vrstnikov potegnila v to "zavedno slovenstvo", ter podpirajo hitlerja in naciste, ki je slovenstvu v zgodovini do zdaj povzročil največ škode, hkrati pa nasprotujejo ter zaničujejo vse ostale južnoslovanske narode, ki so v resnici ista kri kot mi, in s katerimi smo skozi zgodovino bili zavezniki, kar je pač rahlo skazila vojna pred 15-leti na balkanu, kar pa je bila ravno posledica nacionalistov in neonacistov, z zelo slabim poznavanjem zgodovine, in poveličevanjem lastnega naroda, simpatiziranjem s popolnoma drugim narodom, ter pobijanjem lastnih "bratov"....torej da strnem: naj mi en ta "zavedni slovenec" pojasni, zakaj simpatizira s hitlerjem in neonacisti, ki so dejansko povzročili več gorja in škode slovencem, kot bilokateri drugi južnoslovanski narod, katere tako zavzeto preganjate....to je ena večjih negacij samega seba in svojega mišljenja, kar sem jih kdarkoli videl...podn res :BUA:
Stroj Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 mah sej si je bogi po eni strani, meni se smili....ziher je iz kakšne prave texaške šole (v stilu trgovske ali kovinarske), v življenju se išče, nima pravih ciljev, zdaj pa ga je pač skupina enako imebcilnih vrstnikov potegnila v to "zavedno slovenstvo", ter podpirajo hitlerja in naciste, ki je slovenstvu v zgodovini do zdaj povzročil največ škode, hkrati pa nasprotujejo ter zaničujejo vse ostale južnoslovanske narode, ki so v resnici ista kri kot mi, in s katerimi smo skozi zgodovino bili zavezniki, kar je pač rahlo skazila vojna pred 15-leti na balkanu, kar pa je bila ravno posledica nacionalistov in neonacistov, z zelo slabim poznavanjem zgodovine, in poveličevanjem lastnega naroda, simpatiziranjem s popolnoma drugim narodom, ter pobijanjem lastnih "bratov"....torej da strnem: naj mi en ta "zavedni slovenec" pojasni, zakaj simpatizira s hitlerjem in neonacisti, ki so dejansko povzročili več gorja in škode slovencem, kot bilokateri drugi južnoslovanski narod, katere tako zavzeto preganjate....to je ena večjih negacij samega seba in svojega mišljenja, kar sem jih kdarkoli videl...podn res :BUA: Te so mi sploh dobre fore ko podpirajo hitlerja, pa karantanija je nekdanja slovenija (k u bistvu sploh ni bla na ozmelju današnje slovenije). Sicer je pa hitler reku za take ljudi.....če so izdal svoj lasten narod, bojo tujga še prej. Zato jih bomo pa pobil ko ne bojo več koristni. Tok o tvojmu furerju pa arijski rasi
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 hehe ..sej sam če podpis vidmo nam je usem jasn :Puglavnm kle niso dobrodošli naciji..čeprou jih je kr neki predvsem gorencev...sam vsaj zase to držijo ... če boš pa ti kle kej pametn ti a unaprej povem da se ugasn... Dej konkretno napiš kdo od gorencev :)
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ajmooo momci navalite hahahahahaha :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: pa da se tepemo haha neeeejko rasiiist pust ti ns slovence hahahahahahaa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se