Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Hehe :worship: klajam se Ven0m-u btw ^_^

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
tudi zdravniki so samo ljudje in tudi oni delajo napake, sploh pa navadna raja od njih pričakuje včasih nemogoče---da bojo prišli tja, on bo vzel čarobno palico in boš pozdravljen...vsak ki je zdravnik, pa mogoče ne ravno najboljši ima v glavi tolikšnjo količino znanja in za sabo toliko šolanja, da si ti verjetno ne morš niti predstavljat, zato ne kvasi oslarij kot kaka 70-letna oma v stilu: "ja oni zdravnik pa je slabi pa nič mi ni pomagalo kaj mi je dal" itd...če bi ti vedo kako stresno je delo zdravnika bi jih mogoče razumel, in da včasih tudi njim ne uspe, tako kot vsem ostalim v drugih poklicih, ampak ne ker prenaša ljuba raja misli da so zdravniki nadljudje in da morajo vse takoj rešit in če to ni tako kot si zamišljajo, lepo najlažje prevalijo vso krivdo za svoje težave na njih... :BUA: so samo ljudje z veliko znanja, inteligenco, ki ti skušajo pomagat, ne pa čudotvorci, zato ne udrihaj po njih, ker nikol ne boš nobenga bolj rabo kot zdravnika

kaj pa je šu pol za dohtarja če mu je preveč stresno, nej gre za peka :P

Objavljeno
kaj pa je šu pol za dohtarja če mu je preveč stresno, nej gre za peka :P

to lahko napiše samo en, ki ima trenutno končano samo osnovno šolo in očitno ne razume določenih zadev, brezveze da ti sploh kaj napišem o tem ker bo itak brezpredmetno zate....pa ne vzami to kot osebno žaljitev, ker drugač si čist fajn dečko, včasih pač edino streljaš kozlarije .)

Objavljeno
In zkaj taka odločitev? In za kolk prodajaš? :)

Jah, lih dons je frend kupu CBR 600 F pa mi je čist use dol padl k sm se dam z mojmu mopedkam furu :rolleyes:

pa tko, ene par jh je zdele gor na avtonetu, k majo kul ceno, pa če bom mojga za tok spravu (2300) bom čist vesel.

a si obupov :naughty:

lej tole lohk kupš http://www.avtopikanet/2004/motornaKolesa/...asp?id=1581021#

Mah ubupov... nism, sej motorčk je čist uredu... sam prešvoh mi je an...

finally... wise choice ;)

hahahahahahaha :worship:

Ja :whistle: :whistle:

Objavljeno
to lahko napiše samo en, ki ima trenutno končano samo osnovno šolo in očitno ne razume določenih zadev, brezveze da ti sploh kaj napišem o tem ker bo itak brezpredmetno zate....pa ne vzami to kot osebno žaljitev, ker drugač si čist fajn dečko, včasih pač edino streljaš kozlarije .)

ti študiran....si spregledu ":P" na konc? :D

Objavljeno

hehe, je blo objavlen to v temi formula 1 :D res sm se nasmejou :D tip je na Xah :D me prou zanima kje stoji Jerančič kadar je zravn z nemu na komentatorskem mestu.. :D

Objavljeno (popravljeno)
hehe, je blo objavlen to v temi formula 1 :D res sm se nasmejou :D tip je na Xah :D me prou zanima kje stoji Jerančič kadar je zravn z nemu na komentatorskem mestu.. :D

Vrjetn se sam odmika :D pa lovi leteče stvari haha :D

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
očitno ti je nekdo v žlahti zdravnik :D

drugače pa se večinsko strinjam s teboj, čeprav se res najdejo nekateri z doktorati, ki nimajo pojma o delu, ki ga opravljajo

mas res...pri obeh tockah hehe

ta ko je mene operiru bolš da neveš kak je biu.. bliz njemu bolš ne hodit kr ti prek škodi kot koristi. vsi ostali zdravniki ko so pogledal mojo roko niso mogl vrjet kak je mogoča taka deformacija.. vse to pa je krivda kirurga in nobenga drugega. mogoče so nekateri že vredu ja.. se pa najdejo taki ko nimajo kej iskat :whistle:

glej gor :)

