Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Haha, js bi mel pa par sto € čisto dovolj...

js bom spet od zavarovalnce namest od božička dobu par sto € :D

Objavljeno

sej morjo :naughty: moj glavni pokrovitelj :lol1:

Objavljeno

kaj ti si usk dan polomljen al kako al imaš usk dan prometno

ej pr kateri zavarovlnci pa si (da grem tut jst na to če so tko radodarni)

Objavljeno

ja no sm kr pogosto poškodovan med drugim sm tut 12,5% invalid zarat hudga zloma roke.. sm pa zavarovan pr več zavarovalnicah.. ene 4 police mam :D

Objavljeno
ja no sm kr pogosto poškodovan med drugim sm tut 12,5% invalid zarat hudga zloma roke.. sm pa zavarovan pr več zavarovalnicah.. ene 4 police mam :D

ha jz mam tm okol 13% na levi in 15% na desni roki :krneki:

Kolk si kej pokasiru od zavarovalnice zarad roke?

Objavljeno

uh čist točn se ne spounem več.. mislim da okol 800.000 sit

Objavljeno
uh čist točn se ne spounem več.. mislim da okol 800.000 sit

aja? jz sm dobu use skup okol 4mio SIT

Objavljeno
toti pa namesto da bi ceno spustil jo še dvigne ko motora en čas ne mora prodat..

drugače pa bi mel toto ninjo predvsem zaradi antihoping sklopke :D

k ti nimaš rr al kako :hmm:

Objavljeno

aja pol si kr vredu dobu.. sam kake maš pol šele roke :S js mam kr fajn deformiran.. ti maš pa še več %.. :(

Objavljeno
k ti nimaš rr al kako :hmm:

moje je r.. ena plastika je smao od rr, pitaj boga kaj je blo delano z motorom :D

Objavljeno
aja pol si kr vredu dobu.. sam kake maš pol šele roke :S js mam kr fajn deformiran.. ti maš pa še več %.. :(

desno sm mel odprto mi je dlan zabilo za 5 cm nazaj...gibljivost je čis u ku***! Važn da lahk gas obračam :D

Objavljeno

hehe, js sm meu pa zaprt zlom obe kosti, sm meu operacijo pa ni bla kej vlik uspešna, pač nesposobni slovenski zdravniki.. giblivost je že kr vredu.. sam je pa deformacija zlo vlka.. :glare:

vau mojster sm :D

Objavljeno
hehe, js sm meu pa zaprt zlom obe kosti, sm meu operacijo pa ni bla kej vlik uspešna, pač nesposobni slovenski zdravniki.. giblivost je že kr vredu.. sam je pa deformacija zlo vlka.. :glare:

To se pa strinjam ja!! Od 3 operacij kar sm mel je mogoče le ena vredu ratala! edin za roko pravm da je še dobr da so jo sestavl :D

Objavljeno
hahaha prvo ste vsi hvalili te zelene ninje: ja to je znana barva, tipična barva za ninjo, ninja more bit zelena,... zdaj pa noben več noče zelene :lol1:

jst zelen nism nikol hvalu... tako da ti povem da jst nikol ne bom imel zelene ninje :grrr

Objavljeno
ha jz mam tm okol 13% na levi in 15% na desni roki :krneki:

Kolk si kej pokasiru od zavarovalnice zarad roke?

Ej a to si meu ti zarad prometne iz motorjem tkrt??

Objavljeno

vau mojster sm :D

sj najbrz ves da obstajajo poskodbe ki se jih NE da pozdravit, pa naj bo kirurg sam bog...

ker rajs ne govor ce o stavri nimas lih velik veze...

cist tko prijatelsko...najbrz me boste napadl ampak ni vazn

:unsure:

Objavljeno
hahaha prvo ste vsi hvalili te zelene ninje: ja to je znana barva, tipična barva za ninjo, ninja more bit zelena,... zdaj pa noben več noče zelene :lol1:

noben ne mara kuščarjev, še manj pa pod lastno streho :D .)

Objavljeno
sj najbrz ves da obstajajo poskodbe ki se jih NE da pozdravit, pa naj bo kirurg sam bog...

očitno ti je nekdo v žlahti zdravnik :D

drugače pa se večinsko strinjam s teboj, čeprav se res najdejo nekateri z doktorati, ki nimajo pojma o delu, ki ga opravljajo

Objavljeno

ta ko je mene operiru bolš da neveš kak je biu.. bliz njemu bolš ne hodit kr ti prek škodi kot koristi. vsi ostali zdravniki ko so pogledal mojo roko niso mogl vrjet kak je mogoča taka deformacija.. vse to pa je krivda kirurga in nobenga drugega. mogoče so nekateri že vredu ja.. se pa najdejo taki ko nimajo kej iskat :whistle:

Objavljeno

Evo... sm se odloču da jest tud prodam mojga Husota... ^_^

Objavljeno
Evo... sm se odloču da jest tud prodam mojga Husota... ^_^

In zkaj taka odločitev? In za kolk prodajaš? :)

Objavljeno (popravljeno)
ta ko je mene operiru bolš da neveš kak je biu.. bliz njemu bolš ne hodit kr ti prek škodi kot koristi. vsi ostali zdravniki ko so pogledal mojo roko niso mogl vrjet kak je mogoča taka deformacija.. vse to pa je krivda kirurga in nobenga drugega. mogoče so nekateri že vredu ja.. se pa najdejo taki ko nimajo kej iskat :whistle:

tudi zdravniki so samo ljudje in tudi oni delajo napake, sploh pa navadna raja od njih pričakuje včasih nemogoče---da bojo prišli tja, on bo vzel čarobno palico in boš pozdravljen...vsak ki je zdravnik, pa mogoče ne ravno najboljši ima v glavi tolikšnjo količino znanja in za sabo toliko šolanja, da si ti verjetno ne morš niti predstavljat, zato ne kvasi oslarij kot kaka 70-letna oma v stilu: "ja oni zdravnik pa je slabi pa nič mi ni pomagalo kaj mi je dal" itd...če bi ti vedo kako stresno je delo zdravnika bi jih mogoče razumel, in da včasih tudi njim ne uspe, tako kot vsem ostalim v drugih poklicih, ampak ne ker prenaša ljuba raja misli da so zdravniki nadljudje in da morajo vse takoj rešit in če to ni tako kot si zamišljajo, lepo najlažje prevalijo vso krivdo za svoje težave na njih... :BUA: so samo ljudje z veliko znanja, inteligenco, ki ti skušajo pomagat, ne pa čudotvorci, zato ne udrihaj po njih, ker nikol ne boš nobenga bolj rabo kot zdravnika

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
Ej a to si meu ti zarad prometne iz motorjem tkrt??

Ma ja testiru sm če sm dost močan da podrem vse skup, z smreko ured! :D

Kaj sm se nauču? nimam za burek :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!