Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
haha zdej pa res nevem al naj se napovno smejm al naj umrem od smeha...

em ne pingi nerabm speglou ker je to za casom men drugi ljudje berejo...

glede geja nebom tebe umenju... ne nism gej sam kokr je tvoj kolega reku sm razbrou da mate picke...

Joj, rožle... ti pa si en kekc...

ti raj kr umri... magar od smeha. Bomo vsi veseli.

A se ful sekiraš k so ti dal tastari tak ime? Se mi zdi da nekak za čefurja ful ne sede?

Objavljeno
Me zanima če bi ti upu u kranj it pa pičko otresat....sploh pa pred Iskro.

haha kere mas pa nismo mi neki fizicki delavci sine... nije to diznilend k se streljajo vesolcki...ti kr lepo naprej igrt toma pa đerija k se strelas...

Objavljeno
Joj, rožle... ti pa si en kekc...

ti raj kr umri... magar od smeha. Bomo vsi veseli.

A se ful sekiraš k so ti dal tastari tak ime? Se mi zdi da nekak za čefurja ful ne sede?

a da bi mi blo bed zrd imena eeej neeee to mij pa najmanjsa ovira<3 glede cefurjou heeem nevem kdo je tuki cefur??? am nuben pomoje glede slofurjou bi se pa dal pogovarjat ja...

Objavljeno
haha kere mas pa nismo mi neki fizicki delavci sine... nije to diznilend k se streljajo vesolcki...ti kr lepo naprej igrt toma pa đerija k se strelas...

Nop, jst cod igram....T&J ma že prezahtevno grafiko za moj komp

Objavljeno (popravljeno)
Nop, jst cod igram....T&J ma že prezahtevno grafiko za moj komp

hja pol pa kr u iskro za par mescou pa bo duso :evilgrin:

Popravljeno . Popravil cagivamito
Objavljeno
a da bi mi blo bed zrd imena eeej neeee to mij pa najmanjsa ovira<3 glede cefurjou heeem nevem kdo je tuki cefur??? am nuben pomoje glede slofurjou bi se pa dal pogovarjat ja...

Toj pa najmanjša ovira. Se bodo dodale tiste 3 črke zravn (tič/vič) pa bo čist uredu an :whistle:

Ne veš kdo je čefur? Aja sori,si ti sam na pol? Oz. sploh nisi, pa sam tako pišeš ker se ti zdi to res uredu? Mal poglej tvoje poste. A to, kaj je pika, vejica, pa tako naprej, si že slišal?

:winkiss:

Objavljeno
hja pol pa kr u iskro za par mescou pa bo duso :evilgrin:

Iskra je drgač šola v kranju :winkiss:

Objavljeno
Toj pa najmanjša ovira. Se bodo dodale tiste 3 črke zravn (tič/vič) pa bo čist uredu an :whistle:

Ne veš kdo je čefur? Aja sori,si ti sam na pol? Oz. sploh nisi, pa sam tako pišeš ker se ti zdi to res uredu? Mal poglej tvoje poste. A to, kaj je pika, vejica, pa tako naprej, si že slišal?

:winkiss:

ulala nepozna tega moja tipkovnca sej ves ljubljana pa soromaki pa pol to tko mal.... cas povozu

Objavljeno
ulala nepozna tega moja tipkovnca sej ves ljubljana pa soromaki pa pol to tko mal.... cas povozu

Ne, jest bi temu reku IQ povprečne januarske temperature na sibiriji :whistle:

Objavljeno
Iskra je drgač šola v kranju :winkiss:

nima veze se to solo k premorte...ojooj nesmemo bit zaljivi bo kranstrdam navaliu hahahaha

Objavljeno

Fingi...to je to, če gledaš film Rane pa poj hočš bit Švabo pa Pinki, no nekaterim je idol tud Dule Savić,ampak za razliko od filma znajo bit oni glasni sam na daljavo oz. varnostno razdaljo...je pa škoda sploh se s takimi pojebki narave ukvarjat, bojo že sami dojel, če pa nebodo pa jebat ga....jedna budala više na tom svetu :)

Objavljeno
Ne, jest bi temu reku IQ povprečne januarske temperature na sibiriji :whistle:

no dobrksne take intelektualske pa res nerabmo ob 11ih

Objavljeno
Fingi...to je to, če gledaš film Rane pa poj hočš bit Švabo pa Pinki, no nekaterim je idol tud Dule Savić,ampak za razliko od filma znajo bit oni glasni sam na daljavo oz. varnostno razdaljo...je pa škoda sploh se s takimi pojebki narave ukvarjat, bojo že sami dojel, če pa nebodo pa jebat ga....jedna budala više na tom svetu :)

A je jezus reku, pusti ga, saj ne ve kaj dela? :whistle:

Objavljeno
no dobrksne take intelektualske pa res nerabmo ob 11ih

Sory, a je že prepozn? Se bo nitka v glavi pregrela, pa ne boš mogel zaspati?

Objavljeno
A je jezus reku, pusti ga, saj ne ve kaj dela? :whistle:

pa keri ste vi to lulci fantje neveste u kasne vode se spuscate.... c-c-c-c

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Kva a boš na Fingija svoje frende spravu? Stari ne, se vas bo še Kranj ustrašu :alien1:

Objavljeno
Kva a boš na Fingija svoje frende spravu? Stari ne, se vas bo še Kranj ustrašu :alien1:

haha na fingija se polulam natebe pa svrsim

Objavljeno

Revčk... da te vzburjajo tipi...

polulej se na grob svoje mtke :naughty:

tolk o temu, kakšnmu osebku sm bil prpravlen pomagat, k je meu problem z motorjem... čeprav ga nism poznal...

Objavljeno

Lepo, če ti paše, sej ni nč narobe s tem, če si pač narobe usmerjen :) bo pač tvoj sine mel atija pa atija,fuck it.Priporočam pa namesto motozborov obisk Gay Parade v Berlinu :) če boš nategnu šoferja busa ti bo še prevoz šenkov :) aja ne tebe se bo ustrašu k si taka bomba :lol1:

Objavljeno
Revčk... da te vzburjajo tipi...

polulej se na grob svoje mtke :naughty:

tolk o temu, kakšnmu osebku sm bil prpravlen pomagat, k je meu problem z motorjem... čeprav ga nism poznal...

jaja to je treba vedt kasnmu si pomagu... dobr da te nism koknu...

Objavljeno

a_baby13.gif

Objavljeno

Tole pa zmaga :worship:

Objavljeno
a_baby13.gif

ja kok si cortkan roky... haha ti mtki sam izbaci dojku da se igram aaaa....

Objavljeno
ja kok si cortkan roky... haha ti mtki sam izbaci dojku da se igram aaaa....

Ti si še riti nis sposobn sam obrisat tko, da zapri tist svoj kontejner pa si namest Mitota nabav Babyborn, velik bolj primerna igrača zate, vsaj neboš drugim mogu škodt, pa še fukaš lahk tisto lutko, sej ni živa tko, da nima veze če je punčka, ozko ritko ma še vseen, to kar teb paše :)

Objavljeno

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!