tudi zdravniki so samo ljudje in tudi oni delajo napake, sploh pa navadna raja od njih pričakuje včasih nemogoče---da bojo prišli tja, on bo vzel čarobno palico in boš pozdravljen...vsak ki je zdravnik, pa mogoče ne ravno najboljši ima v glavi tolikšnjo količino znanja in za sabo toliko šolanja, da si ti verjetno ne morš niti predstavljat, zato ne kvasi oslarij kot kaka 70-letna oma v stilu: "ja oni zdravnik pa je slabi pa nič mi ni pomagalo kaj mi je dal" itd...če bi ti vedo kako stresno je delo zdravnika bi jih mogoče razumel, in da včasih tudi njim ne uspe, tako kot vsem ostalim v drugih poklicih, ampak ne ker prenaša ljuba raja misli da so zdravniki nadljudje in da morajo vse takoj rešit in če to ni tako kot si zamišljajo, lepo najlažje prevalijo vso krivdo za svoje težave na njih... :BUA: so samo ljudje z veliko znanja, inteligenco, ki ti skušajo pomagat, ne pa čudotvorci, zato ne udrihaj po njih, ker nikol ne boš nobenga bolj rabo kot zdravnika

evo tocno to sm hotu napisat...se koncno s5 strinjam s tabo hehe :)

Objavljeno (popravljeno)

uf fantje zdaj pa poglejte koliko je lepša honda s črno šipo in brez stranskih rdečih nalepk CBR na bokih in honda napisov na tanku... poglejte slike :)

CBR

jebemo da je dosti lepša brez nalepk...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

danes sem z neta snel knjigo:

Sport Riding Techniques: How To Develop Real World Skills for Speed, Safety, and Confidence on the Street and Track, avtor Nick Ienatsch

če kdo rabi je psodaj v priponki zararan torent, in kolikor sem jo preletel na začetku izgleda zelo dobra.......mislim da je nekaj takega kot slovenski magisterij vožnje ampak usmerjeno v bolj športno vožnjo.....sam file je pdf velik 58mb

Sport_Riding_Techniques.zip

Objavljeno
danes sem z neta snel knjigo:

Sport Riding Techniques: How To Develop Real World Skills for Speed, Safety, and Confidence on the Street and Track, avtor Nick Ienatsch

če kdo rabi je psodaj v priponki zararan torent, in kolikor sem jo preletel na začetku izgleda zelo dobra.......mislim da je nekaj takega kot slovenski magisterij vožnje ampak usmerjeno v bolj športno vožnjo.....sam file je pdf velik 58mb

Sport_Riding_Techniques.zip

ne gre dol pobrat.... mislim gre shranit potem ne gre z bitcometom odpret, ni vreu torrent

Objavljeno

z bitcometom tudi meni ne odpre

z bittorentom pa dela

Objavljeno

men tud z Utorrentom ne potegne

dej ti raj link ker ne gre :whistle:

Objavljeno
uf fantje zdaj pa poglejte koliko je lepša honda s črno šipo in brez stranskih rdečih nalepk CBR na bokih in honda napisov na tanku... poglejte slike :)

CBR

jebemo da je dosti lepša brez nalepk...

Črna šipca je na motorjih čist mem. Samo za šminkirat - cafe racing

Objavljeno

pa res my mistake, z TEM pa gre ziher, ker sem danes snel dol

Objavljeno

hmmm čudno, sem še enkrat probal pa mi spet nalaga od začetka, čudno da ne dela, mikrotorent bi moral

daj probaj ta torent dol snet, mogoče sem dal prej tistega mrtvega

558342.htm

sicer je kao htm file ampak ga samo primeš in daš v mirkotorent program pa bi moglo delat

Objavljeno

lepa honda ... sam te nemške tablce pa najbol zažgejo, zihr ti gre 20 majn ker je tak upor :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
lepa honda ... sam te nemške tablce pa najbol zažgejo, zihr ti gre 20 majn ker je tak upor :lol1:

gnile so :wacko:

aja koci no primit je šlo pa dat dol vlečt pa vse samo kaj ko nič dol ne vleče... niti ne začne :wacko:

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
Črna šipca je na motorjih čist mem. Samo za šminkirat - cafe racing

uporabno ni je pa lepo za pogledat

drgač pa matex ugotavljam da če ti nimaš ene zadeve gor na hondi pol ta zadeva ni u redu

zanč si že po akrapoviču pluvu :nono: :nono: :nono:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!