k0ci Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 jao pa sej ti na konc maila piše link ko ga morš pritisnat če nočeš da dobivaš novice na mail.. :trance_33_sleep: tako je, če bi vsaj enega prebrala bi videla :P
Noiser69 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 sm že poštimo :P pa še lepega 848 sm vido ... bel :worship:
vRider Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 sej ti ga maš preveč :whistle: Če bi ga mel tok preveč bi se zdele vozu naokrog z 1098ko :P
NejcZ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Sam res, vsa čast vsem k kupujete neke nove motorje, pa še stare mate doma :worship: Mal sm fauš sam vam prvošim :rolleyes:
vRider Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Jst mam dva zato, ker je eden za rezervo :rolleyes:
NejcZ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Vsa čast, js še za bicikl nimam, ne da bi 2 motorja meu :worship:
GrCaR Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 je treba delat, ne pa okol ga srat, je treba delat... :whistle:
Čamac Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 (popravljeno) če hoče kdo izstopati med poplavo ninj (navadnih zx-6r)... ZX-6RR Popravljeno November 7, 2007. Popravil Čamac
Stroj Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Ewo lubice stroj vs zapušča do nedelje, ker gre v pariz. Lepo se mejte :friend2:
Čamac Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Ewo lubice stroj vs zapušča do nedelje, ker gre v pariz. Lepo se mejte :friend2: uuuu ajde uživaj ded
JeRn3j Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 če hoče kdo izstopati med poplavo ninj (navadnih zx-6r)... ZX-6RR čisti dolgčas :doze:
vRider Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 ZZzz ZZzz ZZzz ZZzz ZZzz :zzz:
JMatic Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 če hoče kdo izstopati med poplavo ninj (navadnih zx-6r)... ZX-6RR kaksni so vestni ljudje ? in kako to ves ce cloveka vids enkrat... ah ljudje so cudni...
Čamac Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 čisti dolgčas :doze: zakaj? če pa je to bolj športna ninja med poplavo navadnih ninj... čeprav maš prav ja, tudi meni niso ninje pri srcu :D
JeRn3j Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 zakaj? če pa je to bolj športna ninja med poplavo navadnih ninj... čeprav maš prav ja, tudi meni niso ninje pri srcu :D ves je originalen... še rora nima menjanega 5100€ pa še zelen je :grrr ne hvala
Čamac Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 ves je originalen... še rora nima menjanega 5100€ pa še zelen je :grrr ne hvala hahaha prvo ste vsi hvalili te zelene ninje: ja to je znana barva, tipična barva za ninjo, ninja more bit zelena,... zdaj pa noben več noče zelene :lol1:
vRider Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Dragi Božiček, letos si za darilo želim eno malenkost. Prosim prinesi mi Ducatija 1098, pa ne navadnega, R verzijo, če lahko... Se ti že vnaprej lepo zahvaljujem...tvoj Matjaž O:-)
Čamac Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 dragi Božiček, ker nisem tako požrešen kot vRider, te prosim, da mi prinesi belega 848...
antares Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 dragi Božiček, ker nisem tako požrešen kot vRider, te prosim, da mi prinesi belega 848... Upam, da imate pri hiši širok dimnik. Mimogrede; Božiček je marketinška iznajdba podjetja Coca-Cola (zato tudi rdeč plašč -v barvi logotipa firme), tako, da je najbolje, da popiješ čim več Coca-Cole, v kolikor želiš povečati verjetnost takele obdaritve. Antares
Čamac Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 ne maram preveč coca cole :P se mi zato zmanjša možnost obdaritve po želji? jaz pa sem se že veselil :P
antares Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 ne maram preveč coca cole :P se mi zato zmanjša možnost obdaritve po želji? jaz pa sem se že veselil :P S tako javno izjavo te bodo napotili k konkurenci; Pepsi. Antares
Stafuc Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 (popravljeno) dragi Božiček, ker nisem tako požrešen kot vRider, te prosim, da mi prinesi belega 848... Me tud :P sm jest bi rajs mev rudecga :D Popravljeno November 7, 2007. Popravil Stafuc
NejcZ Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 Haha, js bi mel pa par sto € čisto dovolj...
frk Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 če hoče kdo izstopati med poplavo ninj (navadnih zx-6r)... ZX-6RR toti pa namesto da bi ceno spustil jo še dvigne ko motora en čas ne mora prodat.. drugače pa bi mel toto ninjo predvsem zaradi antihoping sklopke :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se