Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 funny :D a to sta ti pa fotr??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
_N3jC_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Ta novi, ima po mojem mnenju preglupo luč :D... preveč je yamahasta, monster mi je hud že zarad une velike okrogle luči, ker je to po mojem mnenju edini motor ki mu taka luč paše. Pa izpuh mi je mal prevelik :trance_33_sleep: no dej ti rajš že objav slike tistga tvojga traktorja :evilgrin: joke :whistle: mah sej si je bogi po eni strani, meni se smili....ziher je iz kakšne prave texaške šole (v stilu trgovske ali kovinarske), v življenju se išče, nima pravih ciljev, zdaj pa ga je pač skupina enako imebcilnih vrstnikov potegnila v to "zavedno slovenstvo", ter podpirajo hitlerja in naciste, ki je slovenstvu v zgodovini do zdaj povzročil največ škode, hkrati pa nasprotujejo ter zaničujejo vse ostale južnoslovanske narode, ki so v resnici ista kri kot mi, in s katerimi smo skozi zgodovino bili zavezniki, kar je pač rahlo skazila vojna pred 15-leti na balkanu, kar pa je bila ravno posledica nacionalistov in neonacistov, z zelo slabim poznavanjem zgodovine, in poveličevanjem lastnega naroda, simpatiziranjem s popolnoma drugim narodom, ter pobijanjem lastnih "bratov"....torej da strnem: naj mi en ta "zavedni slovenec" pojasni, zakaj simpatizira s hitlerjem in neonacisti, ki so dejansko povzročili več gorja in škode slovencem, kot bilokateri drugi južnoslovanski narod, katere tako zavzeto preganjate....to je ena večjih negacij samega seba in svojega mišljenja, kar sem jih kdarkoli videl...podn res :BUA: to je drugač AŠKERČEVA :evilgrin: pa resko ti si se že dubu drugač iz njemu če se ne spomnš :whistle: se že poznata :naughty:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 a se dobiva jst pa ti? sem istega mnenja kot nejko razn o faksu se ne strinjava ;) če si želiš povej pa se dobimo...pa se bomo mel rožnato...p.s. čakam tekst o križu aja prid resko tm te bo kolega caku haha
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 aja prid resko tm te bo kolega caku haha mudel ti si res caR :worship:
Schmid87 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 a to sta ti pa fotr??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: nop. sta morda ti pa tvoja "mami"?
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 mudel ti si res caR :worship: tebe pa lahko sam poljubim na dupe :winkiss: nop. sta morda ti pa tvoja "mami"? a ti ves da je men mtka mrtva??
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 tebe pa lahko sam poljubim na dupe :winkiss:a ti ves da je men mtka mrtva?? Dej se ti tle mal umir no :trance_33_sleep:
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 tebe pa lahko sam poljubim na dupe :winkiss:a ti ves da je men mtka mrtva?? slovenščina tvoja mala jezik al kako?
_N3jC_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 no resko a razmišlaš :naughty: a si se spomnu
Schmid87 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 a ti ves da je men mtka mrtva?? nop. no ja, sedaj vem :winkiss: :winkiss:
_N3jC_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 tebe pa lahko sam poljubim na dupe :winkiss:a ti ves da je men mtka mrtva?? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Dej se ti tle mal umir no :trance_33_sleep: uff to pa slaba zdej ste me zakuhal nop. sta morda ti pa tvoja "mami"? pazi s kime spavas...
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) uff to pa slaba zdej ste me zakuhal premal antifriza? Probej popit kkšn čistil za WC, baje pomaga :whistle: Popravljeno November 5, 2007. Popravil _Fingi_
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 uff to pa slaba zdej ste me zakuhalpazi s kime spavas... In mislš, da bomo zdej vsi pičko stisnl k si tko hud? :)
_N3jC_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ne se zajebavat iz lublansko mafijo
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Hehe :D Sej se ve kako se taka srečanja končajo. Ponavad sam gledaš kero špuro nrdi folk :photo: hehe :D no dej ti rajš že objav slike tistga tvojga traktorja :evilgrin: joke :whistle: to je drugač AŠKERČEVA :evilgrin: pa resko ti si se že dubu drugač iz njemu če se ne spomnš :whistle: se že poznata :naughty: kdo nej bi to biu?
Stroj Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) tebe pa lahko sam poljubim na dupe :winkiss:a ti ves da je men mtka mrtva?? MAJKETI? ne se zajebavat iz lublansko mafijo Hahahahahahahahhhaaa najjači med jebači al kako. Se cela lublana trese k se sliši vš ime :evilgrin: Drgač pa akškrčeva....kdaj bo kdo tm s5 pametn da prleti par folka tko k je blo lansk let? Popravljeno November 5, 2007. Popravil Stroj
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 premal antifriza? Probej popit kkšn čistil za WC, baje pomaga :whistle: ti ze ves pingi... dobr da mamo take da testerajo te stvari In mislš, da bomo zdej vsi pičko stisnl k si tko hud? :) hja vi gorenci mate picko kokr js vem ja heh lublancan nuben ne stiska picke <3
reesko Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 tale s pingijem je bla dobra :P fingi brez zamere sam je huda hehe :D
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ti ze ves pingi... dobr da mamo take da testerajo te stvarihja vi gorenci mate picko kokr js vem ja heh lublancan nuben ne stiska picke <3 Kašn pingi? Ne znaš brat mogoče? Rabiš očala? Očitno, res, če si spregledal besedo baje Sam predlagat sm ti hotu kaj popij, če pravš da ti je zakuhal. Boš hitro dober, pa boš imel mir. Pa mi t udi. Kokr ti veš da mamo gorenci pičko? Si mal geja? Al si sam tok bogi da si zamenjal žensko s tipam? Smilš se mi
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ti ze ves pingi... dobr da mamo take da testerajo te stvarihja vi gorenci mate picko kokr js vem ja heh lublancan nuben ne stiska picke <3 LOL, a si ful zajeban pa hud :) Mislm, da Josip Vandot v svoji knjigi ni skicirov Rožleta z srebrnimi Adidaskami tko, da bot tih, ker znansvtevne fanastike ne berem :trance_33_sleep:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Kašn pingi? Ne znaš brat mogoče? Rabiš očala? Očitno, res, če si spregledal besedo baje Sam predlagat sm ti hotu kaj popij, če pravš da ti je zakuhal. Boš hitro dober, pa boš imel mir. Pa mi t udi. Kokr ti veš da mamo gorenci pičko? Si mal geja? Al si sam tok bogi da si zamenjal žensko s tipam? Smilš se mi haha zdej pa res nevem al naj se napovno smejm al naj umrem od smeha... em ne pingi nerabm speglou ker je to za casom men drugi ljudje berejo... glede geja nebom tebe umenju... ne nism gej sam kokr je tvoj kolega reku sm razbrou da mate picke...
Stroj Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) hja vi gorenci mate picko kokr js vem ja heh lublancan nuben ne stiska picke <3 Me zanima če bi ti upu u kranj it pa pičko otresat....sploh pa pred Iskro. Popravljeno November 5, 2007. Popravil Stroj
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 LOL, a si ful zajeban pa hud :) Mislm, da Josip Vandot v svoji knjigi ni skicirov Rožleta z srebrnimi Adidaskami tko, da bot tih, ker znansvtevne fanastike ne berem :trance_33_sleep: haha dobra... pa kaj usi neki umenjate hud pa zajeban...mislm da tuki nuben ni hud(nism gej ane pingi) zajeban pa to pa nevem mugoce je kdo heh glede znanstvene fantastike sedi ruzle na kako se rece unmu....aja prestol...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se