_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 haha zdej pa res nevem al naj se napovno smejm al naj umrem od smeha...em ne pingi nerabm speglou ker je to za casom men drugi ljudje berejo... glede geja nebom tebe umenju... ne nism gej sam kokr je tvoj kolega reku sm razbrou da mate picke... Joj, rožle... ti pa si en kekc... ti raj kr umri... magar od smeha. Bomo vsi veseli. A se ful sekiraš k so ti dal tastari tak ime? Se mi zdi da nekak za čefurja ful ne sede?
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Me zanima če bi ti upu u kranj it pa pičko otresat....sploh pa pred Iskro. haha kere mas pa nismo mi neki fizicki delavci sine... nije to diznilend k se streljajo vesolcki...ti kr lepo naprej igrt toma pa đerija k se strelas...
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Joj, rožle... ti pa si en kekc...ti raj kr umri... magar od smeha. Bomo vsi veseli. A se ful sekiraš k so ti dal tastari tak ime? Se mi zdi da nekak za čefurja ful ne sede? a da bi mi blo bed zrd imena eeej neeee to mij pa najmanjsa ovira<3 glede cefurjou heeem nevem kdo je tuki cefur??? am nuben pomoje glede slofurjou bi se pa dal pogovarjat ja...
Stroj Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 haha kere mas pa nismo mi neki fizicki delavci sine... nije to diznilend k se streljajo vesolcki...ti kr lepo naprej igrt toma pa đerija k se strelas... Nop, jst cod igram....T&J ma že prezahtevno grafiko za moj komp
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) Nop, jst cod igram....T&J ma že prezahtevno grafiko za moj komp hja pol pa kr u iskro za par mescou pa bo duso :evilgrin: Popravljeno November 5, 2007. Popravil cagivamito
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 a da bi mi blo bed zrd imena eeej neeee to mij pa najmanjsa ovira<3 glede cefurjou heeem nevem kdo je tuki cefur??? am nuben pomoje glede slofurjou bi se pa dal pogovarjat ja... Toj pa najmanjša ovira. Se bodo dodale tiste 3 črke zravn (tič/vič) pa bo čist uredu an :whistle: Ne veš kdo je čefur? Aja sori,si ti sam na pol? Oz. sploh nisi, pa sam tako pišeš ker se ti zdi to res uredu? Mal poglej tvoje poste. A to, kaj je pika, vejica, pa tako naprej, si že slišal? :winkiss:
Stroj Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 hja pol pa kr u iskro za par mescou pa bo duso :evilgrin: Iskra je drgač šola v kranju :winkiss:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Toj pa najmanjša ovira. Se bodo dodale tiste 3 črke zravn (tič/vič) pa bo čist uredu an :whistle: Ne veš kdo je čefur? Aja sori,si ti sam na pol? Oz. sploh nisi, pa sam tako pišeš ker se ti zdi to res uredu? Mal poglej tvoje poste. A to, kaj je pika, vejica, pa tako naprej, si že slišal? :winkiss: ulala nepozna tega moja tipkovnca sej ves ljubljana pa soromaki pa pol to tko mal.... cas povozu
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ulala nepozna tega moja tipkovnca sej ves ljubljana pa soromaki pa pol to tko mal.... cas povozu Ne, jest bi temu reku IQ povprečne januarske temperature na sibiriji :whistle:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Iskra je drgač šola v kranju :winkiss: nima veze se to solo k premorte...ojooj nesmemo bit zaljivi bo kranstrdam navaliu hahahaha
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Fingi...to je to, če gledaš film Rane pa poj hočš bit Švabo pa Pinki, no nekaterim je idol tud Dule Savić,ampak za razliko od filma znajo bit oni glasni sam na daljavo oz. varnostno razdaljo...je pa škoda sploh se s takimi pojebki narave ukvarjat, bojo že sami dojel, če pa nebodo pa jebat ga....jedna budala više na tom svetu :)
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Ne, jest bi temu reku IQ povprečne januarske temperature na sibiriji :whistle: no dobrksne take intelektualske pa res nerabmo ob 11ih
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Fingi...to je to, če gledaš film Rane pa poj hočš bit Švabo pa Pinki, no nekaterim je idol tud Dule Savić,ampak za razliko od filma znajo bit oni glasni sam na daljavo oz. varnostno razdaljo...je pa škoda sploh se s takimi pojebki narave ukvarjat, bojo že sami dojel, če pa nebodo pa jebat ga....jedna budala više na tom svetu :) A je jezus reku, pusti ga, saj ne ve kaj dela? :whistle:
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 no dobrksne take intelektualske pa res nerabmo ob 11ih Sory, a je že prepozn? Se bo nitka v glavi pregrela, pa ne boš mogel zaspati?
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 A je jezus reku, pusti ga, saj ne ve kaj dela? :whistle: pa keri ste vi to lulci fantje neveste u kasne vode se spuscate.... c-c-c-c :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 pa keri ste vi to lulci fantje neveste u kasne vode se spuscate.... c-c-c-c :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kva a boš na Fingija svoje frende spravu? Stari ne, se vas bo še Kranj ustrašu :alien1:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Kva a boš na Fingija svoje frende spravu? Stari ne, se vas bo še Kranj ustrašu :alien1: haha na fingija se polulam natebe pa svrsim
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 pa keri ste vi to lulci fantje neveste u kasne vode se spuscate.... c-c-c-c :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haha na fingija se polulam natebe pa svrsim Revčk... da te vzburjajo tipi... polulej se na grob svoje mtke :naughty: tolk o temu, kakšnmu osebku sm bil prpravlen pomagat, k je meu problem z motorjem... čeprav ga nism poznal...
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 haha na fingija se polulam natebe pa svrsim Lepo, če ti paše, sej ni nč narobe s tem, če si pač narobe usmerjen :) bo pač tvoj sine mel atija pa atija,fuck it.Priporočam pa namesto motozborov obisk Gay Parade v Berlinu :) če boš nategnu šoferja busa ti bo še prevoz šenkov :) aja ne tebe se bo ustrašu k si taka bomba :lol1:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Revčk... da te vzburjajo tipi...polulej se na grob svoje mtke :naughty: tolk o temu, kakšnmu osebku sm bil prpravlen pomagat, k je meu problem z motorjem... čeprav ga nism poznal... jaja to je treba vedt kasnmu si pomagu... dobr da te nism koknu...
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 jaja to je treba vedt kasnmu si pomagu... dobr da te nism koknu...
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 jaja to je treba vedt kasnmu si pomagu... dobr da te nism koknu... Tole pa zmaga :worship:
Rizla Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ja kok si cortkan roky... haha ti mtki sam izbaci dojku da se igram aaaa....
Roky Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 ja kok si cortkan roky... haha ti mtki sam izbaci dojku da se igram aaaa.... Ti si še riti nis sposobn sam obrisat tko, da zapri tist svoj kontejner pa si namest Mitota nabav Babyborn, velik bolj primerna igrača zate, vsaj neboš drugim mogu škodt, pa še fukaš lahk tisto lutko, sej ni živa tko, da nima veze če je punčka, ozko ritko ma še vseen, to kar teb paše :)
_N3jC_ Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se