Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ej lublancan pička ti materna

če ne veš poglej kaj tvoj znak pomen

wplogo.gif

drgač sm pa to najdu na ku klux klan strani :angry:

Objavljeno (popravljeno)
uporabno ni je pa lepo za pogledat

drgač pa matex ugotavljam da če ti nimaš ene zadeve gor na hondi pol ta zadeva ni u redu

zanč si že po akrapoviču pluvu :nono: :nono: :nono:

:grim tako ja. Hecam se, sej ne rečem, da ni vredu, samo izgleda cafe racing, ne pa tako kot se zagre. Sem pristaš MotoGP/SBK style izgleda. Po akrapoviču pa nisem pljuval, samo rekel sem, da sem mnenja, da mi je Leo najboljši (zame), akrapovič mi pač na Hondi ne leži (mogoče sem malce preveč vezan na GP-ker tam tudi Leo-ta uporabljajo). Čeprav pa ne verjamem, da bi akrapo kaj bolj grmel kot Leo, itak je vse eno in isto sranje . . . . . samo, da jaz raje vidim, da na moji ljubici piše LeoVince SBK, kot pa akrapovič.

M.G.: baje, da ima Suzuki v MotoGP Yoshija gor.

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno (popravljeno)
ej lublancan pička ti materna

če ne veš poglej kaj tvoj znak pomen

drgač sm pa to najdu na ku klux klan strani :angry:

?

Popravljeno . Popravil mitofreak
Objavljeno
:grim tako ja. Hecam se, sej ne rečem, da ni vredu, samo izgleda cafe racing, ne pa tako kot se zagre. Sem pristaš MotoGP/SBK style izgleda. Po akrapoviču pa nisem pljuval, samo rekel sem, da sem mnenja, da mi je Leo najboljši (zame), akrapovič mi pač na Hondi ne leži (mogoče sem malce preveč vezan na GP-ker tam tudi Leo-ta uporabljajo). Čeprav pa ne verjamem, da bi akrapo kaj bolj grmel kot Leo, itak je vse eno in isto sranje . . . . . samo, da jaz raje vidim, da na moji ljubici piše LeoVince SBK, kot pa akrapovič.

M.G.: baje, da ima Suzuki v MotoGP Yoshija gor.

akrapoviča nisi na hondi cbr 600rr meu ... (slišu si ga najbrž)

upam pa glavo stavt da če bi meu ti akrapota gor bi reku da je sigurno boljši od leovincija

aja drgač pa NI vse eno in isto sranje

eno je akrapovič drugo Leovince

in vsi vemo da je akrapovič bolši :)

Objavljeno (popravljeno)
Sem pristaš MotoGP/SBK style izgleda.

to so navadni pussyji :P jaz sem pristaš Isle Of Man (Tourist Trophy) :D no saj drugače ta prvi niso pussyji, sem tudi pristaš gpja in sbkja :D ampak glede dirkačev pa imam večje spoštovanje do tistih, ki vozijo TT ;)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)
?

lublančan je zanč razlagu da to ni nič rasističnge da je to le nek keltski križ itd. (njegov avatar)

ker sm pa po naklučju najdu sm glih gor nalimov

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

upam pa glavo stavt da če bi meu ti akrapota gor bi reku da je sigurno boljši od leovincija

ne tp pa ni res....ARROW je nabolsi!!!

:)

Objavljeno
to so navadni pussyji :P jaz sem pristaš Isle Of Man (Tourist Trophy) :D no saj drugače ta prvi niso pussyji, sem tudi pristaš gpja in sbkja :D

Irish road racing so pa itak samomorilci, kamikaze.

Objavljeno
ne tp pa ni res....ARROW je nabolsi!!!

