Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Ti si še riti nis sposobn sam obrisat tko, da zapri tist svoj kontejner pa si namest Mitota nabav Babyborn, velik bolj primerna igrača zate, vsaj neboš drugim mogu škodt, pa še fukaš lahk tisto lutko, sej ni živa tko, da nima veze če je punčka, ozko ritko ma še vseen, to kar teb paše :)

mi se tuki igramo sam z zivimi lutkami...tm u kranu pa ni za rect da se z lutkami ja k kej vecga ne premorte :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
mi se tuki igramo sam z zivimi lutkami...tm u kranu pa ni za rect da se z lutkami ja k kej vecga ne premorte :naughty:

Dej ti paglovc tih bot že no, ker najedaš,resno :trance_33_sleep: Če te postavmo en večer v centr še MU neboš upov rečt.Dost slabo pa je, da svojim pedrom fedrom pravš lutke...mogoče voščene? Jim tko zloščiš pa z vazelinom namažeš rit...zanimiv si ti, sam škoda k taki bedaki obstajajo na takih forumih :headbang:

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
Dej ti paglovc tih bot že no, ker najedaš,resno :trance_33_sleep: Če te postavmo en večer v centr še MU neboš upov rečt.Dost slabo pa je, da svojim pedrom fedrom pravš lutke...mogoče voščene? Jim tko zloščiš pa z vazelinom namažeš rit...zanimiv si ti, sam škoda k taki bedaki obstajajo na takih forumih :headbang:

haha dobr si ti poucen u teh stvareh ves ti kako to gre...paglovc... em ja no nevem kaj si ti predstaulas u tem... glede centra ahh pa das me lahko kamr hocs u centr fantic :worship:

Objavljeno
a je že konc :whistle:

ma usrale se misevi haha a'šššš kr take clovek

Objavljeno
ma usrale se misevi haha a'šššš kr take clovek

Seveda :rolleyes: stari tok si hud, da ti bom rožce metov, če boš še kdaj pršu z srebrnimi pumicam na Mitotu :worship:

Objavljeno
Seveda :rolleyes: stari tok si hud, da ti bom rožce metov, če boš še kdaj pršu z srebrnimi pumicam na Mitotu :worship:

opa cupa furamo bele oxtarke <3

Objavljeno (popravljeno)
opa cupa furamo bele oxtarke <3

Niso Oxtarke, če že hočš bit pametn .)

Objavljeno
Niso Oxtarke, če že hočš bit pametn .)

aj bud pametan picka ti mila materina...to kar mam js so oxtarke to kar je pa novo pa men puca kurac...

Objavljeno (popravljeno)
aj bud pametan picka ti mila materina...to kar mam js so oxtarke to kar je pa novo pa men puca kurac...

Nehi špricat ure slovenščine al pa se doma staršem zahval, da si dons sramoto delaš, ker te niso pismenosti naučil :headbang:

Eh dost te mam...si pač prvovrsten kreten k zna bit pametn na svoj način in misl, da se ga bomo vsi bal :worship:

Objavljeno
Nehi špricat ure slovenščine al pa se doma staršem zahval, da si dons sramoto delaš, ker te niso pismenosti naučil :headbang:

Eh dost te mam...si pač prvovrsten kreten k zna bit pametn na svoj način in misl, da se ga bomo vsi bal :worship:

nisi ti cist zdrou res ne...

Objavljeno

Gre kdo od tu v Milano na sejem?

Objavljeno

NO NO fantje... a nebi šli raj spat?? haha :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
Gre kdo od tu v Milano na sejem?

to je en tuki že prašov. in pumoje gresta ene 2 osebka :)

Objavljeno
no dej ti rajš že objav slike tistga tvojga traktorja :evilgrin: joke :whistle:

Evo ga... ampak ta slika ni čist nova, ga bom čez vikend spucu, pa posliku...pa mogoče en krog pelju :rolleyes:

post-14792-1194354718_thumb.jpg

Objavljeno

A nisi dau to fotko že en cajta nazaj? :blink: Tko, ene par mescov?

Objavljeno

Ja... sej to je isti motor, tega sem kupu od enga frenda. Mi je bil že dalj časa všeč, zdej je pa on reku da si bo kupu hypermotarda al pa novga monstra in mi je tega prodal.. :worship:

Objavljeno

aaa :rolleyes: :rolleyes: sm bil že mal zbegan, če sm slučajn kkšn deja-vu doživu :whistle:

Objavljeno

Skrita glasbena datoteka na windows XP ... :C ... Windows ... System32 ... oobe ... images (možnosti mape, prikaži skrite datoteke) ... title !

mirna pesem, z zelo dobrim basom :D

Objavljeno
Glej _Nejko_, kaj ti res ne znaš dat mir? Sm ti lepo povedou, da se na tvoj nivo razmišljanja in zrelosti ne bom spuščal. Če bi mi še rad kaj povedal, pridi u Ljubljano, pa se bova pogovorila, sam zavedaj se, da se zate ne bo končalo rožnato...

LP

po pički boš dobo hahaha :naughty: :winkiss: ti bo toti štojerc pokazo :D

20€na nejkota :yea1:

Objavljeno
evo tale moped pa zmaga http://www.mycoolclips.com/?v=14038c868d1b...6895a984c688b4e :worship: :worship:

hahaha zakon :worship:

aja drgač k sm šu dans u šolo sm pr križišču mal naprej od bežigrajske gim. vidu rs ko 99 letnik...

tipo je neki šravfu haha

jst sm se sam zasmeju pa si reku.... ja jst sm pa že to skos dou :D :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!