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap:

Objavljeno

sploh tisti ki ga vozimo :D

Objavljeno
sploh tisti ki ga vozimo :D

in tudi tisti ki ga bomo kmalu imeli :D

Objavljeno

Po zvoku mi je LeoVince boljsi kot akrapo, ce bi mi bil akrapo boljsi, bi Leota prodal in kupil akrapota (simple) :) Honda - Leo, Suza - Yoshi, Kawa - akrapo, Yamaha ima pa tak al tak ubijalski zvok -mitofreak sound :)

Objavljeno
Po zvoku mi je LeoVince boljsi kot akrapo, ce bi mi bil akrapo boljsi, bi Leota prodal in kupil akrapota (simple) :) Honda - Leo, Suza - Yoshi, Kawa - akrapo, Yamaha ima pa tak al tak ubijalski zvok -mitofreak sound :)

hahaha mitofreak sound hahahha LOL

Objavljeno
Po zvoku mi je LeoVince boljsi kot akrapo, ce bi mi bil akrapo boljsi, bi Leota prodal in kupil akrapota (simple) :)

spet prbijaš :D

jst če bi meu recmo two brothers auspuh na bodočmu motorju gor ga nebi prodou pa akrapoviča kupovou

bi pač tistga furov, tko da ne verjamm da tud če bi se ti zdel akrapovič bolši da bi prodou leota pa akrapota kupu

Objavljeno
spet prbijaš :D

jst če bi meu recmo two brothers auspuh na bodočmu motorju gor ga nebi prodou pa akrapoviča kupovou

bi pač tistga furov, tko da ne verjamm da tud če bi se ti zdel akrapovič bolši da bi prodou leota pa akrapota kupu

Ne ne, resno pravim. Pač meni je Leo bomba, tak je in tak bo :)

enkrat sem na Zbiljah slišu tvojo makino, poseben zvok :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
Ne ne, resno pravim. Pač meni je Leo bomba, tak je in tak bo :)

sej nism nikol reku da ni

sam ni mi bilo všeč ko si reku da ni akrapovič tok dobr kot leovince, kar pa oba veva da si reku zato ker pač vozš leovince

kar je logično ker vsak svojga konja hval ;) če bi meu pa akrapota bi pa isto govoru za akrapoviča

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Ti kr fajn prdneš ja hehehehehe :lol1:

Tvoj Arrow pa še bolš :P

Objavljeno
enkrat sem na Zbiljah slišu tvojo makino, poseben zvok :winkiss:

hehe se mal poskriplje zravn ne?

:)))))

Ti kr fajn prdneš ja hehehehehe :lol1:

Tvoj Arrow pa še bolš :P

muahahaha :)

Objavljeno
sej nism nikol reku da ni

sam ni mi bilo všeč ko si reku da ni akrapovič tok dobr kot leovince, kar pa oba veva da si reku zato ker pač vozš leovince

kar je logično ker vsak svojga konja hval ;) če bi meu pa akrapota bi pa isto govoru za akrapoviča

sej pravm, da je oboje gut

Objavljeno

sam kurbarija je za tabo vozt,sploh ponoč :D sej se spomneš takrt k sva šla čez uno gmajno k sm skor z motorja padu k sm čist za tabo vozu teb pa najbl useka :D

Objavljeno
sam kurbarija je za tabo vozt,sploh ponoč :D sej se spomneš takrt k sva šla čez uno gmajno k sm skor z motorja padu k sm čist za tabo vozu teb pa najbl useka :D

spomn spomn hhehhe :)

Objavljeno

seprav je arrow poj najbols a koko :naughty: mitofrik zvok=arrow :whistle: a se motm?

ne ne najbols zvok je 1 cilindr pa akrapovič ror skos original lonc od 450ke mal predelan pa na 520 :whistle: tko nekak :)

an mitofrik....? ;)

Objavljeno
seprav je arrow poj najbols a koko :naughty: mitofrik zvok=arrow :whistle: a se motm?

ne ne najbols zvok je 1 cilindr pa akrapovič ror skos original lonc od 450ke mal predelan pa na 520 :whistle: tko nekak :)

an mitofrik....? ;)

ne :)

pizda tale tvoj gate trga matr....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!